Cum să faceți partea dvs. Pentru a preveni dispariția animalelor

Oamenii de știință prezic că suntem în marginea celei de-a șasea dispariție în masă. Acesta este un eveniment global în care trei sferturi din toate speciile au dispărut. Mulți oameni de știință simt că activitatea umană provoacă rate de extincție crescute. Dacă doriți să vă ajutați, există multe schimbări mici și mari pe care le puteți face. Să se străduiască pentru un stil de viață mai conștient de mediu, să se implice politic și să înscrieți ajutorul altora.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând modificări ale stilului de viață
  1. Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 1
1. Acordați atenție produselor pe care le utilizați. Dacă doriți să faceți partea dvs. pentru a reduce rata de dispariție a animalelor, ar trebui să evitați utilizarea produselor care sunt dăunătoare mediului. Multe corporații recoltează alimente și alte resurse într-un mod care influențează negativ habitatele speciilor pe cale de dispariție.
  • Căutați produse fabricate din materiale reciclate. Ele sunt adesea marcate de o serie de săgeți verzi care formează un cerc. De asemenea, puteți găsi informații despre eticheta unui produs care indică cât de mult se face din materiale reciclate.
  • Dacă purtați machiaj, fiți conștienți de produsele pe care le cumpărați. Multe companii de produse cosmetice sunt notorii pentru testarea pe animale și alte practici dăunătoare mediului. O mulțime de companii mari, cum ar fi Olay și Garnier, practică în mod obișnuit testarea pe animale. Citiți etichetele pe produse cosmetice, șampoane și balsamuri pentru a vă asigura că nu există teste de animale implicate.
  • Multe produse folosesc ulei de palmier. Este folosit în alimente, produse cosmetice și săpunuri. Multe păduri tropicale sunt dezbrăcate pentru a face loc pentru fermele de palmier. Dacă vedeți ulei de palmier pe eticheta unui produs pe care îl cumpărați, asigurați-vă că compania recoltează uleiul într-o manieră durabilă. Puteți găsi o listă de companii care sprijină recoltarea de petrol de palmier etic pe un site de oameni de știință interesați.
  • Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 2
    2. Nu cumpărați produse fabricate din specii pe cale de dispariție. Nu trebuie să cumpărați niciodată produse din specii amenințate sau pe cale de dispariție. Mulți oameni se bucură să aducă suveniruri memorabile acasă după călătorii de peste mări. Cu toate acestea, multe dintre aceste trinket-uri sunt fabricate din animale în pericol de dispariție. Evitați produsele făcute de lucruri precum Ivory, Tortoiseshell și Coral. De asemenea, ar trebui să stați departe de orice făcuți din blana tigru sau din blana unui alt animal pe cale de dispariție.
  • Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 3
    3. Cumpărați alimente locale. Multe dintre practicile agricole utilizate de companiile mari de alimente sunt dăunătoare mediului și speciilor pe cale de dispariție. Dacă doriți să vă faceți parte pentru a vă ajuta, să vă străduiți să cumpărați alimente locale. Fi în căutarea magazinelor de produse alimentare care cumpără de la fermierii locali, precum și piețele fermierului din orașul dvs. Fermele mai mici fac, în general, mai puține daune asupra mediului și sunt adesea mai comise în practici de agricultură durabile și etice.
  • Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 4
    4. Faceți modificări mici de economisire a energiei. Reducerea amprentei globale de carbon poate ajuta mediul înconjurător. Acest lucru poate proteja habitatul și bunăstarea unei varietăți de specii pe cale de dispariție. Uneori, Tiny Tweaks poate avea un impact mare asupra cât de multă energie și combustibil fosil utilizează gospodăria dvs.
  • Înlocuiți-vă bebelușurile. Treceți la becurile fluorescente compacte, pe care le puteți cumpăra la cele mai multe supermarketuri. Aceste tipuri de becuri de lumină utilizează combustibili fosili semnificativ mai puțin decât bebelușurile convenționale.
  • Deconectați gadget-urile electronice atunci când nu le utilizați. Chiar dacă un produs nu este utilizat, acesta se produce electricității de la o priză doar prin conectarea. Asigurați-vă că deconectați aparatele de bucătărie, cum ar fi filtrul de cafea și prăjitorul, când nu sunt în uz. De asemenea, trebuie să deconectați cablurile de laptop și încărcătoarele de telefon atunci când nu aveți nevoie de ele.
  • Transformați termostatul dvs. cu două grade mai reci. Șansele sunt, nu veți observa Tweak minore la temperatură. Cu toate acestea, veți folosi semnificativ mai puțină energie dacă faceți acest lucru. De asemenea, puteți economisi mult la următoarea factură de energie electrică.
  • Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 5
    5. Mananca mai putina carne. Industria cărnii are un impact enorm asupra mediului, dăunător bunăstării speciilor pe cale de dispariție. Pădurile tropicale, acasă la multe specii pe cale de dispariție, sunt adesea tăiate pentru a face loc pentru fermele din fabrică. Vă puteți ajuta prin trecerea într-o dietă bazată pe plante.
  • O dietă vegetariană înseamnă că abțineți de la consumul de produse din carne. Produse cum ar fi ouăle, untul și brânza sunt încă acceptabile într-o dietă vegetariană, dar ați exclude ceva ca puiul sau carnea de vită. Proteina într-o dietă vegetariană poate proveni de la nuci, leguminoase, ouă și brânză.
  • O dietă vegană exclude orice produse fabricate din animale, inclusiv brânză și ouă. Mulți oameni aleg să meargă pe Vegan, deoarece practicile agricole care recoltează produsele din animale fără carne rău în mod semnificativ asupra mediului. Ca un vegan, ați obține proteina dvs. exclusiv din opțiunile bazate pe plante, cum ar fi fasole, nuci și semințe.
  • Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a trece la o dietă vegetariană sau vegană. Veganii poate fi în special să ia anumite vitamine pentru a se asigura că primesc substanțele nutritive necesare atunci când nu ingestia produse pe bază de animale.
  • Dacă proteina animală este o parte importantă a dietei dvs. echilibrate, luați în considerare vânătoarea pentru cerb sau alte animale de joc în timpul sezonului.Deși încă mai trebuie să omori un animal pentru a obține carnea, acest lucru este mai natural și mai durabil și nu dăunează mediului înconjurător.
  • Dacă mergeți vegetariană sau vegană pare a fi un angajament masiv, luați în considerare pur și simplu diminuarea cantității globale de carne pe care o consumați. În plus față de ajutorul mediului, consumul de carne mai puțin este bun pentru sănătatea dvs. generală. Puteți avea una sau două nopți pe săptămână când încercați să faceți o cină vegană sau vegetariană. Puteți încerca, de asemenea, ceva de genul de a mânca carne pentru o masă pe zi.
  • Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 6
    6. Reciclați și cumpărați produse durabile. Ar trebui să faceți un efort pentru a recicla produsele cum ar fi cutii, cartonuri și materiale plastice. De asemenea, trebuie să încercați să treceți la produse reutilizabile. Du-te pentru șervețele de pânză peste hârtie, de exemplu, și nu cumpărați produse din materiale care nu sunt biodegradabile.
  • Metoda 2 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 7
    1. Dă-ți timpul naturii. Cea mai bună modalitate de a ajuta speciile pe cale de dispariție este de a proteja mediile în care trăiesc. Dați-vă timpul în natură vizitarea sau voluntariatul la un refugiu local sălbatic. Astfel de organizații au întotdeauna nevoie de donații și voluntari, deoarece adesea nu au o finanțare adecvată.
    • Pur și simplu vizitarea unei Fundații Wildlife poate ajuta. Puteți lăsa o donație la intrare. De asemenea, puteți afla ceva despre specia pe cale de dispariție și importanța protejării mediului care vă va permite să educați mai bine pe cei din jurul vostru. Cu atât mai mulți oameni implicați cu protejarea speciilor pe cale de dispariție, cu atât mai bine.
    • De asemenea, puteți oferi voluntar. Refugiile sălbatice nu au adesea un buget mare la dispoziția lor. Ei se pot baza pe voluntari pentru a continua să funcționeze fără probleme. Data viitoare când vă aflați într-un refugiu sălbatic, întrebați un lucrător despre voluntariat.
  • Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 8
    2. Creați o casă prietenoasă cu sălbăticie. Lucrați pentru cultivarea unei case ecologice. Acest lucru poate ajuta la salvarea speciei pe cale de dispariție nativă în zona dvs.
  • Dacă aveți animale de companie, supravegheați-le când sunt în aer liber. Nu lăsați pisici sau câini în afara peste noapte, deoarece ei pot lupta și chiar ucide păsări, rozătoare și alte animale din cartierul tău.
  • Păstrați gunoiul în cutii securizate sau adăposturi care pot bloca. Nu vrei un animal sălbatic să ingenereze accidental ceva otrăvitor.
  • Dacă grădina dvs., fi conștientă de mediu. Evitați excesul de erbicide sau pesticide. Du-te pentru pesticidele organice asupra produselor fabricate din substanțe chimice sintetice.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă partea pentru a preveni extincția animalelor Pasul 9
    3. Votați pentru candidații politici care sprijină mediul. Cea mai mare problemă în protejarea speciilor pe cale de dispariție este păstrarea habitatelor acestora. Când votați în următoarele alegeri, votează cu înțelepciune. Ar trebui să sprijinim candidații care conduc pe o platformă dedicată protecției mediului.
  • Ar trebui să căutați candidații care doresc să diminueze dependența de combustibilii fosili și să sprijine practici agricole mai eficiente. Fiți atenți la înregistrarea potențialului de vot a candidatului atunci când vine vorba de probleme de mediu. Ar trebui să vă dați votul unui candidat care a sprijinit în mod constant îmbunătățirea practicilor de mediu ale țării dvs.
  • Suprapopularea oamenilor este o cauză majoră a degradării mediului. Prin urmare, căutați candidații care sprijină educația și asistența medicală pentru femeile din întreaga lume. Femeile care au acces la lucruri precum controlul nașterii sunt mai puțin probabil să aibă o sarcină neașteptată sau nedorită. Furnizarea de educație și asistență medicală femeilor la nivel mondial poate reduce suprapopularea și ajutați mediul.
  • Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 10
    4. Alăturați-vă unei organizații. De asemenea, puteți deveniți politici implicați prin aderarea la o organizație dedicată drepturilor animalelor și a bunăstării. Greenpeace, Peta, și Fundația Națională de Wildlife sunt câteva organizații care se străduiesc să mobilizeze politicile pentru a proteja speciile pe cale de dispariție. Puteți ajuta o organizație pur și simplu devenind un membru, donând o mică taxă o dată pe an. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, vă puteți oferi voluntar timpul și serviciile. Dacă doriți să ajutați speciile pe cale de dispariție, căutați să ajutați prin acțiuni directe. Căutați sucursalele locale ale organizațiilor dedicate drepturilor animalelor și bunăstării. Vedeți ce oportunități trebuie să vă implicați.
  • Metoda 3 din 3:
    Educarea altora
    1. Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 11
    1. Utilizați media socială în avantajul dvs. Cunoașterea poate fi un instrument incredibil de puternic atunci când vine vorba de a ajuta speciile pe cale de dispariție. Utilizați social media pentru a educa prietenii și membrii familiei. Dacă oamenii înțeleg necesitatea unei acțiuni imediate, pot fi mai probabil să ajute.
    • Postați articole relevante pe site-urile media sociale. Ar trebui să știți ambele știri care vorbesc despre faptele abstracte și listele care dau oamenilor instrucțiuni specifice despre cum să ajuți. De exemplu, ați putea posta o listă de mici modificări pe care le puteți lua pentru a reduce amprenta de carbon. De asemenea, puteți posta rețete și articole și cum faceți alimentele preferate vegetarian sau vegan.
    • Încurajați oamenii să semneze petiții. Petițiile online nu duc adesea la acțiuni directe imediat, dar pot contribui la creșterea gradului de conștientizare a unei probleme. Dacă politicienii, alți lideri și corporații văd că mulți oameni au grijă de ceva, ei pot acorda mai multă atenție.
    • Încurajați-i pe oameni să-și apeleze congresii atunci când vine un vot în ceea ce privește legile privind bunăstarea animalelor și practicile de mediu durabile. Dacă suficienți oameni sună la exprimarea îngrijorării, ați putea avea un impact real asupra modului în care voturile dvs. reprezentative.
  • Imaginea intitulată Faceți partea dvs. pentru a preveni extincția animalelor Pasul 12
    2. Discutați cu prietenii și membrii familiei dvs. Exprimați-vă preocupările altora. Educația poate fi un instrument puternic atunci când vine vorba de schimbarea socială. Nu trebuie să fii preochy sau să fii insultător cu oamenii. Cu toate acestea, puteți sugera o schimbare mică atunci când apare ocazia. De exemplu, vă propuneți și colegilor de carpool să lucreze. Menționați ce impact pozitiv ar putea avea acest lucru asupra mediului.
  • Imaginea intitulată Faceți parte pentru a preveni extincția animalelor Pasul 13
    3. Voluntar pentru organizațiile care ajută la creșterea gradului de conștientizare a publicului. Voluntariatul timpului dvs. către organizațiile care au nevoie este una dintre cele mai bune modalități de a ajuta la educarea publicului. Unele dintre organizațiile enumerate mai sus fac adesea campanii de conștientizare publică. Puteți vedea dacă vă puteți dona timp să rulați o cabină la un eveniment, de exemplu, sau să predați fluturași pe stradă.
  • Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, luați în considerare văzută dacă puteți lucra pentru o organizație precum Federația Națională a Wildlife. Dacă aveți experiență de editare, de exemplu, ați putea ajuta să scrieți comunicate de presă și știri care să informeze oamenii cu probleme legate de bunăstarea animalelor și de mediu. Ați putea face bani în timp ce luptați pentru o cauză cu care sunteți pasionați.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar