Cum să spargi un rapid

Când ieșiți dintr-un rapid, este important să vă ușurați corpul înapoi în procesul de digerare a alimentelor regulate. Deoarece sistemul dvs. digestiv a redus cel mai probabil producția de enzime și a afectat mucusul căptușelii în stomac, supraalimentarea sau ingerarea anumitor alimente prea repede vă poate determina să experimentați probleme de sănătate cum ar fi greață, stomac sau diaree. Introducerea de alimente regulate încet și strategic vă va ajuta să rupeți o siguranță rapidă, fără a vă întrerupe sistemul digestiv.

Pași

Partea 1 din 4:
Ruperea rapidă (cea de zi)
  1. Imagine intitulată sparge un pas rapid 1
1. Setați o cronologie în funcție de cât timp ați postat. Doriți să vă asigurați că știți care este intervalul de timp pentru ruperea rapidă. Cel mai adesea, lungimea rapidă va determina durata timpului petrecut în ruperea rapidă. Nu treceți peste ruperea inițială a rapidă dacă nu doriți să vă simțiți bolnavi și complet anulați toată munca dvs. grea.
  • Pentru posturi mai lungi (mai mult de 7 zile), veți dori să renunțați la patru zile pentru ruperea rapidă. Primele câteva zile vor fi limitate la elementele de bază înainte de a începe să adăugați mai multe lucruri.
  • Puneți deoparte una până la trei zile pentru a rupe rapid dacă faceți un rapid mai scurt (aproximativ o săptămână). Prima zi va fi ziua pentru sucul de fructe și poate un bulion. În funcție de modul în care vă simțiți, puteți trece prin pașii rapid în următoarele 2 zile.
  • Pentru o singură zi, lăsați-o deoparte una până la două zile pentru a vă recupera de la ea. Sistemul dvs. nu va fi la fel de stresat, dar asta nu înseamnă că poți să sari și să începi să mănânci junk.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 2
    2. Face un plan de masă. O modalitate de a facilita păstrarea programului și să nu începeți să mâncați lucruri pe care nu ar trebui să le faceți pentru a face un anumit plan de masă pentru durata timpului de care aveți nevoie pentru a introduce alimente înapoi în sistemul dvs. Un exemplu de plan de masă (pentru ruperea unui post de patru zile) ar putea fi:
  • Prima zi: două cești de fructe / veggie de 8 uncii (morcov, verde, banane, măr) suc care este diluat 50/50 cu apă 4 ore distanță.
  • Ziua a doua: Vaggie / suc de fructe mai diluate, cu bulion osos și 1/2 cană de fructe (pere și pepene verde) la fiecare 2 ore).
  • Ziua a treia: o ceașcă de iaurt și suc de fructe pentru micul dejun, o gustare de 1/2 cană de pepene verde și suc de legume, un prânz de supă de legume și suc de fructe, o gustare de 1/2 ceasca de mere, cină verde cu iaurt ca Dressing și suc de fructe.
  • Ziua a Patru: un ou fiert moale pentru micul dejun cu suc de fructe, iaurt și fructe de padure ca o gustare, unele fasole fierte și legume pentru prânz, un măr și niște nuci ca o gustare, o supă de legume tare pentru cină cu suc de fructe.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 3
    3. În prima zi, concentrați-vă în mod predominant pe suc de fructe sau legume. Pentru pauza inițială, mai ales dacă ați fost post pentru o vreme, va trebui să începeți cu re-hidratarea corpului. În acest scop, prima zi sau două, va trebui să beți doar suc de fructe / veggie diluat.
  • Pentru a sparge rapid, beți o ceașcă de 8 uncii de fructe diluate sau suc de legume. Evitați tipul care are zaharuri suplimentare și aditivi. La urma urmei, tocmai ai luat chestia asta din sistemul tău.
  • În 4 ore, bea o altă ceașcă de 8 uncii de fructe diluate sau de suc de legume.
  • Imaginea intitulată sparge un pas cu pas 4
    4. Suplimentați sucul de fructe / legume cu bulion de legume sau osoase. În funcție de modul în care se simte corpul dvs., în alte 4 ore, puteți începe să adăugați unele bulion de legume sau osoase la regimul dvs.
  • Încercați această rețetă pentru stocul de pui sau ciorba de vacuta Dacă sunteți aventuros și vă puteți ajuta de la nibbling pe carne în timp ce o faceți.
  • Vă dați corpului suficient timp între alimente, deoarece nu doriți să vă supraîncărcați sistemul. Va avea dificultăți în procesarea și digerarea unor noi alimente, chiar și bulion, dacă puneți o grămadă de mâncare imediat.
  • Partea 2 din 4:
    Ruperea rapidă (ziua a doua)
    1. Imagine intitulată Sparge un pas rapid 5
    1. Începeți introducerea fructelor crude în dieta dvs., mai ales dacă rapida dvs. a fost pe partea mai scurtă. Dacă ați postit de câteva săptămâni sau mai mult, este probabil un pariu bun pentru a continua o dietă constantă de suc de fructe / veggie și stocuri sau ambele. În caz contrar, este timpul să vă deplasați pe fructe întregi. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de fructe au un conținut ridicat de apă și sunt ușor digerate, fiind, de asemenea, ridicate în substanțe nutritive și energie. Sistemul dvs. are nevoie de alimente ușor de asimilat și devine sistemul dvs. digestiv care să meargă fără a face să lucreze prea tare.
    • Veți dori să începeți să introduceți cantități mici de fructe în jurul sfârșitului primei zile și a doua zi.
    • Unele dintre cele mai bune fructe de mâncare sunt: ​​pepeni (în special pepene verde), struguri, mere și pere și pere. Acestea sunt ușor pe sistem.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 6
    2. În acest timp, evitați fructele citrice cum ar fi lămâi sau portocale și fructe fibroase cum ar fi ananasul. Fructele fibroase sunt mai grele pentru ca corpul dvs. să digerați și fructele foarte acide pot provoca disconfort.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 7
    3. Adăugați în iaurt. Chiar vrei să mănânci iaurt în timpul ruperii rapide. Iaurtul va ajuta la repopularea tractului dvs. digestiv cu bacterii bune și enzime pe care rapidul sa stricat de la ea. Aceste probiotice vor, la rândul lor, să vă ușureze să digerați alimentele.
  • Introduceți aceasta în a doua zi sau ori de câte ori introduceți fructele. Doriți acele enzime în sistemul dvs. digestiv cât mai curând posibil, fără a supraîncărca sistemul.
  • Asigurați-vă că utilizați iaurtul nemaipomenit, deoarece zahărul (zahăr prelucrat, nu genul în fructe) vă va face să vă simțiți mai rău.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 8
    4. Acordați atenție corpului dvs. în acest timp. Corpul tău vă va spune dacă vă mișcați prea repede. Unele lucruri sunt normale, cum ar fi sentimentul incredibil de foame sau deformat, pentru că nu ați mâncat o vreme. Există și alte lucruri care înseamnă că vă rupeți incorect.
  • Dacă vă constipați, stomacul este crampe sau simți ca și cum veți arunca (sau aruncați de fapt), ar trebui să vă întoarceți la băut sucul de fructe diluat și bulionul.
  • Ar trebui să treceți cel puțin o mișcare intestinală după primele pahare de suc de suc. Dacă nu, este posibil să trebuiască să treceți la fructe.
  • De asemenea, doriți să acordați atenție alimentelor pe care le reintroduceți în dieta dvs., deoarece ați putea descoperi unele alergii alimentare. Fiți atenți la modul în care mâncarea vă face să vă simțiți: greață, somnolentă, vă face mâncarea gurii sau limbii, vă face să vă aglomerați.
  • Partea 3 din 4:
    Ruperea rapidă (zilele trei și patru)
    1. Imaginea intitulată sparge un pas rapid 9
    1. Includeți legume. Începeți cu verdeață cu frunze, cum ar fi salată și spanac. Mâncați aceste legume crude și includeți iaurtul ca dressing. Continuați să mâncați sucuri de fructe și băuturi pe măsură ce organismul îți reglează sistemul digestiv.
    • După ce mănâncă salată și spanac, treceți la alte legume. Mâncați-le brute și gătite. Ați putea chiar să faceți supă de legume (dar nu mâncați magazinul cumpărat supe, deoarece au o mulțime de zaharuri și săruri adăugate și lucruri pe care corpul tău nu vă va mulțumi).
    • Germanii sunt, de asemenea, o legumă foarte eficientă, deoarece conțin o mulțime de minerale și antioxidanți pe care corpul dvs. are nevoie și să digerez cu ușurință.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 10
    2. Adăugați unele boabe și fasole. Va trebui să gătiți aceste bine și să le mâncați în plus față de legumele și fructele dvs. Apetitul dvs. va deveni mai puternic pe măsură ce continuați să reintroduceți diferite alimente în dieta dvs.
  • Încercați nuci și ouă odată ce ați ajuns mai obișnuit să mănânce (Ziua Patru pentru mai mult timp, Ziua a doua pentru repede, și Ziua a treia pentru rapidele medii). Cea mai ușoară modalitate de a mânca ouă este să le fierbeți sau să le amestecați. Ouăle fierte sunt mai dificile pentru ca corpul tău să digereze.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 11
    3. Asigurați-vă că corpul dvs. se descurcă bine înainte de a introduce o grămadă de lucruri întregi. Dacă procesează legumele și fructele fără probleme (cum ar fi crampe, greață etc.), atunci puteți începe să mâncați alimentele mai dificil de digerat. Dar dacă a fost o luptă până acum, lipiți cu alimentele care ți-au provocat cel mai puțin probleme până acum. Încredere în alimentele care au o înregistrare bună cu corpul tău.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 12
    4. Mănâncă porțiuni mici. Vrei să începi să mănânci la fiecare două ore sau cam asa ceva, la început (după ce ați terminat sucurile diluate de 4 ore). Veți trece la mese mai mari, deoarece corpul dvs. se adaptează la mai multe alimente.
  • În cele din urmă, programul optim de alimentație zilnic este de 3 mese și 2 gustări. Odată ce ați ajuns la acest punct, corpul dvs. ar trebui să se întoarcă la normal și sperăm să vă simțiți mai bine după curățare.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 13
    5. Mestecați alimentele bine. Mestecarea mâncării dvs. o rupe, astfel încât să fie digerată mai ușor de către sistemul dvs. Așa că mâncați încet și permiteți corpului să se pregătească pentru digestie. Scopul de a mesteca fiecare mușcătură de alimente de cel puțin 20 de ori înainte de a trece la următoarea mușcătură.
  • Partea 4 din 4:
    Depanarea problemelor comune
    1. Imaginea intitulată sparge un pas rapid 14
    1. Știți că diareea și evacuările frecvente sunt frecvente după reintroducerea solidelor. În prima zi, ați blocat sucul de pepene verde și în a doua zi, ați introdus struguri și pere. Apoi, imediat după ce mănâncă doar porțiuni mici de struguri și pere, primești diaree și solidele trece chiar prin tine. Este ceva greșit?
    • Fără experiențe acest lucru destul de frecvent după ce au introdus solide înapoi în corpul lor. În timpul rapidului, sistemul dvs. digestiv a fost odihnit și inactiv. Enzimele din intestinul dvs. nu sunt folosite pentru a lucra. Dintr-o dată, ei primesc alimente întregi și trebuie să se ridice de la 0 la 60 într-o perioadă scurtă de timp. Nu e de mirare că se prăbușesc și ard.
    • Soluția la această problemă este de a rămâne cursul. Cel mai probabil, problema nu este cu mâncarea în sine, ci cu simplul fapt că vă întrebați corpul să facă ceva, nu este complet pregătit pentru. Stick predominant cu sucuri de fructe și legume, împreună cu bulion și stocuri, și ocazional dați corpului dvs. unele solide ușoare. Corpul dvs. ar trebui să se adapteze într-o zi sau două.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 15
    2. Știți că gazul și constipația este, de asemenea, relativ comună. Dacă, de cealaltă parte a spectrului, nu puteți avea o mișcare intestinală după ce ați început să reintroduceți solidele în dieta dvs., nu vă panică. Nu ești un caz de margine, și nu faci nimic rău. Iată ce faceți:
  • Se amestecă împreună 1 linguriță de metamucil (sau alt supliment de fibre) și 1 linguriță de suc de aloe în 8 uncii de apă și băutură înainte de mese. Suplimentul de fibre și aloe vera sunt ambele laxative blânde care ar trebui să vă ajute să evacuați.
  • Stați departe de alimente sau băuturi care provoacă constipație sau o face și mai rău. Nuci, kale și cafea, în timp ce crude și altfel bun pentru tine, vă vor face constipația și mai rău. Stick cu fructe ușor de digerat, cum ar fi prune și legume cum ar fi yams și squash.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 16
    3. Știți că prea multă varietate, mai ales atunci când reintroducerea solidelor, poate provoca probleme digestive. Numele jocului pentru ruperea unui rapid este simplitatea. Găsiți o băutură de suc care funcționează și lipiți cu ea pentru o zi. A doua zi, găsiți un fruct simplu care funcționează și o mănâncă doar pentru o zi. Prea mulți mai repede presupun că digestia lor este mai dificilă decât este de fapt și pedepsiți-o, oferindu-i ceea ce ei gândi dorește - varietate - când vrea cu adevărat simplitate. Păstrați lucrurile simple și corpul vostru vă va răsplăti.
  • Imaginea intitulată sparge un pas rapid 17
    4. Feriți-vă de alimente cu o mulțime de ulei în prima săptămână de a sparge rapid. Chiar și alimentele cu uleiuri benefice, cum ar fi avocado și nuci, pot provoca probleme digestive pentru stomacuri care au fost recent înțărcate solide. Stick la fructe și legume fără o mulțime de uleiuri la început, vedeți ușor modul în care vă răspundeți la alimentele cu ulei de înaltă calitate, cum ar fi Avocado când sunteți gata să le reintroduceți.
  • sfaturi

    Mențineți obiceiuri alimentare sănătoase. Amintiți-vă că rapida dvs. a fost o experiență de curățare pentru corpul vostru. Nu o completați imediat înapoi cu mâncăruri junk și mese prelucrate. Faceți-vă rapid începerea unui stil de viață sănătos.
  • Țineți ocupat în timp ce rupeți rapid. Veți dori să găsiți modalități de a vă distrage atenția de a vă gândi la cât de foame sunteți. Ia câteva filme distractive, stai cu un prieten, învață să tricot.
  • Păstrați-vă hidratat. Continuați să beți multă apă și sucuri proaspete în timp ce vă rupeți rapid.
  • Avertizări

    Fiți avertizați că vă veți simți foarte foame atunci când coborâți repede, dar va trebui să practicați o anumită disciplină, mai ales odată ce sistemul dvs. de stomac și digestiv este reactivat.
  • Nu mergeți la o binge la ruperea unui rapid. Poate fi tentant să umpleți toate alimentele pe care le-ați dorit în timp ce postați. Cu toate acestea, acest lucru vă poate face rău și să fiți foarte dăunători la sistemele dvs. digestive și intestinale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar