Cum de a alege între doi tipi

Deși se pare că le place doi tipi deodată ar fi de două ori distracția, vă poate face să vă simțiți ca inima voastră este ruptă în jumătate. Pentru a lua cea mai bună decizie între cei doi tipi, gândiți-vă cum vă face să vă simțiți și să aveți încredere în intestinul dvs. când vine timpul.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unui tip
  1. Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 1
1. Ia în considerare calitățile pozitive ale fiecărui tip. Data viitoare când sunteți în jurul fiecărui tip, faceți un efort să-l angajați cu adevărat și să vă gândiți la ceea ce vă place despre el atât de mult. Deși nu puteți întotdeauna să identificați sentimentele complicate care vă fac ca o persoană, este important să aveți cât mai multe informații posibil atunci când faceți o astfel de decizie importantă. Întrebați-vă următoarele întrebări când vorbiți cu fiecare tip:
  • Mă face să râd? Are un bun simț al umorului? Suntem toți atrași de oameni care ne pot face să râdem. Băieții cu un bun simț al umorului ne fac să ne încântăm și să ne facem să privim lumea într-un mod diferit. Dacă te gâgă, este ciudat sau îți place? Nici un tip nu te va atinge în locurile evidente decât dacă ești pregătit pentru asta, dar ca o îmbrățișare în jurul taliei, ținând mâinile, sau chiar brațul lui în jurul tău este în regulă, dar dacă ești în scena unde se va săruta tu și tu îl săruți înapoi, asigurați-vă că sunteți gata să fiți în acea etapă. Când te sărută, asigurați-vă că știți cum să vă sărutați. Nu vrei să fie ciudat. Tipul pe care îl veți alege trebuie să se poată opri.
  • Pare curios despre alte persoane? Este interesat de lucrurile din afara lui însuși? Băieții care sunt interesați de ei înșiși pot fi destul de plictisitori. Veți dori un tip care are hobby-uri, prieteni și o perspectivă bună asupra vieții.
  • Este în legătură cu partea sa emoțională? Este sensibil la alte persoane? O mulțime de băieți au o parte emoțională - problema este că nu doresc ca alți oameni să o vadă. Un tip care este în regulă cu alți oameni care vă văd emoțiile este un tip care este atât de încrezător, cât și matur.
  • Flirtează cu respect? Practic, întrebarea de întrebare se reduce la acest lucru: pare că vă place mai mult decât corpul vostru sau doar aspectul dvs? Sunt complimentele pe care le oferă mai mult decât despre corpul vostru?
  • Are lucruri lente? Băieți care iau lucrurile încet ca să savure lucruri. Îi pasă de a obține fiecare ultima picătură de bucurie din a fi în jurul tău. Băieții care se mișcă la viteza luminii sunt adesea pe următoarea fată mai repede decât puteți spune "dezamăgire."
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 2
    2. Luați în considerare modul în care fiecare tip te face să te simți. Acest lucru este la fel de important ca și gândirea la ceea ce vă place la fiecare tip. Un tip poate arăta mai bine pe hârtie și poate avea toate calitățile pe care le cauți, dar celălalt tip poate avea capacitatea de a-ți face inima de inimă doar prin trimiterea unui mesaj text. Deci, data viitoare când vă aflați în jurul fiecărui tip, gândiți-vă nu numai de ce vă place el, dar întrebați-vă dacă vă face să vă simțiți încrezători, fericiți, giddy și ca o persoană mai bună. Iată câteva lucruri de luat în considerare:
  • Cum te face să te simți când ești în jurul lui? Te face să te simți ca și cum te interesează doar de tine, sau pare că flirtează tot timpul cu alte fete și ești doar o altă fată pe lista lui lungă?
  • El aduce cele mai bune din tine, sau este bine cu tine doar "Bine"?
  • Te provoacă și te face să vrei să fii o persoană mai bună?
  • Vă complimentează într-un mod care este semnificativ și nu este forțat?
  • Te face să te rogi, să te gândești și să te simți ca o fetiță giddy?
  • Te tratează ca o doamnă și te face să te simți special?
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 3
    3. Ia în considerare calitățile negative ale tipului. Deși vă puteți gândi doar la toate calitățile mari ale ambelor tipi, cât și despre cum vă dau atât fluturi, ar trebui să luați în considerare și aspectele negative ale personalității sau stilului lor de viață pentru a obține mai multe clarificări. Dacă sunteți serios despre a face această alegere, atunci trebuie să luați în considerare profesioniștii și cons de a fi cu fiecare tip. Iată câteva lucruri de luat în considerare în timp ce vă luați decizia:
  • Tipul are o mulțime de bagaje? Are el un trecut complicat și o ucidere de probleme emoționale pentru a face față? Sigur, s-ar putea să vă distrați cu el, dar este ceva ce vreți să fiți responsabili pe termen lung?
  • Este el bossy și manipulativ? Întotdeauna încearcă să-și facă drumul, sau este incapabil să recunoască că este greșit? Acestea sunt semne grave că este probabil un pic egoist și semne că ați putea obține mai mult decât ați negociat într-o relație.
  • Ți-a mințit? Vrei un tip pe care să poți avea încredere, un tip care nu-i este frică să fie cinstit cu tine, indiferent de cât de mult doare adevărul. Băieții care îi plac bârfele și începerea zvonurilor, probabil, nu-și pasă prea mult despre alte persoane, adică să stați departe de el.
  • Are în mod constant în necazuri, fie la școală, cu părinții săi, fie cu autoritățile? Băieții răi pot avea o anumită sexitate despre ei, dar sunt șanse dacă sunt distrase constant cu Shenanigans sau Hijinks, nu vor avea nici un timp să fie în jurul tău.
  • Încă mai vorbește despre fosta lui iubită? Dacă el încă mai vorbește despre fostul său, scăpând în mici sugestii din când în când sau vorbind în mod constant despre ea, este un semn rău. Nu înseamnă că e un tip rău - înseamnă că încă o iubește.
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 4
    4. Luați în considerare modul în care se simte fiecare tip tu. Dacă ambii tipi sunt complet devotați, atunci aveți o sarcină dificilă pe mâini. Deși nu ar trebui să mergeți cu tipul care vă place mai mult, pentru că este o alegere mai sigură, ar trebui să vă gândiți cât de importantă sunteți pentru fiecare tip și ce ar însemna pentru el dacă ați încetat să-l vedeți. Dacă ar fi umflat-o și apoi trece la următoarea fată, atunci nu este tipul pentru tine. Dacă credeți că unul dintre tipi vă place mult mai mult decât celălalt, atunci acest lucru ar trebui să joace un rol puternic în decizia dvs.
  • Nu trebuie să întrebați direct. Puteți obține un sentiment de câte tipul se simte despre tine doar prin modul în care vă privește, cât de des dorește să stea și de cât de mult vorbește despre un viitor împreună.
  • Bineînțeles, dacă doriți doar să vă distrați cu o fling de vară sau să obțineți o experiență de întâlnire pentru câteva luni, atunci nu trebuie să aveți grijă atât de mult de faptul dacă tipul vă vede ca potențial pe termen lung.
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 5
    5. Adresați-vă prietenilor dvs. de încredere pentru opiniile lor. Prietenii tăi sunt acolo pentru un motiv: ei oferă umeri să se aplece, să ofere exemple de comportament și să vă dea sfaturi atunci când aveți nevoie de ea. Ia sfatul lor, dar cu un bob de sare. Tu ești luând decizia la sfârșitul zilei. Amintiți-vă că nu le cereți să vă ajute să alegeți "mai bine" Guy sau tipul pe care l-ar alege, dar că vrei să te ajute să decidă ce este potrivit pentru tine.
  • Nu întrebați, "Care îți place mai bine?" Cere, "Care credeți că este mai bine pentru mine?" Aceste întrebări vă vor împiedica să obțineți sugestii despre cine sunteți prieteni se va întâlni, în loc de cine tu ar trebui să se întâlnească.
  • Să fie deschise sugestiilor lor! Dacă vă gândiți la cine vreți să vă întâlniți, nu există nici o utilizare în a vă pune prietenii despre opinia lor. Dacă le cereți pentru intrarea lor, fiți gata să o urmați.
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 6
    6. Cântăresc asemănările și diferențele într-o listă. Acest lucru vă va ajuta să vedeți ce ați dorit cu adevărat în primul rând. Cum vă face fiecare să vă simțiți? Faceți o listă a ceea ce doriți cu adevărat într-un tip și nu. Faceți o diagramă PRO / ConS despre puterile și punctele slabe ale fiecărui tip. Vedeți cum acest grafic pro / Con / Con / Conc cu lista a ceea ce doriți dintr-un tip. Iată câteva întrebări pe care le puteți întreba:
  • Ce tip mă va trata mai bine?
  • Ce tip va fi acolo pentru mine prin vremurile grele?
  • La ce tip am mai obișnuit?
  • Care este fața lui Guy, vreau mereu să văd la sfârșitul zilei?
  • Ce tip se va întâlni mai bine cu prietenii și familia mea?
  • Ce tip nu pot trăi fără?
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 7
    7. Ai incredere in instinctul tau. Nu putem alege și alege cine ne place. Ne-am născut într-un anumit mod și, în cele din urmă, ne-am dezvoltat și ne place. Nu răsturnați lucrurile. Aveți încredere în ceea ce vă spune curajul dvs. despre acești tipi și mergeți la el. Flip o monedă în aer. Spune-ți că, dacă se aide pe capete, trebuie să mergi cu un tip A și, dacă se află pe cozile, trebuie să mergi cu Guy B. În timp ce moneda este în aer, unde doriți instinctiv să aterizați? Acesta este răspunsul dvs.
  • daca tu știi Un tip este rău pentru tine, dar nu te poate simți atras de el (și nu-ți place cu adevărat celălalt tip), ia o pauză de la ambii tipi. Nu a fi într-o relație într-adevăr nu este rău. De fapt, este mult mai bine decât să fii ars.
  • Invata din propriile greseli. Dacă ați dat un tip un tip înainte și relația sa încheiat prost, nu faceți aceeași greșeală din nou cu un alt tip. Chiar dacă vă simțiți atras de el, care este folosirea în același lucru din nou, dacă ți-a provocat inimă și mizerie?
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 8
    8. Nu-l grăbiți. Nu vă simțiți ca tine nevoie pentru a lua o decizie imediat. Decizia dvs. ar putea dura ceva timp. În acel moment, sperăm că unul dintre tipi va face ceva bun sau rău pentru a face decizia mult mai ușoară pentru dvs. Atâta timp cât nu v-ați angajat nici unui tip și nu vă simțiți ca și cum ați fi neloial pentru un tip, atârnând cu cealaltă, atunci ar trebui să luați ceva timp pentru a lua decizia.
  • Doar nu-l tragi de asemenea lung. Dacă alegeți un tip, dar el află că ați început cu un alt tip în ultimele câteva luni, apoi se poate simți ușor rănit sau confuz.
  • Partea 2 din 2:
    După ce vă decideți
    1. Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 9
    1. Să se angajeze la tipul pe care l-ai ales. Odată ce ți-ai luat decizia, lipiți-o. Asta nu înseamnă că trebuie să-i spui tipului, "Hei, te-am ales peste tipul a!" Care nu va face ca tipul să se simtă foarte special. Angajamentul este ceva ce faci prin acțiunile tale și inima ta. Lucrați la construirea unei relații sănătoase și stabile cu tipul pe care l-ați ales - și numai tipul pe care l-ați ales.
    • Pregătește-te să începi să întâlnești și să stai cu asta numai Tipul pe care l-ai ales. Bucurați-vă de beneficiile de a fi cu o singură persoană fără să vă întrebați ce este un alt tip.
    • Dacă vă simțiți goală sau incompletă fără celălalt tip, atunci ar putea însemna că ați făcut o decizie greșită, fie că nu ați plăcut niciodată primul tip atât de mult în primul rând - ți-a plăcut doar chase-ul.
    • Fii prietenos cu celălalt tip, dar nu ieși din calea ta să stai cu el sau să faci lucruri singure împreună. Dacă sunteți prea prietenos cu el, el ar putea crede că are încă o șansă. În plus, ar putea să-i aducă pe tipul pe care l-ai ales inutil gelos.
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 10
    2. Fi pregătit pentru consecințele. Știți că alegerea între doi tipi va afecta relația dvs. cu ambele. Aceasta este sabia cu două tăișuri de relații: șansele sunt bune că veți rupe inima celuilalt și pierdeți o relație cu el. Dacă tipul pe care nu îl alegeți nu știe despre primul tip, nu trebuie să faceți o afacere mare sau să-i dați adevăratul motiv pentru care vă terminați "relaţie." Deși ar trebui să fii fericit odată ce ți-ai luat decizia, știi că mările pot fi încă puțin stâncoase.
  • Știți că vă puteți întoarce pe băieți unul împotriva celuilalt. Ce se întâmplă dacă ambii tipi sunt cei mai buni prieteni? Ce faci atunci? Dacă alegeți unul și celălalt vă place, probabil că vor înceta să fie cei mai buni prieteni. Dacă doriți să evitați această situație, să vă întâlniți altcineva.
  • Fiți pregătiți să-l pierdeți pe tipul pe care nu l-ați ales. Poate că nu vrea să fie "doar prieteni" După ce ați atârnat romantic sau flirtează unul cu celălalt. Dar asta ar putea fi pentru cele mai bune.
  • Imagine intitulată Alegeți între doi tipi Pasul 11
    3. Acceptați decizia dvs. Viata e a ta să trăiască și meritați să o trăiți așa cum doriți - în timp ce încercați să răniți pe alții cât mai puțin posibil. Deși vă puteți simți vinovat pentru a lua decizia, tu și cei doi tipi sunt mai bine odată ce ai ajuns la sentimentele tale. Fii mândru de tine însuți pentru a face o alegere matură în loc să conduci doi băieți pentru totdeauna.
  • Nu vă fie frică să faceți greșeli atâta timp cât învățați de la ei.
  • Nu vă faceți griji că aveți pe toată lumea ca tine - când faceți o mare decizie ca aceasta, sentimentele vor fi rănite.
  • sfaturi

    Amintiți-vă - indiferent de sfaturi pe care cineva le poate da - că numai tu poți decide ce tip este potrivit pentru tine.
  • Dacă începeți să vă supărați și stresați cu "Cui alegeți?" sau "Când vei alege, grăbește-te," Doar alegeți pe altcineva în întregime. Există și alți pești în mare și nimeni nu ar trebui să-ți pună presiune pentru a decide lucruri de genul asta - și încercând să alegi, doar faci lucrurile greu pe tine însuți și le poți supăra.
  • Dacă într-adevăr nu puteți alege, luați-vă timpul. Dacă nu vine nimic, lăsați sentimentele să devină. Când sunteți gata, ei vor fi gata și vor respecta că dacă vă iubesc.
  • Dacă nu puteți alege, uitați-vă la modul în care fiecare tip vă privește. Deși nu este vorba despre cine te iubește mai mult, ar trebui să spună ceva. Dacă un tip este ușor interesat de tine sau doar tu tu, iar celălalt iese din calea lui să meargă cu tine în hol, trebuie să lași să joci în decizia ta. Nu vrei să fii rănit de primul tip pentru că nu a avut niciodată sentimente pentru tine, dar l-ai ales oricum, și nu vrei să spargi inima celui de-al doilea pur și simplu pentru că nu poți renunța la primul tip. Dacă ați iubit cu adevărat primul, al doilea nu ar fi venit niciodată.
  • Nu vă simțiți presați să luați o decizie, cele mai bune lucruri din viață merită așteptate pentru că au nevoie de timp.
  • Dacă iubiți doi tipi în același timp, ați ales cel de-al doilea, pentru că dacă ați iubit cu adevărat primul, nu ați fi căzut pentru cel de-al doilea.
  • Dacă aveți o pasiune asupra a doi tipi și, dintr-o dată, ambii vă cer să alegeți pe cea pe care o gândiți la cea mai mare sau pe cea pe care o simți cel mai nervos. Este pentru că le place mai mult.
  • Vedeți cum fiecare tip se comportă în jurul vostru. Ca și cum cineva vorbește cu tine și celălalt nu face. Du-te cu zdrobi că ești mai aproape de o șansă mai bună.
  • Avertizări

    Odată ce vă simțiți ca și cum ați fi neloial pentru unul dintre tipi, atunci sunteți în marginea înșelăciunii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar