Cum să vă schimbați viața

Indiferent cât de vechi sunteți, nu este niciodată prea târziu să vă schimbați viața spre bine. Citiți acest articol pentru a afla cum să faceți schimbări atât în ​​interior cât și în exterior pentru a se simți mai împlinite, fericite și în pace.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea circumstanțelor dvs
  1. Imagine intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 1
1. Schimbați rutina. Amintiți-vă că realitatea dvs. este rezultatul lucrurilor pe care le faceți zilnic, de la ceea ce mâncați pentru micul dejun unde mergeți la locul de muncă sau la școală. Dacă vă veți schimba circumstanțele vieții, va trebui să schimbați lucrurile pe care le faceți în fiecare zi.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să schimbați totul imediat. Doar încercând o nouă schimbare la rutina dvs. la un moment dat poate crea progrese. Poate dura un pic de timp - 66 de zile în medie - pentru noi obiceiuri pentru a deveni a doua natură.
  • Efectuarea chiar și cele mai mici modificări ale rutinei zilnice vă pot ajuta să vă simțiți mai puțin plictisit de viață. De exemplu, luați o altă cale de lucru, mâncați ceva nou pentru micul dejun, exercițiu înainte de școală, mai degrabă decât după aceea, sau opriți la o cafenea diferită. Mici schimbări ca acestea pot părea nesemnificative, dar ei vă vor face viața mai interesantă pe termen lung prin adăugarea de varietăți.
  • Întrebați-vă această întrebare pe o bază de rutină: este ceea ce fac (sau nu fac) ajutându-mă să ajung acolo unde vreau să fiu? Acest lucru se aplică la ceea ce mănânci, indiferent dacă vă exercitați sau nu și ce vă petreceți cea mai mare parte a zilei dvs. Dacă răspunsul este nu, atunci faceți schimbarea necesară.
  • Imagine intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 2
    2. Examinați calea vieții voastre. Indiferent dacă sunteți în școală, lucrați, vânătoare de locuri de muncă, voluntariat sau călătorii, aruncați o privire la viața dvs. și decideți dacă se aliniază cu valorile dvs.
  • Care sunt pasiunile, interesele și obiectivele tale? În timp ce aceste întrebări pot dura ani pentru a răspunde, puteți începe să vă întrebați ce fel de moștenire doriți să lăsați în urmă. Această întrebare se aplică nu numai carierei dvs., ci și a relațiilor dvs. Cum doriți să fiți descris și amintiți de alți oameni?
  • Determinați dacă stilul dvs. de viață este sau nu aliniat cu valorile dvs. personale. Șansele sunt, într-o oarecare măsură, viața voastră și conflictul dvs. Ce ați putea face diferit pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele? Poate doriți să vă gândiți la schimbarea căii de carieră, schimbând-vă major, schimbarea în care locuiți și schimbați modul în care vă gestionați timpul și banii.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți viața pasul 3
    3
    Îmbunătățiți-vă relațiile. Indiferent cât de mulți bani faceți sau cât de mare sunt realizările dvs., nu veți putea să vă bucurați de succesul dvs. dacă nu aveți cei dragi să o împărtășiți.
  • Lucrați pe relațiile pe care le aveți deja. Asigurați-vă că petreceți timpul de calitate cu cei dragi și tratați-i cu compasiune și înțelegere. Dacă ați neglijat sau ați argumentat cu un iubit, atunci devotați ceva timp pentru a reconcilia relația. Trebuie să fiți dispus să face compromisuri și chiar admite că ați greșit.
  • Faceți o relație nouă și semnificativă cu ceilalți. Dacă vă simțiți singuri, atunci va trebui să vă opriți să așteptați ca alții să vă apropie. Ia chestiuni în mâinile tale și obțineți proactive. Puneți-vă în situații sociale, loviți conversații și amintiți-vă că aveți întotdeauna un zâmbet pe fața voastră. Acesta este cel mai bun mod de a atrage alte persoane.
  • Imagine intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 4
    4
    Ieșiți din zona dvs. de confort. Unii oameni sunt mai predispuși decât alții să se blocheze în confortul de rutină și familiaritate. Indiferent de inhibițiile sau temerile de schimbare, oamenii au nevoie de varietate pentru a fi fericiți. Ar trebui să practicați acest lucru la o scară mică, precum și pe o scară mai mare.
  • Încercați să faceți ceva ce nu ați făcut niciodată în fiecare zi. Du-te la un spectacol pe care nu l-ai mai fost niciodată, să vorbești cu o persoană nouă, să mănânci ceva nou, și așa mai departe. Niciodată nu știi când vei descoperi ceva sau cineva care va ajunge să facă un impact de schimbare a vieții asupra voastră.
  • Ridica un nou hobby sau călătoriți într-un loc nou. Dacă jucați un instrument sau un sport de orice fel, împingeți-vă deasupra și dincolo de ceea ce ați face în mod normal. Rulați acea extra mile, faceți o altă traseu atunci când faceți drumeții și explorați noi stiluri artistice.
  • Căutând noi prieteni care vă plac hobby-urile vă pot fi angajate. Întâlniri.com este o modalitate excelentă de a întâlni oameni din zona dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea atitudinii tale
    1. Imagine intitulată Schimbă-ți viața Pasul 5
    1
    Traieste in prezent moment. Cel mai bun mod în care tu Simțiți-vă mai fericiți despre viața ta este de a opri locuința în trecut și de a opri îngrijorarea de viitor. Dacă vă aflați în mod constant locuiți pe amintiri negative, încercați următorul exercițiu:
    • În primul rând, recunoașteți memoria și cum vă face să vă simțiți. Dacă a fost un incident recent și simțiți nevoia de a plânge sau de a țipa, atunci fă-o. Luați în considerare scrierea despre eveniment într-un jurnal sau vorbind despre asta cu un iubit. Odată ce ați întristat în mod corespunzător memoria, atunci recunoști că este peste el și nimic nu poate fi făcut pentru a anula. Data viitoare când gândul se întoarce în cap, recunoașteți-l, fiți recunoscător că este peste el și lăsați-l să plece.
    • Deși este imposibil să uităm complet trecutul, mulți oameni tind să se concentreze mai degrabă pe amintiri negative sau traumatice decât pe cele pozitive. Ia ceva timp să-ți amintești toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat în trecut. Dacă ajută, faceți o listă.
    • Încercați tehnicile de împământare pentru a vă aduce înapoi în prezent momentul. Observând lucruri în jurul camerei, care reprezintă o anumită culoare sau respirație profund vă pot liniști și vă puteți concentra atenția asupra prezentului.
  • Imaginea intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 6
    2
    Fii pozitiv. Indiferent de ceea ce aveți, unde sunteți sau cu cine sunteți, dvs percepţie din circumstanțele dvs. este mai importantă decât împrejurările înseși. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, ia în considerare acest fapt: În orice moment, există și alți oameni din lume care au mai puțini bani, mai puține resurse și mai puțini iubiți decât voi, și totuși ei sunt mai fericiți. În mod similar, există oameni mai bogați decât tine, într-o formă mai bună și cu mai multe resurse, care se simt mai puțin îndeplinite decât tine.
  • Obțineți obiceiul de a observa aspectele pozitive ale oricărei situații în care vă aflați. Dacă vă aflați că vă plângeți de ceea ce se întâmplă în jurul vostru, atunci să contracareze fiecare plângere pe care o faceți cu una sau două observații pozitive.
  • Nu te mai critica pe tine și pe cei din jurul tău . Din nou, toată lumea are calități pozitive și negative - acesta este un fapt universal. Dacă vă concentrați în mod constant asupra calităților negative ale soțului dvs., de exemplu, atunci acestea sunt ceea ce veți observa și veți simți în mod constant frustrat și supărat. În schimb, dacă vă reamintiți în mod constant de calitățile pozitive ale soțului dvs., atunci aceștia sunt ceea ce veți observa și veți simți apreciativ și norocos.
  • Imagine intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 7
    3
    Nu comparați propria viață Cu viața altor oameni. O parte din ceea ce face ca oamenii să se simtă nefericiți de propria lor viață este comparația pe care o fac cu viețile celor din jurul lor. Tendința este de a compara punctele scăzute ale propriului dvs. viață cu punctele pozitive ale vieții altor persoane.
  • Sa mergem de gelozie. Viața nimănui este perfectă, indiferent de modul în care poate părea în exterior. Dacă vă aflați gelos de ceilalți pentru banii, talentele lor sau relațiile lor, amintiți-vă că fiecare dintre acești oameni s-au luptat cu greutăți și nesiguranță.
  • Minimizarea utilizării dvs. de medii sociale vă poate ajuta să vă opriți comparativ cu ceilalți. Ar putea chiar să vă facă să vă simțiți mai fericiți. Luați o pauză de la Instagram, Facebook și Twitter pentru a vă șterge capul timp de câteva zile.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea aspectului
    1. Imaginea intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 8
    1
    Intrați în formă. Exercitarea în mod regulat nu numai că vă păstrează cel mai bine, dar va îmbunătăți, de asemenea, sănătatea cardiovasculară, reduceți probabilitatea dvs. pentru anumite boli, vă va oferi mai multă energie și chiar să vă îmbunătățiți viața sexuală.
    • Adulții sănătoși au nevoie de 150 de minute de activitate aerobă moderată sau 75 de minute de activitate aerobă viguroasă în fiecare săptămână. Activitățile moderate includ mersul pe jos sau înotul în timp ce activitățile viguroase includ jogging, Kickboxing, sau rotire.
    • Ar trebui să faci o pregătire de putere de un fel de cel puțin două zile pe săptămână.Încercați să ridicați greutățile sau să faceți o lucrare de podea (falsificări, push-up-uri etc.) care folosesc propriul corp ca rezistență.
    • Luați în considerare aderarea la o sală de gimnastică sau la o echipă sportivă locală. Exercitarea cu alți oameni vă poate ajuta să vă mențineți motivați și veți face exerciții mai distractive.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți viața Pasul 9
    2
    Mănâncă bine. Amintiți-vă că sunteți ceea ce mâncați. Indiferent dacă doriți să pierdeți în greutate sau pur și simplu să vă îmbunătățiți sănătatea generală, ceea ce mâncați probleme.
  • Dieta dvs. trebuie să fie formată din fructe, legume, proteine ​​slabe și boabe întregi. Citiți etichetele de alimente și rămâneți departe de alimentele care conțin colorarea artificială, aspartam și alte substanțe chimice. Mănâncă zahăr și carbohidrați goi în mod moderat.
  • Dacă suferiți de anxietate sau depresie, apoi tăiați alcoolul și cofeina, deoarece aceste substanțe vor face lucrurile mai rău.
  • Imagine intitulată Schimbați viața dvs. Pasul 10
    3. Fa-ti o transformare. Makeovers nu sunt doar despre a arăta mai bine, neapărat. Simplul act de a obține o tunsoare sau de a cumpăra haine diferite vă poate face să vă simțiți ca o persoană nouă. Indiferent dacă sunteți nemulțumit de aspectul dvs. sau pur și simplu plictisit de el, încercați să amestecați lucrurile.
  • Schimbați dulapul. Scapi de haine care te fac sa te simti prajit, neglijent sau altfel despre tine. Faceți un efort să vă uitați cel mai bine pe o bază zilnică. Acest lucru nu înseamnă neapărat dressing Fancy sau formal - mai degrabă, găsiți haine care sunt figura-măgulitoare, elegante (în opinia dvs.), accesibilă și adecvată vârstei.
  • Schimbați coafura. Obțineți o tunsoare sau vopsiți părul o culoare diferită. Femeile cu păr lung ar trebui să ia în considerare obținerea straturilor, bretoane sau un bob scurt.
  • Bărbații își pot schimba drastic aspectul folosind părul facial. Încercați să crească o barbă, mustață sau Goitee. Dacă sunteți un bărbat care a avut întotdeauna păr facial, încercați să o radeți pentru o schimbare.
  • sfaturi

    Încercați să vă păstrați viața echilibrată între muncă și să jucați. Dacă tot ce faceți este să lucrați, atunci vă lipsesc pe bucuriile din viață. Dacă tot ce faceți este să jucați, atunci veți crește în cele din urmă plictisit și nu mai apreciați timpul de distracție.
  • Dormi devreme, trezește-te devreme. Faceți ceva creativ cu timpul dvs. timpuriu de origami pentru copilul prietenului dvs., scriind o scurtă poveste pe WattPad sau chiar ieșiți pentru o alergare.
  • Luați în considerare găsirea unui model de rol pozitiv pentru a căuta până la. Această persoană poate fi un profesor, un membru al familiei sau scriitorul dvs. preferat, actorul sau muzicianul dvs. Având influențe pozitive în viața voastră vă poate ajuta să găsiți motivația de a depăși obstacolele și să vă urmăriți visele.
  • Notați activitățile de zi cu zi. Au un plan pentru fiecare zi, oră și minut din viața ta. Amintiți-vă să o schimbați întotdeauna, și, de asemenea, să fiți spontan uneori!
  • Dacă sunteți căsătoriți sau într-o relație pe termen lung în care magia moare, atunci fiți vocală cu partenerul dvs. și decideți reciproc schimbările pe care le puteți face pentru a vă ajuta viața de dragoste.
  • Dacă doriți să vă schimbați aspectul și nu sunteți sigur cum considerați a obține un stilist. Adresați-vă coafor pentru sfaturi despre ce stiluri ar arăta cel mai bine pe tine.
  • Asigurați-vă că sunteți independent să supraviețuiți singur decât să fiți dependenți de o altă persoană.
  • Fă ceea ce vrei și nu lăsa zgomotul opiniei altora să-ți îneacă propria voce interioară.
  • Încercați să vă plac și să vă îmbunătățiți stima de sine. Iartă și uitați dacă este posibil. Este timpul să vă gândiți la dvs., așa că faceți ceea ce vă place și iubiți ceea ce faceți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar