Cum să mănânci granola

Nu există nici o modalitate greșită de a vă bucura de Granola. Este la fel de bun când a fost stropit ca un topping crocant, coapte în baruri sănătoase și mușcături, sau mâncat pe propriul ei ca cereale. Bucătarii aventuros ar putea chiar să încerce să-l strecoade în produse de coacere sau să o folosească ca o pauză hrănitoare de cereale nutritive pentru alimentele prăjite. Oricare ar fi nevoia, Granola este una dintre aceste alimente care vor fi întotdeauna acolo pentru tine într-un vârf.

Pași

Metoda 1 din 3:
Se bucură de Granola pe cont propriu
  1. Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 1
1. Apuca o mână de granola ca o gustare. Granola este perfectă pentru a mânca pe tot parcursul zilei. Arunca în câteva ingrediente consistente ca nuci și fructe uscate, tocate pentru a face și mai satisfăcătoare.
  • Înlocuiți vasul de bomboane de pe contorul de bucătărie sau la biroul dvs. la locul de muncă cu un recipient de granola, astfel încât veți avea ceva sănătos pentru a ajunge atunci când vă înfometați.
  • Încercați să vă faceți propria versiune a mixului de traseu prin combinarea granola cu piulițe, stafide și ciocolată acoperită cu bomboane.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 2
    2. Substitut Granola pentru cerealele de mic dejun. Umple un castron cu granola scrumptioasă, apoi adăugați doar lapte suficient pentru a-l înmuia. Nici o preparare suplimentară necesară - luați doar o lingură și bucurați-vă!
  • Pentru a vă asigura că obțineți un mic dejun echilibrat, utilizați un tip de granola care include un amestec nutritiv de ingrediente cum ar fi piulițele, semințele și fructele uscate.
  • Multe magazine de bacanie vinde granolații cu boxe speciali în culoarul cerealelor.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 3
    3. Face cereale fierbinte folosind granola. Aduceți 1 cană (240 ml) de lapte la un fierbercuit într-o cratiță mică și adăugați o jumătate de ceașcă (45 g) din amestecul dvs. preferat Granola. Încălzi granola până când absoarbe laptele și devine frumos și gros, amestecând ocazional. Serviți granola caldă.
  • De sus cerealele fierbinți cu banane feliate, afine, zahăr de scorțișoară sau alte add-in-uri gustoase, sau pur și simplu savurați aroma dulce integrală pe cont propriu.
  • Metoda 2 din 3:
    Mănâncă granola ca un topping
    1. Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 4
    1. Se presară granola pe un castron de iaurt sau înghețată. Umpleți un vas mic cu tratamentul cremos preferat, apoi deasupra lui cu o mână de granola crocantă. Terminați cu fructe proaspete, o ploaie de miere, chips-uri de ciocolată sau alegerea altor add-in-uri.
    • Pentru o alternativă mai ușoară, căutați înghețate non-lactate făcute cu migdale sau lapte de nucă de cocos.
    • Indiferent dacă vă bucurați de un mic dejun sănătos sau de un tratat după cină, criza de granola poate oferi un contrast încântător cu crema răcoroasă a iaurtului sau înghețată.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 5
    2. Adăugați unele granola la un castron de smoothie. Biciuiți o grosime Smoothie Bowl, apoi stratificați-l cu granola prăjită și o varietate de alte ingrediente bune pentru tine. Experimentați cu combinații diferite de aromă și vedeți cum puteți să utilizați granola să utilizați granola.
  • De exemplu, s-ar putea să aveți un castron de smoothie cu nuci de banane, cu unt de migdale proaspăt, fistic și niburi cacao pentru micul dejun într-o dimineață, apoi faceți un castron Tangy Berry cu granola, fructe de padure mixte, semințe de chia și cocos mărunțită urmatorul.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 6
    3. Utilizați Granola pentru a adăuga o criză la felii de mere. Tăiați un măr în segmente și răspândiți o cantitate generoasă de unt preferat de nuci pe fiecare. Se agită pe o mică granola și de sus cu miere sau o pulverizare ușoară de scorțișoară. Rezultatul este o extravaganță texturală care merge de la CRISP pentru a netezi la crocante într-o singură mușcătură.
  • Merele sezoniere coapte cu unt de nuci și granola poate face o gustare delicioasă și sănătoasă pentru copii și adulți.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 7
    4. Presărați niște granola pe o salată. Dulceața granolei poate face o adăugare minunată la salatele de summerie colorate. Utilizați componente cum ar fi puiul la grătar, fructele proaspete, migdale feliate și bleu, feta sau brânză de cheddar alb ascuțite pentru a crea armonie între multe arome și texturi.
  • Sweeter salate tind să se împerecheze cel mai bine cu vinaigrete și pansamente cremoase, cremoase.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind granola în diverse rețete
    1. Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 8
    1. Faceți bare de granola de casă. Combinați untul, miere, zahăr, extract de vanilie și condimente asortate cu ovăz de modă veche. Refrigerați amestecul într-un vas de copt căptușit cu hârtie de pergament timp de 2 ore, apoi tăiați foaia în dreptunghiuri după ce se întreprinde întregi. Voila! Baruri de granola ușoare de casă în cel mai scurt timp.
    • Granola Bars funcționează bine ca un mic dejun rapid, o pick-up la mijlocul după-după-ani sau o gustare de noapte târziu.
    • Efectuarea propriilor baruri de granola de la zero este de obicei mai sănătoasă decât cumpărarea lor la magazin, deoarece puteți controla tot ceea ce merge în ele.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 9
    2. Puneți împreună unele mușcături de energie fără coace. Adăugați granola, unt de arahide, miere și o stropire a laptelui la un castron mare de amestecare și amestecați ingredientele împreună până când se îngroașă. Rulați amestecul în bile de dimensiuni de mușcături și le lipiți în frigider peste noapte.
  • Simțiți-vă libertatea de a adăuga sau înlocui orice alte ingrediente pe care doriți să le puneți propria dvs. rotire unică pe lucruri. Articole cum ar fi chips-uri de ciocolată, nucă de cocos mărunțită și semințe de in sunt deosebit de populare.
  • Aceste gustări simple sunt încărcate cu proteine, fibre și suficient de zahăr pentru a vă oferi energia de care aveți nevoie pentru a trece printr-o zi plină.
  • Imaginea intitulată mănâncă Granola Pasul 10
    3. Includeți Granola în produsele dvs. de coacere. Data viitoare când coaceți o pâine de pâine de banane sau un lot de cookie-uri, fold ½-1 cană (45-90 g) de granola în aluat sau aluatul. Redarea cu texturi diferite în aceleași confecții poate adăuga o dimensiune cu totul nouă rețetelor familiare și nu veți mai trebui să alegeți niciodată între crunchy și chewy!
  • În mod alternativ, încercați să stropi granola granola direct pe cookie-urile dvs. proaspete, brioșe sau brownies când au ieșit mai întâi din cuptor.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 11
    4. Transformați granola într-o acoperire crocantă pentru alternative cu cuptor la alimentele prăjite. Coborâți numărul de calorii de oferte standard de prăjit, prin rularea acestora într-o pâine din granola și coacerea lor în cuptor. Când obțineți primul gust al crustei bogate de aur-maro, există o șansă bună încât nici măcar nu veți putea spune diferența.
  • Puteți pregăti puiul, peștele și legumele în acest fel, toate la efectul delicios.
  • Pentru ca pâinea ta să rămână în mod corespunzător, poate ajuta la pulsul granola de câteva ori într-un procesor de alimente sau blender.
  • Imagine intitulată mănâncă Granola Pasul 12
    5. Utilizați granola în locul de breame în umplutură. Ovăzul de cereale integral în Granola conțin mai puține fibre, mai puțini carbohidrați simpli și la fel de multă aromă ca perema tradițională. De asemenea, ele nu tind să obțină cât mai ciudate când sunt gătite pentru perioade lungi de timp, ceea ce înseamnă că mâncărurile umplute vor ieși adesea cu o consistență mult mai bună.
  • Orice fel de mâncare care solicită în mod obișnuit un pesmet poate fi făcută cu granola, inclusiv cotlete de porc umplute, fileuri de pește, ardei, ciuperci și prăjituri de crab.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Granola este incredibil de simplu de făcut, dar este disponibil și la cele mai multe supermarketuri ambalate și gata să meargă pentru toate nevoile dvs. de masă.
  • Face sau alegeți diferite arome de granola pentru a merge în diferite tipuri de feluri de mâncare.
  • Avertizări

    Granola nu poate fi în siguranță să mănânce dacă aveți o alergie sau o sensibilitate la ovăz.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar