Cum să decideți dacă p90x sau nebunie este mai bună pentru dvs

Seria multi-nivel de la plajă P90X și nebunie sunt considerate a fi antrenamente "extreme", care vizează împingerea corpului la nivelul următor. Deși ambele antrenamente sunt concepute pentru cineva care lucrează la un nivel avansat, începătorii pot modifica fie seria pentru a-și satisface capacitatea actuală. Beachbodea a echipat, de asemenea, fiecare serie multi-DVD cu un manual cuprinzător de instrucțiuni și un plan de nutriție orientat spre a ajuta consumatorul să obțină cel mai mare rezultat. Deși ambele programe vizează construirea rezistenței, mușchiului și rezistenței (împreună cu grăsimea și greutatea), P90X diferă semnificativ de nebunie. Cel mai bun mod de a determina care antrenament va funcționa cel mai bine pentru dvs. este de a evalua ambele programe în comparație cu aptitudinea și obiectivele dvs. de exerciții generale.

Pași

  1. Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 1
1. Determinați obiectivul final de fitness. Pur și simplu doriți să pierdeți în greutate și inci sau doriți să construiți mușchi și putere slabă (sau ambele)? Atât p90x, cât și nebunie sunt orientate spre redefinirea corpului, dar abordarea lor este puțin diferită:
  • Vrei doar să scot greutatea. Deși P90X este conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate și centimetri, nebunia este înrădăcinată mai mult în cardio, ceea ce vizează pierderea în greutate direct. P90x este în primul rând o pregătire în greutate cu zile cardio stropite în rutină, în timp ce nebunia este greu cardio cu rezistență amestecată într-o varietate de antrenamente.
  • Doriți să construiți mușchi și putere slabă. Insanitatea include formarea de rezistență, cu toate acestea P90x Hoes în clădirea și definiția musculară specifică. Anumite zile sunt dedicate anumitor zone ale corpului, cum ar fi brațele, picioarele, spatele și umerii.
  • Doriți să pierdeți în greutate și să construiți mușchi. Dacă sunteți în căutarea de a câștiga mușchi în timp ce vărsați greutate, poate doriți să luați în considerare ambele antrenamente.Cu toate acestea, determinați care obiectiv este o prioritate - poate doriți să scoateți kilogramele astfel încât atunci când construiți mușchi, le puteți vedea.
  • Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 2
    2. Evaluați-vă spațiul și echipamentul. Nici un antrenament nu cere să aveți o cantitate semnificativă de spațiu - un dormitor de dimensiuni medii este suficient. Cu toate acestea, pentru a efectua p90x, trebuie să aveți gantere în diferite greutăți și o bară de ridicare. Achiziționarea atât a greutăților, cât și a unui bar de tragere nu este atât de scumpă, iar acestea pot fi găsite la multe bunuri sportive sau superstores precum Walmart sau țintă. Pe de altă parte, nebunia nu necesită utilizarea echipamentului - pentru zile de rezistență, folosiți propria greutate corporală.
  • Imaginea intitulată decide dacă p90x sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 3
    3. Decideți ce fel de antrenament tradițional vă place cel mai bine. Atât antrenamentele tradiționale P90X, cât și Insanitatea Mimic și trageți de la numeroase discipline.
  • Haltere, exerciții anaerobe. Dacă preferați să efectuați numeroase repetări folosind greutăți, împingeți UPS sau Trageți UPS, atunci P90X poate fi antrenamentul potrivit pentru dvs. P90X include antrenamente cardio, cu toate acestea principala împingere a programului este de formare în greutate.
  • Rularea, ciclismul, antrenamentul aerobic. Cei care pot suferi kilometri de alergare, mersul pe jos sau ciclismul pot fi mai înclinați să se bucure de nebunie. Baza cardio a lui Insanity vizează creșterea nivelului ritmului cardiac și menținându-l pe durată.
  • Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 4
    4. Inversați antrenamentul. Nu toată lumea vrea să rămână în același tip de antrenament. De exemplu, cei care au fost cardio-grei de luni sau ani pot dori să vadă mai multe definiții musculare și tonuri în anumite zone. Deoarece ambele antrenamente oferă atât forță, cât și cardio, puteți rămâne într-o oarecare măsură în disciplina dvs. tipică, dar obțineți mai mult de celălalt tip de antrenament.
  • Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 5
    5. Stabiliți cât timp vă puteți dedica antrenamentului. Pentru cei care pot dedica două ore plus de a lucra, ambele antrenamente se vor potrivi în programul dvs. de timp. De fapt, ambele programe au zile de antrenament lung și scurte. Cu toate acestea, deoarece antrenamentul de forță poate necesita mai mult timp pentru a lucra până la un anumit număr de repetări, P90x poate fi mai mult de un angajament de timp decât nebunie. Unele antrenamente de nebunie sunt de numai 30-40 de minute de cardul Hard Core, în timp ce cel mai scurt antrenament din P90X este de 40 până la 45 de minute. Ambele oferă, de asemenea, o opțiune ab. În zilele în care ar trebui să faceți un antrenament regulat cu ABS (20 de minute sau mai puțin angajament), puteți sări peste antrenamentul AB sau faceți mai târziu dacă aveți constrângeri de timp.
  • Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 6
    6. Luați în considerare ceea ce ați face dacă nu ați putea completa un antrenament, deoarece anumite exerciții au fost prea dificile. Deoarece ambele programe sunt intense, pot exista porțiuni pe care nu le puteți efectua imediat. Gândiți-vă la ceea ce ați face dacă ați fi trebuit să renunțați la porțiuni, să modificați exercițiul. Ar face acest lucru să deraieze motivația?
  • Urmăriți clipuri scurte sau citiți ambele antrenamente. În fiecare zi poate prezenta noi provocări, cum ar fi UPS-uri, o mână de împingere sau salturi de sinucidere. Scopul dvs. poate fi să lucrați pentru a obține o tragere, de exemplu, determinați cât de greu este antrenamentul în acea zonă și dacă vă veți simți mai motivați să încercați mișcarea sau dacă veți deveni exasperat și să renunțați și să renunțați.
  • Luați testul de fitness în prealabil. Ambele programe oferă un test de fitness la punct de referință în cazul în care ați început, totuși puteți obține cu ușurință informații din videoclipuri pentru a vă crea propriul test de fitness. De exemplu, nebunia implică squats, sinucideri, împingere și heisman. Timp pentru a vedea cât de multe dintre fiecare exercițiu pe care îl puteți face într-unul sau două minute.
  • Imaginea intitulată decide dacă P90X sau nebunie este mai bine pentru tine Pasul 7
    7. Luați în considerare modul în care vă simțiți după ce ați făcut testul de fitness - sunteți motivați să încercați să beți cel mai bun criterii originale sau să vă simțiți supărat sau iritat? Scopul dvs. este de a achiziționa programul care vă face să vă simțiți motivați și să vă bateți criteriul de referință original.
  • sfaturi

    Utilizați și urmați ghidul de nutriție care vine cu programul. În timp ce exercițiile fizice vă poate ajuta să vă formați corpul, nu veți vedea rezultate dacă consumați prea multă mâncare, în special alimentele cu junk.
  • Deși obiectivul cu fiecare program este de a termina de la început până la sfârșit, urmând liniile directoare concepute de Creator, luați în considerare amestecarea programelor împreună în zilele în care doriți varietate de cazuri dacă vă simțiți ca și cum ați atins (ambele programe spun că nu ar trebui "Teak dacă ați urmat planul în mod specific).
  • Investigați politica de returnare pentru ambele programe. Puteți începe un program și puteți găsi că într-adevăr nu este pentru dvs. și doriți să îl returnați. Obțineți și înțelegeți mai întâi politica de returnare, deoarece aceste programe costă peste 100 de dolari.
  • Avertizări

    Deoarece ambele programe sunt considerate extreme și concepute pentru sportivii instruiți în stare superioară, obțineți clearance-ul de la medicul dumneavoastră înainte de a începe fie programe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar