Cum să taie squash spaghete

Squash Spaghetti este o alternativă gustoasă și sănătoasă la paste, dar tăierea în ea poate fi o provocare. Squashul de spaghete are o piele dură și carne delicată, făcându-l din greu pentru a vă face rău sau firele fragile în interiorul. Nu trebuie să te distrezi tăierea squash spaghete, totuși. Înmuierea pielii în cuptorul cu microunde sau în cuptor înainte de a tăia, face mult mai ușor să ajungi la firele de pastenare din interior.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tăierea unui squash neplăcut în jumătate
  1. Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 1
1. Utilizați un cuțit pentru a face semne unde veți tăia. Spaghetti Squash Piele este notoriu gros, deci vei avea nevoie de un cutit foarte ascutit pentru asta. Utilizați cuțitul pentru a face o serie mică de perforări în piele în jurul perimetrului squash. Rezultatul final ar trebui să fie ca o linie punctată pe care o puteți folosi ca ghid mai târziu.
  • Puteți folosi un cuțit mai mic, cum ar fi un cuțit de paring pentru acest lucru. Vrei să încerci și
  • Imagine intitulată tăiat Spaghetti Squash Pasul 2
    2. Microunde squashul timp de aproximativ cinci minute. Microunde squashul la înălțime timp de cinci până la șase minute. Apoi, scoateți-o și lăsați-o să se răcească pentru un minut sau două înainte de a tăia în ea. Acest lucru ajută la lovirea pielii dure și va face mai ușor de tăiat.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 3
    3. Scoateți tulpina. Dacă tulpina este încă intactă pe squash dvs., acum este timpul să-l eliminați. Utilizați un cuțit al bucătarului ascuțit pentru a tăia destul de suficient de la vârful squash pentru a scăpa de tulpină.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 4
    4. Puneți squasonul pe o placă de tăiere. Așezați squasonul pe o placă de tăiere care are o aderență bună. O placă netedă, cum ar fi una făcută din bambus sau marmură, poate provoca squash să alunece. O placă de plastic sau din lemn va oferi o aderență mai bună în timp ce tăiați.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 5
    5. Utilizați un cuțit ascuțit la felie de-a lungul liniei punctate. Utilizați un cuțit mare, ascuțit pentru a tăia de-a lungul liniei punctate pe care ați făcut-o mai devreme. Squashul ar trebui să fie suficient de moale acum că puteți tăia tot drumul prin el. Apoi, trageți squashul în afară și gătiți-l la preferințele dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea unui squash pentru firele lungi
    1. Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 6
    1. Microunde squash timp de 5 minute pentru a obține o piele mai moale. Microundele nu este necesară, dar nu ajută la înmuiați pielea notoriu de spaghete. Microunde squashul la înălțime timp de 5-6 minute înainte de tăiere. Apoi, lăsați-o să se răcească suficient încât să puteți ridica confortabil squash-ul înainte de a tăia.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 7
    2. Utilizați un cuțit de paring pentru a tăia în jurul circumferinței squash. Folosind un cuțit ascuțit, puncționați pielea squash-ului. Vrei ca lama ta să meargă cel puțin o treime din calea în squash. Scoateți lama, liniați vârful până la marginea ultimului dvs. tăiere și din nou puncția din nou. Repetați acest proces în întreaga circumferință a squash-ului.
  • Este posibil să trebuiască să mergeți mai mult decât o dată cu cuțitul dvs. de asociere dacă squashul nu se separă după primul tău set de tăieturi.
  • Firele într-o squash spaghete rulează în jurul lățimii legumelor, nu lungimea. Pentru a păstra acele fire lungi, trebuie să reduceți squash-ul de-a lungul lățimii sale rotunde, nu lungimea ovală.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 8
    3. Tăiați fiecare jumătate în inele pentru a obține cele mai lungi fire. Puteți găti squash-ul dvs. odată ce ați înjurat și obțineți niște fire destul de lungi. Pentru a obține chiar mai multe fire, totuși, tăiați squash-ul în inele înainte de gătit. Utilizați aceeași metodă pe care ați folosit-o la jumătate pentru a tăia fiecare jumătate în trei sau patru inele.
  • Imagine intitulată tăiată Spaghetti Squash Pasul 9
    4. Gătiți squash-ul și trageți-l în afară. După ce ți-ai tăiat squash-ul în plajă, gătiți-l folosind metoda preferată. Apoi, rulați ușor o furculiță în jurul circumferinței interioare a fiecărui inel pentru a slăbi squashul și ao pregăti pentru a servi.
  • Nu rake sfaturile furcii tale de-a lungul firelor. Acest lucru ar putea să le facă să se rupă. Utilizați lungimea vârfurilor furcii pentru a slăbi ușor squashul.
  • Metoda 3 din 3:
    Gătit squash-ul înainte de tăiere
    1. Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 10
    1. Pregătiți-vă squash-ul. Coacerea squash-ului înainte de a tăia, face mult mai ușor să taie. Preîncălziți cuptorul la 375 ° F (aproximativ 190 ° C) și puneți-vă squashul pe foaia de coacere și perforați pielea cu un mic cuțit sau furcă de zece până la cincisprezece ori.
  • Imagine intitulată tăiat spaghete Squash Pasul 11
    2. Coaceți squashul la 375 ° F (aproximativ 190 ° C). Coaceți-vă squashul în cuptor timp de 40-45 de minute. Veți cunoaște că squasonul dvs. se face atunci când puteți introduce cu ușurință o furculiță sau un cuțit în piele.
  • Permiteți squash să se răcească timp de cel puțin zece minute înainte de ao tăia.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Pasul 12
    3. Taie squash-ul la preferindu-ti. Puteți tăia squash-ul în lungime, latime sau în inele. Pielea trebuie să fie suficient de moale după gătit pentru a tăia orice fel în care alegeți. Doar asigurați-vă că squashul este suficient de cool pentru a vă ocupa înainte de a începe tăierea.
  • Imagine intitulată tăiat spaghete Squash Pasul 13
    4. Ți-a tăiat squash-ul. După ce squashul dvs. este gătit și tăiat, puteți folosi o furculiță pentru a-l șterge ușor. Rulați vârfurile furcii în jurul marginii squash-ului. Evitați înjunghierea în carnea squash, deoarece acest lucru se poate rupe în afară de fire.
  • Imagine intitulată Cut Spaghetti Squash Final
    5. Terminat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar