Cum să devii profesor de psihologie

A deveni un profesor de psihologie ia o mulțime de muncă grea, dar este mai ușor de realizat dacă o luați pas cu pas. Începeți luând cursuri de psihologie în liceu și apoi câștigând o diplomă de licență. Apoi, puteți lucra la o diplomă de masterat dacă notele dvs. nu sunt destul de bune pentru a vă face imediat un program de doctorat. Veți avea nevoie de un maestru de a preda ca un adjuvant sau un doctorat pentru a preda ca profesor complet. Apoi, lucrați la câștigarea licențelor și aplicați pentru primele dvs. poziții.

Pași

Partea 1 din 5:
Lucrul la educația dvs. de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 1
1. Luați cursuri suplimentare de psihologie în liceu. Nu doare niciodată să primească un început în cariera ta în liceu. Luați orice clase în psihologie oferite de școală. Dacă școala dvs. nu oferă atât de mulți, cereți unui consilier de orientare să ia niște co-în prezent la un colegiu comunitar local.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 2
    2. Câștigați o diplomă de licență în psihologie. Deși nu este absolut necesar să obțineți licențele în psihologie, ar trebui să alegeți o diplomă în acest domeniu sau una legată dacă doriți să fiți profesor. Domeniile conexe includ sociologia și alte științe sociale.
  • Unele programe oferă vă permit să finalizați gradul de licență și de masterat într-un program de combine care este mai scurt decât dacă le-ați făcut separat.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 3
    3. Aplica pentru fi un asistent didactic sau asistent de cercetare. Este bine să obțineți o anumită experiență ca un student, astfel încât să puteți ști ce doriți să vă concentrați mai târziu. Aceste poziții vă vor ajuta să decideți ce fel de poziție de predare preferați, fie o poziție didactică condusă de student la o universitate mai mică, fie o poziție didactică bazată pe cercetare la o universitate mai mare.
  • Adesea, puteți obține poziții care vă vor ajuta să plătiți pentru școala dvs. Dacă nu, este posibil să doriți să vă oferiți voluntari.
  • În anul tău junior, discutați cu profesorii dvs. pentru a vedea dacă vreunul dintre ele este dispus să vă ducă ca un asistent de predare sau cercetare în anul dvs. senior. Poate fi util să întrebați un profesor pe care l-ați cunoscut de-a lungul anilor.
  • Ai putea spune, "Aș vrea să devin mai familiarizați cu partea actuală de predare a psihologiei. Ar fi posibil pentru mine să vă ofer voluntar ca asistent anul viitor?"
  • De asemenea, puteți lucra ca asistent dacă continuați la o diplomă de masterat.
  • Partea 2 din 5:
    Luând GRE
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 4
    1. Verificați scorurile de care aveți nevoie pentru a introduce programele preferate de psihologie. Majoritatea programelor școlare absolvente necesită să luați GRE, un test standardizat care îi ajută să-i elibereze pe candidați. Testul este împărțit în 3 părți: raționamentul verbal, raționamentul cantitativ și scrierea analitică. Adesea, scorurile pe care trebuie să le introduceți un program vor fi listate pe site-ul programului.
    • De exemplu, NYU recomandă ca scorurile dvs. să fie în primele 50 de percentile.
    • Unele programe de psihologie mai dificile pot pune mai mult accentul pe secțiunile de raționament cantitative decât alte programe, în funcție de modul în care este concentrat de cercetare.
    • Unele programe nu vor necesita nici măcar GRE, astfel încât să puteți evita cu totul. De exemplu, programul de doctorat al lui Stanford nu o solicită.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de psihologie Pasul 5
    2. Înscrieți-vă la o locație lângă dvs. pentru a lua GRE. Cele mai mari orașe din U.S. aveți un centru de testare și puteți lua testul computerului în orice moment în cursul anului. Dacă preferați să faceți un test de hârtie, trebuie să alegeți una dintre datele de hârtie, care se întâmplă doar de câteva ori pe an.
  • Rețineți că sloturile de testare sunt pe primul venit, primul servit. Asigurați-vă că permiteți 3-4 săptămâni pentru a obține scorurile dvs. înainte de a le trimite.
  • Puteți găsi centre de testare lângă dvs https: // ereg.ETS.Org / Ereg / Flow FlowManager / Flux de lucru?FLOWFLOWITEMID = tcavailabilitate.
  • Taxa de a lua testul în 2018 este de $ 205 USD.
  • Imagine intitulată devenind un profesor de psihologie Pasul 6
    3. Studiu pentru GRE prin utilizarea resurselor online și a ghidurilor. Puteți efectua teste de practică online pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru GRE. De asemenea, puteți găsi orice număr de cărți de revizuire care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru testare. Revizuirea cărților vă pot ajuta să vă spălați pe abilitățile mai puțin utilizate. De exemplu, dacă nu ați luat nici o clase de matematică într-o vreme, ați putea dori să petreceți ceva timp lucrați la abilitățile de matematică.
  • GRE Prep ores sau chiar un tutore vă poate ajuta, de asemenea, să revizuiți
  • Asigurați-vă că vă concentrați pe secțiunile de care aveți nevoie pentru a face cele mai bune rezultate pentru a introduce programele de psihologie preferată!
  • Site-ul GRE oferă prezentări de ansamblu gratuite, precum și câteva opțiuni de cost redus pentru a vă ajuta să vă pregătiți https: // ETS.org / gre / revizuit_general / pregătire /.
  • Este o idee bună să luați cel puțin un test de practică înainte de timp, ca să știți ce vă aflați.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 7
    4. Ia examenul. Secțiunea de raționament verbală va fi formată din 2 secțiuni de 30 de minute, fiecare cu 20 de întrebări. Secțiunea de raționament cantitativă este de 25 de secțiuni de 35 de minute de câte 20 de întrebări. În secțiunea de scriere analitică, veți avea 2 secțiuni de 30 de minute cu 1 întrebare fiecare.
  • Secțiunea de raționament verbală este compusă din înțelegerea citirii, completarea textului și echivalența sentinței. Acestea sunt alegeri multiple în cea mai mare parte, dar unele întrebări de înțelegere a citirii vă pot cere să selectați un răspuns din paragraful furnizat.
  • Secțiunea de raționament cantitativă acoperă algebra, matematica de bază, geometria și analiza datelor. Acestea sunt în principal alegeri multiple, dar unele necesită să introduceți răspunsul dvs. Veți fi furnizat cu un calculator.
  • Secțiunea de scriere analitică este împărțită într-o sarcină de emisiune și o sarcină argumentară. În sarcina de emisiune, evaluați problema și luați o parte. În sarcina argumentului, trebuie să decideți dacă un argument prezentat este logic și sunet.
  • La examen, puteți alege să trimiteți scorurile la 4 școli. Obțineți 4 rapoarte gratuite de scoruri gratuite.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 8
    5. Așteptați scorurile. Scorurile dvs. vor fi trimise prin poștă la 10-15 zile după ce ați efectuat testul. În timp ce raționamentul verbal și cantitativ sunt alegerea multiplă și marcată de un computer, secțiunea de scriere analitică trebuie să fie marcată de o persoană.
  • Scorurile vor fi date în intervalul de la 130 la 170 pentru secțiunile de raționament verbal și cantitativ în incremente de 1 punct. Pentru scrierea analitică, scorul dvs. va fi de la 1 la 6 în incremente de jumătate de punct.
  • Dacă nu veți ajunge la fel de mare cum doriți, puteți lua testul din nou o dată la 21 de zile. Puteți să o luați doar de până la 5 ori într-o perioadă de 1 an.
  • Partea 3 din 5:
    Câștigați acreditările dvs. de educație
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 9
    1. Aplicați pentru un program de masterat pentru a preda ca adjuvant. Pentru a preda ca profesor, aveți nevoie de cel puțin o diplomă de masterat. Care vă va permite să predați la colegii comunitare sau ca profesor adjunct la unele universități mai mari.
    • Să decidă asupra școlilor, găsiți programe prin școala dvs. sau online. Uită-te la programele cu specialități care vă interesează pentru a vă ajuta să vă restrângeți alegerile.
    • De asemenea, puteți utiliza o diplomă de masterat pentru a vă îmbunătăți șansele de a intra într-un program de doctorat. Dacă clasele dvs. de licență nu sunt la fel de bune cum doriți, vă puteți dovedi că sunteți gata pentru munca absolventă la nivel de doctorat făcând mai întâi o diplomă de masterat și făcând bine.
    • Nu aveți nevoie neapărat de o diplomă de masterat pentru a intra într-un program de doctorat.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 10
    2. Completați cursurile necesare. De obicei, veți avea 2 ani de cursuri de curs, inclusiv clase în cercetare, psihologie clinică, psihologie de consiliere și alte diviziuni în domeniu. Școala vă va oferi o listă de clase pe care trebuie să le luați fie în campus, fie online.
  • Finalizați gradul cu o teză sau un proiect de capstone. Cu o diplomă de masterat, este posibil să vi se solicite să scrieți o teză, ceea ce este un eseu lung pe un subiect pe care îl dezvoltați. De asemenea, vi se poate solicita să faceți fie un proiect de capstone, fie un test de capstone.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 11
    3. Luați în considerare un certificat suplimentar de predare. Dacă primiți doar o diplomă de masterat, un certificat de predare în psihologie vă poate ajuta să vă pregătiți mai bine pentru clasă. De obicei, acestea sunt programe relativ scurte care pot fi finalizate într-un an sau cam asa ceva.
  • Având un certificat de predare vă poate ajuta, de asemenea, să vă ofere o margine atunci când vine vorba de aplicarea pentru un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 12
    4. Alegeți un doctorat în psihologie într-o zonă pasionată. Un doctorat, mai degrabă decât un psihologie psihologie (doctor de psihologie), se concentrează mai degrabă pe cercetare decât pe practica psihologiei. Este mai bine un grad mai bun dacă doriți să intrați în predare. Este important să vă concentrați asupra zonei pe care o iubiți, astfel încât să puteți continua acest tip de psihologie.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 13
    5. Alegeți un program de la o școală acreditată APA. Odată ce ați decis ceea ce doriți, utilizați site-ul web de la Asociația Americană de Psihologie (APA) pentru a găsi un program acreditat, dacă doriți o diplomă în psihologia consilierii sau psihologia clinică. Această agenție este principala agenție de acreditare pentru programele de doctorat în aceste 2 domenii de psihologie, iar unele locuri nu vă vor angaja fără o diplomă acreditată.
  • Vizitați site-ul web la https: // acreditare.Apa.Org / Programe acreditate.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de psihologie Pasul 14
    6. Lucrați la cursurile de doctorat. De obicei, trebuie să completați cel puțin 60-80 ore de credit de cursuri în câmpul dvs. Câte ore și ce cursuri depind de specialitatea pe care o căutați, dar Universitatea va oferi unele îndrumări cu privire la ceea ce trebuie să luați.
  • Un doctorat durează 5-7 ani, în funcție de locul în care o faceți și dacă vă aflați sau nu cu normă întreagă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 15
    7. Participați la posturi de predare și cercetare. În timp ce vă completați doctoratul, probabil că veți fi rugat să lucrați ca asistent de predare sau asistent de cercetare. În mod obișnuit, aceste poziții sunt plătite sau furnizează bani spre școlarizare.
  • Unele programe necesită, de asemenea, să efectuați o rotație clinică, unde lucrați sub un psiholog pentru a oferi servicii, la fel ca un student medical înainte de a deveni doctor.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 16
    8. Completați doctoratul cu o disertație și apărare orală. Deși veți lua unele clase în timp ce lucrați la doctoratul dvs., principalul obiectiv al programului dvs. va fi probabil disertația dvs., un eseu de lungime de carte. Această disertație se va concentra în mod obișnuit pe cercetarea pe care ați efectuat-o sau pe un argument creativ bazat pe bursa anterioară.
  • În plus, va trebui, de asemenea, probabil să vă apărați disertația la sfârșitul programului. O apărare este locul în care te duci în fața unui grup de profesori și vă pun întrebări despre disertația dvs. Trebuie să treceți prin apărarea pentru a trece programul.
  • Partea 4 din 5:
    Obținerea licențiată
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 17
    1. Aplicați pentru a obține o licență dacă doriți să vă prezentați ca psiholog. Nu aveți nevoie de o licență pentru a preda psihologia. Cu toate acestea, dacă doriți să furnizați servicii de consiliere sau să faceți cercetări cu persoane ca subiecți, trebuie să obțineți o licență. Aveți, de asemenea, nevoie de o licență dacă supravegheați studenții care furnizează servicii psihologice.
    • Verificați legile statului dvs. pentru a vedea dacă aveți nevoie de o licență pentru poziția pe care o aplicați.
    • Utilizați procesul de aplicare al statului dvs. pentru a solicita licențierea. Consiliul de stat va revizui acreditările dvs. pentru a determina dacă puteți fi licențiat în conformitate cu legile statului dvs.
    • În mod tipic, o licență necesită un număr stabilit de ore clinice cu clienții, pe care de obicei îl completați în timpul doctoratului. De asemenea, va trebui să finalizați doctoratul dintr-un program acreditat, uneori un program acreditat APA.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 18
    2. Verificați-vă contul pentru examenul de licențiere, PPEP.Acest examen este utilizat de fiecare stat și este produs de Asociația Plasticii de Stat și Provincială (ASPPB). Când placa dvs. de stat vă trimite primul e-mail de aprobare a cererii de licențiere, aveți 90 de zile pentru a vă verifica contul cu ASPPB și începeți procesul de înregistrare pentru examen. Este posibil să fie necesar să contactați placa dvs. pentru a le spune că sunteți gata să faceți testul, deoarece acestea vor încărca informațiile dvs. și vor începe procesul.
  • Citeste Declarația de recunoaștere a candidatului Trimis la dvs. de ASPPB după verificare, ceea ce vă spune informații importante pe care trebuie să le cunoașteți despre luarea examenului. După ce ați citit-o, trebuie să trimiteți formularul spunând că ați citit-o. Apoi, obțineți acces la testele de practică.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 19
    3. Completeaza Formularul de cerere PPEP. Găsiți acest formular în contul dvs. pe site-ul ASPPB. Odată ce ați completat acest formular, veți fi trimis un e-mail despre programarea examenului. Configurați un cont la Pearson Vue, unde vă puteți programa examenul și plătiți-vă, precum și programul și plătiți pentru examene de practică.
  • Începând cu anul 2018, examenul costă 687 USD.50 USD. Există centre de testare în majoritatea orașelor în care puteți să programați și să luați examenul. Odată ce vă plătiți comisioanele, trebuie să luați examenul în termen de 90 de zile.
  • Utilizați testele de practică pentru a vă pregăti pentru examen. Luarea unui test de practică vă va oferi o idee despre ceea ce trebuie să știți pentru a trece testul.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 20
    4. Treceți examenul EPPP pentru a obține licența dvs. Examenul acoperă 8 zone în 225 de întrebări cu răspunsuri multiple. Doar 175 dintre aceste întrebări sunt contestate împotriva scorului dvs. final. Examenul durează aproximativ 4.5 ore.
  • Cele 8 zone acoperă examenul sunt:
  • Bazele biologice de comportament.
  • Bazele afective cognitive de comportament.
  • Bazele sociale și culturale ale comportamentului.
  • Creștere și dezvoltare de viață.
  • Evaluare și diagnosticare.
  • Tratament, intervenție, prevenire și supraveghere.
  • Metode și statistici de cercetare.
  • Probleme etice, juridice și profesionale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 21
    5. Așteptați scorurile oficiale. Odată ce ați efectuat testul, veți primi scoruri neoficiale la centrul de testare. Acest scor rareori se schimbă, iar scorul dvs. oficial va fi trimis la consiliul de licențiere.
  • De obicei, trebuie să faceți 450-500 de a fi luați în considerare "trecere." Un scor de 450 este adesea pentru practica clinică supravegheată. Gama de scor sunt de la 200 la 800.
  • Consiliul de licențiere vă va informa dacă sunteți acceptat pentru licențiere. Dacă nu ați trecut, puteți relua examenul, deși și cât de des este determinat de placa dvs. locală de licențiere.
  • Partea 5 din 5:
    Găsirea unei poziții
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 22
    1. Verificați site-urile universitare și site-urile de căutare a locurilor de muncă academice. Majoritatea școlilor listează locuri de muncă pe site-urile lor, deci verificați frecvent la universități și colegii pe care doriți să le lucrați la. Motoarele de căutare de locuri de muncă care se concentrează în mod specific pe locurile de muncă academice sunt, de asemenea, utile, deoarece acestea ajută la restrângerea câmpului pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 23
    2. Aplicați pentru poziții care corespund specialității dvs. Veți avea o șansă mai bună de a ateriza o poziție dacă vă concentrați asupra locurilor de muncă care se potrivesc cu fundalul dvs. în psihologie. De exemplu, dacă ați scris disertația dvs. în psihologia educațională, căutați poziții care solicită în mod specific experiența cu această specialitate.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 24
    3. Adaptați scrisoarea de intenție pentru fiecare loc de muncă. Este dificil să vă adaptați curriculum vitae Pentru o poziție, deoarece, spre deosebire de un CV, trebuie să prezinte toate experiențele dvs. academice și de carieră. Cu toate acestea, cu scrisoarea dvs. de intenție, ar trebui să evidențiați cea mai relevantă experiență pe măsură ce se referă la poziția.
  • Păstrați scrisoarea de intenție sub 2 pagini pentru poziții academice. Începeți prin introducerea dvs. și denumiți poziția pe care o aplicați și cum ați auzit despre asta.
  • În secțiunea mijlocie, conectați experiența și locul de muncă academic cu cerințele poziției prin intermediul punctului în funcție de punct. Arătați de ce sunteți un bun candidat la locul de muncă.
  • Discutați ce puteți aduce în poziție și modul în care se aliniază cu obiectivele dvs. de carieră.
  • Sfârșitul cu un scurt rezumat de ce sunteți un bun candidat. Asigurați-vă că ați dori un interviu pentru această funcție.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de psihologie Pasul 25
    4. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. făcând cercetarea dvs. Căutați informații despre școală și departament înainte de timp. Asigurați-vă că cunoașteți principalii jucători din departamentul de psihologie, precum și principalele focuri ale departamentului. În plus, fiți gata să vorbiți despre orice studii sau cercetări majore care vor ieși din departament.
  • Cercetați instituția online, dar, de asemenea, nu vă fie frică să ajungeți la mentorii dvs. academici pentru a afla ce știu despre școală.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de psihologie Pasul 26
    5. Fiți gata să discutați despre stilul dvs. de cercetare și de predare. Va trebui să vorbiți despre propria dvs. cercetare și interese, de ce sunteți o potrivire bună pentru departament și filozofia dvs. de predare. De asemenea, veți fi întrebat despre ce fel de cercetări vă vedeți în viitor. În multe cazuri, vi se va cere să predați o clasă de probă, pe care va trebui să o pregătiți înainte de timp.
  • Interviurile academice tind să fie înfricoșătoare. Vă puteți întâlni cu profesorii Departamentului, șeful departamentului, un comitet de angajare și / sau un decan sau alți administratori. Este posibil să trebuiască să oferiți mai multe interviuri în plus față de clasa pe care o predați.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar