Cum să praf pentru amprente digitale

Vă întrebați vreodată cum detectivii găsesc amprentele oamenilor la o scenă de crimă? De fapt nu este la fel de tare cum credeți. Cu unele consumabile și tehnici simple, vă puteți distra cu praful pentru amprentele din jurul casei dvs. Acest lucru este doar pentru distracție - vă rugăm să nu mergeți la o scenă de crimă reală și să încercați să faceți acest lucru - ar fi ilegal! Dacă aveți cunoștințe despre o crimă reală, vă rugăm să sunați imediat oficialii de aplicare a legii. Pentru a practica praful pentru amprentele la domiciliu, urmați acești pași simpli.

Pași

Partea 1 din 2:
Colectarea consumabilelor
  1. Imagine intitulată praf pentru amprente digitale Pasul 1
1. Găsiți o pulbere fină. Pulberea de amprentă este o pulbere foarte fină, fie alb, fie negru. Pulberea albă este utilizată pentru imprimarea prafului pe suprafețe întunecate, iar pulberea întunecată este utilizată dacă imprimarea este lăsată pe suprafețele colorate cu lumină. Funcționarii folosesc fie pulberi pe bază de talc pentru pulberi de culoare albă sau grafit pentru negru. De asemenea, utilizează, uneori, pulberi fluorescente speciale care strălucesc sub lumină neagră, dacă amprentele pot fi deosebit de greu de praf pentru sau sunt pe suprafețe multi-colorate sau multi-texturate.
  • La domiciliu, puteți folosi pulbere pentru copii, amidon de porumb sau pulbere de cacao.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 2
    2. Obțineți o pensulă mică. Veți dori să găsiți o perie cu păr foarte fin, foarte moale. O perie de machiaj sau o pensulă foarte mică va funcționa bine. Doar asigurați-vă că părul sunt moi și nu rigidă de la clătire în apă și refolosiți.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 3
    3. Găsiți o bandă clară. Puteți utiliza banda scotch sau orice altă bandă clară cum ar fi banda de ambalare. Doar nu folosiți banda de duct sau o altă bandă colorată. Banda este pentru ridicarea tipăririi după ce a fost pulverizată.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 4
    4. Adună niște hârtie. Dacă veți folosi pudră albă, obțineți hârtie de construcție neagră, astfel încât să se contrasteze de imprimare cu hârtia și este ușor de văzut când îl puneți jos. Dacă utilizați o pulbere întunecată (pulbere de cacao sau pulbere de amprentă neagră), atunci hârtia albă simplă este bună.
  • Imagine intitulată praf pentru amprente digitale Pasul 5
    5. Utilizați o suprafață netedă, plană. Dacă aveți diapozitive microscop, acestea sunt perfecte pentru a le folosi pentru a pune o amprentă digitală. Dacă nu, nici o masă netedă, scaun, aparat, perete, podea, useknob sau robinet vor face.
  • Partea 2 din 2:
    Colectarea amprentelor
    1. Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 6
    1. Apăsați greu degetul (sau degetele) pe suprafața netedă. Dacă doriți să vă asigurați că imprimarea dvs. este chiar mai ușoară pentru a vedea după praful, aplicați o loțiune pe mâini înainte de a apăsa în jos.
    • Practicați praful pentru imprimările proprii, iar apoi puteți încerca să găsiți cele care au rămas accidental în jurul casei.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 7
    2. Presărați o cantitate mică de pulbere pe imprimare. Veți dori să luați doar un mic vârf între degetul mare și arătătorul dvs. și să-l presărați pe întreaga imprimare, încercând să obțineți unii pe întregul spațiu pe care îl credeți că a fost acoperit de tipărirea dvs. De asemenea, puteți sufla pudra în jurul unui pic pentru a obține imprimarea acoperită, de asemenea.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 8
    3. Periați ușor pulberea în exces de pe imprimare cu peria. Veți dori să fiți foarte blând, ca să lăsați amprenta intactă. Cel mai bine este să coborâți cu ușurință peria într-o mișcare circulară cu dabbing decât să o glisați, deoarece swipingul poate smeariza imprimarea. Dacă imprimarea dvs. devine murdară, s-ar putea să fiți periat prea mult sau peria dvs. nu poate fi suficient de moale. Acest lucru poate lua unele practici pentru ao face dreptate. Ar trebui să puteți vedea clar amprenta în pulbere când ați terminat.
  • Imagine intitulată praf pentru amprente digitale Pasul 9
    4. Plasați o bucată de bandă clară pe imprimarea sub formă de pulbere. Utilizați o bucată suficient de mare încât puteți lăsa loc în colțul benzii pentru a continua să o țineți (acest lucru va face mai ușor să trageți în sus). Apoi trageți foarte atent banda în sus. Când ridicați banda, imprimarea sub formă de pulbere trebuie să fie blocată.
  • Imagine intitulată praf pentru amprentele digitale Pasul 10
    5. Așezați banda pe bucata de hârtie contrastantă. Amintiți-vă, dacă ați folosit pudră albă, utilizați o bucată de hârtie neagră pentru a captura imprimarea cu banda. Dacă ați folosit pulbere întunecată sau neagră, utilizați o bucată de hârtie albă.
  • Imagine intitulată praf pentru amprente digitale Pasul 11
    6. Găsiți amprentele celorlalți. Odată ce ați practicat găsirea propriilor imprimări intenționate, sunteți gata să vă uitați în jurul casei pentru imprimări accidentale - unele pot fi ale dvs., dar puteți găsi și alte persoane.
  • Locurile bune pentru a verifica sunt ușile și părțile laterale ale ușilor, robinetelor și meselor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar