Cum se aplică concealer de pulbere

Deși nu este destul de bine cunoscut sub numele de omologul său de lichid, praful de concealer este încă o adăugare ușoară și eficientă la rutina dvs. de machiaj. Cum ar fi lichid sau cremă de concepție, această pulbere ajută la asigurarea unui finisaj elegant și neted în aspectul dvs. de zi cu zi. Indiferent dacă aplicați o față completă a machiajului sau faceți doar o atingere rapidă, concentrarea de pulbere este de până la sarcină!

Pași

Metoda 1 din 8:
Aplicați mai întâi grundul și fundația pentru o privire completă.
1. Pulbere Concealer este o mare adăugare la rutina dvs. obișnuită de machiaj. Luați-vă grund de alegere și masați-l în piele - acest lucru ajută la crearea unei baze netede pentru restul machiajului. Atunci, Aplicați un strat de fundație lichidă sau pulbere pe pielea dvs. primată. Atât fundațiile lichide, cât și la pulbere funcționează bine cu un concealer de pulbere, atâta timp cât le aplicați în prealabil.
  • Dacă utilizați Fundația lichidă, așteptați câteva minute pentru ca produsul să se usuce complet. Praful de concerare a pulberii este mult mai dificil pentru a se amesteca pe o suprafață umedă.
  • Aplicarea Fundației dvs. vă ajută mai întâi să identificați pete care necesită o acoperire puțin suplimentară.
Metoda 2 din 8:
Alegeți un produs care este mai ușor decât tonul pielii.
  1. Imagine intitulată Aplicați Powder Concealer Pasul 2
1. Concealerul maschează părțile neuniforme ale tenului dvs. Pentru a crea un aspect cu adevărat fără sudură, alegeți un concealer de pulbere care are cel puțin 1 umbră mai ușoară decât tonul real al pielii.
  • Pulbere Concealer adaugă o atingere strălucitoare, evidențiază atingerea pielii. Din păcate, produsul poate arăta un pic murdar dacă este prea întunecat.
Metoda 3 din 8:
Aplicați pulbere liberă cu o perie de concealer.
1. Perii de zăpadă au puse mici, conice. Se toarnă și s-a scos o cantitate de dimensiuni de culoare pulbere de concealer în capacul concealerului. Apoi, răsuciți peria de concealer în pulbere, atingând orice exces de-a lungul jantei capacului.
  • Unii oameni preferă să folosească periile de contur pufos pentru a-și aplica concealerul de pulbere.
  • Mulți pulberi de concealer se pierd într-un borcan de Sifter, dar unele sunt presate într-un compact, similar cu o pulbere presată.
Metoda 4 din 8:
Perie praf concealer direct sub ochii tăi.
1. Pulbere Concealer oferă o mare acoperire față de cercurile și pungile întunecate. Ghidați peria de concealer în mișcări lungi și rapide sub linia de lasare inferioară. Apoi, aplicați produsul de-a lungul curbei ochiului pentru a ajuta la ascunderea oricăror cercuri întunecate sau alte pete neuniforme. În plus, lucrați peria în mișcări scurte, diagonale față de pomeții dvs., deci acoperiți și pungile de sub-ochi.
  • Puteți să vă reintroduceți peria în capacul Jar Sifter în orice moment dacă rămâneți din pulbere.
  • Utilizați o mână ușoară atunci când aplicați Concealer - dacă aplicați prea mult produse de pulbere, vor începe să arate la Cakey.
Metoda 5 din 8:
Atingeți pulberea peste orice pete sau pete decolorate.
1. Pulberea Concealer oferă o fixare rapidă dacă sunteți într-o grămadă. Apuca o perie de concealer, ghidându-l ușor pe fața problemei. Pentru un aspect foarte neted, coeziv, atingeți pulberea în poziție pe măsură ce mergeți. Continuați să aplicați pulberea în mișcări scurte și rapide până când fața problema arată netedă și este complet acoperită.
Metoda 6 din 8:
Evidențiați punctele înalte ale feței.
1. Luminează tenul tău cu o perie de contur pufos. Dab peria în pulberea de concealer, învârtindu-l înainte și înapoi sub ochii tăi. Pe măsură ce aplicați pulberea, ghidați ușor peria în sus și în jurul colțurilor exterioare. În plus, lucrați peria pe pomeții dvs., difuzând pulberea cu o mișcare blândă și de bomboane.
  • Pulberea vă ajută să vă lumineze pomeții, precum și colțurile exterioare ale ochilor.
Metoda 7 din 8:
Buff pulberea oriunde altundeva care are nevoie de o acoperire suplimentară.
1. Scanați tenul pentru orice alte locuri problematice. Cu peria de concealer, amestecați pulberea deasupra arcului cupioului, de-a lungul osului de frunte sau de orice alt loc care ar putea folosi un suport mai mic.
  • Utilizați pulbere concealer pentru a ascunde roșeața în jurul nasului dvs. sau utilizați-l pentru a ascunde cicatricile și breakout-urile.
Metoda 8 din 8:
Nu aplicați produse de cremă sau lichide.
  1. Imagine intitulată Aplicați Powder Concealer Pasul 8
1. Produsele pe bază de pulberi nu stau bine sub creme sau lichide. În loc să se amestece într-un finisaj fără sudură, machiajul tău va fi de fapt fulgi și curl. Pentru a fi în siguranță, lipiți produse de pulbere pentru restul rutinei de machiaj.
  • De exemplu, nu folosiți o cremă sau o blush lichid pe partea de sus a unui concealer de pulberi.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

De asemenea, puteți utiliza un burete ușor umed pentru a aplica un concealer de pulberi.
  • Pulbere Concealer este o opțiune excelentă dacă pielea ta este uleioasă. Pulberea ajută la scăparea oricărei străluciri suplimentare, oferind și pielea dvs. un aspect mat.
  • Dacă utilizați Fundația Powder, aplicați un pic de concealer de pulbere în prealabil pentru a crea un efect de evidențiere rece.
  • Avertizări

    Folalerii pulberii apar mat pe piele și nu vă vor da un ten de dewy.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar