Cum să devii un academic

O academică este o persoană care deține un grad avansat, cum ar fi un doctorat și de multe ori funcționează ca un lector sau cercetător la o universitate sau o instituție științifică. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți siguri de cum să urmăriți această recompensă - și adesea extrem de competitivă. Prin alegerea căii de carieră, obținerea educației dvs. și căutând în mod activ diferite tipuri de oportunități de angajare, puteți deveni un academic și bucurați-vă de beneficiile lucrului într-un câmp pe care îl iubiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere o carieră academică
  1. Imaginea intitulată devine un pas academic 1
1. Aflați despre a fi un academic. Cineva care urmărește o carieră academică lucrează adesea la o instituție universitară sau de cercetare într-o disciplină specifică, cum ar fi biologia, istoria sau știința politică. În timpul programului de absolvent, academicienii cheltuiesc, în general, 1 sau mai mulți ani de lucru ca asistenți didactici la un colegiu sau universitate. Acestea sunt poziții plătite care prezintă scutiri de școlarizare și taxe în plus față de un salariu pentru predarea clasei 1-2 pe fiecare termen academic. De asemenea, va trebui să efectuați cercetări și proiecte complete, cum ar fi o disertație. Odată ce absolvi, va trebui să căutați în mod competitiv un loc de muncă la un colegiu sau universitate, unde veți continua cercetarea, scrierea și predarea. Dacă vă place să studiați, scrierea de eseuri și predarea, Academia ar putea fi o alegere bună pentru dvs.
  • Investigați opțiunile de angajare. U.S. Departamentul de Muncă analizează oportunitățile de angajare în 800 de domenii din manualul său Outlook ocupațional care este publicat anual și pe site-ul său BLS.Gov.Introduceți "Manual Outlook Offalook" în BLS.Fereastră de căutare gov. Este din ce în ce mai greu să găsești locuri de muncă permanente sau fundamentale în mediul academic.
  • Cercetarea, scrierea, participarea la conferințe academice și predarea unui lucru despre care sunteți pasionați poate fi incredibil de recompensare și faceți ca academia să pară mai puțin ca un "loc de muncă."
  • Imaginea intitulată devine un pas academic 2
    2. Vorbiți cu un academic. Dacă credeți că doriți să fiți academic, luați în considerare întâlnirea cu cineva care este deja unul în câmpul sau disciplina dorită. Ei vă pot spune despre realitățile academiei, răspundeți la întrebările pe care le aveți, vă dați sfaturi pentru a începe și vă îndrumați obiectivele pentru viitor.
  • În U.S., Profesorii de colegiu și universitar au ore regulate în fiecare săptămână ca parte a angajării lor.Membrii publicului pot programa o jumătate de oră la o oră de întâlnire pentru a pune întrebări despre intrarea în profesie. Dacă un profesor senior este prea ocupat să aibă timp, de obicei, un profesor mai tânăr va fi sugerat cine este actualizat cu privire la cele mai recente tendințe privind intrarea în domeniu și trecerea de la școala absolventă la ocuparea forței de muncă.
  • Întrebați cum au intrat în cariera lor academică. Întrebați despre educația lor și / sau despre orice experiență profesională sau practică pe care o aveau.
  • Imaginea intitulată deveni un pas academic 3
    3. Gândiți-vă la personalitatea voastră. O carieră academică poate fi foarte solicitantă. Va trebui să învățați în mod constant despre noile concepte și să împărtășiți acele cunoștințe într-o varietate de moduri, cum ar fi articolele din jurnal, cărțile și clasele pe care le predați. De asemenea, va trebui să concurezi pentru poziții. În plus, colaborarea cu o facultate universitară poate solicita navigarea situațiilor delicate personale și politice. Va trebui să renunțați la propriile emoții și prejudecăți pentru a oferi tratament egal al tuturor. S-ar putea dori să vă întrebați câteva dintre următoarele întrebări:
  • Cât de profundă este angajamentul meu față de acest domeniu?
  • Sunt dispus să se miște adesea adesea și să urmăresc continuu locurile de muncă?
  • Sunt dispus să încep cu fracțiune de normă ca membru al facultății adjuvante?
  • Sunt capabil să lucrez într-un mediu nestructurat și proiecte de auto-pornire?
  • Pot să-mi creez și să-mi urmăresc propriile subiecte de cercetare?
  • Sunt dispus să particip la un comitet de campus care are întâlniri?
  • Vreau să fiu mentor pentru studenți?
  • Pot să mă ocup de natura competitivă a acestei cariere?
  • Imaginea intitulată devine un pas academic 4
    4. Luați în considerare obiectivele dvs. de carieră și salariale. Academicienii își aleg adesea cariera, deoarece este pasiunea lor. Cu toate acestea, locurile de muncă pe care le obțineți pot depinde de ceea ce este disponibil la momentul respectiv. În plus, salariul poate varia în mod sălbatic, deoarece pozițiile de plată ridicate sunt limitate. Oamenii cu aceleași acreditări pot face salarii foarte diferite.
  • Întrebați-vă dacă doriți să învățați și să lucrați cu studenții.
  • Luați în considerare dacă sunteți interesat numai de lucrul cu alți academicieni, cum ar fi într-un Think Tank.
  • Căutați sumele salariale în zona dvs. Luați în considerare dacă vă puteți adapta stilul dvs. de viață, dacă este necesar. De exemplu, un profesor complet va face mult mai mult decât un profesor sau lector adjuvant. Suma poate, de asemenea, să difere în funcție de experiența dvs. și de locația locului de muncă.
  • Gândiți-vă la celelalte abilități pe care le puteți utiliza pentru a adăuga veniturile dvs. și dacă doriți să luați alte lucrări. De exemplu, colegiul comunitar, colegiu și facultate universitară din U.S. uneori, face o parte semnificativă a veniturilor lor prin crearea sau co-autorizarea manualelor utilizate în domeniile lor.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de educație și experiență
    1. Imaginea intitulată deveni o etapă academică 5
    1. Finalizați gradul de licență. Trebuie să terminați diploma de licență pentru a urmări un doctorat, care este, în general, cerința de educație pentru o carieră în mediul academic. Luați cursuri în disciplina pe care doriți să le oferiți un academic care să vă ofere un avantaj de a intra în programe postuniversitare și să le atingeți de doctoratul oarecum mai ușor.
    • Salvați toate eseurile dvs. de licență și absolvent, deoarece este posibil să aveți nevoie de ele când aplicați programelor de absolvent pentru a arăta ca un exemplu al muncii dvs. În plus, ei pot inspira cercetarea viitoare.
    • Luați în considerare majoritatea în disciplina academică preferată sau una strânsă legată de aceasta. De exemplu, dacă doriți să fiți un comportament al animalului, ați putea fi major în etologie sau psihologie comparativă.Dacă doriți să fiți istoric, ați putea lua în considerare antropologia sau filozofia.
    • Luați cursuri care completează domeniul preferat de specializare. De exemplu, dacă doriți să fiți un arheolog, luați în considerare cursurile din istorie și antropologie.
  • Imaginea intitulată deveni un pas academic 6
    2. Înlocuitorul învață să câștige experiență, dacă nu sunteți sigur de mediul academic. Cu o diplomă de licență în u.S., Puteți înlocui învață aproape oriunde, atâta timp cât aveți o verificare de fundal curată.Acest lucru vă va permite să încercați profesia de predare pentru un an cu Pay pentru a vedea dacă vă place să fiți în fața sălii de clasă.Acest lucru vă permite, de asemenea, să solicitați asistența de predare absolventă cu experiența didactică.
  • Dacă știți deja că doriți să fiți un academic, este posibil să doriți să introduceți imediat un program de gradul avansat. Cu toate acestea, înlocuirea continuă oferă o experiență valoroasă pentru a vă ajuta să vă informați perspectivele.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 7
    3. Obțineți un grad avansat. După diploma de licență, următorul pas va fi diploma de masterat. În funcție de domeniu, puteți alege un Master of Arts, Master of Science sau Master of Plastic Arts. Cele mai multe posturi academice necesită un medic de filosofie (doctor) odată ce ați terminat diploma de licență sau masterat. Având gradele potrivite vă asigură-o - și potențialilor angajatori - că ați stăpânit informațiile necesare pentru a urmări o carieră în mediul academic.
  • De exemplu, în u.S., Un profesor asistent nou angajat este deseori desemnat pentru a preda cursuri în domeniul disertației, deoarece noul doctorat a fost deja vizat în acest subiect de către un comitet de facultate din programul său școlar absolvent.
  • Imaginea intitulată devine un pas academic 8
    4. Urmăriți-vă doctoratul. Deoarece majoritatea cadrelor universitare învață și fac cercetări la universități sau colegii, veți avea nevoie de un grad absolvent. Majoritatea instituțiilor necesită un doctorat, deși unele instituții și discipline pot necesita doar un MA sau MS, sau chiar o experiență profesională.
  • Unele programe vă permit să câștigați atât MA și doctoratul dvs. în același timp, deși va trebui să finalizați cursurile pentru MA înainte de a urmări cursurile de doctorat.
  • Aflați despre diferite programe în disciplina dvs. specifică. Diferite universități au diferite discipline și domenii în care se specializează. De exemplu, dacă doriți să fiți un comportaist de animale, ați putea dori să găsiți programe specifice în acest domeniu sau în câmpuri conexe. De asemenea, dacă doriți să fiți istoric al Europei, ați dori să vă dați seama de cele mai bune programe pentru asta în loc de istoria americană.
  • Asigurați-vă că instituția dvs. de acordare a diplomei este acreditată, care asigură că calitatea educației dvs. îndeplinește niveluri acceptabile. Departamentul de Educație al SUA oferă o listă de universități acreditate.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 9
    5. Efectuați cercetări. Majoritatea cadrelor universitare au o cercetare originală și apoi o publică. Veți pregăti o disertație ca parte a programului dvs. de absolvent. Odată ce începeți să lucrați ca academic, veți scrie articole, cărți și alte materiale media. Cercetarea sau producția creativă este adesea pâinea și untul oricărui academic.
  • Fiți conștienți de faptul că punctul de "bursă" este de a extinde cunoștințele actuale despre domeniul dvs. particular.
  • Asigurați-vă că cercetarea dvs. este originală și că nimeni nu a utilizat subiectul specific și / sau metoda de analiză înainte de a începe. Acest lucru va necesita ca tu stăpânești literatura științifică legată de câmpul tău.
  • Alegeți o zonă care nu a fost explorată în profunzime.
  • Asigurați-vă că obțineți permisiuni sau permisiuni pe care trebuie să le faceți cercetările, mai ales dacă necesită utilizarea subiecților umani sau de animale.
  • Luați note abordate și detaliate, deoarece acest lucru vă va ajuta să scrieți și să publicați cercetarea.Ar trebui să mențineți fișierele digitale cu note care includ citările dvs. Apoi, când vă confruntați cu lucrări de seminar, teze și scrisori de disertație, puteți să vă plimbați mai degrabă prin aceste fișiere digitale decât să începeți de la zero.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 10
    6. Publicați-vă constatările când sunt gata. Una dintre componentele primare de a fi un academic este publicarea constatărilor dvs. de cercetare. De fapt, uneori se va auzi expresia "publică sau pieri."Începeți prin trimiterea la reviste și conferințe. Scopul de a publica cercetarea dvs. la o rată proporțională la câmpul dvs.
  • Teza dvs. este un bun subiect de pornire pentru disertația dvs., iar disertația dvs. este o prezentare bună de început pentru prima dvs. carte.
  • Așteptați să vă publicați teza sau disertația până după ce a fost acceptată. Teza de masterat și o disertație de doctorat sunt de obicei acceptabile numai în u.S. Dacă materialul nu a fost deja publicat - chiar și de același autor.
  • Începeți publicarea cercetărilor dvs. de îndată ce este pregătită, inclusiv dacă sunteți încă în școală absolventă, cu excepția cazului în care departamentul dvs. sau școala dvs. absolvent acceptă numai materiale nepublicate pentru teză / disertație.
  • Cereți colegilor și prietenilor cu privire la ce așteptări generale pentru publicare în domeniul dvs. sunt. Dacă lucrați la o universitate, pot exista linii directoare privind așteptările publicării.
  • Scopul de a publica cu cele mai prestigioase prese academice sau reviste evaluate de colegii din domeniul dvs. posibil. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți expunerea și vă poate ajuta să completați portofoliul dvs. pentru mandatate.Rețineți că jurnalele de imprimare și online au "orientări ale autorului" pe care trebuie să le verificați în ceea ce privește modul în care jurnalul specific necesită depunerea de trimiteri.
  • Imaginea intitulată deveni un pas academic 11
    7. Învățați cursuri în câmpul dvs. Mulți academicieni care lucrează la universități desfășoară cercetări și învață pe studenți. Obținerea experienței de predare în domeniile dvs. specifice și eventuale legate nu numai că vă pot face atractive pentru potențialii angajatori, ci și vă ajută să vă stăpâniți câmpul și să vă roturnați curriculum vitae.
  • Centrele culturale, comunitățile de pensionare, liniile de croazieră, centrele de agrement și alte locuri neașteptate vor găzdui frecvent difuzoare academice care încă construiesc un portofoliu de teren. Unii plătiți - unii acceptă numai voluntarii. Păstrați o copie a fiecărui material de publicitate emis, deoarece veți dori să includeți cei dintr-o secțiune despre "Prezentări publice din portofoliul dvs. de teren.
  • Vedeți dacă universitatea dvs. necesită un asistent didactic (TA) ca parte a studiilor dvs. de absolvent. Dacă campusul dvs. are o lipsă de asistenți de predare, luați în considerare voluntariatul să fie o AT într-un domeniu diferit decât al tău pentru a vă arăta capacitatea de a fi flexibil ca un academic. De exemplu, dacă lucrați la istoria americană, oferiți-vă un curs pe istoria africană. Acest lucru vă poate ajuta să faceți legături cu propria dvs. lucrare.
  • Întrebați dacă puteți preda cursuri independente sau online în domeniul dvs.
  • Voluntar pentru a preda cursuri care pot fi mai puțin populare. Cu cât este mai diversificat experiența dvs. de predare, cu atât mai atractivă poate fi potențialilor angajatori. Facultatea de Junior sunt angajați frecvent pentru a învăța cursurile, facultatea senior nu doresc să învețe.Apoi, de-a lungul anilor, facultatea junior câștigă oportunitățile de a-și enumera subiectele preferate în curriculum. Acest lucru se dezvoltă ca colegii să fie familiarizați și să câștige încredere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas academic 12
    8. Obțineți experiență practică. În funcție de disciplina dvs. aleasă, luați în considerare obținerea unui stagiu sau a unui loc de muncă care vă va îmbunătăți cursurile cu experiență practică. Întrebați dacă universitatea sau colegiul dvs. vă pot ajuta să găsiți stagii sau locuri de muncă care să completeze studiile.
  • Fiți conștienți de faptul că multe programe de absolvent și angajatori, în special în domeniul sănătății sau al științelor, pot necesita stagii sau experiență practică pentru a absolvi sau a începe un loc de muncă.
  • Studenții absolvenți din artă au cel mai adesea privilegiul de rezervare a spațiului de performanță al campusului gratuit. Dacă campusul dvs. are un avocat de proprietate intelectuală, obțineți o copie a unei eliberări pentru artiști să semneze care vă permite să digitizați cu excepția performanței portofoliului dvs. de teren - și să vă asigurați că salvați copii ale programului / materialelor de publicitate pentru a vă documenta eforturile. În cazul în care ziarul campus sau ziarul comunitar publică revizuirea, ar trebui să păstrați o copie a acestui lucru, de asemenea, pentru a vă documenta succesul
  • Luați în considerare efectuarea unui stagiu complementar câmpului dvs. De exemplu, poate fi dificil să găsiți un stagiu ca istoric sau arheolog. Dar ați putea organiza într-o bibliotecă sau arhive, care vă vor oferi experiență în desfășurarea cercetării. Explorați ceea ce vă este disponibil în "etnografie", de asemenea.
  • Obțineți diferite tipuri de experiență pentru a vă oferi simțul a ceea ce ați putea face și ce fel de muncă vă convine cel mai bine. De exemplu, poate doriți să lucrați pentru laboratorul dvs. de astronomie universitară în cursul anului școlar și să urmați un stagiu la un planetariu local în timpul verii.
  • Multe stagii și rezidențe, cum ar fi universitățile, sunt, de asemenea, acreditate. Departamentul de Educație al SUA oferă, de asemenea, o listă a acestor programe.
  • Imaginea intitulată devine o etapă academică 13
    9. Aplicați pentru finanțare. Indiferent dacă sunteți student sau ați terminat educația absolventă, solicitați granturi și burse de la universitatea și instituțiile externe. Granturile și bursele câștigătoare nu numai că ajută să plătească pentru cercetarea dvs., ci și să atragă și alte organizații pentru a vă finanța .
  • Căutați oportunități de finanțare și părtășie la diferite universități și colegii, instituții de cercetare, agenții guvernamentale sau grupuri independente. A se vedea cronica de filantropie și registrul său anual de subvenții oferite. De exemplu, dacă sunteți fizician, consultați ce oportunități de finanțare ale universității dvs., Fundația Națională de Științe și Oferta Societății Fizice Europene. Doriți să concurați pentru cele mai prestigioasenturi de granturi, precum și pentru cele mai mici.
  • Fiți conștienți de faptul că unele instituții vor solicita să fiți membru pentru a solicita finanțare.
  • Imaginea intitulată devine un pas academic 14
    10. Rămâneți în partea de sus a cercetării actuale. Informați-vă despre cercetarea / performanța actuală în disciplina și domeniul dvs. specific, precum și orice domeniu conex. Puteți face acest lucru prin participarea la conferințe și seminarii, citirea jurnalelor și crearea de rețele cu colegii. Această cunoaștere vă pot ajuta să vă faceți mai eficient slujba și vă puteți face, de asemenea, atractive pentru potențialii angajatori.
  • Citiți jurnalele din domeniile specificațiilor dvs. de expertiză și cele legate de acesta. De exemplu, dacă lucrați la istoria patrimoniului cultural, ați putea dori să citiți publicații de către istorici, antropologi, etnografi și arheologi. Jurnalele juridice pot fi, de asemenea, de utilizare.
  • Abonați-vă la revistele legate de câmpurile dvs. specifice, citiți jurnalele online și vă familiarizați cu colecții de biblioteci de periodice din domeniul dvs. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți cel mai actual pentru cercetare prin articole și recenzii. Puteți găsi, de asemenea, înregistrări de locuri de muncă în aceste jurnale.
  • Du-te la conferințe pentru disciplina și câmpul dvs. specific. De exemplu, dacă sunteți un fizician cuantic, ați putea participa la conferința anuală a societății fizice americane, precum și cea a Asociației Internaționale a Structurii cuantice. Unele dintre aceste asociații profesionale oferă, de asemenea, servicii de plasare academică.De exemplu, compoziția colegiilor și comunicațiile ajută studenții absolvenți în obținerea de plasare în scrierea non-ficțiune și în ceea ce privește luarea în discuție.
  • Fiți conștienți de faptul că starea de sus a cercetării actuale vă poate ajuta și profilul dvs. de predare. Ca un academic, va fi de așteptat să aveți lucruri de spus, iar păstrarea cu cercetarea și performanța în disciplina dvs. vă oferă lucruri de a vorbi despre persoana cu colegii și în clasă când vă aflați la întrebările elevilor.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea oportunităților de angajare
    1. Imaginea intitulată deveni un pas academic 15
    1. Începeți căutarea de locuri de muncă devreme. În mod ideal, veți afla despre zonele defalcate din câmpul dvs. prin citirea postărilor de locuri de muncă. Fiind conștient de defalcări vă permite să adăugați câteva cursuri de absolvent în aceste zone de deficit, astfel încât să puteți oferi "acoperire" pentru aceste subiecte atunci când sunteți angajat într-o facultate. Dacă așteptați până când terminați doctoratul pentru a găsi un loc de muncă, abilitățile dvs. ar putea să nu se potrivească cu cererea și puteți avea probleme cu asigurarea unei poziții pe termen ca adjuvant.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 16
    2. Referiți postarea postului când aplicați. Întotdeauna legați ceva în fundalul dvs. la cerințele specifice enumerate în postarea de locuri de muncă. Asigurați-vă că cererea dvs. relevantă pentru nevoile instituției la care aplicați.
  • Începeți să cercetați universități, agenții, instituții și organizații cu care vă puteți interesa să lucrați când intrați în școala de absolvent. Discutați cu facultatea dvs. absolvent Ce probleme de cercetare pe câmpul dvs. încearcă să rezolve și să-și dea seama dacă oricare dintre aceste probleme de cercetare vă interesează pentru teza / disertația dvs. Verificați că cu ofertele de locuri de muncă.
  • Adresați-vă consilierului dvs. de doctorat, profesorilor, colegilor, prietenilor și, în special, biroului de plasare a studenților pentru sfaturi despre unde, când și cum să se aplice pentru locuri de muncă academice.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 17
    3. Trimiteți aplicații de locuri de muncă. Majoritatea cadrelor universitare lucrează la locuri precum universități și instituții de cercetare. Deoarece concurența pentru pozițiile academice în multe domenii este puternică, aplicați la mai multe poziții cum puteți în câmpul dvs. sau în câmpurile conexe.
  • Dacă v-ați întâlnit cu orice facultate din departamentul de postare, menționați că aplicați din cauza impresiei bune a departamentului la conferința specifică, cum și de ce.
  • Pregătiți-vă pentru respingere. Concurența pentru locurile de muncă academice poate fi foarte mare și este foarte probabil că veți avea mai multe respingeri. Amintiți-vă că decizia nu este personală, ci că probabil că sunteți într-un grup de alți candidați foarte calificați.
  • Căutați site-urile sau publicațiile asociațiilor academice profesionale în fiecare zi. Noi locuri de muncă pot apărea zilnic. Pozițiile academice sunt, în general, postate cu 6 până la 9 luni înainte ca poziția să înceapă.
  • Verificați listele online specifice disciplinei sau domeniului dvs.
  • Discutați cu consilierul, profesorii sau colegii dvs. dacă sunt conștienți de orice deschidere de locuri de muncă. Ele vă vor referi, în general, la sursele publicate, atunci trebuie să examinați frecvent. Odată ce o listă produce sute de răspunsuri, postarea va fi, în general, luată, deci dacă nu vă uitați la postări, probabil că veți pierde unele.
  • Trimiteți materiale solicitate de poziția anunț. Aceasta include adesea o scrisoare de intenție, CV, eșantioane de scriere și dovada capacității de a obține finanțare, în cazul în care poziția departamentului nu este finanțată de școală.
  • Imaginea intitulată devine o etapă academică 18
    4. Luați în considerare pozițiile profesionale. Puteți prefera o poziție profesională cu o afacere, mai degrabă decât un loc de muncă la o universitate sau nu a avut noroc pe piața academică. Există o multitudine de opțiuni pentru cadre universitare în locuri precum Think Tanks, agenții guvernamentale sau muzee.
  • Amintiți-vă că puteți încerca, de asemenea, înlocuirea în timp ce căutați alte poziții.
  • Căutați posturi profesionale în publicațiile academice, ziare, site-uri de recrutare profesionale sau prin cererea de găinări.
  • Trimiteți scrisori de interes și întrebați despre oportunitățile de carieră la locuri care vă interesează. Vedeți dacă puteți crea un interviu informațional.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă academică 19
    5. Rețea cu alți academicieni. Întâlnirea și vorbind cu colegii academici sau profesioniști din domeniul dvs. sau disciplinele conexe vă pot extinde capacitatea de a găsi un loc de muncă, precum și de a vă mări cunoștințele. Du-te la conferințe, să stabilească un seminar local și să se alăture organizațiilor profesionale la rețeaua cu colegii academici.
  • Alăturați-vă organizațiilor din disciplina și câmpul dvs. specific. De exemplu, dacă sunteți un istoric al Germaniei moderne, ați putea dori să vă alăturați Asociației Istorice Americane și Asociației de Studii Germane.
  • Du-te la conferințe. Asigurați-vă că participați la panouri legate de munca dvs. și orice evenimente sociale oferite. Acestea vă pot ajuta să întâlniți oameni noi care vă împărtășesc interesele. Academicienii doresc să fie cunoscuți în câmpurile lor. Fiind un academic este un rol social în plus față de o funcție continuă de studiu
  • Creați întâlniri regulate sau întâlniri de seminar pentru colegii din domeniul dvs. și disciplina sau disciplinele conexe în zona dvs. locală. Păstrați materialele de publicitate pentru includerea în portofoliul dvs. de teren. Aceste portofolii pot fi inci groase sau picioare groase în funcție de disciplina academică. Circulează formularele de feedback și păstrează cele mai pozitive pentru includerea în portofoliul dvs. de teren.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar