Cum să devii un biolog marin

Posibilitatea de a lucra cu viața acvatică și de a ajuta la păstrarea oceanelor noastre ca biolog marin este visul copilariei pentru mulți oameni. Termenul biolog marin este foarte slab și cuprinde multe locuri de muncă. Din punct de vedere tehnic, un biolog marin este cineva care studiază, observă, protejează sau gestionează organismele marine. Acestea pot include microbi, plante sau animale. Ca biolog marin, puteți face studii privind microorganismele care trăiesc în lacuri, investigând obiceiurile populațiilor de pește sau evaluarea ADN-ului diferitelor animale de mare, printre alte sarcini. Prin obținerea amestecului potrivit de educație și experiență, devenind un biolog marin este un vis realizabil pentru mulți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea educației potrivite
  1. Imaginea intitulată deveni un biolog marin pas 1
1. Efectuați cercetări privind toate aspectele legate de biologia marină. Faceți cercetări independente asupra diferitelor aspecte ale biologiei marine, astfel încât să puteți identifica ceea ce vă place să faceți în câmp. Există multe lucruri diferite pe care le pot face biologii marini. Unii se concentrează pe petrecerea timpului cu viața acvatică, în timp ce alții se concentrează asupra cercetării. Citiți lucrări științifice, astfel încât să obțineți o idee pentru tipul de lucru pe care va trebui să-l faceți.
  • Biologii marini studiază și observă organismele marine de toate dimensiunile. Microbii de cercetare, plante și animale în ocean pentru a obține o înțelegere mai profundă a biologiei marine.
  • Administrația Națională Oceanică și Atmosferică și rețeaua de informații privind viața marină sunt două resurse excelente pentru mai multe informații despre biologia marină.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 2
    2. Completați o diplomă de licență în biologie sau în alte majorități corelate. În timp ce o diplomă de licență în biologia marină nu este o cerință, luarea de cursuri relevante în timpul gradului dvs. de licență vă va oferi fundalul de care aveți nevoie și vă va oferi claritate dacă această carieră este pentru dvs. Unele universități oferă majorelor biologice marine specifice. Dacă universitatea dvs. nu, puteți importa în general biologie sau zoologie.
  • Alte cursuri pe care ar trebui să le luați includ chimie, fizică, matematică, ihtiologie, conservare și oceanografie.
  • Analiza statistică este, de asemenea, necesară, astfel încât un biolog să poată extrapola informațiile obținute prin teste pentru a studia cu exactitate și prezice numerele de creștere și declin în populațiile marine.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin pas 3
    3. Peruse o diplomă de masterat în biologie marină sau știință marină.O diplomă de masterat în biologia marină sau știința marină poate ajuta la deschiderea oportunităților de angajare. Având gradul de masterat și este o cerință pentru multe locuri de muncă în domeniu. Aplicați la programele de masterat la mai multe universități care se specializează în biologia marină sau știință.
  • Unele clase pe care le-ați lua pentru a finaliza diploma de masterat în biologia marină ar putea include biologia celulară și moleculară, ecologie și oceanografie.
  • Unele dintre cele mai bune universități pentru biologia marină includ Universitatea Duke, Universitatea din California-Los Angeles, Universitatea Brown și Universitatea din California de Sud.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 4
    4. Atinge un grad mai mare în biologia marină. Obținerea dvs. de doctorat.D. În biologia marină vă va oferi acreditările pentru a adăuga la cercetarea științifică acceptată a biologiei marine. Când primești pH-ul tău.D., Veți avea o teză și o disertație originală pentru a vă atinge doctoratul. Dacă intrați în biologia marină și sunteți concentrat pe rapoarte de scriere sau la studii, este o idee bună să vă aduceți pH-ul.D.
  • Un doctorat.D. nu este obligatoriu să devii un biolog marin.
  • Vor fi mai multe oportunități de angajare pentru cei cu un pH.D.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 5
    5. Aflați cum să utilizați software-ul GIS. GIS reprezintă sistemul de informații geografice. GIS este un instrument puternic pentru biologii marini, deoarece le permite să cartografiază vizual habitatele marine, ceea ce le ajută în monitorizarea și prezicerea tendințelor în habitatele și populațiile marine. GIS este un instrument critic în conservare, conservare și restaurare a habitatelor acvatice.
  • Multe colegii și universități oferă cursuri GIS.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 6
    1. Arătați-vă interesul mai devreme. Cu cât aveți experiență în biologia marină, cu atât mai mare șansa dvs. de a ateriza o slujbă solidă odată ce aveți educația. Explorați lumea naturală și petreceți timp în ocean sau un corp mare de apă lângă dvs. Este posibil să puteți întâlni oameni care sunt implicați în studierea sau lucrul cu viața sau habitatele acvatice. Să profite de ocazia de a vorbi cu profesioniștii care lucrează în apă. De asemenea, puteți cerceta cluburile sau taberele legate de marine, acvariile sau marinul conservă și le vizitați când sunteți mai tineri.
    • De exemplu, Ecologie Project International are programe care vizează persoanele ca tinere ca liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin pas 7
    2. Câștiga câteva abilități marine practice. Abilități precum manipularea cu barca, scufundări și prim ajutor sunt lucruri importante care să știe cum să facă dacă intenționați să lucrați direct cu medii acvatice sau cu viața marină. Este important să aveți aceste abilități dacă trebuie să rezolvați o problemă critică în timp ce pe mare.
  • În timp ce unele cursuri de biologie marină oferă manipularea cu barca, rigidizarea și scufundarea în curriculum-ul lor, alții nu ar trebui să-l urmăriți separat de gradul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 8
    3. Voluntar pentru o organizație bazată pe biologie marină. În timp ce obțineți gradul de licență, ar trebui să profitați de oportunitățile de voluntariat. Căutați online pentru deschiderile de voluntariat în apropierea dvs. Lucrul cu un profesionist vă va oferi o perspectivă asupra modului în care va fi să lucrați în domeniu.
  • Organizațiile care oferă oportunități de voluntariat în domeniul biologiei marine includ, Institutul Mamirauá pentru Dezvoltare Durabilă, Centrul de Observație și Educație Manatee, Institutul EarthWatch, Andgo! Voluntar în străinătate.
  • Căutați organizațiile marine locale care ar putea avea nevoie de ajutor în orașul dvs. mai întâi.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 9
    4. Ia un mentor. Încercați să găsiți pe cineva care este un expert în tipul de biologie marină pe care doriți să-l urmăriți și cereți-i să fie mentorul dvs. Uită-te online pentru grupurile de cercetare sau instituțiile pe care doriți să le lucrați. Vizitați facilitățile lor și întrebați dacă ați putea organiza sau oferi ajutor gratuit.
  • Dacă vă arătați pasiunea și interesul pentru biologia marină, mentorul dvs. va avea mai multe șanse să investească timpul de învățare.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 10
    5. Obțineți un stagiu în biologia marină. În timpul sau la scurt timp după colegiu ar trebui să luați un stagiu dacă sunteți serios despre a deveni biolog marin. Stagii vă vor oferi abilitățile și experiența de care aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru slujbă. Căutați online pentru stagii la școli populare și trimiteți o cerere pentru a deveni intern.
  • Unele stagii sunt plătite și pot contribui la suplimentarea nevoilor dvs. financiare.
  • Școlile care oferă stagii în biologia marină includ Universitatea Boston / Laboratorul Biological Marin, Institutul Virginia de Științe Marine, Colegiul Southampton și Centrul de Științe Marine de la Universitatea Northeastern.
  • Centrele de cercetare care pot avea nevoie de stagiari includ, Hatfield Marine Science Center din Newport Oregon, stația de câmp al insulei Blakely din Washington, și stația marină Hopkins din California.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplica pentru un loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 11
    1. Alăturați-vă organizațiilor de biologie marină. Întâlnirea cu alții care sunt încântați de domeniul biologiei marine vă va accentua cu cei pe care ați putea lucra. De asemenea, vă va ajuta să construiți o rețea de contacte care vă pot spune despre deschiderile de locuri de muncă. Apoi, găsiți ateliere sau convenții în zona dvs. vorbind cu universitățile care oferă biologia marină ca fiind majoră. Puteți găsi, de asemenea, facilități de cercetare în zona dvs. și întrebați despre viitoarele ateliere de acolo.
    • Unele dintre cele mai mari organizații internaționale de biologie marină includ, Asociația pentru Științe de Limnologie și Oceanografie (ASLO), colectivul internațional în sprijinul lucrătorilor de pește și comisionul internațional de vânătoare de balene
    • Unele dintre cele mai populare organizații de biologie marină care au capitole de-a lungul U.S. Include, Academia Americană de Științe subacvatice (AAUS), Asociația Națională a Laboratoarelor Marine (NAML) și Societatea Oceanografică.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin pas 12
    2. Căutați locuri de muncă în specializarea dvs. Căutați locuri de muncă pe baza experienței pe care ați câștigat-o deja în biologia marină. Deoarece termenul este definit atât de slab, găsind un loc de muncă în "biologie marina" poate fi dificil. În schimb, specificați experiența dvs. și căutați locuri de muncă pe care le-ați făcut înainte. Ia în considerare orice stagiu sau experiență pe care ați avut-o. Există o serie de locuri de muncă diferite care sunt disponibile biologilor marini într-o serie de medii diferite.
  • Locurile de muncă includ titluri cum ar fi tehnicianul biologic, ihthyolog, biologul pescuitului, mamlogistul marin, microbiolog, analist de sisteme, matematician, fizician, hidrolog sau oceanograful fizic.
  • Multe locuri de muncă de biologie marină pot cere să vă mutați. Țineți cont de acest lucru în timp ce vă aflați în căutarea unui loc de muncă și extindeți filtrele pentru a găzdui lipsa de poziții disponibile.
  • Unele dintre cele mai populare locuri pentru biologia marină includ, Hawaii, California, Washington, Florida și Maryland.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog marin Pasul 13
    3. Discutați cu foști profesori sau angajatori despre orice deschidere de locuri de muncă. Dacă ați plecat la absolvent sau doctorat, atunci există o șansă bună că ați lucrat cu persoane care sunt implicate activ în industria biologică marină. Discutați cu foștii mentori și întrebați-le dacă există în prezent deschideri de locuri de muncă. În timp ce ei nu pot fi întotdeauna capabili să vă aterizeze un loc de muncă, este posibil ca ei să vă poată conecta la oamenii potriviți.
  • Puteți scrie un e-mail sau le puteți da un apel la telefon.
  • Spune ceva de genul, "Hei profesor Xavier, tocmai am terminat diploma de masterat în conservarea maritimă și mă întrebam dacă Asociația pentru Conservarea Dolphinului căuta pe cineva să lucreze cu viața marină."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar