Cum să taie pâinea din dieta ta

Indiferent dacă sperați să vă reduceți consumul de carbohidrați sau de zahăr, să luptați împotriva inflamației sau să îndepărtați glutenul din dieta dvs. pentru un alt motiv, evitând pâinea poate ajuta. În plus, pâinea ambalată ar trebui evitată, deoarece oferă un beneficiu nutrițional foarte mic și adesea conțin coloranți artificiali, arome și conservanți. Familiarizați-vă cu modalități de a planifica mese fără pâine, găsiți echivalenți de pâine și asigurați-vă că obțineți suficientă fibră în timp ce tăiați pâinea din dieta dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea meselor fără pâine
  1. Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 1
1. Treceți pe toast la micul dejun. Toast și alte tipuri de mâncare de tip de pâine sunt comune în dieta multor oameni, deoarece sunt rapide și ușor de pregătit.Există multe opțiuni mai sănătoase de mic dejun, cu toate acestea. În special, optați pentru ouă cu legume și ierburile dvs. preferate.
  • Pentru a economisi timp dimineața, tăiați legumele și vă amestecați ouăle cu o noapte înainte. Păstrați totul în frigider și le puteți găti pe o tigaie bine condimentată în cel mai scurt timp.
  • Dacă sunteți obișnuiți cu ouăle cu o pâine prăjită, schiziționați pâinea prăjită pentru un cartof dulce de jumătate copt sau o parte a legumelor aburite.
  • Câmpul, iaurtul grecesc scăzut este o altă opțiune excelentă de mic dejun. Amestecați în unele fructe proaspete și miere pentru a îndulci.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 2
    2. Începeți ziua cu fulgi de ovăz. Dacă ouăle sau iaurtul nu sunt stilul dvs., ovăzul este o alternativă la fel de bună a unui mic dejun pe bază de pâine.Acest lucru este parțial deoarece ovăzul oferă o mulțime de fibre, ceea ce este ceva ce doriți să contabilizați în timp ce mâncați mai puțin pâine.
  • Rețineți că ovazurile de cereale integrale sunt disponibile în mai multe forme, inclusiv tăierea oțelului, laminate sau instantanee. Fiecare tip are o valoare nutritivă foarte asemănătoare, dar oferă diferite arome și consistențe. La efectuarea selecției dvs., verificați eticheta faptelor nutriționale pentru informații despre adăugarea zahărului și a sarei.
  • Pentru o creștere suplimentară a fibrelor și o valoare nutrițională suplimentară, adăugați mese de semințe de in sau chia la fulgiul dvs. de ovăz. Acestea pot fi incluse și în alte alimente de mic dejun, cum ar fi iaurtul grecesc sau un mic dejun Smoothie.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 3
    3. Ordonați sau pregătiți prânzul pe un pat de verdeață.Una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți imediat dieta în general este consumând o salată pentru una dintre mesele dvs. de zi cu zi. Puteți include în continuare ingredientele ridicate de proteine ​​pe care le-ați putea mânca de obicei pe un sandwich, cum ar fi tonul de ton, puiul sau salata de ouă.Salate de sezon cu ulei de măsline, oțet și piper în loc de pansamente ambalate.
  • Chiar dacă ați fost loiali cu sandwich-ul clasic de curcan și brânză în fiecare zi de zi, pentru un deceniu, nu trebuie să renunțați pe deplin de arome.De fapt, Turcia, brânza de capră și cranberries merg mai ales pe un pat de verdeață întunecată, cum ar fi Kale sau Spanac.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 4
    4. Mănâncă cina dintr-un castron.De la pâinea de usturoi la pizza, prevalența pâinii în multe mese preferate poate fi greu de scăpat.Fii siguri, cu toate acestea, că există o mulțime de mese delicioase și satisfăcătoare de pâine, care vor atrage atât limba și burta.În special, începeți să faceți boluri cu o orez brun sau o bază de quinoa.Adăugați orice legume, condimente și nuci pe care le favoriți.
  • O proteină este o altă mare adăugare. Tofu și alte proteine ​​pe bază de soia, cum ar fi tempeh merg mai ales în castron.
  • Obțineți creativ cu bolurile voastre.Încercați un Bowl de somon Teriyaki într-o seară, și un castron de susan Kimchi următorul.
  • Uită-te online pentru inspirațiile sănătoase ale bolului alimentar, cum ar fi cele sugerate aici: http: // FookieCrush.com / 25-super-sănătoși-bowl-rețete /
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea alternativelor de paine
    1. Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta ta Pasul 5
    1. Coaceți echivalentele de pâine cu făină de quinoa. Există mai multe moduri de a face alimente care sunt similare cu pâinea care poate funcționa mai bine cu preferințele dvs. dietetice.De exemplu, quinoa (care este de fapt o sămânță), poate fi măcinată într-o făină și folosită în coacere - chiar și o pâine de "pâine" pe care ați putea să o mâncați.
    • Înainte de a coace cu făină de chinoa, toastă-l pentru a-și face aroma mai ușoară. Răspândiți făina pe foile de copt fixate și coaceți pentru aproximativ 2.5 ore la 215 grade F (102 grade C). Odată ce mirosul aromatic al chinoa de toast a dispărut, făina este probabil pregătită.
    • Făina de chinoa toajată va păstra timp de 8 luni în frigider sau congelator, astfel încât să puteți face un lot mare pentru a fi utilizat în mai multe rețete.
    • Există multe rețete diferite pentru coacere cu făină de quinoa gratuit disponibilă online. Încercați, în special, brioșele engleze de casă, deoarece aroma ușor tangoasă a făinii de chinoa se îndreaptă spre acest tip de pâine deosebit de bine.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 6
    2. Coaceți pizza pe conopidă în loc de pâine.Nimeni nu o va ține împotriva voastră dacă pur și simplu nu puteți lovi pizza din dieta ta. Din fericire, există o modalitate de a face o crustă de pizza surprinzător de bună, care nu este deloc pâine.Veți avea nevoie de un cap de conopidă, ½ ceasca Mozzarella, 1/4 ceasca parmezan, 1/2 lingurita Oregano, 1/2 lingurita sare Kosher, 1/4 lingurita de usturoi de usturoi, si 2 ouă bătute.
  • Pulsați conopida până când aveți un material de orez tăiat fin, orez.Aburizați conopida într-un coș de vapoare și scurgere, trivolându-l pentru a îndepărta cea mai mare parte a umidității.
  • După ce conopida se răcește, se amestecă cu brânzeturile, condimentele și ouăle.Transferați amestecul într-o foaie de coacere căptușită cu hârtie pergament, aranjând-o în formă de crustă de pizza.
  • Coaceți "crusta" la 400 de grade F (204 grade C) până la 20 de minute, adăugați orice sos și toppinguri suplimentare și coaceți încă 10 minute.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 7
    3. Utilizați un capac de ciuperci în loc de un bun.În timp ce saltele de salată poate fi un înlocuitor mare pentru un sandwich pe pâine, puteți prefera pur și simplu stoarcerea burger între două straturi moi, rotunjite de ceva mai substanțial. Credeți sau nu, un bun bun nu este singura dvs. opțiune. Portobello Ciuperci de ciuperci nu numai că oferă forma unui bun clasic, sunt îngrijorați și umpleți.
  • Frigă capacele din cuptor la 375 grade F (191 grade C) timp de câteva minute, până când încep să marcheze. Apoi le folosiți exact așa cum ați folosi un bun bun.
  • Rețineți că puteți face și pizza personală pe capacele Portobello.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea alimentelor bogate în fibre
    1. Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 8
    1. Mănâncă mai multe fasole.Fibra este extrem de importantă pentru o dietă sănătoasă. Din fericire, există o mulțime de modalități de a obține o mulțime de fibre deoparte de la cerealele toate s-ar putea mânca altfel în pâine.Unele dintre cele mai bune surse de fibre, de fapt, sunt fasole.Mazăre divizată, linte, fasole neagră și fasole de lima au o cantitate deosebit de mare de fibre.
    • Fasolele sunt, de asemenea, deosebit de ușor de adăugat la tot felul de feluri de mâncare.Folosiți lintele piure, de exemplu, pentru a face un patty cu suc de lămâie, cilantro și piese de nuc.
    • Adăugați fasole neagră în ouăle de dimineață pentru a adăuga atât fibre cât și proteine ​​suplimentare.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 9
    2. Suplimentați mese cu laturi pe bază de legume.Dacă, ca majoritatea oamenilor, vă place să mâncați, o entregere singură ar putea să nu vă lăsăm pe deplin mulțumiți.Pentru o parte în special de mulțumire, abur sau coaceți niște legume. Cele care sunt bogate în fibre, cum ar fi anghinarea, broccoli și varza de Bruxelle, vor fi deosebit de umplere.
  • Vaggia de aburi este cea mai sănătoasă metodă de pregătire.De exemplu, aburul este ușor sărat broccoli și se condimentează cu turmeric pentru o parte savuroasă și delicioasă.
  • Imagine intitulată Pâine tăiată din dieta dvs. Pasul 10
    3. Gustare pe fructe și legume.Pâinea devine o mulțime de dragoste în parte, deoarece este ieftină, umplere și ușor de transportat și gustări pe. Desigur, există și alte categorii alimentare mai sănătoase care oferă și aceste beneficii.Obțineți obiceiul de a gusta pe fructe proaspete sau felii de castravete sau piper de clopot în loc de un roll sau alt articol de pâine.
  • Zmeură, mure și pere sunt deosebit de ridicați în fibră sănătoasă, de umplere.
  • Pentru o explozie suplimentară de aromă, legume în hummus.Această gustare va oferi efectele de saturație ale fibrelor care vor stinge rapid orice foame de mijloc de după-amiază.
  • Avertizări

    Rețineți că "pâinea" poate fi orice tip de alimente din făină și apă. Nu veți obține beneficii de sănătate de la înlocuirea pâinii cu alte alimente carbiere prelucrate pe bază de făină, cum ar fi intermele, brioșele, tortilla, clătite, etc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar