Cum se taie spuma de memorie

Spuma de memorie este un material comun folosit pentru saltele și perne, deoarece este confortabil și se conformează corpului dumneavoastră. Dacă aveți o bucată de spumă de memorie prea mare, îl puteți tăia cu ușurință la domiciliu cu un cuțit electric de sculptură. Asigurați-vă că ați verificat dublu măsurătorile înainte de a vă face tăierea, astfel încât să nu faceți o greșeală. Când ați terminat, veți avea o bucată de spumă de memorie, care este dimensiunea perfectă!

Pași

Partea 1 din 2:
Măsurarea și marcarea spumei
  1. Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 1
1. Scoateți alunecarea dacă tăiați o saltea de spumă de memorie. Multe saltele noi de spumă de memorie au un alunecare deasupra pentru un strat suplimentar de protecție. Căutați un fermoar în jurul marginii saltelei și dezarhivați-l cât poți. Odată ce fermoarul este anulat, trageți marginile de alunecare de pe saltea și scoateți-o. Din moment ce tăiați salteaua, puteți să aruncați fie la alunecare, fie să utilizați materialul pentru a face un nou alunecare.
  • Dacă nu există un fermoar în jurul marginii alunecului, atunci este posibil să fie nevoie să o tăiați cu un cuțit sau o pereche de foarfece.
  • Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 2
    2. Verificați dimensiunile de care aveți nevoie și adăugați /8 în (0.32 cm) pentru ei. Utilizați o măsură de bandă pentru a verifica dublu înălțimea, lățimea și adâncimea pentru spuma de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. De exemplu, puteți măsura o saltea dacă tăiați un topper de spumă de memorie sau puteți găsi dimensiunile unei pernei dacă faceți o pernă. Adăugați /8 inch (0.32 cm) Pentru fiecare măsurătură pe care o luați, deoarece tăierea spumei ar putea elimina unele dintre material.
  • Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 3
    3. Marcați spuma de memorie cu un marcator permanent și o măsură de bandă. Țineți capătul măsurii de bandă la marginea bucății de spumă de memorie și trageți-o până când atingeți lungimea corectă. Desenați un punct pe spuma de memorie cu un marcator permanent la sfârșitul măsurării dvs. Mutați măsura de bandă de-a lungul marginii saltelei cu 10 cm (25 cm) și faceți un alt punct, așa că este în linie cu primul. Continuați să marcați spuma de memorie până când ajungeți la cealaltă parte. Repetați procesul pentru orice alte dimensiuni pe care le planificați la tăiere.
  • Verificați dublu măsurătorile pentru a vă asigura că sunt corecte sau altfel puteți face o tăietură strâmbă.
  • Avertizare: Aveți grijă să nu comprimați spuma de memorie în timp ce luați măsurătorile dvs. sau altfel nu pot fi exacte.

  • Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 4
    4. Desenați liniile tăiate pe spumă cu un marker. Setați un stradă în partea de sus a spumei de memorie, astfel încât să traverseze marcajele pe care le-ați făcut pentru măsurătorile dvs. Utilizați un marker permanent pentru a vă atrage liniile între măsurători, astfel încât să știți unde să vă faceți tăieturile. Face liniile subțiri, astfel încât tăieturile și măsurătorile dvs. sunt precise.
  • Dacă desenați o linie curbată, utilizați un obiect rotund ca un șablon, cum ar fi o cafea sau un castron.
  • Partea 2 din 2:
    Făcând tăieturile
    1. Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 5
    1. Setați spuma pe o masă, astfel încât partea pe care o tăiați atârnă peste margine. Găsiți o masă plată și robustă pentru a vă stabili spuma de memorie. Poziționați spuma de memorie pe masă, astfel încât liniile tăiate să depășească marginea mesei. În acest fel, nu veți deteriora tableta când ați tăiat spuma.
    • Setați un obiect greu pe o bucată de spumă de memorie pentru ao ajuta să o țineți în poziție dacă se confruntă cu marginea. Asigurați-vă că obiectul este de cel puțin 4-5 cm (10-13 cm) de la linia de tăiere, astfel încât spuma nu comprimă.
  • Imagine intitulată Spumă de memorie tăiată Pasul 6
    2. Țineți un cuțit electric de sculptură perpendicular pe spuma de memorie. Conectați cuțitul de sculptură electric și țineți-l cu mâna dvs. dominantă. Poziționați cuțitul, astfel încât lama este la un unghi de 90 de grade la marginea pe care o tăiați pentru a face o tăietură netedă, dreaptă. Asigurați-vă că marginea serită atinge spuma de memorie și liniile cu linia pe care ați tras-o.
  • Puteți cumpăra un cuțit electric de sculptură din orice magazin de alimentare cu bucătărie sau online.
  • Un cuțit electric vă va oferi cea mai bună tăiere, dar puteți utiliza, de asemenea, un cuțit de pâine seridă dacă nu aveți una electrică.
  • Imagine intitulată Tăiați spumă de memorie Pasul 7
    3. Ghidați cuțitul de-a lungul liniei pe care ați tras-o pe spumă. Porniți cuțitul de sculptură electrică și urmați lent de-a lungul liniei de marcare. Păstrați cuțitul perpendicular pe spumă, astfel încât tăierea dvs. nu este strâmbă. Evitați împingerea în jos pe spumă în timp ce tăiați, deoarece se poate deforma și face tăierea inexactă. Continuați să împingeți lama prin spumă de-a lungul liniei până când tăiați întreaga lungime. Când trebuie să scoateți lama de cuțit din spumă, opriți-o înainte de ao scoate.
  • Păstrați degetele și cablul cuțitului departe de lamă în timp ce rulează, astfel încât să nu vă rănești.
  • Dacă folosiți un cuțit de pâine seară, văzuiți înainte și înapoi pentru a vă face tăieturile.
  • Bacsis: Așezați un stradă de-a lungul liniei de utilizat ca un ghid în timp ce vă tăiați dacă aveți nevoie de ajutor menținerea cuțitului drept.

  • Imagine intitulată Spumă de memorie tăiată Pasul 8
    4. Taie de-a lungul liniei din nou dacă lama nu a trecut prin spumă. Dacă tăiați printr-o bucată groasă de spumă de memorie, lama dvs. de cuțit nu poate să o taie complet. Puneți o lama de cuțit de sculptură la sfârșitul tăierii din nou și urmați din nou de-a lungul liniei. Lucrați încet, astfel încât tăierea dvs. rămâne dreaptă și exactă. Continuați să faceți mai multe treceri peste tăietură până când lama merge complet prin spumă. Repetați procesul pentru orice alte dimensiuni pe care trebuie să le tăiați din spuma de memorie.
  • De asemenea, puteți răsturna bucata de spumă în cealaltă parte și luați-vă din nou măsurătorile. Tăiați prin spuma de memorie, astfel încât cele două tăieturi să se întâlnească în mijloc.
  • sfaturi

    Puteți utiliza un cuțit de ras sau un cuțit de pâine serită dacă doriți, dar nu va face ca o tăietură.

    Avertizări

    Păstrați degetele și cablul de cuțit departe de lama în timp ce este pornit.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ruletă
    • Marker
    • Stradgedge
    • Masa
    • Cuțit de sculptură electrică
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar