Cum să atrageți oameni mai buni

Este tentant să renunți la întâlniri dacă nu puteți găsi oameni buni. Când continuați să întâlniți DUD după Dud, este obositor să continuați să încercați. Cu toate acestea, cheia pentru atragerea oamenilor mai buni începe cu dvs. Dacă puteți schimba relația pe care o aveți cu dvs. și ridicați standardele dvs. de dating, veți atrage minunați oameni în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind tipul de persoană pe care doriți să o atrageți
  1. Imaginea intitulată Fii o fată rea Pasul 12
1. Primește calitățile pe care le cauți într-un bărbat. Dacă vrei un fericit-norocos, se potrivesc fizic, om educat, ar trebui să lucrezi la a fi fericit-go-norocos, fizic, educat femeie. Trebuie să deveniți tipul de persoană pe care doriți să o atrageți, în primul rând. Păsările de pene se adună împreună, deci fii felul de persoană pe care vrei să o faci!
  • Nu numai că acest lucru va atrage tipul potrivit, dar lucrul la tine va crește și încrederea în sine.
  • O regulă bună de degetul mare este să vă "verificați" și să decideți dacă doriți un om care face ceea ce faceți. Cu alte cuvinte, dacă vă culcați pe canapea mănâncă twinkies și vă pare rău pentru tine, decideți dacă doriți ca un om să se culce pe canapea să facă același lucru. Probabil că ai mai degrabă un bărbat care este afară, făcând ceva ce iubește și simt minunat.
  • Imaginea intitulată Fiți cultivată Pasul 5
    2. Fă-te cu încredere. Dacă acționați ca și cum meritați un om grozav, veți atrage oameni mari. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă întoarceți nasul la fiecare om pe care îl considerați nedemn, ci mai degrabă să fiți pretențios despre cine acceptați la un nivel romantic. Să fie amabili și să vă purtați cu asigurare de sine și de poise. Dacă nu vă acționați ca și cum meritați un om mai bun, probabil că nu veți obține unul.
  • Dacă vă purtați ca premiul pe care îl aveți, veți fi văzuți ca un premiu. Cel mai bun tip de oameni vor fi dispuși să lucreze pentru dvs.
  • Imaginea intitulată atrage soțul dvs. Pasul 2
    3. Investiți în tine. Ai grijă de tine, practică dragostea de sine zilnic și răsfățați-vă când nu aveți pe nimeni altcineva să o facă pentru dvs. Având grijă de tine, vă asigurați că vă simțiți minunat. Când vă simțiți minunat, veți răsturna o încredere în sine și o iubire care este irezistibilă pentru oamenii buni. Dacă investiți în tine, veți atrage bărbați care doresc să investească și în tine.
  • Imaginea intitulată Fii ca Fluttersy Etapa 4
    4. Fii tu însuți. Imaginați-vă căderea în dragoste cu un bărbat, doar pentru a afla câteva luni mai târziu că el nu este omul pe care la prefăcut că este. Nu este distractiv, este? Când doriți să atrageți un bărbat autentic, trebuie să fiți autentici. Nu vă prefaceți că sunteți o persoană pe care nu o faceți, pentru că nu veți putea să o păstrați pentru totdeauna.
  • Afișând culorile tale adevărate, veți lăsa imediat oamenii care nu ar fi interesați de adevărat, adevărat. Dacă vă place să spuneți glume de brânză și să comandați două deserturi, ați putea să o faceți la prima dată!
  • Metoda 2 din 3:
    Upnitând standardele
    1. Imaginea intitulată Be Snobby Pasul 13
    1. Decideți-vă întâlniri "non-negociabile" și nu vă bateți. Când ai dat DUDS în trecut, probabil că te-ai găsit compromis pentru ceea ce ai accepta de la ei. La început, se pare foarte bine să ignorăm anumite lucruri pe care le lipseau sau să facă scuze pentru comportamentul neclintit. Nu mai face asta! Dacă vrei un om mai bun, nu mai faci scuze pentru ei. Înțelegeți și amintiți-vă ceea ce într-adevăr, cu adevărat, profund doriți și nu acceptați mai puțin.
    • Rețineți că acest lucru nu înseamnă că ar trebui să respingeți pe orice om care nu este un miliardar cu o față supermofică și un pachet 8. Înseamnă că aveți tot dreptul să vă mențineți un bărbat cu un loc de muncă stabil, un stil de viață activ, un spirit generos și un simț al umorului.
    • E ok să fii pretențios. Există milioane de oameni în această lume și puteți și veți găsi pe cineva care are tot ceea ce căutați, dacă acestea sunt așteptări realiste.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 7
    2. Faceți-vă la dispoziția celor mai bune tipuri de bărbați. Dacă doriți un om care își petrece voluntariatul, trebuie să vă implicați în voluntariat. Dacă într-adevăr doriți un tip care vă împărtășește credința, trebuie să participați la evenimente religioase sau spirituale. În timp ce se îndrăgostește, se poate simți ca magia, utilizați logica pentru a vă stabili pentru ao găsi. Creșteți șansele de a găsi un om grozav, petrecând timp unde o fac.
  • Imaginea intitulată Fii o fată proastă Pasul 25
    3. Creați-vă propria viață independentă, îndeplinită. Dacă sunteți fericiți singuri și mulțumiți, nu aveți nevoie de un bărbat să vă completeze. Când nu aveți nevoie de un bărbat, nu vă veți mulțumi doar un om care vine de-a lungul. Stăâm ocupat și urmând propriile pasiuni, veți fi în mod natural până la standardele dvs. Vei accepta doar un om în viața ta care va adăuga la ea, nu umple un fel de void.
  • Nu fi atât de puternic independent încât refuzați să vă deschideți până la iubire. Este important să fiți mulțumiți și mulțumiți de dvs., dar aveți grijă să nu vă blocați complet de la primirea iubirii.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând steagurile roșii
    1. Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 13
    1. Aflați din relațiile dvs. anterioare. Dacă doriți să atrageți oameni mai buni, nu puteți repeta greșelile relațiilor dvs. anterioare. În loc de doliu de-a lungul timpului ați pierdut pe bărbați mai puțin uimitori, luați o lecție din ea. Dacă doriți un tip diferit de om, trebuie să căutați un alt tip de om.
    • Dacă nu ați avut niciodată noroc întâlniți oameni buni la baruri, nu mai încercați să întâlniți bărbați la baruri. Dacă ați avut toate relațiile dvs. au eșuat, sunt cu băieți răi, nu întâlniți băieți răi.
  • Imaginea intitulată admite înșelăciune pe un pacient iubit 9
    2. Ascultați-vă intestinul. Când intuiția ta spune să fugă, nu-l ignora. Când vă întâlniți cu omul potrivit, nu trebuie să vă simțiți tulburători sau îngrijorați. Nu ignora instinctul. În fiecare zi că pierdeți cu omul greșit este o zi pe care ați pierdut-o întâlniți cu una mai bună. Nu vă fie frică să vă ridicați și să plecați.
    Sfat de experți
    Chloe Carmichael, PhD

    Chloe Carmichael, PhD

    Psihologul clinic licențiat Clinic, Doctorul este un psiholog clinic licențiat care conduce o practică privată în New York City. Cu o decadă de experiență psihologică de consultanță, Chloe este specializată în problemele de relații, managementul stresului, stima de sine și coaching-ul de carieră. Chloe a instruit, de asemenea, cursuri de licență la Universitatea Long Island și a servit ca facultate adjuvantă la Universitatea orașului din New York. Chloe a completat doctoratul în psihologia clinică la Universitatea Long Island din Brooklyn, New York și pregătirea clinică la Spitalul Lenox Hill și Kings County Hospital. Ea este acreditată de Asociația Americană de Psihologie și este autorul "energiei nervoase: valorificați puterea anxietății voastre."
    Chloe Carmichael, PhD
    Chloe Carmichael, PhD
    Licențiat psiholog clinic

    Gândiți-vă dacă această persoană este potrivită pentru dvs. pe termen lung. Dr. Chloe Carmichael, un psiholog clinic licențiat și antrenor de relații, spune: "Văd o mulțime de clienți în care relația pare foarte mare, dar ei știu că cealaltă persoană nu vrea să se căsătorească sau nu vrea copii. În aceste cazuri, chiar dacă celelalte ingrediente sunt acolo, Încă nu aș numi o relație minunată, pentru că este greu pentru oricare persoană să se simtă în siguranță. Ei nu pot să se deschidă într-adevăr și să obțină vulnerabili, pentru că știu că în cele din urmă nu sunt pe aceeași pagină."

  • Imaginea intitulată acceptă critici cu grație și apreciere Pasul 1
    3. Ditch cineva care nu-ți respectă limitele. Acesta este un non-brainer și este absolut ne-negociabil. Oamenii buni nu vor, în niciun caz, să vă predau să faceți ceva. De fapt, cel mai bun tip de bărbați vor admira faptul că știi propriile tale limite și valoare de sine și vei vorbi când nu te simți bine la ceva.
  • Dacă vă aflați că trebuie să spuneți în mod repetat "nu", nu este genul de om pe care îl doriți. Mișcați-vă și găsiți-vă un om mai bun!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar