Cum să accepți că nu este doar în tine

Uneori, trebuie doar să accepți că tipul pe care îi place nu se simte în același mod. Când vă aflați întrebați-vă, "De ce nu sună el?De ce nu-i pasă?" Este timpul să trecem la celălalt pește din mare - există o mulțime de ele. La fel de mult cum doare, trebuie să te confrunți cu realitatea că nu este doar în tine - și apoi treceți. Meriți o relație cu cineva care nu te face să te întrebi cum se simt despre tine!

Pași

Partea 1 din 3:
Cu care se confruntă adevărul
  1. Imagine intitulată Manipulați un partener care stau cu prietenii cu EXES Pasul 2
1. Nu mai face scuze pentru comportamentul său. Dacă un tip vă place foarte mult și este pregătit și disponibil pentru o relație, va fi evident pentru dvs. În caz contrar, el este fie de-a lungul dvs., nu este pregătit pentru o relație din anumite motive sau nu vrea să-ți spună adevărul însuși.
  • El ar fi putut să rănească în ultima sa relație și să fie încă vindecă din acea experiență sau pur și simplu nu este interesat de orice motiv. Nu este treaba ta să încerci să dai seama de ce nu cheamă sau să încerce să remedieze situația.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care vă deranjează cu adevărat pasul 12
    2. Fiți conștienți de semnele unei relații unilaterale. Dacă trebuie să vă liniștiți în mod constant că va veni în cele din urmă, dacă așteptați puțin mai mult, sunteți probabil într-o relație unilaterală. Unii spun că distanța face ca inima să crească, dar cel mai probabil distanța lui îi face să-l facă să-ți fie mai emoționantă, în timp ce el este liber să vină și să meargă așa cum îi place.
  • Unele semne comportamentale de vizionat includ un partener care iau un interes mai mult decât celelalte, cum ar fi făcând lucruri cum ar fi întrebarea despre viața / ziua lor, invitându-i la evenimente, întrebându-se despre ceea ce le place / preferă, etc. Un alt semn ar putea fi o persoană care prioritizează relația mai mult decât cealaltă, cum ar fi prin verificarea planurilor, gândirea celorlalte persoane înainte de a face planuri, stabilindu-l de o parte pentru apelurile telefonice sau datele etc.
  • Dacă vă aflați ascultând cântece triste la radio, și priviți la telefon, care nu poate să sune niciodată, probabil că sunteți într-o relație unilaterală.
  • Imagine intitulată Deal cu Backstabbers Pasul 5
    3. Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Este periculos să te schimbi pentru a se conforma a ceea ce crezi că vrea. Ia-o serios dacă prietenii de încredere și membrii familiei comentează cu privire la modul în care vă schimbați "obțineți un tip."Schimbarea dvs. pentru altcineva nu va duce la o relație sănătoasă. În plus, este mult mai plăcut să fii cu cineva care știe, admiră și îi pasă de adevărat.
  • Imagine intitulată Data unui Taur Pasul 10
    4. Luați notă de steagurile roșii pe care le-ați ignorat. Adesea, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, și când nu mai faceți scuze pentru el și vedeți comportamentul său neinteresat pentru ceea ce este cu adevărat, vă veți elibera să găsiți o relație mai echilibrată cu cineva care merită dragostea voastră. La urma urmei, meritați pe cineva care nu poate aștepta să petreacă mai mult timp cu tine, nu cineva care trebuie să-l convingă să te sune.
  • Dacă nu sunteți sigur de sentimentele sale față de dvs., interogatoriu în mod constant în cazul în care lucrurile stau sau dacă el este în sau în afara unei relații cu tine, atunci probabil că nu numai că în tine.
  • Dacă îți spune că nu știe ce vrea, ia-l la Cuvântul Său! El nu vă interesează interesul și meritați tipul de relație care nu vă face să vă întrebați locul în viața sa.
  • Dacă te sună sau vrea să te vadă în weekend, dar scapă de pe fața pământului în timpul săptămânii, se întâmplă ceva. Vă spuneți că este ocupat cu munca sau școala, dar când un tip este cu adevărat interesat și dedicat unei relații, el va găsi timpul să ajungă și să comunice cu dvs.
  • Dacă vorbește despre ex-urile sale, cel mai probabil nu este peste ele și, prin urmare, nu este gata sau disponibil pentru o relație cu dvs.
  • Imaginea intitulată Dați sfaturi de relație pentru copilul dvs. Pasul 8
    5. Fi onest cu tine insuti.Cea mai bună modalitate de a face față durerii de respingere nu este de a nu minciună pentru tine ca și cum nu-ți pasă deloc. Doar acceptați adevărul că citiți greșit interesul și că ați rănit în acest proces.
  • Luați în considerare posibilitatea ca sentimentele dvs. pentru el să fie umflate pur și simplu pentru că nu sunt returnate. Adesea vrem ceea ce nu putem avea.
  • Țineți minte că există lucruri pe care nu le puteți controla. Nu poți face pe cineva ca / ​​te iubească sau chiar să-și schimbe comportamentul, indiferent cât de mult vrei. Ei trebuie să fie dispuși să facă acest lucru.
  • Imaginea intitulată Știți dacă relația dvs. vă ține înapoi pasul 12
    6. Recunoașteți sentimentele. Sentimentele tale sunt reale și valide și poate ajuta la cunoașterea că căderea îndrăgostită de cineva este un comportament uman perfect normal, sănătos. Chiar dacă dragostea nu este reciprocă, recunoașteți că vă simțiți profund despre cineva este important.
  • Vorbiți cu un prieten de încredere sau cu un consilier Pentru a vă ajuta să lucrați prin sentimentele dvs. și pentru a evita nevoia să le suprimăm doar pentru că sunt dureroase.
  • Dă-ți permisiunea să te gândești la modul în care te simți în legătură cu el, dar încercați să vă limitați gândurile la doar câteva minute în fiecare zi, astfel încât să nu devină toate consumatoare și obsesive.
  • Imaginea intitulată nu lăsați-vă viața să se rotească în jurul prietenului dvs. Pasul 3
    7. Bucurați-vă de tine. Gândiți-vă pozitiv despre dvs. și vă amintiți toate calitățile voastre bune și toate activitățile pe care le bucurați. Răsfățați-vă cu o zi de relaxare spa, mergeți la o excursie într-o zi frumoasă sau petreceți ceva timp cu un bun prieten.
  • Creați o mantra. Gândiți-vă la o scurtă frază pozitivă pe care o puteți spune când vă simțiți în jos și aveți nevoie de reasigurare că totul va fi bine. Acest lucru poate fi ceva la fel de simplu ca "Țineți-vă capul în sus și inima dvs. deschisă".
  • Petreceți câteva minute în fiecare zi meditația într-un loc liniștit. Gândiți-vă la această experiență ca o oportunitate de creștere personală și țineți cont de faptul că nu veți simți întotdeauna așa. Modul în care vă ocupați de pierderea dvs. vă va ajuta să creșteți mai puternic ca persoană.
  • Imagine intitulată face un om de biblie cade în dragoste Pasul 3
    8. Ia înapoi puterea ta. Valoarea și valoarea dvs. ca persoană nu au nimic de-a face cu percepția sa asupra dvs. Amintiți-vă că lipsa de interes pentru o relație cu dvs. nu înseamnă că nu sunteți vrednici de o mare relație cu persoana potrivită. Nu lăsați niciodată interesul altcuiva sau lipsa de interes pentru dvs. să vă definească propria valoare de sine.
  • Pune-ți în pantofii lui. Doar dacă nu este un sociopat, probabil că nu încearcă să te rănească. Ați avut vreodată experiența de a permite ca cineva să fie ușor de utilizat cine nu sunteți interesat? Țineți minte că data viitoare, puteți fi persoana care nu este doar într-o persoană care are sentimente nerecuperate pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Lăsând să meargă de speranță falsă
    1. Imaginea intitulată nu lăsați-vă viața să se rotească în jurul prietenului tău Pasul 1
    1. Gestionați așteptările. Odată ce ați găsit o anumită claritate cu privire la situație și ați realizat că sentimentele dvs. pentru el nu sunt reciproce, este timpul să se potrivească așteptărilor dvs. despre ceea ce se va întâmpla în realitate. Așteptarea că astăzi va fi ziua în care vă întreabă el, dorește să vă întoarceți împreună sau, în cele din urmă, își dă seama că sunteți fata viselor sale, servește doar pentru a vă menține în ciclul dureros de a vă aduce speranțele și apoi dezamăgându-vă și peste.
    • Centrați-vă așteptările zilei despre lucrurile pe care le aveți un anumit control, cum ar fi luarea prânzului cu un prieten, ajungeți la clasă la timp și bucurați-vă de ceva timp în natură.
    • Începeți în fiecare zi cu o perspectivă pozitivă. Nu vă permiteți să vă fixați fericirea cu privire la faptul că vă ajunge sau nu la dvs. Nu aveți control asupra modului în care cineva se simte, acționează sau se comportă. Prin reinărind în propriile așteptări despre ceea ce credeți că ar trebui să se întâmple în orice zi, vă puteți da niște pace.
    • Fi deschis la orice posibilitate. De exemplu, dacă nu te-a sunat în câteva zile, poți să te mai stresați cu ideea că s-ar putea întâmpla astăzi. Lăsându-vă așteptările, vă eliberați de durerea lui Nu este îndeplinită.
  • Imagine intitulată Oprirea încearcă să controleze pe alții Pasul 12
    2. Evitați gândirea magică. Gândirea magică este tendința pe care o învățăm ca niște copii să romanticizați totul și să găsim un sens și un scop suplimentar într-o relație atunci când într-adevăr nu există. Când credeți că ați întâlnit-o pe "cea", acea soartă v-a adus împreună, sau că cei doi trebuie să fie, poate fi dificil să renunțați la speranța că va vedea în cele din urmă că sunteți perfect Fata pentru el.
  • Scoateți ochelarii tăi de trandafir. Permiteți-vă să vedeți prin versiunea dvs. idealizată a lui și să vă observați defectele. Adevărul este că nu există o persoană sau o relație "perfectă". Gândirea magică este nesănătoasă pentru că creează standarde de poveste pe care nici o persoană reală nu ar putea să le mai trăiească.
  • Lăsați-vă de credințe și ritualuri nesănătoase, cum ar fi ridicarea pe o anumită parte a patului în fiecare dimineață în speranța că acest lucru îl va face să vă sune în acea zi. Acceptați că nu există nici o legătură între acțiunile dvs. și acțiunile sale.
  • Imagine intitulată Deal cu Heartache (Fetele Teen) Pasul 1
    3. Lasă-te să-ți dai drumul. Când lipsa sa de interes pentru o relație a devenit incontestabilă, este timpul să facem față durerii. Fii blând cu tine însuți, așa cum ești probabil jenat și mustrat că ți-ai pus inima pe linie. Amintiți-vă că sunteți doar o ființă umană. Toți avem sentimente și sperăm și avem nevoie de iubire, este în natura noastră...Iartă-te pentru că nu ai vrut să te rănești.
  • Răsfățați-vă cu o baie cu bule fierbinți sau o excursie la salonul de unghii.
  • Discutați cu prietenii și familia dvs. și lăsați-i să vă ajute. Am fost toți într-o situație similară înainte.
  • Luați-vă la o dată la un film pe care doriți să îl vedeți.
  • Imaginea intitulată Știți dacă vă place prietenul dvs. Romantic Pasul 10
    4. Joacă-l rece. Poate fi destul de dificil să vă înghiți sentimentele atunci când sunteți în jurul lui, mai ales dacă lucrați cu el sau aveți o clasă împreună. Mai degrabă decât să se concentreze asupra sentimentelor voastre incomode, concentrați-vă asupra faptului că faceți cea mai bună lucrare sau ajutați pe altcineva cu un proiect.
  • Face planuri să fie în altă parte imediat după clasă sau de muncă, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji că faceți o discuție mică ciudată cu el.
  • Întotdeauna să fii bun, dar rezervat când trebuie să vorbești cu el.
  • Imaginea intitulată Știți dacă aveți o șansă cu cineva care vă place pasul 5
    5. Ștergeți informațiile sale de contact. Continuați și îndepărtați numărul de telefon de pe telefon, astfel încât nu sunteți tentat să îl sunați sau să îl trimiteți la text. De-a de-prietenul pe el și pe social media, așa că nu-l poate ajunge la el în acest fel, și nu există riscul de a-ți rupe inima din nou, văzând o imagine a lui cu o altă fată.
  • Asigurați-vă că ștergeți și textele sale și textele sale, astfel încât să nu vă puteți întoarce și să le recitați sau să le ascultați.
  • Imagine intitulată încheie o prietenie de-a lungul vieții pasul 1
    6. Umpleți calendarul. Asigurați-vă că vă implicați în activități noi și bucurați-vă de viața voastră. Acum este momentul să vă înscrieți pentru acea clasă de artă pe care ați dorit să o luați sau să mergeți la o călătorie undeva.
  • Păstrați-vă ocupat cu planurile cu prietenii ca o modalitate de a face față respingerii / tristeței. Dezvoltați o rutină zilnică pentru dvs. și petreceți timp cu prietenii și familia pentru a obține sprijin.
  • Partea 3 din 3:
    Trecând peste
    1. Imagine intitulată Evitați căderea în dragoste Pasul 12
    1. Nu vă grăbiți. Având sentimente pentru cineva care nu sunt returnate este o experiență dureroasă. Dă-ți o mulțime de timp să te vindeci și să reflecte asupra a ceea ce ai învățat despre tine. Luând timpul pentru introspecție și autoevaluare, puteți face stocul de ceea ce sa întâmplat și observați orice modele care tind să permită toate relațiile dvs.
    • Eliberați-vă regretele despre ceea ce sa întâmplat și gândiți-vă la acest timp pentru a vă repara inima spartă.
  • Image intitulată Data unui buget Pasul 15
    2. Data altor persoane. Fiind deschis pentru a vedea alți oameni, probabil că veți realiza că tipul care ți-a rupt inima nu a fost cel potrivit pentru tine după toate.Există o mulțime de alte pești în mare!
  • Înainte de a sări într-o relație de rebound cu o altă persoană, spuneți-vă, "Nu sper să întâlnesc unul. Nu sunt într-un basm și sunt deja completă. Nu am nevoie de un tip pentru a fi fericit."
  • Imagine intitulată Deal cu Heartache (fetițe teen) Pasul 3
    3. Vindeca inima ta. Ești perfect așa cum ești - ești cea mai importantă persoană din viața ta.Construiți o viață pe care o puteți fi mândră și nu lăsați niciun tip să decidă valoarea și merită pentru dvs.Iubiți-vă și faceți-vă fericiți înainte de a iubi pe nimeni altcineva!
  • Asigurați-vă că inima dvs. este pe deplin vindecată înainte de ao împărtăși cu nimeni altcineva. Poate doriți să vă mențineți la întâlniri pentru o vreme.
  • Reconstruiți-vă stima de sine. Stima de sine a avut probabil o lovitură. Scufundați-vă în activități care vă fac să vă simțiți încrezători, cum ar fi jocul dvs. preferat sau pentru a face cina pentru familia dvs.
  • Anulați timpul în viața voastră pentru lucrurile care vă fac fericiți și îndeplinite. Nu uitați să petreceți ceva timp singur.
  • Fiți răbdători cu procesul de vindecare. Poate dura ceva timp pentru ca inima ta să se recupereze de la durerea iubirii nerecuperate.
  • Imagine intitulată Evitați etapa 12
    4. Aflați despre relațiile sănătoase. Este important să nu purtați bagajele acestei experiențe în următoarea dvs. relație. Pentru a vă asigura că veți începe cu o notă pozitivă, observați relațiile romantice din viața voastră, indiferent dacă aceasta înseamnă relația mama și tata sau relația cea mai bună prietenă cu prietenul ei. Cereți oamenilor din aceste relații aparent fericite și sănătoase pentru sfaturi și informații.
  • De asemenea, puteți cerceta online sau verificați o carte de ajutor pentru relațiile sănătoase din bibliotecă.
  • Educați-vă pe unele dintre caracteristicile unei relații sănătoase, mergând la: https: // PsihologieTodey.com / blog / în practică / 201301/50-caracteristici - relații sănătoase.
  • sfaturi

    Nu gândiți prea mult. Doar mișcați-vă. Există mulți alți tipi acolo!
  • Puteți lua experiența iubirii nerecuperate ca o lecție și amintiți cum ați crescut de la învățare pentru a vă iubi.
  • Amintiți-vă, nu merita timpul oricum dacă te-a făcut nefericit.
  • Avertizări

    Nu faceți publicitate pierderea în lume sau purtați durerea pe maneci ca o insignă de onoare.
  • Nu vă angajați în comportament răzbunător sau încercați să sabotați orice relație viitoare pe care o poate avea.
  • Nu te îmbăta și nu-l suna.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar