Cum să mănânci spam

Spamul este un produs din carne conservată cunoscut în întreaga lume pentru eticheta sa albastră iconică și versatilitatea nesfârșită. Din moment ce este prefăcut, se poate bucura de cald sau rece și face o pregătire pregătită la orice număr de alimente. Încercați să gătiți niște spam și să o utilizați în locul altor carne în unele feluri preferate, cum ar fi burgeri, tacos sau orez prăjit. Puteți chiar să aveți spam pentru micul dejun, amestecându-l într-o hash haidoasă sau adăugați-o la gogoși pentru un desert dulce și savuros!

Pași

Metoda 1 din 3:
Se bucură de spam pe cont propriu
  1. Imagine intitulată Cook Spam Pasul 3
1. Se prăjește spam-ul într-o tigaie pentru ao da un finisaj clar. Se toarnă 1-2 linguri (15-30 ml) de ulei în tigaie și plasați-o pe cooktop peste căldură medie până când petrolul începe să strălucească. Tăiați spamul în 1 în (2.5 cm) felii și se prăjește timp de 2-3 minute, apoi le răsturnați și lăsați-i să gătească timp de încă 1-2 minute. După aceea, vor avea un exterior perfect crud și un centru moale, de carne.
  • Aveți grijă să nu vă ardeți spamul. Produsul din carne este prețios, deci nu va avea nevoie foarte mult.
  • Frying Spam este una dintre cele mai bune modalități de ao pregăti dacă nu l-ați mâncat niciodată înainte și sunteți îngrijorat de textură.

Bacsis: Adăugați o ploaie de sirop de arțar la tigaie pentru a echilibra salita spamului și dați-i o crustă caramelizată cu bomboane.

  • Imagine intitulată Fam SPAM Pasul 5
    2. Coaceți spam-ul în cuptor pentru a reduce conținutul său de grăsime și sodiu. Setați cuptorul la 425-450 ° F (218-232 ° C) și lăsați-l să înceapă preîncălzirea. În timp ce cuptorul se încălzește, liniați o foaie de copt cu hârtie de pergament și aranjați felii de spam deasupra, lăsând aproximativ 1 inch (2.5 cm) de spațiu între fiecare. Coaceți spamul timp de 10-12 minute, sau până când începe să se brown în jurul marginilor.
  • Dacă vă urmăriți talia, coaceți felii de spam pe o tigaie de grătar sau un suport de sârmă pentru a scurge unele dintre excesul de grăsime.
  • Imaginea intitulată face o orez rapid și o farfurie spam Pasul 3
    3. Aruncați spamul pe grătar pentru o gura de udare aromă charbroiled. Preîncălziți grătarul și așteptați-o pentru a obține frumos și fierbinte. Apoi, distribuiți spamul dvs. feliat în mod egal peste partea superioară a grătarului și gătiți-o timp de 1-2 minute. Odată ce feliile sunt încălzite pe prima lor parte, le răsturnați și le dați 1-2 minute, sau până când ajung la preocuparea dorită.
  • Veți ști că spamul dvs. este gata să vină de pe grătar atunci când este ușor mai întunecat în culori și criss-traversați cu semne de grătar perfect.
  • Top fiecare felie cu un inel de ananas suculent pentru a împrumuta unele dulciuri gratuite.
  • Imagine intitulată Fam SPAM Pasul 7
    4. Micke Single porții de spam timp de 1-2 minute. Tăiați spamul în felii sau benzi și le-ați aprins în cuptorul cu microunde timp de 30-60 de secunde la un moment dat. În doar câteva minute, veți avea o masă fierbinte, satisfăcătoare care perechează cu ușurință cu orice număr de alte alimente.
  • Nu uitați să scoateți spamul de la poate înainte de ao pune în cuptor cu microunde.
  • Imaginea intitulată mănâncă spam pasul 4
    5. Mănâncă spam-ul imediat din cutie. Unul dintre cele mai bune lucruri despre spam este că vine complet gătit, ceea ce înseamnă că nu este strict necesar să o gătești deloc. Acest lucru poate fi un major plus dacă puterea iese, vă aflați fără buclele potrivite, sau căutați doar ceva rapid, ușor și completat la Wolf în jos.
  • Aduceți câteva cutii de spam împreună cu dvs. la următoarea excursie de tot ziua sau la camping. Din moment ce nu necesită încălzire, ea face o gustare perfectă de proteine ​​ridicată la goală în jos.
  • Țineți minte că atunci când sunteți mâncat direct din cutie, spamul are o textură mai moale, gelatinoasă pe care mulți oameni o găsesc neaplicată.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând spam cursul principal
    1. Imaginea intitulată mănâncă spam pasul 2
    1. Mâncați spamul pe un sandwich sau un burger. Pregătiți una sau mai multe felii de spam utilizând metoda de gătit preferată și îl lovește între două bucăți de pâine. Mâncarea de mirare conservată poate fi, de asemenea, mâncată pe un burger ca o alternativă mai substanțială la slănină sau ca burger în sine. Grămadă pe frunze de salată clare, felii de roșii suculente, inele de ceapă dulce sau orice alte toppinguri și condimente de alegere și săpa în.
    • Dacă sunteți într-o dietă redusă sau fără gluten, puteți chiar să înlocuiți felii prăjite de spam pentru pâine pentru a "dubla în jos" la aportul dvs. de proteine.

    Bacsis: Experimentați cu versiuni tematice de spam ale sandvișurilor dvs. preferate, cum ar fi un spam și brânză la grătar, Speuben (spam reuben), spam-lt sau un spam de mare prăjit Cristo.

  • Imagine intitulată face o salată de spam Hormel Pasul 6
    2. Începeți ziua cu o hash cu spam spam. În primul rând, zariți un staniu de spam în 1 în (2.5 cm) cuburi și le prăjește ușor pe căldură medie. Odată ce încep să marcheze, adăugați 1 cană (100 g) de bucăți de cartofi prăjiți, împreună cu felii subțiri de ceapă albă, ardei verde și sare și piper la gust. Gatiți totul împreună până când este cald și clar și bucurați-vă cu o cană de cafea sau un pahar de suc de portocale proaspete.
  • Spargeți un ou sau stropiți o mână de brânză mărunțită în partea de sus a hash-ului dvs., în timp ce termină gătit pentru a face mai multă umplere.
  • Pentru un mic dejun de ultim moment, care nu necesită atât de mult pregătiți, pur și simplu aruncați niște spam cubiți cu ouăle dvs. amestecate.
  • Imagine intitulată Mananca SPAM Pasul 3
    3. Pune împreună o gustoasă Spam Musubi. Spam Musubi este o gustare hawaiană populară care are rădăcinile sale în bucătăria tradițională japoneză. Pentru a vedea ce este vorba de toate agitația, grătarul sau se prăjește o felie de spam, apoi scoateți un bloc de orez sushi în aceeași formă și puneți-l pe partea de sus. Înfășurați o foaie de Nori (alge marine prăjite) în jurul ingredientelor de umplere pentru a le ține împreună.
  • Dacă aveți probleme la obținerea lui Nori să rămână sigilată, umeziți tamponul degetului și să-l rulați de-a lungul celor mai mici dintre cele 2 margini suprapuse înainte de ao lipi în jos.
  • Puteți, de asemenea, să utilizați orezul rămas și Nori pentru a face sushi spam laminat manual.
  • Imagine intitulată face donații de spam Pasul 8
    4. Se prăjește câteva gogoși de spam. Trimul 1 în (2.5 cm) felii de spam în cercuri mari, apoi tăiați cercuri mai mici din centrul felii. Fry gogoși de spam într-o tigaie spațioasă umplută cu 2 inci (5.1 cm) de ulei de gătit timp de aproximativ 2 minute pe lateral și le permiteți să se răcească timp de încă 2-3 minute înainte de a obține mâncarea.
  • Pentru a vă menține uleiul de prăjire din arsuri între loturi, utilizați un ulei cu un punct de fum înalt, cum ar fi măslina, legume, canola sau arahidele.
  • Dacă doriți ca un pic mai mic cu gogoasa de spam, dați carnea conservată în cuburi mici și amestecați-o cu mâna în inele de aluat de casă pentru ao transforma într-o umplutură.
  • Metoda 3 din 3:
    Includerea spamului în mâncărurile preferate
    1. Imaginea intitulată face un spam Musubi Pasul 4
    1. Cuceriți foamea dvs. cu Tacos Street Zesty Spam. Încărcați tortilla de porumb cu bucăți de spam pan-prăjit alături de ceapă roșie dreaptă, brânză Cotja și Cilantro. Personalizați tacos-ul cu add-on-uri cum ar fi Jalapeños la grătar, mango, smântână și guacamol de casă sau pico de gallo.
    • Jucați în jur cu elaborarea propriilor elemente de fuziune de specialitate folosind SPAM Tacos ca inspirație, cum ar fi Hawaiian ananas și Teriyaki Wonton Tacos sau Gyros spam în stil mediteranean.
    • Creați un bar Taco pentru următoarea dvs. petrecere de vară și să vă încurajați oaspeții să își construiască propriul tacos spam.
    • Încercați-l cu ouăle amestecate, Jalapenos tocat, Fresca Salsa și fasolea neagră s-au rostogolit într-o tortilla de porumb cald.
  • Imaginea intitulată mănâncă spam pasul 1
    2. Top o salată cu spam pentru un prânz ușor. Tăiați spamul fiert în cuburi mici sau benzi subțiri și transferați-le într-un pat de verdeață mixtă și legume. Lăsați camera pentru ouăle, roșiile, castraveții și brânzeturii pentru o viziune clasică a bucătarului clasic sau pentru a obține creativi și inventați-vă propria rețetă de salată unică.
  • Coaceți sau microunde Spam-ul dvs. pentru a tăia numărul de calorii puțin și păstrați salata de spam să se întoarcă într-o masă de cheat.
  • Spamul poate face o adăugare binevenită la alte tipuri de salate, inclusiv salată de paste, salată de șuncă, salată de macaroane și salată de ouă.
  • Imaginea intitulată Faceți o orez rapid și o farfurie spam Pasul 5
    3. Biciuiți niște orez prăjit spam. Aruncați spamul cub cu orez alb, ouă, mazăre, morcovi și un sos de prăjire din sos de soia, sos de pește, ulei de susan și piper alb. Adăugați niște scairi, ananas cubulete sau ardei fresno subțire pentru a întoarce aroma la câteva grade.
  • Dacă sunteți scurt la timp, gătiți orezul și spamul și amestecați într-o pungă de legume înghețate și 2-3 linguri (30-44 ml) de amestec îmbuteliat.
  • Bacsis: Efectuarea orezului prăjit este o modalitate excelentă de a utiliza porțiunile rămase de spam gătit.

  • Imagine intitulată face Kim Chee Wontons Intro
    4. Serviți potențiale de spam ca un aperitiv captivant. Combinați spam-ul fin cu ghimbir rasă, usturoi tocat și ceapă verde, varză tocată și ulei de susan. Lucrați completarea în piei de găluște cumpărate și înclinați marginile închise. Înclinați-vă potstici într-o oală de apă clocotită, apoi răciți-le într-o baie de gheață și le-ați marcat pe ambele părți într-o tigaie bine.
  • Dunk găluște în sosul de soia îndulcită sau tangy Gyoza, sau faceți propriul sos asiatic Tahini, pentru a continua cu tendința.
  • SPAM ar putea fi, de asemenea, folosit în locul de porc și alte carne în rulouri de ouă și chifle aburite în stil chinezesc.
  • sfaturi

    Nu vă lipiți doar cu aceleași standbys vechi de spam - încercați produse diferite pentru a introduce o anumită diversitate în feluri de mâncare. În plus față de spamul clasic, există spam lite, spam cu brânză, spam cu bacon reale Hormel, fum hickory spam și spam fierbinte și picant.Există chiar și răspândirea spamului, care vine într-o formă întinsă și spam pre-tăiat cunoscut sub numele de Single Single.
  • Puneți orice porțiuni neobișnuite ale mâncărurilor dvs. de spam într-un recipient etanș și le stivuiți în frigider. Ar trebui să dureze 3-4 zile.
  • Avertizări

    Spamul este oarecum infamă pentru a fi ridicat în grăsimi de sodiu și saturat. Este o idee bună să vă limitați aportul de carne prelucrată, cum ar fi spamul, mai ales dacă suferiți de hipertensiune arterială sau aveți o istorie a bolilor de inimă sau a altor boli legate de dietă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar