Cum să se comporte ca un bărbat

Cuvântul "om" este adesea folosit într-un sens neutru, lipsit de sugestie favorabilă sau nefavorabilă. Societatea noastră este atât de rebelioasă și radicală încât să credem bărbat la orice bărbat adult care pretinde că este un om. Omul nu este vârsta: "Acum, că sunt optsprezece ani, sunt un om!"Un bărbat este un bărbat adult cu caracteristici masculine care implică acțiuni. Un om nu ar trebui să fie considerat unul pur și simplu din cauza vârstei sale, ci vârsta, sexul, masculinitatea, durabilitatea și responsabilitățile.

Pași

  1. Imaginea intitulată acționează ca un pas 1
1
Fi de încredere de sine. Dreptul este inamicul tău! Opriți căutarea de materiale. Dacă nu l-ați câștigat, nu vă așteptați de la nimeni. Fii tipul care alții se sprijină pentru sprijin.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 2
    2. Practicați negarea de sine. Viața este un maraton și viața reală nu este plină de satisfacție imediată. Să înțeleagă acest lucru și să vă conducați ca atare. Dacă simțiți că vă luptați cu negarea de sine, reflectați-vă pe rutina de zi cu zi și scoateți toate junk-urile. Acest lucru ar putea fi televizor, mâncare junk sau chiar pornografie.
  • Imaginea intitulată acționează ca un bărbat pasul 3
    3. Faceți tot ce este mai bun din fiecare situație. Face observarea că există cineva care ar putea avea viața pe care o trăiești și să câștigi cu ea. Pentru a lua decizii înțelepte, nu vă puteți fi frică să stați singuri asupra principiilor și valorilor dvs. Bărbații nu au nevoie de grupuri sau numere pentru a valida deciziile care funcționează cel mai bine pentru toată lumea. Indiferent cât de întuneric este o situație, învățați să vedeți întotdeauna lumina la capătul tunelului. Uită-te la viața celor mai mari lideri și filozofi ai tuturor timpurilor: Mandela, Gandhi, MLK JR.- Toți aveau capacitatea profundă de a face cele mai bune situații. Indiferent de ceea ce ia luat călătoria, au rămas întotdeauna curajoși. Această caracteristică este atât de necesară încât cei care au devenit eroi.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 4
    4. Urmăriți sensul asupra banilor. Compila o listă de dorințe mentale chiar acum. A fost toate lucrurile semnificative? Dacă da, înțelegeți că sensul vieții voastre nu poate fi găsit în lucruri sau chiar considerate valoroase pentru că aveți bani. Bani fără nici un sens duce la o înmormântare scumpă. Pe măsură ce creșteți mai în vârstă, vă dați seama că. S-ar putea chiar să simțiți că aceste "lucruri" nu au înțeles în viața voastră, că ei merg de la tine deține "aceasta" la sentimentul "aceasta" deține. Umpleți-vă viața cu semnificație. Trăiesc pentru experiențe și aventură. Trăiesc pentru alții și banii vor urma.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 5
    5. Vorbește cu acțiunile tale, nu gura ta. Cele mai multe vorbesc, dar nu face. Bărbații care sunt blânzi și simpli. Trăiesc în mod deliberat și fii ferm cu acțiunile tale și înțelept cu cuvintele tale.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 6
    6
    Avea un sentiment de umor. Râde zilnic, mai ales la tine însuți. Este important să nu vă luați prea serios. Utilizați umorul ca un țap ispășitor în viață. Face glume despre tine, pentru că este medicament pentru suflet. Nu numai că umorul vă va ajuta social și vă va face mai mult plăcut, dar este un mare exercițiu pentru a construi încrederea.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 7
    7. Citiți de multe ori. Citiți totul. Citiți experiențele altor eroi. Vă va ajuta să puneți lucrurile în perspectivă pentru viața voastră. Citiți despre industria în care vă aflați, citiți despre comunitatea dvs. și chiar ați citit ceea ce credeți că deja știți. Formula pentru auto-descoperirea dvs. poate fi ascunsă într-o carte.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 8
    8. Nu mergeți vreodată pe cineva în nevoie. Domnii erau Cavaleri. De la începutul timpului, bărbații erau protectori. Au protejat coliba, familia și satul. Nu ignorați niciodată nedreptatea, pentru că oamenii nu se îndepărtează niciodată de violența de apărare.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 9
    9. Practicați bunătatea. Fii bun. Ajutați-i pe alții fără să caute nimic în schimb. Dreptul este slăbiciune. Face ceea ce ar trebui să fie făcut pentru că este bine să faci.
  • Imaginea intitulată acționează ca un pas cu pasul 10
    10. Acceptați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Ieșiți din cale de a lua vina. Un laș rareori vede propriile lor greșeli și îi învinuie pe alții pentru lipsa de succes. Luați proprietatea asupra vieții voastre. Realizați că, dacă nu realizați nimic în viață, nu va fi vina nimănui, ci a ta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar