Cum să faci educația medicală postuniversitară în sua

Acest articol va explica pașii pe care un elev medical trebuie să meargă pentru a intra în rezidență în SUA, explicând lucrurile dintr-un punct de vedere internațional de studenți, eu.e oameni care au studiat în altă parte și doresc să urmărească învățământul superior în SUA.

Pași

  1. Image denumită educația medicală postuniversitară în etapa 1
1. Decide mai devreme. Școala medicală este o lume vastă și fascinantă. În anii inițiali, mulți studenți nu au decis dacă, în cazul în care și în care sucursală să urmeze postunare. Ar trebui să încercați să vă dezvoltați obiectivele cât mai curând posibil. Cel mai bun moment ar fi în primul an, iar ora unsprezecea ar fi prin stagiul / perioada de origine-recurgere.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în etapa 2
    2. Contactați-vă Seniorii. Încercați să aflați cine altcineva dintre seniorii dvs. au plecat pentru opțiunea pe care o luați în considerare și încercați să le contactați. Aflați dacă opțiunea este fezabilă pentru dvs., luați toate lucrurile în considerare. Aceasta ar include finanțe, relații de familie etc
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în etapa 3
    3. Înțelegeți procesul de calificare. Aceasta este cea mai dificilă parte a studenților internaționali. Examenele de calificare se numesc USMLE - Statele Unite Examinări de licențiere medicală. Există patru examene în total - etapa 1, etapa 2 (ck), pasul 2 (CS) și pasul 3. Primele două pot fi luate în toate țările, dar ultimele două pot fi luate numai în u.S.
  • USMLE Pasul 1 este centrat în jurul subiecților învățați în primii doi ani de școală medicală, eu.E. Anatomie, fiziologie, biochimie, microbiologie, farmacologie și patologie. În plus, există încă trei subiecte la lista - epidemiologie, psihiatrie și etică. Cel mai bun moment pentru a scrie examenul ar fi după al treilea an. Imaginea denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 5
  • Pasul 2 CK - CK reprezintă cunoștințele clinice. Acest examen se bazează pe subiecte învățate în ultimul an - medicină, chirurgie, ob / gyn, pediatrie, epidemiologie și etică. Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 7
  • Pasul 2 CS - CS reprezintă abilități clinice. Acest examen testează abilitățile practice, comunicarea și manierele de noptieră. Acest examen este dat în prezent numai în u.S. Prin urmare, mulți studenți internaționali vor trebui să solicite o viză de vizită pentru a merge la U.S. pentru examen.Imagine denumită educația medicală postuniversitară în etapa 8 din SUA
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 4
    4. Înregistrați-vă la Comisia ECFMG - Comisia educațională pentru absolvenții medicali străini pentru scrierea examenelor. Această organizație ajută la aplicarea și detaliile inițiale. Există diverse link-uri PDF pe site-ul lor care oferă toate informațiile necesare cu privire la lucrările de hârtie care trebuie făcute. Acesta este un site important care se referă la acest proces.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 9
    5. Obțineți certificarea dvs. ECFMG. Odată ce examenele de mai sus sunt transmise, veți fi certificați de ECFMG și va fi acordat un certificat foarte impresionant. După aceasta, sunteți eligibil pentru aplicarea pentru rezidență.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în etapa 6
    6. Achiziționați USCE - U.S. Experiența clinică - probabil cele mai importante criterii pentru obținerea unui loc în rezidență. Pentru studenții internaționali, practicile clinice din U.S. va fi puțin diferit de ceea ce ar fi putut fi văzut în alte țări. Acesta este un lucru care trebuie luat în serios considerat pentru rezidență, deoarece este important să fi avut un fel de experiență clinică în u.S. Acestea includ electives, stagiu, observator-navă, cercetare sau voluntariat, cu electives fiind cea mai bună opțiune. Electivă - face parte din stagiul dvs. în u.S. Acest lucru este posibil și o mulțime de studenți internaționali se aplică și fac electives în u.S. Școli medicale în fiecare an. Stagiu - acest lucru este pentru persoanele care au absolvit deja școala medicală. Puteți urma un doctor care lucrează în u.S. și se poate implica în clinici. Observator-navă - puteți urma și observați un medic în u.S. Dar nu puteți face față direct cu pacienții. În plus, puteți face parte din orice experiență de cercetare sau puteți fi voluntar la orice clinică gratuită. Cu cât aveți mai mult, cu atât mai bine sunt șansele. Este important de observat că durata este mai importantă decât tipul de USCE.
  • Imaginea denumită educația medicală postuniversitară în etapa 10 din SUA
    7. Utilizați ERA pentru a studia diferitele programe de rezidență din U.S. După îndeplinirea pașilor anteriori. Acest site ar trebui folosit pentru a studia site-ul fiecărui program și pentru a crea o listă de programe pe care doriți să le aplicați. Acesta este și software-ul prin care veți aplica pentru rezidență.
  • Imaginea denumită educația medicală postuniversitară în etapa 11 din SUA
    8. Participați la meci: Procesul de aplicare la programe, fiind chemat la interviuri și, în final, meciul dintre lista dvs. de programe dorite și lista programului de candidați. Detaliile acestui proces complicat pot fi obținute de pe site-ul NRMP.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 12
    9. Aplicați pentru rezidența - post-absolvire în U.S. Durata depinde de ramura dvs. de specializare. Puteți scrie pasul 3 fie în timpul rezidecției, fie înainte de aceasta în timpul sezonului de meci. Finalizarea pasului 3 înainte de meci vă va face eligibil pentru viză de muncă vs doar o viză de student.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 13
    10. Știți despre săpun. În cazul în care nu vă potriviți, există o altă procedură numită săpun (ofertă suplimentară și program de acceptare). Colegiile nefolosite și candidații de neegalat încearcă să se contacteze reciproc. În fiecare an, mulți studenți sunt plasați prin meci și, de asemenea, prin săpun.
  • 11. Aplicați pentru părtășie. După rezidență, puteți merge pentru părtășie sau puteți practica ceea ce ați învățat. Există mulți care merg pentru părtășie și mulți alții care se alătură ca ospitalitate.
  • Imagine denumită educația medicală postuniversitară în Statele Unite Pasul 14
    12. Mergeți cu încredere în direcția viselor și muncesc din greu. Mult noroc!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar