Cum să aduci alimente la o cină potluck

O cină Potluck este foarte populară, în special pentru prânzuri sau petreceri sau sărbători. Este timpul ca oamenii să se întâlnească, să se bucure Întâlnind oameni noi, sau văd din nou prieteni vechi. Toată lumea i sa spus să aducă un "fel de mâncare" și cantitatea de oameni care vor fi acolo. Cel mai bine este să aduceți ceva ce vă bucurați de mâncare. În cazul în care nimic altceva nu arată bine, puteți mânca întotdeauna ceea ce ați adus.

Pași

  1. Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 1
1. Știți că dacă Cina Potlucuck este mică (doar câțiva indivizi sau familii), întrebați "Ce pot aduce?" Și apoi aduceți-o. (Nu spuneți că veniți cu salata de Caesar și luați leneș în ultimul minut și ridicați o cutie de Milanos.)
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 2
    2. Aflați dacă evenimentul este o sărbătoare la nivel comunitar, "aduceți un fel de mâncare" înseamnă suficient pentru douăsprezece porții. Care se traduce la 9" X 12" (200 mm cu 300 mm) fel de mâncare de copt Pyrex sau o salată cu 2 capete de salată sau 4 baghete de pâine franceză.
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 3
    3. Aduceți un ustensil de servire adecvat: Este neplăcut să urmăriți călătoria de la orașul de la Chili până la salata de fructe. Cumpărați ustensile la magazinul de dolari și așteptați să le pierdeți. În partea de jos a vasului dvs., puneți o bandă de bandă adezivă cu numele dvs. și numărul dvs. de telefon scris pe acesta. Nu aduceți ceva într-o heirloom de familie și petreceți după-amiaza îngrijorată de siguranța sa.
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 4
    4. Aduceți toate tampoanele și trupele fierbinți. Nu presupuneți că va fi suficient - sau orice.
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 5
    5. Puneți mâncarea într-un vas real de servire - adică: ceramică. Nu-l aduceți în plastic sau în aluminiu al lui Caterer (pentru cei din voi care nu vă pregătiți propria dvs. Lasagna). Acest lucru poate fi un Potluck, poate fi un picnic, dar nu este o tabără de refugiați.
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 6
    6. Amintiți-vă că prezentarea este importantă. Un pic de patrunjel, unele stropii de paprika sau pulbere de chili deasupra ouălor deviate sau salata de macaroane... grațios, civil și amabil. De ce altfel ne adunăm? Nu vă arătați prin aducerea unei oferte care creează lucrul pentru toată lumea: grăbindu-se cu ghivece de supă care necesită linguri de supă și boluri, aducând un fel de mâncare atât de delicată, necesită refrigerare imediată și mare. Nu aduceți niciodată ceva care depinde de frisca de ultimă oră. (Dacă apelați frișcă "topping" sau "Biciul cool," Du-te înapoi la pătrat. Că nu este mâncare reală.)
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 7
    7. Stabiliți un fel de mâncare de marcă pe care îl puteți face cu ușurință, rapid și bine, cu timp de pregătire și ingrediente care se potrivesc programului dvs. și bugetului dvs. O rețetă, de exemplu, care depinde de sosul de pește thailandez, disponibil la o piață de 30 de kilometri distanță, este un constructor de stres și o excursie de ego, să nu spună nimic despre acceptarea publică discutabilă.
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 8
    8. Aduceți ceva recunoscut. Nu țineți oamenii să ghicească dacă este pui sau ton. (Ce sunt acele lucruri în orez?)
  • Imaginea intitulată aduce alimente la o cină Potluck Pasul 9
    9. Știți că dacă nu au voie, nu plecați cu resturile altora. Când gătiți pentru o mulțime de "necunoscuți," Fii foarte considerat: dacă includeți arahidele sau orice altceva ar fi putut avea o cunoaștere care trece cu arahide, puneți un semn mic de vasul care spune așa. (La fel pentru orice altă alergie comună: crustacee, e.G.). Aceeași regulă este valabilă pentru evenimentele în care diferite tradiții etnice pot fi amestecate - eu.E., Identificați carnea într-un vas ca porc sau carne de vită. Dacă un fel de mâncare este vegetarian, spuneți așa - dacă știți diferența dintre vegetarian și vegan, ați putea face un semn care clarifică ingredientele dvs. prin standardele acelor termeni. Potlucks sunt vecini, oferind evenimente: arătând îngrijorare pentru confortul altora este întregul punct.
  • sfaturi

    Mâncăruri de legume cu "bun" legume (adică verde, cu frunze, gătite ușor sau deloc, ne-marshmallowed, proaspete, etc.) să facă apariții rare la Potlucks. Ați putea deveni un erou prin aducerea ceva atractiv și gustos în această categorie (legume brute cu o baie este previzibilă și plictisitoare, dar mai bine decât nimic - o salată de broccoli mare, care este lumină pe șuncă și zahărul poate fi un economisitor de viață printre Jello "salate" și pastele Kudzu-Imperialistic).
  • Chiar dacă gătiți întotdeauna fuziunea asiatică sau tex-mex sau Vegetarian, Găsiți un universal mai universal "marcă" fel de mâncare pentru a lua la Potlucks. Un loc bun de căutat pentru acestea este în cărți de bucate comunitare (tipul publicat pentru a strânge bani pentru PTA sau Muzeul). Printre ceapa îngrozită de mâncăruri prelucrate pe rețete de fasole verde, veți găsi standby-uri uimitoare, cum ar fi placinta de lămâie a lui Mildred, care nu este doar suficient de greu pentru o găleată la plajă - va lovi fundul pe orice plăcintă de mentie de lamaie emisfera.
  • Dacă sunteți o persoană competitivă, amintiți-vă: mâncarea italiană întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna merge mai întâi. Nu contează dacă participanții primari sunt coreeni sau mexicani sau oameni din Nebraska sau Copii Nigerieni sau călugărițe norvegiene: Mâncarea italiană merge întotdeauna mai întâi. Pizza este Manna - Lasagna universală (făcută cu spanac și nici o carne) este al doilea spaghetti este întotdeauna un câștigător, cu excepția cazului în care sosul a fost făcut de către Byvenusians. Pizza individuală mică făcută pe brioșele englezești, unele vegetariene, unele standard italiene etc. nu sunt doar ușor și delicioase (puteți fi chiar iertat pentru cumpărarea sosului într-un borcan) ... Puteți scăpa de resturile de zillion în frigider și ieșiți că vă aflați ca Wolfgang Puck.
  • Avertizări

    Nu faceți niciodată un comentariu negativ - inclusiv a "față," Pe măsură ce mama ta o numește - despre oferta altora.
  • Fiți scrupuloși în pregătirea oricărei caserole care poate conține pește sau pui sau carne de porc cu oase. Și chiar mai atent în a le mânca.
  • Sfătuiți persoanele cu alergii ale ingredientelor. Niciodată nu știți ce persoană poate fi alergică la mâncare!
  • Fiți atenți la pui și ouă și nu contează care vine mai întâi, așezat la soare.
  • Dacă nu sunteți sigur (pentru că le-ați adus), vor fi disponibile plăci mici de hârtie separate, nu aduceți o plăcintă de boabe.
  • Nu puneți niciodată alcool în orice desert pe care l-ați putea aduce. Nu contează dacă nu este o adevărată tiramisu fără ca amaretto, iar bunica ta se va întoarce în mormântul ei dacă îți schimbi rețeta, sunt probabil copii, părinți care au nevoie să conducă și / sau oameni cu probleme de alcool în mulțimea de prelevare a alimentelor. Nu este responsabilitatea lor să vă spun preferințele lor. Dacă desertul dvs. nu poate merge fără marnul Grand sau Stafidele înmuiate în Rum Jamaica, faceți altceva.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Maturi fierbinți
    • Dolar-magazin a achiziționat ustensile de servire
    • Un castron de salată imens sau 9" X 12" (200 mm cu 300 mm) fel de mâncare pirex sau vas de prăjit acoperit (toate, care pot fi, de asemenea, achiziționate la magazine sau magazine de dolar)... amintiți-vă: așteptați să le pierdeți.
    • Capacele (folie de plastic sau "real" acoperă) pentru alimente.
    • Un coș sau cutie robustă - să o transporte în mașină, astfel încât să nu ajungeți la salata de fructe peste tot în spate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar