Cum să devii un comportament al animalelor

Bevioriștii animalelor sunt profesioniști care studiază relația de animale la mediul lor fizic și alte animale. Bevioriștii de animale provin din medii academice diferite, inclusiv zoologie sau etologie, biologie, psihologie și medicină veterinară și pot lucra într-o varietate de setări, inclusiv laboratoare și reședințe private. Dacă intenționați să urmăriți o carieră de comportament a animalelor, probabil că veți avea nevoie de o pregătire academică extinsă și o experiență practică. Dar, având în vedere serios această cale, îndeplinirea cerințelor academice și profesionale, puteți avea o carieră plină de satisfacții ca comportament al animalelor!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea căii de carieră
  1. Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 1
1. Aflați despre a fi un comportaist de animale. Bevioriștii de animale investighează cauzele, funcțiile, dezvoltarea și evoluția comportamentelor unui anumit animal sau grupuri de animale. Dacă vă place să lucrați cu animale, aceasta ar putea fi o căi de carieră recompensitoare pentru dvs.
  • Investighează diferitele tipuri de muncă pe care le puteți face. Acestea includ agenții guvernamentale sau alte instituții publice și private, cum ar fi universitățile sau muzeele sau chiar cu animale de companie.
  • Ajutarea animalelor, proprietarilor lor și participarea la proiecte de cercetare care ajută animalele sau chiar oamenii să poată fi incredibil de recompensare și să facă această cale de carieră să pară mai puțin ca o "slujbă."
  • Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 2
    2. Interviu un comportaist de animale. Înainte de a vă decide să continuați să deveniți un comportaist de animale, luați în considerare întâlnirea cu cineva care este deja unul. Acest lucru poate ajuta la răspunsul la întrebările pe care le aveți și să primiți pe calea cea bună, dar și să vă ghiderați obiectivele pentru viitor.
  • Puneți întrebări despre cum și-a urmărit cariera. Întrebați despre educația ei și despre orice experiență practică pe care o avea. Dacă vă place să învățați și să vă străduiți pentru obiective specifice, fiind un comportaist de animale ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs.
  • Întreabă-o dacă ar aduce beneficii la muncă sau voluntar în locuri precum grădinile zoologice, laboratoarele de cercetare sau la birourile Veters.
  • Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 3
    3. Luați în considerare personalitatea și obiectivele dvs. Luați în considerare căile în care este un comportaist de animale se potrivește în stilul dvs. de viață. Factori, cum ar fi obiectivele dvs. finale, timpul, locația, cerințele potențiale și salariul vă pot ajuta să vă ghideze decizia și să vă modeleze calea carierei. S-ar putea dori să vă întrebați câteva dintre următoarele întrebări:
  • Există cerințe fizice? În funcție de locația și mediul dvs. de lucru, puteți sta sau în picioare pentru ore lungi.
  • Există cerințe emoționale? Dacă vă atașați cu ușurință animalelor, este posibil să doriți să vă gândiți dacă va fi ușor să vă separați de animal pentru a vă face treaba în mod eficient.
  • Fiind un comportament de animale care se potrivește personalității? Lucrul cu animalele, proprietarii, colegii, autoritățile sau organizațiile publice pot fi o parte semnificativă a locului de muncă. Dacă sunteți interesat să lucrați ca cercetător, puteți petrece sume semnificative de timp de către dvs. într-un laborator.
  • Întrebați-vă dacă preferați să aveți contact de zi cu zi cu animalele și proprietarii lor sau dacă ați fi mai fericiți să lucrați strict cu animalele și cu alți oameni de știință, cum ar fi într-o unitate de cercetare.
  • Care este compensarea? Behaviori ai animalelor câștigă în medie 61.640 dolari. Această sumă poate fi diferită în funcție de experiența și locația dvs. Fiți conștienți de faptul că poate exista o concurență puternică pentru locurile de muncă ca și comportamente de animale, în special în cadrul academiei.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea educației și a experienței practice
    1. Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 4
    1. Finalizați gradul de licență. Va trebui să terminați diploma de licență pentru a urmări un grad de absolvent sau o carieră ca un comportament al animalelor. Luați cursuri specifice unui important în comportamentul animalelor sau obțineți o diplomă într-un domeniu conex, cum ar fi biologia, zoologia, psihologia, științele neuronale sau antropologia.
    • Unele universități oferă programe către o diplomă de licență în știința comportamentului animalelor.
    • Dacă universitatea dvs. nu are un program de studii în știința comportamentului animalelor, luați în considerare obținerea educației dvs. într-unul din cele două domenii cele mai direct implicate în a fi un comportament al animalelor: etologie și psihologie comparativă. Etologi, care sunt adesea considerați o sub-ramură a zoologiei, studiază în mod specific comportamentul animalelor și, de obicei, primesc instruire în departamentele universitare, cum ar fi biologia, zoologia, entomologia sau alte științe ale animalelor.
    • Alte domenii strâns asociate cu betoriști ai animalelor sunt ecologia și antropologia comportamentală.
    • Ia cursuri care completează fiind un comportament al animalului. De exemplu, dacă sunteți o biologie majoră, este posibil să doriți, de asemenea, să luați cursuri în psihologie și antropologie pentru a vă extinde înțelegerea domeniului.
  • Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 5
    2. Obțineți o educație suplimentară. Cele mai multe poziții ca behaniști de animale necesită diplome avansate, cum ar fi un maestru de arte sau știință (MA sau MS), doctor de filosofie (doctor) sau medic de medicină veterinară (DVM) odată ce ați terminat diploma de licență. Obținerea educației potrivite vă asigură că ați stăpânit informațiile necesare pentru a efectua optim lucrarea de a fi un comportaist de animale.
  • Obțineți o diplomă de absolvent. Deoarece majoritatea oamenilor de știință ai comportamentului animalelor predau și fac cercetări la universități sau colegii sau în laboratoare guvernamentale sau în alte instituții, probabil că doriți să obțineți o diplomă de absolvent. Majoritatea acestor instituții necesită un doctorat, deși unii pot cere doar un MA sau MS.
  • Fiți conștienți de faptul că unele universități, cum ar fi Universitatea Indiana, oferă programe specifice pentru a deveni un comportament de animal.
  • Societatea de comportament a animalelor oferă un ghid pentru programele educaționale și alte oportunități în studiile privind comportamentul animalelor și domeniile conexe la http: // animalbehaviorsociety.Org / Web / Descărcări / ProgramanimalBehavor-Feb-21-2008.pdf.
  • Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 6
    3. Urmărește experiența practică. Fie în timp ce vă obțineți educația sau imediat după aceea, luați în considerare obținerea unui stagiu sau a unui loc de muncă care va adăuga o experiență practică la cursurile dvs. Universitatea sau Colegiul dvs. vă pot ajuta să găsiți un stagiu sau o rezidență pentru a vă completa educația.
  • Înțelegeți că multe programe de studii și angajatori pot necesita stagiile sau rezidențele pentru absolvenți sau pentru a începe un loc de muncă.
  • Diversificați experiențele dvs. de stagiu. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu asupra diferitelor tipuri de muncă pe care le puteți face și vă va ajuta să vă dați seama ce vă convine cel mai bine. De exemplu, poate doriți să lucrați pentru laboratorul dvs. universitar și să urmați un stagiu la o grădină zoologică sau la o instituție guvernamentală pentru vara.
  • Puteți găsi programe educaționale și practice acreditate la site-ul Societății Societății Animale.
  • Imaginea denumită devine un comportament al animalului Pasul 7
    4. Aplicați pentru granturi și burse. Dacă sunteți student sau ați terminat educația, trimiteți cereri de granturi și burse. Acestea vă pot ajuta să faceți orice cercetare sau altă lucrare pe care doriți ca un comportament al animalelor.
  • Puteți găsi oportunități de finanțare și părtășie la diferite universități și colegii, instituții de cercetare sau grupuri independente. De exemplu, întrebați-vă la Universitatea locală despre oportunitățile de părtășie sau priviți organizațiile precum Fundația Națională de Știință sau Societatea de Comportament Animal.
  • Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 8
    5. Informați-vă despre cercetarea actuală. Rămâneți în topul cercetărilor actuale în domeniul studiilor de comportament animale și a domeniilor conexe, participând la conferințe și jurnale de citire și alte publicații comerciale. Acest lucru vă poate informa despre tendințele care vă pot ajuta să vă faceți în mod eficient slujba și vă puteți face, de asemenea, atractive pentru potențialii angajatori. De asemenea, puteți găsi un loc de muncă prin reclame în publicații.
  • Citiți jurnalele din domeniul studiilor de comportament animale. Asociația pentru studiul comportamentului animalelor și a societății de comportament a animalelor publică în comun jurnalul Comportamentul animalelor.
  • Abonați-vă la revistele din câmpuri legate de interesul dvs. specific, cum ar fi psihologia, zoologia, antropologia sau biologia.
  • Participați la conferințe cu alți behaviori ai animalelor și / sau specialiști din domeniile conexe. De exemplu, Asociația pentru Comportamentul Animalului deține o conferință anuală pentru behaviori ai animalelor. Societatea de comportament animală face și ea.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea oportunităților de angajare
    1. Imaginea intitulată devine un comportament al animalului 9
    1. Începeți căutarea de locuri de muncă devreme. Dacă așteptați până când absolviți să începeți să căutați o muncă cu normă întreagă, este posibil să aveți probleme cu asigurarea unei poziții. Există o concurență intensă pentru multe locuri de muncă, deci cu cât sunteți mai pregătiți, cu atât mai multe șanse pe care le veți avea. Începeți să cercetați organizațiile cu care vă puteți interesa să lucrați înainte de absolvire.
    • Întrebați educatorii, colegii și prietenii despre potențialii angajatori și experiențele lor.
    • Căutați listele online, cercetarea la un centru de carieră locală și participați la târguri la conferințe pentru a găsi alte oportunități.
  • Imaginea intitulată devine un comportament de animal Pasul 10
    2. Aplicați pentru locuri de muncă academice. Multe dintre locurile de muncă ca un comportament de animale sunt în locuri precum universități și instituții de cercetare. Deoarece concurența pentru pozițiile academice este puternică, se aplică mai multor poziții care vă pot interesa.
  • Luați în considerare opțiunile din următoarele ramuri: instituții guvernamentale și de cercetare privată și universități și colegii.
  • Uită-te la site-urile sau publicațiile asociațiilor academice profesionale. Acestea conțin adesea liste de locuri de muncă.
  • În unele cazuri, există liste online specifice pentru găsirea de locuri de muncă în anumite domenii.
  • Vorbiți cu consilierul dvs. academic sau cu alți colegi despre deschiderile de locuri de muncă despre care știu.
  • Trimiteți orice informații solicitate de anunțul de locuri de muncă. Pentru posturile academice, este posibil să aveți nevoie de o scrisoare de intenție, CV, eșantioane de scriere și dovada capacității de a câștiga finanțare.
  • Imaginea intitulată devine un comportament de animale Pasul 11
    3. Comercializați-vă pentru poziții profesionale. Puteți prefera o poziție profesională la un loc de muncă academic. Există multe opțiuni pentru behaviori ai animalelor în locuri precum grădini zoologice, acvariu, muzee, grupuri de conservare, birouri veterinare și case particulare.
  • Este posibil să găsiți reclame pentru posturi profesionale în publicații academice, deci verificați acest lucru în plus față de alte înregistrări de locuri de muncă în ziare și site-uri de recrutare profesională. Solicitarea headhunters este, de asemenea, o idee bună.
  • Trimiteți scrisori de interes și întrebați despre stagii și oportunități de carieră comportamentare a animalelor cu normă întreagă spre locuri care vă interesează.
  • Solicitați să înființeze un interviu informațional cu cineva care vă poate spune ce caută instituția în angajați și în mediul de lucru.
  • Imaginea intitulată devenind un comportament de animale Pasul 12
    4. Lucrați cu animale de companie. Poate doriți să vă folosiți abilitățile ca comportament al animalelor cu animale de companie. Puteți face acest lucru fie pentru o companie sau un birou veterinar sau poate doriți să luați în considerare înființarea propriei companii.
  • Persoanele care lucrează cu animale de companie sunt numite behaviori ai animalelor aplicate. Veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de masterat pentru a urmări acest domeniu: comportamente asociate de animale aplicate au o diplomă de masterat, în timp ce behaviorii de animale aplicați certificați au doctori.
  • Lucrați cu biroul unui veterinar sau pe cont propriu dacă doriți să fiți un comportament al animalului aplicat.
  • Dacă doriți să fiți un Vet și să tratați comportamentul animalelor de companie, va trebui să obțineți un DVM și să vă specializați în tratarea problemelor comportamentale. Unele universități oferă programe specifice pentru acest domeniu.
  • Imaginea denumită devine un comportament al animalului 13
    5. Rețea cu alți profesioniști. Întâlnirea și vorbirea cu alți behaviori ai animalelor sau profesioniști din disciplinele conexe vă pot extinde considerabil capacitatea de a găsi un loc de muncă și de a vă mări educația. Să participe la conferințe, să înființeze seminarii locale și să se alăture organizațiilor profesionale la rețeaua cu alți behaviori ai animalelor.
  • Deveniți membru al organizațiilor, cum ar fi societatea de comportament animală sau Asociația pentru Studiul comportamentului animalelor. De asemenea, puteți dori să vă alăturați unei organizații în disciplina dvs. specifică.
  • Participați la conferințe, inclusiv panouri și orice evenimente sociale oferite. Acestea vă pot ajuta adesea să întâlniți oameni noi care vă pot împărtăși interesele.
  • Creați un seminar sau o întâlnire regulată pentru alți behaviori ai animalelor din zona dvs. locală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar