Cum să sculgeți un șuncă

Sculpturarea unui șuncă poate părea dificil de făcut în mod corespunzător, dar nu este prea greu de învățat. Dacă intenționați să serviți un șuncă, veți dori cunoașterea tehnicii potrivite pentru a reduce felii de șuncă perfecte pentru a servi oaspeților dvs. Odată ce înțelegeți procesul este suficient de ușor să vă amintiți pentru data viitoare când gătiți niște șuncă delicioasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Sculptând o șuncă întregi
  1. Imagine intitulată Chop Scallions Pasul 7
1. Plasați șunca pe o placă de tăiere. Ia un cuțit mare și tăiați două sau trei felii din partea subțire a șuncii, tăind paralel cu lungimea sa. Apoi rotiți șunca, astfel încât să se bazeze pe suprafața plană pe care tocmai ați creat-o prin tăierea felii.
  • Utilizați un cuțit foarte ascuțit. Având un cuțit ascuțit vă va ajuta să vă tăiați șuncă în felii subțiri, perfecte.
  • Asigurați-vă că cuțitul este suficient de lung pentru a tăia lățimea șuncii și pentru a folosi lovituri lungi netede pentru a tăia mai ușor șunca.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 6
    2. Utilizați o furculiță mare pentru a stabiliza șunca. Străpungeți partea superioară a șuncii cu o furculiță mare și introduceți furculița cât mai departe în carne, după cum puteți. Dacă loviți imediat osul, încercați să mutați ușor furculita sau pe fiecare parte și introduceți-o din nou. Odată ce tinele sunt tot drumul în interiorul șuncării, ar trebui să aveți un mâner simplu stabil pentru a ține în timp ce vă faceți tăieturile.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 3
    3. Sculptați capătul coadă. Țineți șunca cu o furculiță mare, începeți să tăiați la capătul coadă (care ar trebui să fie mai evident / conic decât capătul capului). Tăiați felii verticale, verticale peste șuncă, scufundându-se cuțitul până la os pentru un efect maxim.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 4
    4. Scoateți felii. Odată ce felii sunt tăiate, faceți o tăietură orizontală care este paralelă cu osul. Acest lucru va elibera feliile pe care le-ați făcut. Plasați aceste felii pe o platou de servire. Rotiți șunca și continuați felii de sculptate utilizând această metodă până când nu există nici o carne pe os.
  • Doar scuturați șunca pe care trebuie să o serviți. Lăsați restul pe osul, astfel încât să rămână cald și își păstrează mai mult sucul.
  • Asigurați-vă că aveți grijă de osul de șuncă și la orice resturi. Le puteți folosi pentru a face o supă delicioasă.
  • Metoda 2 din 4:
    Sculptând jumătatea coapsei
    1. Imagine intitulată Chop Scallions Pasul 19
    1. Plasați șunca pe o placă de tăiere. Luați un cuțit mare și tăiați două sau trei felii din partea laterală a șuncii, creând o suprafață plană. Întoarceți șunca, așa că se sprijină pe această suprafață plană.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 9
    2. Felie la capătul îngust al șuncii. Stabilizați șunca folosind o furculiță mare. Începeți tăierea tăierii slicelor de trimestru în jos pe șuncă. Utilizați tăieturi lungi și netede pentru a face felii mai ușoare. Tăiați aceste felii până la os. Tăiați de-a lungul osului pentru a elibera felii și a le pune pe platoul de servire.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 8
    3. Întoarceți șunca. Odată ce felii sunt tăiate în prima parte, puneți șunca pe noua parte plată. Continuați să tăiați mai multe felii în jos prin șuncă, păstrând încă aproape de os. Felie de-a lungul osului pentru a elibera felii. Când ați terminat să tăiați aceste felii, ele pot fi de asemenea servite.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de șuncă 7
    4. Tăiați părțile laterale ale șuncii. Tăiați câteva felii subțiri de pe una dintre laturile rămase ale șuncii. Setați șunca pe această suprafață nouă și tăiați partea neagră, începând cu capătul îngust al șuncii.
  • Imagine intitulată Chop Scallions Pasul 7
    5. Scoateți felii. Cu șunca setată pe baza sa plat, faceți o tăiere aproape de os. Aceasta ar trebui să elibereze felii - repetați tăierea pe cele două laturi rămase ale șuncii. Puneți aceste felii cu cele pe care le-ați tăiat deja și ați terminat.
  • Metoda 3 din 4:
    Sculptând jumătatea fundului
    1. Imagine intitulată Peppersii Julienne Pasul 1
    1. Plasați șunca pe o placă de tăiere. Tăiați prin șuncă, tăind cât mai aproape de os, după cum puteți, și apoi tăiați cea mai mare secțiune a cărnii dezosate din șuncă. Setați secțiunea dezosată deoparte pentru moment - veți tăia odată terminat cu restul șuncării.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 9
    2. Slice sunca. Menținerea capătului plat pe placa de tăiere, tăiați felii de trimestru. Acestea ar trebui să fie paralele cu capătul plat al șuncii pentru a maximiza sensibilitatea felii. Tăiați din partea de sus și lucrați în jos. Când ați terminat, tăiați prin șuncă aproape de os pentru a detașa felii.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 5
    3. Tăiați cealaltă parte dezosată a șuncii în același mod. După tăierea porțiunii dezosate, șunca dvs. este complet tăiată și gata să servească.
  • Metoda 4 din 4:
    Sculptând o șuncă tăiată spirală
    1. Imaginea intitulată Creați un efect de ochi fumos Pasul 20
    1. Găsiți liniile naturale ale mușchiului în șuncă. Întoarceți șunca, astfel încât partea tăiată să fie sus pentru a vedea liniile naturale. Tăiați de-a lungul liniei până la os.
    • Hamele spirale feliate vin pre-tăiate, fiecare felie despre aceeași grosime. Există în general trei tăieturi de bază necesare pentru a îndepărta feliile din os.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de șuncă 7
    2. Tăiate în jurul osului până când linia musculară curbe în sus. Urmați linia până când cuțitul revine la marginea exterioară, oferind prima secțiune de felii.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de șuncă 6
    3. Tăiați de-a lungul următoarei linii naturale a mușchiului. Acest lucru va oferi o altă secțiune de felii. Ultima secțiune a șuncă trebuie tăiată de-a lungul osului într-un mod care îl va elibera, creând ultima secțiune a felii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că lăsați șunca să se odihnească înainte de ao scutura. După ce luați șunca din cuptor, lăsați-o pe placa de tăiere timp de 10-15 minute să o odihnească. Acest lucru va ajuta la blocarea sucurilor în carne.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar