Cum să fii un atlet bun

Fiind un atlet bun este mult mai mult decât să fii minunat la un sport. Există și un unghi mental, în timp ce vă pregătiți mintea și atitudinea pentru a fi cele mai bune pe care le puteți fi la sportul dvs. Combinând o mentalitate bună cu obiceiuri de bună practică și un stil de viață sănătos vă poate ajuta să continuați să vă îmbunătățiți capacitatea fizică și să vă faceți cel mai bine.

Pași

Partea 1 din 3:
Practicând să fie mareSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 18
1. Lucrați cu un antrenor. Probabil știți destul de bine corpul și abilitățile fizice, dar este întotdeauna bine să aveți o perspectivă exterioară. Antrenorii vă pot ajuta să stabiliți obiective accesibile, să vă concentrați pe atingerea acestora și să găsiți modalități de a vă ajuta să vă îmbunătățiți dacă nu faceți scurte. Există o varietate de antrenori care pot lucra cu condiționarea, tehnica și orice alt aspect al atletismului și al nivelului de calificare.
  • Un alt mare avantaj al antrenorilor este munca lor la planificarea exercițiilor și exercițiilor. Cu un antrenor, trebuie doar să vă preocupați de afișarea la sesiune la timp, în timp ce antrenorul dvs. va avea echipamentul și programul gata să lucreze.
  • Imagine intitulată scor în Volei Pasul 9
    2. Creați un program individual. Pentru a vă îmbunătăți atleticismul, trebuie să vă concentrați asupra îmbunătățirii punctelor slabe ale dvs. Practicarea cu echipa este importantă, dar veți dori, de asemenea, să vă asigurați că ați renunțat la timp pentru a vă îmbunătăți abilitățile. Amestecarea rutinei dvs. este, de asemenea, o modalitate bună de a vă îmbunătăți performanța generală și de a reduce riscul de rănire. Discutați cu antrenorul sau formatorul dvs. despre modalitățile de a lucra la punctele dvs. specifice și de a dezvolta toate fațetele jocului dvs.
  • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 20
    3. Apare la timp. Când practici, fie de tine sau cu o echipă, antrenorul sau antrenorul tău are un timp lăsat deoparte pentru a lucra cu tine. Maximizați-vă timpul, asigurându-vă că sunteți acolo când este timpul să începeți. Asta înseamnă, de obicei, că dacă practica dvs. începe la un moment dat, spuneți 9:00, ar trebui să fiți îmbrăcați și gata să mergeți atunci, nu doar sosind.
  • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 12
    4. Păstrați-vă concentrați atunci când practicați. Poate fi ușor să vă lăsați mintea să rătăcească când faceți exerciții și exerciții. Este important, totuși, că vă concentrați asupra a ceea ce faceți.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 1
    5. Răciți după exercițiu. Odată ce ați terminat o sesiune de antrenament sau practică, luați ceva timp pentru a vă oferi corpului o perioadă fizică de cooldown. Unele mișcări și întinderi cu intensitate scăzută sunt bune pentru a vă ajuta să vă restabiliți mușchii și să proceseze deșeurile metabolice. Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă relaxa mental după o practică sau un joc intens.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea în formă mentalăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Alegeți o echipă favorită de fotbal Pasul 9
    1. Găsiți un sport cu care sunteți pasionat. Dacă doriți să deveniți un atlet mare, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să găsiți ceva care să vă facă cu adevărat. Acesta poate fi un sport pe care vă bucurați de joc și practicând, cum ar fi fotbal sau baschet, ceva care vă va ajuta să treceți prin zilele mai dure. În plus, dacă vă bucurați de ceea ce faceți, veți fi mai puțin stresați, ceea ce vă ajută să vă recuperați mai bine de la practici și răniri.
  • Imagine intitulată scor în Volei Pasul 7
    2. Faceți-vă sportul o prioritate. Dacă este un atlet bun este important pentru dvs., atunci îmbunătățirea nevoilor de a vă ocupa de mult timp. S-ar putea să nu fiți suficient de talentați sau calificați pentru a fi un profesionist, dar asigurându-vă că ați blocat în mod regulat timp pentru practicarea și jocul, veți putea să arătați o îmbunătățire regulată.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 11
    3. Păstrați o atitudine pozitivă. Fiind un atlet este o oportunitate de a concura împotriva altora și de a avea succes în ceva. Concentrați-vă pe lucrurile mari pe care le puteți face, ceea ce vă va permite să urmăriți excelența, nu perfecțiunea.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 1
    4. Obiective stabilite. Când începeți o practică sau un regim de antrenament, dă-vă ceva pentru a lucra. Sportivii mari sunt capabili să stabilească goluri atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, care sunt realiste și realizabile. O parte a îmbunătățirii ca un atlet este abilitatea dvs. nu numai de a stabili obiective, ci să le atingeți în mod regulat.
  • Setarea obiectivelor de performanță. Acestea sunt obiective pentru realizarea unor repere specifice în timpul jocului. Ele pot implica notarea unui anumit număr de puncte sau ajungând la un alt marker statistic, cum ar fi reducerea timpului, vă dorește să faceți o anumită distanță. Aceste obiective ar trebui să fie ușor urmărite, astfel încât să puteți vedea cât de aproape sunteți să le realizați.
  • Stabilirea obiectivelor obișnuite. Acestea sunt obiective menite să schimbe modul în care jucați, concentrându-vă pe procesul dvs., mai degrabă decât pe rezultate. Acestea pot fi lucruri cum ar fi asigurarea că capul tău este în timp ce face o trecere sau să se culce la un moment dat.
  • Imagine intitulată Alegeți o echipă de fotbal preferată Pasul 8
    5. Evacuați succesul. Pregătiți-vă mintea pentru ceea ce doriți și ce va fi atunci când veți obține, este o parte importantă de a fi un sportiv de succes. Atleții de elită petrec timpul vizualizând succesul lor înainte de a se întâmpla. Acest lucru îi poate ajuta să se calmeze în fața unei concurențe, gândindu-se la cât de bine se va simți să-și îndeplinească obiectivele, mai degrabă decât să fie nervos să nu le puteți atinge.
  • O modalitate de a ajuta este identificarea și concentrarea asupra succeselor pe care le-ați avut deja. Gândiți-vă la cele mai mari realizări și cum a simțit să le atingeți. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să locuiți pe greșeli și erori, deoarece aceasta este o modalitate sigură de a le repeta.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de fotbal Pasul 14
    6. Fii umil. Sportivii mari nu au grijă de trupurile lor și să-și dezvolte abilitățile. Ei respectă, de asemenea, ceilalți implicați în sportul lor, inclusiv adversarii lor. Un atlet bun va fi capabil să-și controleze emoțiile, fără să se înfurie când lucrurile merg prost. Nu numai că acest lucru va ajuta în relațiile cu antrenorii și suporteri, ci și în depășirea adversarilor dificili sau alte lucruri care pot afecta încrederea în sine a atletului.
  • Partea 3 din 3:
    Având grijă de corpul tăuSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Build Muschi la femei Peste 45 Pasul 18
    1. Stai hidratat. Indiferent de nivelul de muncă pe care îl faceți, este important să obțineți cantitatea potrivită de apă înainte, în timpul și după activitatea dvs. fizică. Dacă nu sunteți în mod corespunzător hidratat, corpul nu poate funcționa corect și veți simți oboseala, crampele și amețeli, dacă nu este ceva mai rău ca epuizarea căldurii sau cursa de căldură.
    • Consiliul American de Exercițiu are recomandări pentru apă potabilă înainte, în timpul și după exercițiul dvs. Bea 17 până la 20 de uncii fluide (500 până la 590 ml) de apă 2 până la 3 ore înainte de a începe, apoi 8 uncii fluid (240 ml) 20 până la 30 de minute înainte sau în timpul încălzirii. În timpul exercițiilor, beți 7 până la 10 uncii fluide (210 până la 300 ml) la fiecare 10 până la 20 de minute. După finisare, asigurați-vă că beți 8 uncii fluid (240 ml) nu mai mult de 30 de minute mai târziu.
    • Dacă vremea este deosebit de caldă sau antrenamentul deosebit de intens, nu ezitați să măriți ușor cantitatea de apă.
    • Când lucrați, băuturile sportive pot fi utile pentru menținerea hidratării și a energiei. Căutați băuturi care sunt bogate în carbohidrați și electroliți, deoarece acestea vă vor ajuta să vă mențineți energia.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 7
    2. Obțineți o nutriție adecvată. Mâncarea corectă vă va ajuta să vă oferiți substanțele nutritive necesare pentru a crește mușchiul și pentru a vă menține energia pe parcursul practicii sau a unui joc. Un atlet bun va fi, de asemenea, capabil să-și varieze dieta înainte și după exercitarea de a obține cele mai bune beneficii din alimente. Specificul dietei dvs. se vor schimba în funcție de tipul de sport pe care îl jucați și cât de mult faceți antrenament, așa că nu vă fie frică să vă consultați cu un antrenor, nutriționist sau doctor pentru a obține cea mai bună dietă pentru dvs.
  • Înainte de a lucra, trebuie să consumați alimente care vă vor ajuta să vă dați energia pentru a trece prin. Acestea pot fi mese simple cu proteine ​​slabe, cum ar fi pui, legume și orez de cereale integrale. Dacă aveți nevoie de ceva rapid, căutați carbohidrați ușor digerabili, cum ar fi o jumătate de banană sau o bară de energie greu de carbasă.
  • După exercițiu, scopul dvs. ar trebui să fie recuperarea. Vrei mai multe alimente cu proteine ​​și carbohidrați pentru a vă ajuta să vă restabiliți energia. Alimentele cum ar fi laptele, care conțin ambele, sunt deosebit de bune. De asemenea, puteți consuma lucruri cum ar fi traseul cu piulițe sau iaurt și granola pentru a ajuta procesul de recuperare.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un joc de fotbal Pasul 6
    3. Dormi suficient. Somnul poate juca un rol major în performanțe atletice consistente și puternice. Somnul ajută la regenerarea energiei și a puterii după exerciții, care vă permite să fiți la cea mai bună zi a doua pentru următoarea practică sau joc. Somnul regulat va păstra, de asemenea, nivelurile de stres mai mici. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți calm și concentrat în timpul concurenței.
  • 8 ore de somn sunt, în general, ideale, dar vă puteți da întotdeauna un pic mai mult sau mai puțin în funcție de nevoile și obiceiurile dvs. personale.
  • Dacă treceți printr-o perioadă de formare crescută sau o întindere dură în programul dvs., nu vă fie frică să adăugați un somn mai mic la rutina dvs. Un pui de somn suplimentar în timpul zilei vă poate oferi un mic stimulent suplimentar de energie pe măsură ce mergeți.
  • sfaturi

    În timp ce veți dori să vă concentrați asupra instruirii pentru a vă îmbunătăți performanța la sportul ales, nu vă fie frică să luați în considerare instruirea încrucișată, adică antrenamente care nu sunt legate de sportul dvs. Acest lucru vă poate permite să lucrați alte grupuri musculare pentru a vă menține în formă globală mai bună sau întăriți mușchii pe care nu îl utilizați la fel de mult în timpul practicii.

    Avertizări

    În timp ce multe sporturi sărbătoresc sportivii care pot "juca prin durere", nu neglijează sau ignorați rănile. Uneori ești rănit și trebuie să te odihnești și să te recuperezi. Continuând să practice sau să se joace vă poate deschide până la vătămări mai grave.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar