Cum să fii un jock

Jocks joacă sport pentru a învăța încrederea în sine, munca în echipă și conducerea. De asemenea, ei se remarcă adesea ca lideri sociali în școlile lor. Dacă sunteți dispus să dedicați unui sport și să vă dezvoltați pozitiv viața dvs. socială, sunteți deja pe drumul cel bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Excelentă în sport
  1. Imaginea intitulată se îmbunătățește la pasul de baschet 12
1. Determinați ce sport doriți să jucați. Poate că cel mai important pas pentru a fi un jock este un atlet. În mod obișnuit, Jocks sunt asociate cu fotbalul de liceu și colegiu, deși baschetul și luptele sunt, de asemenea, alegeri comune. Să participe la Jocuri de Jocuri la parcurile locale sau să organizeze prieteni pentru a juca împreună. Solicitați antrenorilor echipei să vă lase să lucrați și să practici cu o echipă. Odată ce știți care se potrivește cel mai bine, încercați pentru echipa școlară.
  • Când alegeți un sport, întrebați-vă aceste întrebări: Care sport am cel mai distractiv joc? Este corpul meu de tip drept pentru asta? Care sunt talentele mele fizice naturale? Care sunt prietenii mei?
  • Mai multe sporturi pentru a lua în considerare jocul includ majorete, dans, polo de apă, volei, gimnastică, înot, scufundări, softball, rugby, lacrosse, tenis și golf.
  • Imagine intitulată face o echipă de fotbal (fotbal) Pasul 5
    2. Încercați pentru echipa școlii dvs. După ce am imaginat care sport se potrivește cel mai mult talentelor și bucuriilor dvs., mergeți la încercările școlare. Autocare Postați informații despre datele și locațiile de încercare, de obicei în sala de gimnastică. Puteți solicita antrenor sau chiar și alți sportivi pentru mai multe informații despre echipamentul sau îmbrăcămintea specială pe care trebuie să o aduceți. Asigurați-vă că veniți pregătiți.
  • Discutați cu studenții mai în vârstă care sunt deja în echipă pentru informații specifice despre exerciții sau teste vor fi o parte a încercărilor.
  • Cele mai multe sporturi sunt sezoniere (i.E. Baschetul este în timpul iernii și fotbalului în timpul verii). Poți să joci pentru mai multe echipe.
  • Dacă nu faceți tăietura pentru o echipă, nu fiți descurajați. Puteți încerca pentru un alt sport. Unele echipe, cum ar fi Track & Field, acceptă în mod obișnuit majoritatea solicitanților. Chiar dacă nu este prima dvs. alegere, este o modalitate excelentă de a vă construi ca un atlet și de a face mai probabil că sunteți ales în sezonul următor.
  • Imagine intitulată Faceți o echipă de fotbal (fotbal) Pasul 14
    3. Alăturați-vă unei ligi de agrement. Dacă școala dvs. nu are sportul, sunteți interesat sau nu sunteți ales, dar vă simțiți angajați într-un anumit sport, aceasta este o opțiune excelentă. Multe orașe au organizat ligi sportive pentru jucătorii de toate vârstele și nivelele de talente. Unii sunt mai competitivi decât alții și necesită călătorii mai mari pentru jocuri. Discutați cu alte jocuri, precum și cu autocarele pentru a afla mai multe despre reputația fiecărei ligi.
  • Du-te la un joc doar pentru a viziona și a vedea dacă vă place nivelul de competitivitate.
  • Vedeți dacă prietenii dvs. sunt interesați să pună împreună o echipă. Dacă aveți destui oameni pentru sport, este obișnuit ca grupurile mari de prieteni și cunoștințe să-și formeze propria lor echipă.
  • Imagine intitulată face o echipă de fotbal (fotbal) Pasul 12
    4. Participă la toate practicile și scrimmages. Se spune adesea că practica face perfect. Pentru a deveni un atlet / jock mai bun, trebuie să puneți în mod consecvent în efort. Aflați cum să recunoașteți și să vă perfecționați punctele forte în timp ce înțelegeți și îmbunătățiți punctele slabe. Lucrați cu antrenorii dvs. - antrenorii buni vă vor ajuta să excelezi și să găsiți poziția potrivită pentru dvs. în orice sport.
  • Practica este locul pentru a încerca diferite roluri pe o echipă care să-și dea seama care vă convine cel mai bine. Fiecare sport are o serie de poziții cu diferite responsabilități și de competență - explorați talentele tale ca un atlet.
  • Scrimmages sunt meciuri amicale în care membrii echipei se joacă unul pe altul. Utilizați aceste oportunități pentru a lua riscuri individuale, precum și pentru a vă dezvolta conștientizarea cu privire la modul de lucru ca o echipă. În general, scrimmages nu sunt jucate cu toată forța pentru a evita rănirea.
  • Imagine intitulată Faceți o echipă de fotbal (fotbal) Pasul 13
    5. Studii strategii sportive. Fie că este vorba de filme de fotbal sau formațiuni de fotbal, orice sport pe care îl jucați va avea teorii despre cum să se confrunte cu un adversar. Luați timp pentru a vă instrui creierul la fel de mult ca și corpul vostru și va plăti timpul de joc.
  • Discutați cu jucătorii mai în vârstă, mai experimentați pe echipa (e) vă alăturați.
  • Citiți cărți despre tactici specifice sportului dvs.
  • Aflați filozofiile sportivilor renumiți pentru abilitățile și victoriile lor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 11
    6. A face exerciții fizice. Forța fizică este una dintre principalele caracteristici ale lui Jocks. Cei care sunt mai înalți, mai grei și mai musculari sunt cel mai probabil să fie considerați de vârf pentru echipele sportive. Dacă vă alăturați unei echipe sportive, puteți lucra ca o echipă în mod regulat. Petrece timpul de învățare diferite exerciții pentru a construi diferitele grupuri musculare, astfel încât întregul dvs. corp devine mai puternic.
  • Sportivii trebuie să mănânce oriunde de la 2.500 la 3.500 de calorii pe zi. Mănâncă o dietă echilibrată de legume, fructe, boabe și proteine ​​pentru a construi mușchi și pentru a rămâne sănătoși.
  • Obțineți un membru al sala de sport. O parte a unui jock este identificarea cu sportul pe care îl jucați și cu lucrul în general. Dacă doriți să vă luați efortul dincolo de ceea ce faceți într-o echipă sau dacă echipa dvs. nu funcționează împreună, să se alăture unei sală de gimnastică și să lucreze singur.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 16
    7. Joacă în meciuri competitive. Chiar dacă sunteți un jucător nou, cereți-vă antrenorului să vă ofere cât mai mult timp activ în jocuri / meciuri cât mai mult posibil. Faceți un efort sincer la fiecare joc și mențineți conștientizarea colegilor dvs., astfel încât să puteți lucra împreună. Respectați-vă adversarii ca fiind egali și vă bucurați de voi înșivă. Dacă câștigi, arătați umilința în victoria voastră și dacă pierdeți, rămâneți milostiv în înfrângere.
  • Cu cât îmbunătățiți mai mult prin intermediul formării și jocurilor live, cu atât mai probabil veți fi selectați să jucați și, eventual, să începeți (să fiți ales să jucați la începutul unui joc).
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind social
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a șaptea Pasul 16
    1
    Fii încrezător. Știți că sunteți o persoană importantă, puternică, capabilă și arătați că în interacțiunile dvs. cu alții. Plimbare, stai și stai cu postură corectă. Nu vorbiți despre tine. Cercetările arată că oamenii care joacă pe echipele sportive Varsity pentru școlile lor arată o mai mare încredere în sine, respectul de sine și conducerea.
    • Participarea la sporturile de grup vă va ajuta să fiți încrezători. Cercetările arată că conduce la multe caracteristici, inclusiv curajul, onestitatea, integritatea, perseverența, corectitudinea, cooperarea și respectul.
  • Imagine intitulată act de încredere Pasul 5
    2. Fă-te mulți dintre colegii tăi. Jocks sunt notorii populare. Acest lucru vine cu încredere, bunătate și deschidere. Discutați cu o mare varietate de oameni din școala dvs. De multe ori există diferite clipe sociale bazate pe interese reciproce și / sau a grupurilor culturale. Faceți un efort de a vorbi cu diferiți oameni, astfel încât să dezvoltați o înțelegere echilibrată a lumii dvs. sociale. Acest lucru va arăta, de asemenea, persoanelor care sunt abordabile și nonjudgmentale.
  • Petreceți timp în și în afara școlii, cultivând prietenii cu oamenii pe care îi pasă cel mai mult.
  • Este important să construiți Camaraderie cu colegii tăi și de pe teren. Luați timp pentru a vă cunoaște echipa, astfel încât chimia dvs. să se îmbunătățească.
  • Țineți minte că nu fiecare persoană poate fi cel mai bun prieten al tău. Este acceptabil să se stabilească limite cu oamenii și să aibă diferite niveluri de apropiere. Dacă sunteți bun și cinstit, de multe ori oamenii vor ajunge să vă respecte pentru el.
  • Imagine intitulată Play Pong Pong 11
    3. Du-te la petreceri și sărbători. Când colegii tăi sărbătoresc zilele de naștere, victoriile echipei, evenimente școlare majore (i.E. bal, domiciliu), sau pur și simplu găzduiește un eveniment care să se distreze și să socializeze, să fie sigur că participă. Jocks sunt mai întâi sportivi, dar la fel de importante au o viață socială activă și angajată. Fii o sursă de bucurie, spirit și respect față de prietenii dvs. - aduce cadouri dacă este potrivit pentru ocazie și să se alăture în orice distracție și jocuri.
  • Deși numerele scad în ultimii ani, este încă comună pentru sportivii să bea alcool, adesea în exces. Rețineți că este ilegal să beți sub vârsta de 21 de ani. De asemenea, alcoolul are un efect negativ asupra sănătății și performanței dvs. ca un atlet.
  • Imaginea intitulată Du-te de la timid la pasul de încredere 12
    4. Data altor sportivi. Dating arată că aveți încrederea de a aborda oamenii și să fiți vulnerabili. Dating colegii sportivi vă vor multiplica aspectul atât de cool și important. Identitatea Jock se utilizează o majoritate a timpului pentru a descrie bărbații, dar unele femei se identifică și ca Jocks. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, întâlnirea unui alt atlet va crește în poziția dvs. socială.
  • Cultura sportivă din SUA și Marea Britanie sunt uneori asociate cu homofobia și misoginia. Cu toate acestea, cel mai bine este să nu urmați toate generalizările. Chiar dacă se întâlnește pe cineva de același sex, așa cum probabil că nu ați putea câștiga aceeași aprobare și afirmare a identității dvs. Jock ca fiind într-un cuplu heterosexual, este important să negeți niciodată o parte din cine sunteți pentru aprobarea altor oameni.
  • Sportivii profesioniști precum Michael Sam încep să iasă în mod public ca homosexual. Asociația Publică a Atleților și a Jocks cu homofobia poate fi în scădere.
  • Imagine intitulată Salt High (Track and Field) Pasul 9
    5. Cultivați relațiile pozitive cu adulții. Fiind un jock, de asemenea, înseamnă a fi lider, și acest lucru este mult mai ușor de realizat cu îndrumarea bătrânilor. Căutați adulții pe care îi admirați - acest lucru ar putea fi antrenorul, profesorii și alți membri ai comunității dvs. în general. Vorbește cu ei unu-la-unu despre viața ta, provocările cu care vă confruntați și aflați ce puteți despre cum să trăiți cu harul, curajul și fericirea.
  • Extinderea vieții dvs. sociale dincolo de colegii dvs. vă va extinde perspectiva și vă va ajuta să navigați în diferitele lumi în care vă petreceți timpul.
  • Distribuiți sfatul pe care îl primiți cu colegii dvs. atunci când simțiți că pot beneficia.
  • Imagine intitulată Jump mare (piesă și câmp) Pasul 6
    6. Alăturați-vă mitingurilor de școală. PEP MILES sunt comune în licee mijlocii și înalte. Elevii se adună adesea în gunoi de gimnastică separate de anul de absolvire și să înveselească fiecare echipă sportivă în timp ce intră în clădire. Odată ce ați alăturat unei echipe școlare, asigurați-vă că ați apărut în uniformă pentru a reprezenta în timpul Rally PEP. Aceasta este o oportunitate de a construi moralul, mândria școlii și optimismul.
  • De multe ori mitingurile PEP sunt concursuri pentru a vedea ce clasă poate fi cea mai tare. Vino cu o mulțime de energie și pompează colegii de clasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea intereselor Jock
    1. Imaginea intitulată face oamenii cred că sunteți încrezători pasul 10
    1
    Construiți agresiune sănătoasă. Jocks sunt, în general, mai probabil să fie agresivi decât colegii lor. Agresiunea nu este o trăsătură complet negativă și poate avea mult mai mult de-a face cu expresia directă decât agresiunea altora. Dezvoltați-vă abilitatea de a vă vorbi cu îndrăzneală, arătând, de asemenea, respectul față de ceilalți.
    • Sportul pe care îl jucați vă va învăța ce simte agresiune sănătoasă și arată ca.
    • În general, agresiunea nu este greșită. Cu toate acestea, cum ar fi hărțuirea, dacă îl îndrumați la cei slabi și / sau nevinovați, vă puteți aștepta la pedeapsă, judecată și nefericire în interiorul dvs.
  • Imagine intitulată Tăiați un hoodie Pasul 8
    2. Rochie ca un jock. Îmbrăcămintea făcută special pentru sportivi este întotdeauna o alegere bună pentru oricine dorește să fie un jock. Dacă vă alăturați unei echipe sportive, purtând jerseuri de echipă și îmbrăcămintea este o alegere elegantă. Acest lucru vă va crește aspectul ca atlet.
  • Hoodies, tricouri, jachete pulover și tricouri sunt norme stilistice care pot umple o săptămână întreagă de îmbrăcăminte Jock. Asigurați-vă că le asociați cu blugi și pantofi de tenis. Nu puneți în cămășile dvs. - acest lucru este similar cu "nerd".
  • Jachetele de scrisori sunt vârful stilului Jock, deoarece acestea arată că ați atins un nivel de realizare în sportul ales.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la pasul de baschet 26
    3. Urmăriți sporturile. Când nu jucați, practicați sau studiați, petreceți timp bucurându-vă de sport pe care îl iubiți. Alegeți o echipă sau un jucător (e) pentru a sprijini și urmați-le printr-un sezon întreg. Adunați la domiciliu, casele prietenilor sau chiar restaurante și baruri sportive pentru a viziona jocuri în mod comunal. Planificați înainte de timp, astfel încât oamenii au timp să adune orice provizioane de care au nevoie.
  • Achiziționați tricouri și alte echipamente ale echipei pe care o susțineți pentru a vă arăta mândria.
  • Organizați o Potluck în cazul în care oricine dorește să urmărească un joc aduce o gustare sau o felie de mâncare pentru toată lumea să mănânce.
  • Găsiți bilete și mergeți la un joc profesional pentru a experimenta fervoarea și entuziasmul unui meci live.
  • De asemenea, vizionați programe de analiză sportivă pe rețele precum ESPN, FSN și difuzorii de rețea de evenimente sportive pentru a vă dezvolta înțelegerea jocului.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 8
    4. Alăturați-vă în ligile sportive fantezie. Organizați un grup de prieteni / sportivi / persoane interesate de sport pentru a crea o ligă fantezie împreună. Aflați cum să alegeți jucători pe baza productivității și abilităților consistente - dezvoltați o înțelegere mai largă a ligilor profesionale de orice sport vă place. Acest lucru vă va încuraja înțelegerea tactică a jocului și vă va oferi o senzație de ceea ce este să fiți un antrenor.
  • În timp ce este ilegal să pariezi pe jocuri reale, pariurile pe sporturile fantezie este legală în SUA, pentru că este un joc de îndemânare. Dacă sunteți minor, asigurați-vă că vă consultați părintele / tutorele înainte de a paria orice.
  • Imaginea intitulată deveni un wwe wrestler pas 1
    5. Aflați despre colegiu și jucători profesioniști. O mare parte din conversația dintre sportivi poate fi despre jucătorii specifici, talentele, slăbiciunile și chiar viața lor socială, așa cum a fost dezvăluită în mass-media. Citiți site-urile sportive, vizionați programe sportive la televizor și urmați cariera sportivilor și echipelor preferate.
  • Vizionarea / citirea interviurilor sportivilor talentați vă pot oferi un indiciu despre trăsăturile de caractere care ajută pe cineva să devină un joc de nivel superior.
  • sfaturi

    Nu afișați niciodată o lipsă de încredere În școala ta, nu spune lucruri nefolositoare cum ar fi "Această școală e de rahat" și "Pierdem totul" și "Toată lumea este un ratat". Fii pozitiv și au o mulțime de spirit!
  • Nu fiți prinși înțepați sau agresați
  • Cămășile școlare sunt cool.
  • Jocks sunt în general considerați ca Liderii a școlii, afișează calități de conducere, a se implica, și afișați tone de spirit școlar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar