Cum să devii un lector universitar în regatul unit

Fiind un lector la o universitate din Regatul Unit înseamnă că aveți o poziție de manevră și lucrați spre un profesor. În timp ce unele țări folosesc termenii "asistent profesor" și "Profesor Asociat" Pentru aceste poziții, în Marea Britanie folosesc termenii "Lectori" și "Lectori de rang înalt." Dacă doriți să fiți un lector universitar în Marea Britanie, va trebui să completați un program de doctorat, să vă faceți un candidat dorit prin munca dvs. absolvent și să fiți aleasă printr-un proces de angajare foarte competitiv. Acest lucru vă va cere să vă pregătiți pentru obiectivele dvs. de ani în avans și să lucrați din greu pentru a vă face predarea, bursa și serviciul să se afle în mulțime.

Pași

Partea 1 din 4:
Finalizarea educației
  1. Image denumită devenind un lector universitar în Marea Britanie Pasul 1
1. Completați o diplomă de licență. Înainte de a finaliza un program de doctorat, va trebui să intrați în colegiu și completați o diplomă de licență. Având o medie de punct de înaltă calitate și absolvirea unei școli foarte clasificate vă va ajuta șansele de a intra într-un program de doctorat și obținerea unei poziții lectorului.
  • Dacă doriți să continuați la un program de absolvent după subsold, trebuie să vă concentrați asupra fiți student bun și obțineți grade bune în timp ce vă completați gradul de licență.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 2
    2. Aplicați la un program de doctorat. Pentru a deveni un lector universitar în Marea Britanie, trebuie mai întâi să intrați într-un program de doctorat. Cele mai multe posturi de predare în universități bune din subiecții academici (inclusiv artele, științele și științele) necesită un doctorat ca o cerință minimă. Pentru a intra în majoritatea programelor de doctorat, va trebui să completați o aplicație, să scrieți o scrisoare de intenție și să furnizați un eșantion de scriere sau cercetare. În unele cazuri, va trebui, de asemenea, să finalizați un fel de teste de admitere la școală absolventă, deși acest lucru variază.
  • Mergeți la cel mai mare program de doctorat pe care îl puteți. Acest lucru va îmbunătăți probabil probabilitatea de a obține o poziție lector după școală absolventă.
  • Două dintre examenele cheie de intrare utilizate pentru admiterea doctorată sunt examenul de înregistrare a absolvenților (GRE) și testul de admitere a administrației de administrare (GMAT). Testul de admitere a administrației de administrare (GMAT) este utilizat pentru o mare varietate de programe de absolvent. Testul de admitere a Gestionați-o Gestionare (GMAT) este utilizat pentru programe de doctorat în afaceri și management.
  • Luarea examenelor de admitere la școală absolventă este mult mai frecventă în Statele Unite, dar poate fi necesară pentru anumite școli sau programe specifice în altă parte. Verificați cu școala pe care o aplicați pentru a vedea dacă este necesară admiterea.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 3
    3. Completați-vă Programul de doctorat curs. Va trebui probabil să dedicați cel puțin zece ani de viață în studiul academic. O parte din timpul dvs. într-un program de doctorat este folosit pentru a finaliza cursurile, adică clase pe care le luați cu profesorii.
  • Numărul de clase de cursuri pe care trebuie să le luați pentru programul dvs. de doctorat va fi determinat de programul dvs. specific.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 4
    4. Completați o disertație sau o cercetare originală. Un program de doctorat include în mod obișnuit finalizarea unei disertații, mai ales dacă lucrați în științe umaniste sau sociale. Acest proiect va trebui să demonstreze nu numai că sunteți familiarizați cu întregul domeniu asociat proiectului dvs., dar trebuie să faceți o nouă contribuție la cunoștințele existente din zonă.
  • Nu trebuie să dezvoltați un nou medicament sau să faceți o nouă descoperire despre Shakespeare, dar trebuie să cercetați un subiect original, să veniți cu un nou cadru pentru a vă gândi la zona aleasă sau pentru a pune împreună materiale existente în moduri proaspete și interesante.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea tranzacției
    1. Imaginea denumită devenind un lector universitar în Marea Britanie Pasul 5
    1. Obțineți experiență de predare. De-a lungul programului dvs. de doctorat ar trebui să încercați să faceți unele învățături în plus față de munca dvs. de curs și de propria dvs. cercetare. Acest lucru ar putea include prelegeri oaspeților pentru clase din departamentul dvs. sau a obține o poziție ca o facultate de predare sau o facultate pe termen fix. Cu cât puteți obține mai mult din această experiență, cu atât mai bine.
    • Predarea în timpul lucrărilor dvs. absolvent vă va permite să dezvoltați această abilitate, în plus față de abilitățile dvs. ca cercetător și un gânditor.
    • Dacă nu ați obținut nici o experiență de predare în programul dvs. de absolvent până acum, discutați cu consilierul dvs. despre dorința dvs. de a obține acest tip de experiență. Aceasta vă poate lua proactivă pentru a obține experiență de predare, în special în programele postuniversitare care nu accentuează predarea.
  • Image denumită devenind un lector universitar în Marea Britanie Pasul 6
    2. Du-te la și prezent la conferințe. Pentru a vă construi numele și acreditările în domeniul dvs., este important să începeți să mergeți la conferințe și să prezentăm la ele. Aceste întâlniri vă vor ajuta să construiți contacte și să aflați despre aspecte noi și interesante ale câmpului dvs. Oportunități importante ies din aceste întâlniri.
  • Advisorul dvs. academic ar trebui să vă încurajeze să participați la conferințe academice și să oferiți ziare la aceste conferințe. În unele cazuri, puteți chiar să puteți lucra cu consilierul dvs. și puteți prezenta că lucrați la o conferință cu consilierul dvs. Cu toate acestea, dacă consilierul dvs. este binecunoscut sau un nume mare în domeniul lor, ele sunt mai puțin susceptibile de a avea timp să facă acest tip de muncă colaborativă.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 7
    3. Obțineți cercetarea academică publicată. Acesta devine din ce în ce mai necesar ca un doctorand care solicită un loc de muncă să aibă deja publicații acceptate sau publicate. În majoritatea cazurilor, acesta va fi un articol sau o revizuire într-un jurnal academic. Având publicații înainte de a finaliza doctoratul, vă face mai competitivi pentru numărul limitat de posturi lector disponibile.
  • Având publicații înainte de a finaliza școala absolventă poate fi dificilă, dar arată potențialilor angajatori că sunteți serios în ceea ce privește cercetarea dvs. academică. De asemenea, le arată că este posibil să țineți pasul cu cerințele termenului limită de mandatare.
  • Image denumită devenind un lector universitar în Regatul Unit Pasul 8
    4. Faceți serviciul universitar în timpul programului dvs. de absolvent. În plus față de predare și bursă, ar trebui să lucrați la obținerea experienței cu serviciul universitar în timpul școlii absolvente. Acest lucru va arăta că veți fi un atribut unui departament universitar și veți înțelege că serviciul către instituție este o componentă cheie a postului unui lector.
  • Serviciul către universitate poate veni într-o mare varietate de forme. Câteva exemple includ servirea ca reprezentant al studenților absolvenți pe comitetele de angajare și ajutând la organizarea de conferințe sau angajamente de vorbire la universitatea dvs.
  • Image denumită devenind un lector universitar în Marea Britanie Pasul 9
    5. Luați în considerare luarea unei poziții post-doc. Pentru a vă consolida experiența de predare, experiența conferinței și pentru a adăuga la publicațiile dvs., mulți doctoranzi iau contracte temporare ca cercetători post-doctorali sau profesori. Mulți folosesc acest timp pentru a-și converti disertația de doctorat într-o carte sau publicații. De asemenea, dacă nu ați primit experiență de predare în timpul programului dvs. de absolvent, este posibil să fie necesar să luați în considerare o poziție post-doc pentru a obține această experiență.
  • Odată ce aveți publicații și experiență de predare, este mult mai probabil că veți putea obține un loc de muncă ca lector universitar.
  • Partea 3 din 4:
    Aplicând pentru o poziție
    1. Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 10
    1. Căutați postări de locuri de muncă. Ca și în cele mai multe locuri de muncă în aceste zile, posturile de lector academic sunt postate online pe site-uri web universitare sau colegiu și site-urile organizațiilor de învățământ superior. Căutați site-uri universitare specifice, precum și site-urile organizațiilor care se concentrează pe locuri de muncă în învățământul superior în Marea Britanie.
    • Există, de asemenea, site-uri web de specialitate care postează locuri de muncă în anumite discipline academice.
    • Poate că veți auzi despre locurile de muncă de la colegi și supraveghetori, de asemenea. De exemplu, dacă vă aflați într-un program de doctorat, puteți auzi despre un loc de muncă viitoare de la un profesor din departamentul dvs. sau de la alți studenți din programul dvs.
    • Ar trebui să fiți dispuși să mergeți la o varietate de locații dacă doriți să fiți un lector universitar. Limitarea căutării dvs. de locuri de muncă după locație nu este o idee bună. Cu deschiderile de locuri de muncă limitate există, mergând în cazul în care locurile de muncă sunt importante.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 11
    2. Creeaza o CV. Un CV, care este scurt pentru "curriculum vitae," este în esență un CV academic. Acesta enumeră toate experiențele dvs. în mediul academic și abilitățile pe care le-ați dezvoltat acolo. Ar trebui să se facă într-un format clar și concis care evidențiază experiența dvs. și atributele unice.
  • Unul dintre beneficiile utilizării unui CV este că nu este necesar să se schimbe pentru fiecare poziție pe care o solicitați, deoarece este o listă amănunțită a întregii dvs. lucrări și educație.
  • La minim, CV-ul dvs. ar trebui să includă secțiuni pentru educație, experiență de predare, publicații și servicii universitare, precum și referințe.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Regatul Unit Pasul 12
    3. Faceți cercetări despre școală. Ar trebui să aflați cât de mult puteți afla despre școală pe care sperați să o predați. Aceasta include filozofia lor generală, situația lor financiară și planurile lor pentru viitor.
  • Aceste informații sunt de obicei disponibile online.
  • Căutați informații generale ale Universității sau Colegiului, informații despre departamentul specific în care speranți să vă alăturați și despre facultatea deja în departamentul respectiv.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 13
    4. Completați și transformați o aplicație. O aplicație academică de locuri de muncă va include, de obicei, o scrisoare de intenție, o declarație de filosofie a predării, una dintre publicațiile dvs. și alte documente, în plus față de CV-ul dvs. La finalizarea unei cereri de locuri de muncă pentru o poziție lectorului, trebuie să vă asigurați că faceți unele cercetări despre universitate și cursurile sale înainte de a vă aplica. De asemenea, trebuie să citiți anunțul de locuri de muncă foarte atent, astfel încât să știți exact ce doresc. Cu informațiile pe care le obțineți în cercetarea dvs., puteți adapta cererea dvs. la nevoile instituției.
  • Cele mai multe aplicații de locuri de muncă se fac online în aceste zile. Există, de obicei, o legătură conectată la postarea postului unde vă veți întoarce în toate componentele aplicației.
  • La întoarcerea documentelor electronice pentru o aplicație de locuri de muncă, asigurați-vă că documentele sunt într-un format care nu le va permite să fie modificate în funcție de aplicația utilizată pentru a le vizualiza. De exemplu, un document PDF se află într-o formă permanentă care nu va fi modificată de vizualizatorul PDF care este folosit pentru ao vizualiza.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea locului de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 14
    1. Pregătiți-vă pentru interviuri. Pentru majoritatea posturilor de lector, va trebui să treceți prin mai multe runde de interviuri înainte de a vă alege. Acestea pot include un interviu inițial sau un interviu video și apoi un interviu în persoană dacă sunteți finalist pentru slujbă. Unele lucruri pe care ar trebui să le faceți în timpul pregătirii pentru interviurile dvs. includ:
    • Revedeți ce este unic despre dvs. În timp ce faceți un interviu, este important să evidențiați ceea ce este unic și important pentru dvs. Dacă puteți obține aceste puncte, oamenii intervievând că sunteți probabil să înțeleagă cum ați putea îmbunătăți programul pe care sperați să îl alați.
    • Practicați întrebări probabile. În timp ce nu veți putea ști exact ce vor cere intervievatorii dvs., există câteva întrebări comune pe care le puteți practica. Acestea includ întrebări despre cercetarea dvs., experiența dvs. de predare și experiența dvs. cu serviciul academic.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Regatul Unit Pasul 15
    2. Negociați contractul dvs. Odată ce ați fost aleasă pentru o poziție lector, va trebui să vă negociați contractul. Aceasta este prima dată în procesul că aveți o anumită putere de a controla situația, dar nu ar trebui să fiți prea lacomi. Odată ce colegiul sau universitatea vă oferă o ofertă inițială, puteți alege să negociați despre orice parte a ofertei lor, solicitând mai multe salarii, bani, resurse sau alte forme de sprijin.
  • Faceți unele cercetări despre salariile de la Universitatea sau Colegiul pe care sperați să lucrați și să vă păstrați solicitările în conformitate cu salariile existente. În multe cazuri, dacă este o instituție publică, aceste informații sunt publice și pot fi găsite online.
  • Când intri în negocieri, trebuie să vă amintiți că universitatea sau facultatea este probabil să înceapă cu o ofertă scăzută cu așteptările că veți încerca să negociați mai mult. Cu toate acestea, cu numărul mare de persoane calificate care aplică pentru fiecare poziție lector, amintiți-vă că nu puteți cere prea mult sau ar putea trece la altcineva.
  • Imaginea intitulată deveni un lector universitar în Marea Britanie Pasul 16
    3. Avans în cariera ta. Odată ce aveți o poziție lector, va trebui să lucrați din greu pentru a păstra poziția și avansarea în universitatea dvs. Majoritatea posturilor de lector sunt permanente, cu toate acestea, lectorii de început se află într-o poziție de probă până când vor trece o evaluare după trei ani. Există spațiu de avansare de la lector la lector superior la profesor complet pentru lectori, dar această avansare a carierei necesită excelență în predare, servicii și cercetare.
  • Nu toți lectorii vor avansa până la calea profesorilor deplini în timpul carierei lor. Poziția profesorului complet este rezervată celor care au arătat o muncă deosebit de excelentă în bursa, predarea și serviciul lor.
  • Progresele sunt de obicei atinse atunci când se deschide o poziție existentă, când șefii departamentului nominalizează un lector pentru avansare sau când un lector se aplică pentru avansare.
  • sfaturi

    În timp ce este tradițional să-i chemi pe cei din locurile de mandatate care nu au atins profesor complet "Lectori," Această tradiție se schimbă. Din ce în ce mai multe universități din Marea Britanie folosesc modelul american de Nord, care utilizează termenii "asistent profesor" înainte de mandatul și "Profesor Asociat" după măreție, dar înainte de profesor complet.

    Avertizări

    Dacă solicitați o poziție lectorului în Marea Britanie și nu sunteți cetățean al Marea Britanie, va trebui să obțineți o viză de lucru înainte de a începe slujba. Colegiul sau Universitatea de care lucrați ar trebui să vă poată ajuta cu acest proces, deoarece multe universități și colegii angajează oameni din întreaga lume.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar