Cum să mănânci un burrito

Burritos sunt servite la îmbinări de fast-food, standuri Taco și restaurante mexicane fantezie. Le puteți face chiar pe tine însuți. Dar un lucru despre mâncarea unui burrito este că poate fi un efort greoi. Tortilla poate să se deschidă sau să se desfășoare, făcând umplutura să se scurgă și să vă lase cu mizeria. Învățarea de a mânca un burrito în modul potrivit vă va permite să vă concentrați asupra bucuriei și nu atât de mult pe păstrarea burritoului să se încadreze.

Pași

Partea 1 din 2:
Mănâncă burrito
  1. Imaginea intitulată Mananca un burrito Pasul 1
1. Nu despachetați întregul burrito. Folia va fi cheia dvs. pentru a păstra burrito să se deschidă în timp ce o mănânci. Doar tortilla nu poate fi înfășurată suficient de strâns pentru a ține toate ingredientele din.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito pas 2
    2. Supuneți burrito în poziție verticală. În timp ce este încă înfășurat în folie, stați burrito-ul pe un capăt, astfel încât să fie perpendicular pe masă. Un burrito bine înfășurat ar trebui să poată să se ridice singuri, dar acest lucru nu este necesar pentru plăcerea dvs.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito pas 3
    3. Coaceți folia în jos de aproximativ un centimetru sau două. Deschideți folia la capătul superior. Coaja în jurul burrito ca tine sunteți despachetate o rolă de bomboane de salvare, dar nu se despoperă complet. Scoateți bucata de folie liberă și lăsați-o deoparte. Folia rămasă va asigura fundul burrito-ului menținându-și integritatea structurală pe măsură ce îl mâncați.
  • Dacă ajungeți complet despachetați burrito, puteți încerca să utilizați folia ca titular prin reîncărcarea o parte din ea în jurul fundului.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito Pasul 4
    4. Utilizați două mâini. Apucați burrito-ul dvs. cu ambele mâini pentru ao menține stabil. Dacă nu sunteți într-un restaurant fantezist, puteți păstra burrito pe masă și puteți să vă sprijiniți să o mutați în primele etape. În cele din urmă va trebui să-l ridicați în gură.
  • Când îl ridicați de la masă pentru a mușca, păstrați-l în ambele mâini.
  • Nu strângeți burrito prea strâns. Risca riscul de a puncta tortilla.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito Pasul 5
    5. Ia o mușcătură de la unul dintre colțuri. Majoritatea burritosului sunt prea mari pentru ca voi să vă potriviți întreaga circumferință în gură fără a sufoca. Cel mai bun pariu este să începeți la unul dintre colțuri.
  • Micșind burrito în mijloc va provoca doar conținutul de a se vărsa.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de burrito 6
    6. Lucrați-vă drumul. Luați chiar mușcăturile care lucrează pentru a păstra partea superioară a nivelului burrito.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de burrito 7
    7. Odihniți capătul burrito-ului înapoi pe masă. Fiecare secundă țineți burrito-ul suspendat deasupra mesei, riscul că se îndepărtează. Folia își va face treaba, dar în timp ce mestecați, este mai bine să setați Burrito înapoi. Păstrați-vă mâinile pe el pentru a împiedica căderea acestuia.
  • Imaginea intitulată mănâncă un pas de burrito 8
    8. Îndepărtați mai mult din folie. Pe măsură ce vă faceți mai departe pe burrito, asigurați-vă că ați păstrat musculele chiar, rupeți-vă de aproximativ un centimetru mai mult din folie și lăsați-l deoparte.
  • Partea 2 din 2:
    Păstrarea curată
    1. Imaginea intitulată mănâncă un burrito pas 9
    1. Au niște șervețele la îndemână. Mănâncă Burrito în mod corespunzător ar trebui să limiteze mizeria și scurgerile, dar poate fi în continuare o afacere murdară. Asigurați-vă că aveți niște șervețeluri sau NAP WET gata în apropiere.
  • Imagine intitulată Mananca un burrito Pasul 10
    2. Mingea cu folie.Pe măsură ce rupeți benzi de folie de la burrito, minți-le împreună, mai degrabă decât să le lăsați să stea. În acest fel nu veți avea o mulțime de resturi pe masa dvs. care ar putea sufla sau crea dezordine.
  • Imagine intitulată mănâncă un burrito Pasul 11
    3. Nu încercați să mâncați un burrito în timp ce mergeți. Dacă burrito nu este înfășurat suficient de strâns, se va scurge peste tot. Veți avea un timp greu să păstrați curățarea și să gestionați să mâncați fără ca totul să se destrame. Ia un loc și bucurați-vă.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito Pasul 12
    4. Luați în considerare un cuțit și o furculiță. Dacă sunteți atent, nu ar trebui să aveți nici o scurgere în timp ce vă mâncați burrito-ul. Cu toate acestea, uneori nu vă puteți ajuta și o parte din umplutură ar putea scăpa pe plăcuță. Au niște ustensile la îndemână, astfel încât să nu trebuie să-ți folosești mâinile pentru a scoate umplerea pierdută, deoarece poate fi foarte murdar.
  • Unele burrito-uri vin cu brânză și smântână pe partea de sus a lor. În acest caz, burrito va fi cel mai probabil înfășurat, dar vine într-un anumit tip de container. Aici va trebui să vă cuțiți și să o forțați dacă burrito este prea mare sau prea murdar pentru a vă ridica cu mâinile.
  • Imaginea intitulată Mananca un burrito Pasul 13
    5. Întoarceți burrito pe partea lui dacă îl puncționați. O gaură în partea laterală a burrito-ului tău poate fi rapid. Dacă se întâmplă acest lucru, întoarceți burrito pe partea sa. S-ar putea să doriți să utilizați un cuțit și o furculiță până când vă mâncați în gaură și puteți chiar să ieșiți din sus și să vă întoarceți la mâncare cu mâinile.
  • Imaginea intitulată mănâncă un burrito Pasul 14
    6. Tăiați-l în jumătate în timp ce este încă înfășurat. Dacă vă împărtășiți burrito sau dacă sunteți doar îngrijorați de folosirea întregului lucru pe cont propriu, îl puteți tăia în jumătate. Cel mai bun pariu este să-l păstrați înfășurat când faceți acest lucru astfel încât tortilla să nu se desfășoare.
  • Puteți mânca burrito jumătate în același mod, trăgând folia în jos pe măsură ce mâncați.
  • Un burrito înjumătățit este mai predispus la vărsare. Cu siguranta au o furculita la îndemână pentru a scoate umplutura pierduta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar