Cum se găzduiește oaspeții de nuntă cu restricții dietetice

Dacă intenționați să serviți o masă sau o hors d`oeuvres la recepția dvs. de nuntă, va trebui să modificați sau să modificați meniul pentru a găzdui oaspeții cu restricții dietetice, inclusiv alergii. Cereți oaspeților să vă informeze cu privire la orice restricții dietetice relevante cu mult înainte de recepție. Va trebui să informați furnizorul dvs. de cazare de cazare dietetice și să includeți, de asemenea, semne mici la recepția în sine pentru a observa care alimentează diferite restricții dietetice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Furnizarea unei opțiuni fără gluten
  1. Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 1
1. Vorbiți cu furnizorul dvs. de cazare. Dacă aveți o recepție de nuntă catering, contactați-vă CATERRERE și informați-le că vor fi invitați fără gluten. Cereți-i să pregătească cel puțin una sau două feluri de mâncare fără gluten (e.G. o parte principală și o parte). Deoarece fără gluten este în prezent o tendință populară dietetică, compania de catering va fi utilizată cel mai probabil pentru a oferi o opțiune fără gluten.
  • Dacă nu aveți un furnizor, dar membrii familiei sau prietenii pregătesc mâncarea pentru recepția dvs. de nuntă, va trebui să aveți o conversație similară cu ei.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 2
    2. Aflați ingredientele din mâncărurile servite la recepție. Adresați-vă CATERRER (sau prietenilor și familiei pregătesc alimentele de recepție) pentru a furniza o listă a tuturor ingredientelor utilizate în pregătire. În acest fel, dacă oaspeții de nuntă nu sunt siguri dacă pot sau nu să mănânce un anumit fel de mâncare, veți putea să le informați despre ingredientele specifice.
  • Bucătarii și restauranții care nu sunt familiarizați cu servirea alimentelor fără gluten pot include accidental gluten într-un vas. Dacă aflați lista de ingrediente înainte de timp, puteți avertiza bucătarii și restaurantele și solicitați să elimine glutenul.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 3
    3. Serviți mâncăruri folosind fructe și legume. Deoarece multe alimente de nuntă populare conțin boabe, cum ar fi orz, grâu și secară, este o idee inteligentă de a oferi fructe și legume pentru recepția dvs. Oaspeții fără gluten vor putea să le mănânce dacă nimic altceva.
  • Ați putea servi o salată de fructe sezoniere sau o salată pe bază de legume, în plus față de o salată de Cezar mai tradițională.
  • Imaginea intitulată poate găzdui oaspeții de nuntă cu restricții dietetice Pasul 4
    4. Oferiți o opțiune de băutură fără gluten. Dacă veți servi alcool la recepția de nuntă, rețineți că bere conține, de asemenea, gluten. Dacă oaspeții de nuntă fără gluten sunt de peste 21 de ani și intenționează să bea, fie să găsească o bere fără gluten pentru a servi, fie oferă o opțiune de vin.
  • Adresați-vă companiei dvs. de catering ceea ce fac de obicei atunci când aduceți alcool la o nuntă care are niște oaspeți fără gluten care participă la.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 5
    5. Plasați semne mici care indică faptul că feluri de mâncare sunt gratuite. La recepția însăși, va trebui să semnați oaspeților care sunt gratuite Gluten și care conțin carne sau alte produse secundare animale. Faceți acest lucru prin plasarea unui semn mic citit "gluten liber" în fața felurilor de mâncare respective. Așa cum este practica obișnuită, notați "pui", "carne de vită" etc. în fața altor feluri de mâncare, de asemenea.
  • Compania de catering va furniza probabil aceste semne dacă sunt folosite pentru a servi evenimente cu oaspeți fără gluten.
  • Metoda 2 din 3:
    Servirea oaspeților vegani
    1. Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 6
    1. Planificați să serviți un Entrée vegan. Dacă aveți unul sau mai mulți oaspeți vegani care participă la recepția de nuntă, puteți să le găzduiți prin servirea unei entități complet vegane - sau cel puțin câțiva câțiva vegani hors d`oeuvres. Coordonați acest lucru cu furnizorii dvs. sau cu indivizii care pregătesc mâncarea pentru nuntă. Pastele și mâncărurile de legume sunt opțiuni vegane comune la recepții de nuntă.
    • Atunci când mănâncă mâncăruri mari, catering, veganii se blochează adesea să mănânce salată sau o placă slabă de legume în loc de masă completă. Dacă serviți un Entrée Vegan, veganii vor putea avea o masă mai interesantă.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 7
    2. Spuneți produselor de lapte că oaspeții au alergii lapte sau de ouă. Dacă sunteți îngrijorat că producătorii nu vor lua serios cererea de a servi mâncare vegană, le puteți spune că oaspeții au alergii lapte sau de ouă. Companiile de catering vor lua aceste declarații mai serios.
  • Ați putea sugera că, pentru a găzdui aceste alergii presupuse, cateringii fac un entrée folosind ingrediente tofu și lapte de migdale.
  • Dacă serviți cafeaua, intenționați să serviți fie lapte de soia, orez, fie lapte de migdale, în plus față de laptele de lapte obișnuit pentru oaspeți să adăugați la cafeaua lor.
  • Imaginea intitulată poate găzdui oaspeții de nunta cu restricții dietetice Pasul 8
    3. Indicați oaspeților care mâncăruri sunt vegane. Ca atunci când se potrivesc cu alte restricții dietetice, dacă serviți stilul de bufet de alimente, veți avea nevoie de o modalitate de a vă informa oaspeții vegani care pot consuma. Faceți acest lucru prin tipărirea cardurilor mici care au citit "vegetarian" sau "vegan" respectiv. Acest lucru va salva oaspeții de la confuzie și vă va salva de a răspunde la multe întrebări redundante cu privire la felurile de mâncare sau nu sunt vegane.
  • Dacă membrii personalului de catering vor servi masa de bufet, asigurați-vă că știu, de asemenea, ce feluri de mâncare sunt libere.
  • Dacă personalul de așteptare de catering aduce plăcile direct oaspeților așezați, personalul ar trebui să aibă o listă completă dintre care oaspeții au nevoie de o masă vegană.
  • Metoda 3 din 3:
    Acordarea altor restricții dietetice
    1. Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 9
    1. Informați-vă oferta despre oaspeții cu alergii cu nuci. Pentru a găzdui alergiile cu piulițe, va trebui să cereți furnizorului să servească o entrée care nu conține piulițe. În timp ce acest lucru este relativ simplu, înlăturarea oaspeților cu alergii de nuci vor trebui să fie pregătite și placate separat. Stres la personalul de așteptare Importanța menținerii acestor feluri de mâncare separate de orice mese sau consumabile alimentare care au contactat sau conțin piulițe.
    • Alergiile de nuci pot fi foarte grave - persoanele alergice la nuci pot avea reacții alergice severe, iar alergiile de nuci sunt ocazional fatale. Spre deosebire de alte preferințe dietetice, pot exista consecințe grave pentru că nu se potrivește cu o alergie cu nuci.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 10
    2. Oferiți o opțiune de masă Kosher. Dacă aveți oaspeți kosher care vin la nuntă, va trebui să furnizați cel puțin o parte kosher sau un fel de mâncare principală. Coordonează acest lucru cu furnizorul de recepție sau membrii familiei pregătesc alimentele. Dacă un număr mare de oaspeți de nunți sunt Kosher, este posibil să fie nevoie să contactați un serviciu de catering separat care este specializat în servirea mâncărurilor Kosher.
  • Legile produselor alimentare Kosher sunt complexe, dar mâncărurile ne-kosher consumate în mod obișnuit includ carnea de porc (sau orice carne de porc) și multe tipuri de păsări. Legile Kosher necesită, de asemenea, ca produsele alimentare să fie pregătite în moduri specifice.
  • Imaginea intitulată Se potrivește oaspeților nunți cu restricții dietetice Pasul 11
    3. Cazați oaspeții intoleranți la lactoză. Aceasta este o restricție dietetică relativ simplă pentru a evita, deși laptele și produsele alimentare sunt prezente într-un număr surprinzător de alimente. Verificați-vă cu restauranții sau alte persoane care pregătesc mâncarea și asigurați-vă că există cel puțin una sau două opțiuni alimentare care nu includ niciun produs lactate.
  • Mâncărurile non-lapte vor trebui să includă nici omă, brânză sau lapte și trebuie manipulate și placate departe de mâncăruri care conțin produse lactate.
  • sfaturi

    Puteți solicita invitația de nuntă dacă oaspeții dvs. au restricții dietetice și vor avea nevoie de o masă vegană sau fără gluten sau alte locuri de cazare. Este comun să se ofere opțiuni alimentare cu privire la invitația de nuntă, iar invitația ar putea include casete pentru a verifica "vegan", "gluten liber" și o zonă mică pentru oaspeți să notă orice alergii alimentare.
  • Este posibil să fie necesar să includeți o inserție cu invitația însăși, dacă porțiunea de selecție alimentară ocupă prea multă cameră pe invitația (tipic mică).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar