Cum să fii casanova

Un "casanova" este un om suav care încearcă să seducă cât mai multe femei posibil. Real Casanova, Playboy italian Giacomo Casanova, culcat cu mai mult de 120 de femei pe tot parcursul vieții sale. Cu toate acestea, există mai mult de a fi un casanova decât asta. Fiind carismatic, fermecător, încrezător și atent sunt toate parte din stilul de viață clasic Casanova.

Pași

Metoda 1 din 4:
Construirea unei personalități irezistibile
  1. Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 1
1. Lucrați la dvs încredere în sine. Încrederea este o calitate foarte atractivă și este ceva de la Casanova pentru a impresiona oamenii din jurul lui. Dacă nu vă simțiți ca o persoană încrezătoare, atunci lucrați la construirea stimei și imaginii de sine. În acest fel, puteți cu ușurință cu oamenii, în special cu femeile, și să le trageți înăuntru.
  • O mare parte de încredere este modul în care vorbești cu tine însuți. Încercați să eliminați gândirea negativă din mintea voastră și să vă concentrați asupra gândurilor pozitive pentru a vă îmbunătăți imaginea de sine.
  • Nu exagerați, totuși. Încercând să vă supraviețuiți încrederea, vă poate face să arătați egoist sau ca un spectacol. Nu vrei asta și ar putea transforma oamenii departe.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 2
    2. Încearcă farmec toată lumea din jurul tău. Lucrați camera! Casanova a fost viața partidului și a făcut acest lucru câștigând pe alții cu personalitatea sa. Introduceți-vă oamenilor, aveți discuții mici, învățați numele lor și dați complimente când puteți. Acest lucru îi farmă pe toată lumea și le ia pe partea voastră.
  • Nu uitați să nu vă concentrați doar farmecul asupra femeilor pe care încercați să le întâlniți. Fermecătorul toată lumea face parte din a fi un casanova.
  • Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 3
    3. Au conversații mari cu toată lumea pe care o întâlniți. Casanova a iubit conversația, deci urmați conducerea și lucrați la propriile abilități de conversație. Spuneți poveștile și aveți întotdeauna ceva de spus pentru a păstra conversația. Dar nu-i face doar o conversație unilaterală - și întrebările! Ia oamenii să vorbească despre ei înșiși, astfel încât să se liniștească. Aceasta este o altă modalitate excelentă de a farmsa oamenii din jurul vostru.
  • Ascultarea este, de asemenea, o parte a discuțiilor mari. Ia un interes real în ceea ce spun oamenii și întrebați mai multe întrebări. Aceasta este o modalitate bună de a arăta oamenilor că sunteți interesați și de a le face să se simtă mai confortabil.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 4
    4. Acceptați eșecurile în pas. Nu contează cât de greu încerci, vei reuși uneori. Acest lucru este în regulă! Acceptarea acestor defecțiuni și în mișcare este o parte esențială a unei personalități puternice. Oamenii vor fi impresionați de modul în care ați lăsat eșecurile să se rostogolească chiar din spate.
  • Acest lucru este deosebit de important cu dating. Unele femei vă vor respinge și asta e drept. Acceptați-l și continuați. Casanova nu l-ar lăsa să-l ducă jos.
  • Metoda 2 din 4:
    Devenind mai luminoase
    1. Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 5
    1. Educați-vă pe literatură și știință pentru a afla o varietate de subiecte. Casanova are o reputație ca fiind doar un om care a dormit cu o mulțime de femei, dar mai mult a fost mult mai mult decât atât. El bine educat în literatură, filozofie, știință și muzică, a fost o mare parte a farmecului său. Educarea dvs. este o modalitate excelentă de ao copia. În acest fel, veți avea întotdeauna ceva interesant de spus în conversații.
    • Lucrați la introducerea anecdotelor din literatură sau știință în conversația dvs. normală. Acest lucru vă va face să arătați luminat și bine citit.
    • Casanova a fost deosebit de îndrăgită de poezie și se va întâlni adesea cu poeți celebri din ziua lui. Citiți niște poezie clasică ca Homer`s Odiseea și Iliad sau lucrările lui Shakespeare.
  • Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 6
    2. Căutați noi experiențe pentru a vă extinde orizonturile. Să fie o persoană spontană și nu departe de noi experiențe. Acest lucru vă face o persoană distractivă să vă aflați și vă oferă tone de povestiri pentru a distra oamenii cu. Ruperea propriei dvs. coajă și încercarea de lucruri noi vă vor face o persoană mai bine rotunjită.
  • Nu trebuie să faci lucruri nebunești pentru a avea experiențe noi. Poate fi la fel de simplu ca și cum ați încerca o nouă bucătărie pe care nu ați avut-o niciodată înainte sau nu mergeți într-un parc din orașul natal pe care nu l-ați vizitat niciodată.
  • Fiind spontan și interesant a fost, de asemenea, o modalitate prin care Casanova a impresionat femeile, astfel încât vă poate ajuta și în viața dvs. de întâlniri.
  • Amintiți-vă că spontaneitatea lui Casanova la făcut uneori în necazuri. Întotdeauna să fii atent și să nu spargi legea în timp ce cauți noi experiențe.
  • Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 7
    3. Călătoriți pentru a afla despre lume. Călătoria vă oferă o perspectivă asupra diferitelor oameni și culturi. Nu numai că vă va îmbunătăți propria viață, dar veți arăta mai sofisticate și altor persoane.
  • Explorați când vizitați și un loc nou. Luați în site-urile locale, alimentele și oamenii pentru a învăța cât de mult puteți.
  • Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a călători. O excursie simplă pentru un weekend este o modalitate excelentă de a vă extinde orizonturile fără a fi extravagant.
  • Dacă nu puteți călători, atunci puteți afla în continuare despre lume. Încercați să citiți despre diferite culturi sau vizionați documentare pentru a vă educa.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 8
    4. Bucurați-vă de mâncare și haine fine. Nu vă refuzați nicio plăcere. Urmați plumbul lui Casanova, căutând alimente fine și purtând îmbrăcăminte fantezie. Acest lucru arată că oamenii apreciați lucrurile mai fine din viață.
  • Acestea sunt, de asemenea, modalități bune de a atrage atenția asupra datelor. Luarea datei dvs. la un restaurant exotic este o modalitate bună de a arăta că sunteți o persoană lumească.
  • Casanova avea adesea niște patroni bogați care au plătit pentru stilul său de viață. Deoarece probabil că nu, aveți grijă să vă urmăriți bugetul.
  • Metoda 3 din 4:
    Vorbind cu femeile
    1. Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 9
    1. Să respecte femeile și opiniile acestora. Casanova nu era vorba doar de a obține femeile în pat. El a văzut femeile ca fiind egale și a vrut mereu să audă ce au spus. Faceți un efort pentru a arăta respect și interes pentru femeile cu care vorbești. Vizualizați-le ca fiind egali și luați opiniile lor în serios să urmeze pe urmele lui Casanova.
    • Urmați acest sfat chiar dacă nu sunteți interesat romantic de o femeie. Toată lumea merită respectul și înțelegerea dvs.
    • Acest lucru se duce la bărbați, de asemenea, dacă sunteți la care sunteți atrași. Vizualizați întotdeauna datele potențiale ca oameni interesanți care ați putea învăța ceva de la.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 10
    2. Întrebați femeilor întrebări autentice despre ei înșiși. Ascultarea este o parte esențială a unei conversații bune. Ori de câte ori Casanova a vorbit cu o femeie, el a avut tendința de a asculta mai mult decât a vorbit și a avut un interes real în răspunsurile ei. În urma acestui sfat este o modalitate excelentă de a vă conecta cu oamenii. Puneți întrebări autentice în timpul conversațiilor dvs. și ascultați atenția la răspunsuri. Acest lucru îi ajută pe oameni să se simtă mai confortabil în jurul tău.
  • Nu trebuie neapărat să fiți interesați romantic de o femeie care să pună întrebări despre ea însăși, dar Casanova a considerat o parte din seducție. Păstrați acest lucru în minte dacă sunteți la o dată.
  • Nu încercați să falsificați interesul în timp ce vorbiți cu cineva. Acest lucru nu construiește nicio conexiune, iar partenerul dvs. va realiza, probabil, la un moment dat că nu sunteți interesat cu adevărat.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 11
    3. Păstrați legătura cu femeile după ce le-ați întâlnit. Nu întrerupeți doar contactul cu femeile după ce le-ați întâlnit. Dacă întâlniți pe cineva și bucurați-vă să vorbiți cu ei, apoi rămâneți în contact. Apelați, mesajul sau textul din când în când să vorbiți și să mențineți conexiunea. Chiar dacă nu sunteți implicat romantic, aceasta este o modalitate excelentă de a face prieteni de-a lungul vieții.
  • Nu hărțuiți oricui, totuși. Dacă nu vor să continue să vorbească cu dvs., atunci respectați asta.
  • Metoda 4 din 4:
    Seducând datele
    1. Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 12
    1. Asigurați-vă prin planificarea datelor. O dată bine planificată a fost cheia tehnicii de seducție a lui Casanova. În loc să vă puneți pur și simplu data, ceea ce doresc să facă, să fie activi și să planificați data. În acest fel, data vă vede că ați făcut efortul de a planifica și de a vă pregăti să o impresioneze.
    • Dacă încercați să vă gândiți la ideile de întâlnire, aici este o oportunitate de a arăta că ați ascultat când partenerul dvs. vorbea. Dacă ea a menționat că îi place ceva în special, ca Mini Golf, face ca data viitoare.
    • Nu faceți acest lucru dacă data dvs. spune că nu-i place când oamenii fac asta. Ceea ce vrea ea vine primul.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 13
    2. Concentrați-vă atenția asupra datei dvs. Femeile iubesc fiind centrul atenției, deci concentrați-vă toate dvs. la data dvs. Ascultați-o, complimentați-o, faceți contact cu ochii, iar în general faceți ceea ce puteți să o lăsați să știe că sunteți complet concentrat asupra datei.
  • Păstrarea telefonului este prea importantă. Nu vă face să vă simțiți că sunteți distrași.
  • Cu siguranță nu priviți la alte femei la data dvs. Aceasta este o modalitate bună de a fi respinsă.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 14
    3. Surprinde data cu cadouri. Un cadou frumos este cheia la o întâlnire minunată. Prezentați-vă data cu flori, bomboane sau alte daruri mici pentru a le face să se simtă speciale. Aceasta a fost o mare parte din rutina lui Casanova și ar trebui să fie o parte din a ta.
  • Încercați să oferiți cadouri pe care le cunoașteți că vă va plăcea data. Dacă ea spune că iubește orhideele, de exemplu, un buchet de aceste flori este o alegere excelentă.
  • Casanova a avut tendința de a fi nenorocită cu darurile sale, dar țineți-vă bugetul în minte și nu exagerați. Nu trebuie să dați datei dvs. haine frumoase sau bijuterii să o facă fericită!
  • Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 15
    4. Starea unei dispoziții romantice. Dacă încercați să obțineți data interesată de dvs., atunci atmosfera este esențială. Diminuează luminile, lumânările ușoare sau puse pe o muzică ușoară pentru a seta starea de spirit. Acest lucru vă ajută să obțineți mai confortabil cu dvs. și construiți intimitate.
  • Casanova îi plăcea să servească alimente seducătoare la datele ca și stridii și șampanie. Ai putea să-l urmezi cu mâncăruri ca acestea.
  • Imagine intitulată BE A CASANOVA PASUL 16
    5. Luați-vă timpul pentru a construi atracția. Nu grăbiți lucrurile. Bucurați-vă de conversație, mâncarea, atmosfera și toate celelalte părți ale datei dvs. Cea mai bună modalitate de a construi conexiunea și atragerea cu potențialul dvs. partener este să le arătați un timp minunat, așa că rămâneți în acest moment și bucurați-vă de compania celuilalt înainte de a încerca să încheiați data sau să le faceți să vină acasă cu dvs.
  • Cereți o mulțime de întrebări în timpul datei pentru a vă menține partenerul să vorbească. Ascultați cu atenție, așa că data știe că sunteți interesat.
  • Amintiți-vă că Casanova sa bucurat cu adevărat de companie și de conversație. El nu ar fi vrut doar să încheie data și să-și ia data în pat cât mai repede posibil.
  • Imaginea intitulată BE A CASANOVA PASUL 17
    6. Asigurați-vă că nu veți fi deranjați dacă vă luați data acasă. Dacă data dvs. decide să vină acasă cu dvs., atunci confidențialitatea este esențială. Asigurați-vă că voi doi vă puteți bucura de compania celuilalt fără a fi deranjați. Dacă aveți un coleg de cameră sau oaspeți, avertizați-le înainte de timp, astfel încât să nu vă deranjeze. În acest fel, tu și data ta se pot concentra unul pe celălalt.
  • O modalitate bună de a seta o dispoziție privată, romantică este gătitul de cină de la domiciliu. În acest fel, vă puteți lua timpul, relaxați-vă, setați starea de spirit și evitați distragerile.
  • De asemenea, puteți obține o cameră de hotel dacă casa dvs. nu este la fel de privată cum doriți să fie.
  • sfaturi

    S-ar putea să întâlniți niște guru care vă spun că Casanova era vorba despre sex cu cât mai multe femei posibil. Care era cu siguranță parte a stilului său de viață, dar nu totul.

    Avertizări

    Casanova a făcut multe lucruri pe care le-am considera greșit din punct de vedere moral sau chiar ilegal astăzi, cum ar fi urmărirea femeilor minore. Acest lucru a fost comun în timpul lui Casanova, deci nu a fost considerată o problemă. Cu toate acestea, urmați întotdeauna legile și etica modernă atunci când căutați parteneri.
  • Obțineți întotdeauna consimțământul de la data dvs. înainte de a face ceva sexual și opriți imediat dacă vă spun.
  • Practicați sexul sigur prin purtarea unui prezervativ.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar