Cum să vă bucurați de dulciuri pe o dietă

Unul dintre cele mai dificile lucruri despre menținerea unei alimentații sănătoase este rezistentă la impulsul de a se răsfăța cu dulciuri delicioase și de tratarea zahărului. Acest lucru este deosebit de greu dacă aveți un dinte dulce pentru dulciuri artificiale și alimente junk cu un aport de calorii ridicate și beneficii nutriționale foarte mici. Dar integrarea dulciurilor naturale și alegerea anumitor îndulcitori artificiali pot îmbunătăți de fapt dieta și poate duce la obiceiuri alimentare mai fericite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Având toate dulciurile naturale
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 1
1. Du-te la micul dejun alimente cu cantități mari de fructe și legume. Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei și există mai multe opțiuni pe care le puteți încerca pentru o masă sănătoasă plină de îndulcitori naturali, inclusiv:
  • Un mic dejun Smoothie realizat cu o banană înghețată, căpșuni congelate sau afine, apă de nucă de cocos și semințe de chia sau semințe de cânepă. Acest lucru vă oferă o mulțime de zahăr natural și fibre, precum și de energie sub formă de chia sau semințe de cânepă.
  • Un mic dejun Smoothie realizat cu spanac, struguri fără semințe și apă de nucă de cocos sau lapte de nucă de cocos cu conținut scăzut de grăsimi. Acest Smoothie hidratant vă va pregăti pentru această zi.
  • Iaurt grecesc non-gras cu fructe cu fibre bogate ca afine sau zmeură, acoperită cu nuci de masă ca migdalele sau pecanii. Iaurtul are aproximativ 9 g de zahăr, 20 g de proteine ​​și doar 120 de calorii. Nuci de sol sunt o sursă bună de grăsimi omega-3.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 2
    2. Încercați struguri congelate. Aceste tratamente înghețate sunt naturale dulci și bune pentru dvs. Ele sunt ridicate în zahăr și mai mici în fibre decât alte fructe, dar ele sunt o modalitate bună de a întări gustarea pe bomboane cu îndulcitori și conservanți artificiali.
  • Plasați o grămadă de struguri în congelator. Scoateți aproximativ 10 struguri înghețați și mâncați-le cu o porție de nuci, cum ar fi migdale, pentru a preveni scufundarea zahărului din sânge.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 3
    3. Gustare pe mixul de traseu cu fructe uscate. Dacă sunteți un snacker constantă și tind să mergeți pentru zaharuri, cum ar fi viermi gumni, lollipopuri sau bare de ciocolată, înlocuiți-le pentru un amestec de traseu cu fructe uscate.
  • Fructele uscate de la sine pot provoca balonare și disconfort. De asemenea, este dezbrăcat de o mulțime de fibre în timpul procesului de deshidratare. Combinați fructele uscate cu piulițe în mixul de traseu, care este scăzut în zahăr adăugat, nu mai mult de 5 grame (0.18 oz) o servire. Nuci vă vor da proteine, grăsime și fibre care lipsește în fructe uscate pe cont propriu.
  • Cumpărați fructe uscate ca ghimbir cristalizat, felii de mere, felii de banane, caise uscate, mango uscate sau smochine uscate și le amestecați cu piulițe, astfel încât să aveți o gustare ușoară atunci când aveți o poftă de zahăr.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 4
    4. Du-te pentru ciocolată neagră, cu moderatie. Dacă aveți un timp greu de lăsat să mergeți de ciocolată-y tratează, înlocuiți ciocolata lapte cu o bucată de ciocolată neagră care nu are un zahăr adăugat. Ciocolata neagra este ambalata cu antioxidanti, este, de obicei, mai putin prelucrate decat ciocolata de lapte si contine mai putin zahar.
  • Încercați să cumpărați o bară de ciocolată neagră de înaltă calitate pentru o gustare specială. Gustul puternic al ciocolatei întunecate ar trebui să fie greu de depășit.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 5
    5. Adăugați sirop de arțar, miere sau nectar de agave la mese. Acești îndulcitori naturali conțin minerale și substanțe nutritive care sunt bune pentru tine și că gustul destul de bun.
  • Maple Sirop nu este doar pentru pancakes - Adăugați-l la pansamente de salată, sosuri, în coacere și pe partea de sus a iaurtului sau fără smooturi. Conține minerale ca manganul și zincul. Căutați toate siropurile de arțar natural la magazinul dvs. local de bacanie.
  • Mierea conține 21 de calorii pe o linguriță, astfel încât să utilizați doar o cantitate mică pe o masă. Este mai dulce și mai gros decât zahărul și este o sursă naturală de antioxidanți. Încercați miere peste iaurt și granola, pentru a vă îndoi ceaiul, pe toast, sau în fulgi de ovăz. De asemenea, puteți coace cu miere prin înlocuirea fiecărei ceașcă de zahăr într-o rețetă cu o ceașcă mai mică de 3 linguri (44.4 ml) de miere.
  • Agave este un îndulcitor lichid care vine de la planta de agave asemănătoare cactusului. Nectarul este procesat într-un sirop, care conține 20 de calorii pe o linguriță. Agave este mai mică pe indicele glicemic decât alți îndulcitori, deci nu va face ca spike-ul de zahăr din sânge. De asemenea, are o aromă neutră care funcționează bine în smântână, ceai și coacere. De asemenea, este de aproximativ 50% mai dulce decât zahărul. Cu toate acestea, este considerat un zahăr prelucrat și este mai scump decât siropul de miere sau arțar.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 6
    6. Faceți deserturi cu ingrediente naturale și îndulcitori. Integrați îndulcitori naturali ca miere, agave și arțar sirop în coacere, astfel încât să puteți evita consumul de zaharuri prelucrate și artificiale. Încercați mai multe rețete, inclusiv:
  • Banana, nucă de cocos și cremă de cașoară, îndulcită cu sirop de arțar.
  • Miere întregi de grâu pâine de nuci de banană, îndulcită cu miere.
  • Un popsicule de fructe, realizat cu fructe proaspete, cum ar fi pepene verde, gheață și o atingere de miere pentru dulceață.
  • Banana Coconut Dairy Free Ice Cream, îndulcit cu agave.
  • Dublu ciocolată neagră și brânză de ghimbir, îndulciduată cu ghimbir cristalizat și ciocolată neagră.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugând îndulcitori artificiali în dieta ta
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 7
    1. Înțelegeți preocupările legate de sănătate în jurul îndulcitorilor artificiali. Acești îndulcitori sunt folosiți pentru a oferi dulceață la alimente și băuturi fără a adăuga calorii suplimentare. Folosirea îndulcitorilor artificiali în locul zahărului poate preveni, de asemenea, degradarea dentară și poate controla nivelul de zahăr din sânge. Cu toate acestea, toți îndulcitorii artificiali sunt procesați chimic. Există multe preocupări legate de sănătatea și siguranța îndulcitorilor artificiali, dar în prezent nu există suficiente cercetări pentru a le lega de acești îndulcitori la cancer sau alte probleme de sănătate.
    • Toți îndulcitorii artificiali vânduți sau utilizați în alimentele pregătite din Statele Unite sunt reglementate de FDA. FDA a stabilit o cantitate acceptabilă zilnică de admisie (ADI) de îndulcitori artificiali, aproximativ 15 mg / zi, pentru cei mai îndulcitori.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 8
    2. Evitați aspartamul, zaharina și sucraloza. Acestea sunt trei îndulcitori artificiali foarte comuni care pot fi în detrimentul sănătății tale. Toate sunt făcute din versiuni chimice de zahăr și sunt adesea greu pentru ca corpul tău să se descompună.
  • Aspartamul este de 220 de ori mai dulce decât zahărul și se găsește în băuturi de dietă, gumă fără zahăr și ca un pachet de zahăr. Este un îndulcitor sintetic vândut sub numele de marcă egal și Nutrasweet.
  • În prezent nu există dovezi concludente pentru a lega aspartamul la cancer. Dar poate declanșa dureri de cap sau disconfort de stomac pentru anumiți oameni și poate crea un gust amar când este gătit, deci evitați să îl utilizați în gătit. Persoanele cu o afecțiune rară numită fenilchetonuria (PKU) nu pot distruge fenilalanina, care este o componentă găsită în aspartam. Persoanele cu PKU nu ar trebui să consume aspartam.
  • Saccharin este de 200-700 de ori mai dulce decât zahărul și este vândut ca un "îndulcitor de masă", cunoscut în mod obișnuit sub numele de Sweet N `Low sau Nectasweet. Este aprobat pentru utilizare ca aditiv alimentar în băuturi și alimente prelucrate de către FDA, dar este cunoscut pentru gustul său neplăcut și metalic. Nu se descompune bine sub căldură mare, astfel încât să nu fie utilizat pentru coacere sau gătit.
  • Sucraloză, de asemenea, conservată splenda, este vândută în pachete galbene și este de 600 de ori mai dulce decât zahărul. Acest îndulcitor se găsește în multe produse, inclusiv băuturi răcoritoare, cerealelor și produselor de coacere. Sucraloza poate rezista la căldură ridicată, astfel încât să o puteți folosi pentru gătit și coacere. Cu toate acestea, cum ar fi aspartam, sucraloza poate provoca dureri de cap și probleme digestive.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri pe o dietă Pasul 9
    3. Du-te pentru extractul de frunze Stevia. Acest îndulcitor este derivat din frunza unui arbust din America de Sud și este o substanță naturală care este de 200 de ori mai dulce decât zahărul. Produsele pe bază de Stevia includ Truvia și Pure Via.
  • Stevia este un îndulcitor natural decât este lipsit de substanțe chimice artificiale. De asemenea, puteți utiliza Stevia în gătit și coacere. FDA a aprobat utilizarea Reb A (frunze stevia) ca înlocuitor de zahăr, dar întregul frunze și extracte brute, de obicei vândute ca suplimente în magazinele de sănătate, nu au fost aprobate.
  • Rețineți că Stevia are un gust mai puternic, astfel încât urmați întotdeauna conversiile recomandate pe eticheta Stevia pentru coacere și gătit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar