Cum să mănânci fajitas

Dacă ați adunat toate ingredientele pentru Fajitas și sunteți gata să le puneți împreună, există un proces simplu de creare a acestora. Pentru a face cele mai bune fajitas, începeți cu o umplere moale pe partea de sus a tortilla pentru a vă menține carnea și legumele în loc. Bucurați-vă de adăugarea toppingurilor dorite la Fajitas și le serviți cu o parte ca fasole și orez.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugând toppings
  1. Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 1
1. Cald tortilla în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde. Luați tortilla din folie de plastic sau din sac și plasați-le pe o placă cu microunde. Încălzirea tortilla îi face mai ușor să se îndoaie când fac ca Fajitas.
  • Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 2
    2. Răspândiți umpluturile moi în mijlocul tortilla. Umpluturile moi includ lucruri cum ar fi fasole, guacamol sau smântână. Utilizați o lingură pentru a răspândi umplutura moale, răspândirea ei în mijlocul tortilla.
  • Păstrați umplerea de la marginea tortilla.
  • Adăugarea mai întâi a umplerii va acționa ca un adeziv pentru celelalte toppinguri pentru a vă menține împreună Fajita.
  • Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 3
    3. Adăugați cantități egale de carne și legume deasupra umpluturilor moi. Alegeți o carne cum ar fi carnea de vită, pui sau fructe de mare, tăind-o în bucăți de mâncare cu un cuțit ascuțit. Adăugați legume cum ar fi ardei și ceapă, felii în mod similar, la Fajita, de asemenea.
  • Adăugarea cantităților egale de carne și legume va crea cea mai bună aromă.
  • Imaginea intitulată mănâncă Fajitas Pasul 4
    4. Top Fajita ta cu toppinguri suplimentare sau garnishes. Acestea includ ingrediente cum ar fi brânză zdrențată sau salsa. Adăugați oricare alte ingrediente pe care le-ați plăcut la Fajita până când este terminat.
  • Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 5
    5. Evitați supraîncălzirea tortilla. Dacă puneți prea multe ingrediente în tortilla, Fajita dvs. va fi dificil de mâncat și nu va putea să conțină toate alimentele în mod corespunzător. Încercați să vă asigurați că puteți plia fiecare parte a tortilla unii pe alții atunci când adăugați ingrediente.
  • Partea 2 din 3:
    Plierea Fajita
    1. Imaginea intitulată mănâncă Fajitas Pasul 6
    1. Trageți în sus marginea inferioară a tortilla pentru a acționa ca o barieră. Odată ce Fajita are toate ingredientele sale, trageți marginea la capătul tortilla în sus cu aproximativ 1-2 în (2.5-5.1 cm). Acest lucru vă va păstra toppurile de a ieși din partea de jos pe măsură ce mergeți să mâncați Fajita.
    • Dacă preferați să vă mâncați complet Fajita, nu trebuie să vă pliați în partea de jos a tortilla.
  • Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 7
    2. Ori ambele margini ale tortilla la centru. Țineți partea inferioară în poziție și pliați peste cele două laturi ale tortilla, astfel încât să se suprapună reciproc în mijloc. În funcție de câte ingrediente sunt în Fajita, marginile pot suprapune mult sau foarte puțin.
  • Imaginea intitulată mănâncă Fajitas Pasul 8
    3. Răsturnați Fajita, așa că tortilla nu vine anulată. Acest lucru este util în special dacă aveți o mulțime de ingrediente în Fajita dvs. Pe măsură ce ridicați Fajita să o mănânce și să o puneți înapoi, continuați să o plasați astfel încât marginile pliate să atingă placa.
  • De asemenea, puteți folosi o scobitoare pentru a păstra tortilla în poziție.
  • Partea 3 din 3:
    Servind fajitas
    1. Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 9
    1. Permiteți tuturor să-și aleagă ingredientele Fajita. Acest lucru asigură că fiecare persoană devine un fajita care este la preferințele lor. Plasați fiecare ingredient în recipientul propriu și lăsați fiecare persoană să înceapă cu o tortilla pe placa lor, astfel încât să poată alege care ingrediente vor merge pe Fajita lor.
    • Creați un bară de Fajita prin înființarea tuturor ingredientelor și a toppingurilor într-o linie de pe tejghea, astfel încât toată lumea să poată face cu ușurință fajitatele lor.
  • Imagine intitulată mănâncă Fajitas Pasul 10
    2. Serviți o varietate de toppinguri și sosuri pentru a adăuga aromă la fajitas. Toppings pentru fajitatele dvs. ar putea include ceapa la grătar, ardeiul de clopot, brânză mexicană mărunțită, smântână, guacamol sau salsa. Adăugați o condimentare Fajita, sos fierbinte sau sos de soia pentru chiar mai multă aromă.
  • Unii oameni se bucură, de asemenea, de felii de avocado, pene de var, cilantro tocate, roșii, salată mărunțit sau jalapeños pe fajitas lor.
  • Alegeți să serviți cât mai multe sau ca niște toppinguri mici, așa cum doriți, deși o varietate de toppinguri vor face ca Fajitas să fie chiar mai tastier.
  • Imaginea intitulată mănâncă Fajitas Pasul 11
    3. Alegeți mâncăruri laterale pentru a mânca cu fajitatele, dacă doriți. Există mai multe părți care merg bine cu Fajitas - unul popular este fasole și orez. De asemenea, ați putea lua în considerare servirea salatei de guacamole sau a porumbului pe COB.
  • Cilantro Lime Orez sau supă de fasole neagră sunt alte opțiuni populare.
  • Imaginea intitulată mănâncă Fajitas Pasul 12
    4. Ridicați Fajita și mușcați în capătul deschis. Când sunteți gata să mâncați, țineți Fajita cu una sau două mâini, folosindu-vă rozii pentru a păstra pliul de jos al tortilla în poziție. Mănâncă-ți Fajita în mod normal, terminând ultima mușcătură cu capătul pliat.
  • Utilizați o furculiță pentru a mânca orice ingrediente care se încadrează pe farfurie.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar