Cum să găsiți un antrenor de fitness

Dacă sunteți în căutarea pentru a vă ajuta să stați motivat și pe drumul cel bun spre obiectivele dvs. de fitness, un antrenor personal sau un antrenor de fitness poate fi o mare resursă. Indiferent dacă preferați instrucțiunile virtuale sau în persoană, un antrenor poate proiecta un program de antrenament, în special pentru dvs. Cu scopul dvs. de fitness și așteptările în minte, căutați un antrenor certificat sau un antrenor sportiv care are experiență relevantă. Adunați cât mai multe informații pe cât puteți și căutați trimiteri, referințe și întâlniri de consultare pentru a obține câteva perspective diferite pentru fiecare antrenor potențial. Dincolo de aceste perspective, cereți o cotă care să vă ajute să finalizați decizia. Odată ce aveți o imagine mai clară a ceea ce poate fi lucrat cu fiecare antrenor, alegeți antrenorul care vă ascultă și oferă motivația de care aveți nevoie. Antrenorul ideal vă va ajuta să faceți o călătorie de fitness o experiență de distracție și de rezultate.

Pași

Partea 1 din 4:
Descrierea așteptărilor dvs. de coaching
  1. Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 1
1. Limitați căutarea la antrenori ale căror specialități se potrivesc cu obiectivele dvs. de fitness. Reflectă asupra ce vă atrage la serviciile de coaching personale. Poate că sunteți interesat să pierdeți în greutate, să construiți masa musculară sau instruirea unui maraton. Faceți o listă a obiectivelor specifice de fitness și a tipurilor de specialități de coaching care vă interesează. Fiind capabil să comunice aceste obiective vă va ajuta pe dvs. și cu potențialii antrenori să evalueze dacă serviciile lor sunt un meci bun.
  • Definirea obiectivelor specifice de fitness vă va ajuta să vă restrângeți căutarea. De exemplu, dacă căutați coaching-ul de fitness postnatal, puteți exclude antrenorii care nu se specializează în acest domeniu.
  • Luați în considerare și cronologia dvs. ideală. S-ar putea să căutați să vă angajați într-un program de 6 luni pentru a vă pregăti pentru un maraton sau puteți dori să dezvoltați o relație pe termen lung cu un antrenor. Oricum, comunicați această cronologie către autocarele prospective.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 2
    2. Căutați un formator al cărui personalitate vă va motiva. Aveți nevoie de o majoretă sau un sergent de găurit care să rămână motivat? Oricum, căutați antrenori care au o personalitate compatibilă cu a ta, și al cărui stil de coaching vă încurajează să faceți tot ce aveți mai bun.
  • Este firesc să vă simțiți vulnerabili atunci când lucrați cu un antrenor unu-la-unul. Alegeți pe cineva care vă face să vă simțiți confortabil, încrezător și pozitiv cu privire la progresul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 3
    3. Alegeți un antrenor cu un stil de învățământ compatibil cu stilul dvs. de învățare. Gândiți-vă la ce tehnici de instruire pe care le-ați plăcut și beneficiați de. Poate că învățați cel mai bine prin instruire și demonstrații. Poate că ați fi mai degrabă instrucțiuni pentru activități pe care le puteți completa independent. Cu toate acestea, vă place să învățați și să primiți informații, căutați un instructor care vă poate oferi tipul preferat de instrucțiuni.
  • Evitați să lucrați cu un antrenor al cărui personalitate sau stil de antrenament vă face să vă simțiți rău despre corpul sau abilitățile dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 4
    4. Selectați tipul de sală de gimnastică sau mediul de fitness pe care doriți să îl exercitați. Găsiți o facilitate care vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Dacă doriți să utilizați anumite echipamente, cum ar fi mașinile de greutate sau o piscină, alegeți un loc care oferă aceste facilități. De asemenea, trebuie să luați în considerare ce fel de timp și distanța de navetă sunteți dispus să călătoriți la sala de gimnastică și să alegeți ceva care va lucra cu restul programului dvs. În general, încercați să găsiți cel mai confortabil mediu pentru dvs.
  • Ați prefera o sală de gimnastică mare cu o mare varietate de mașini de exerciții sau un mic centru de fitness cu echipament specific și o comunitate strânsă?
  • Poate că ați prefera să vă exercitați acasă cu un antrenor care vă îndrumă de la distanță. Dacă este cazul, sculați un spațiu de antrenament în casa dvs. și căutați în mod specific pentru un antrenor virtual.
  • Îndepărtați orice obstacole care vă împiedică să vă prezentați. De exemplu, alegeți un centru de fitness situat convenabil, astfel încât să nu vă puteți plânge de faptul că este prea greu pentru a ajunge la!
  • Partea 2 din 4:
    Cercetarea autocarelor prospective
    1. Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 5
    1. Găsiți un antrenor de fitness prin sesizare sau cuvânt de gură. Una dintre cele mai bune metode de a găsi și de a învăța despre formatorii personali este de a obține recomandări de la clienții lor fericiți! Adresați-vă prietenilor, membrilor familiei și colegilor, dacă pot recomanda antrenori cu care vă puteți bucura de lucru și care vă pot ajuta să vă ajutați să vă atingeți obiectivele de fitness.
    • De asemenea, puteți căuta grupuri de interese speciale, reviste sau forumuri online care se referă la obiectivele dvs. de fitness pentru recomandări.
    • De exemplu, dacă căutați formare de maraton, ați putea solicita membrilor grupului dvs. de funcționare și puteți încărca un post către un grup social social asociat cu maraton, solicitând recomandări.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 6
    2. Întrebați despre serviciile de coaching One-One la o sală de gimnastică locală sau la un centru comunitar. Majoritatea centrelor de sporturi și a centrelor de fitness comunitare au antrenori cu personalul pe care îl puteți face. Întrebați despre expertiza, disponibilitatea și prețurile personalului coaching și ia în considerare rezervarea unei consultări pentru a satisface unul dintre antrenori în persoană.
  • Verificați dacă antrenorii de la sala de sport au orare flexibilă care se aliniază cu nevoile dvs. de instruire. Unele antrenori de fitness au orare strictă care aderă la orele de gimnastică și alte clienți de sală de gimnastică.
  • Aflați dacă antrenorul vă poate antrena în afara site-ului. În unele cazuri, formatorii pot programa sesiuni la locații în afara amplasamentului cu facilități care nu sunt furnizate de sala de gimnastică, cum ar fi terenurile de racquetbal, piscinele sau terenurile de tenis.
  • În unele cazuri, centrele comunitare și districtele de parc pot oferi o pregătire personală de fitness pentru costuri mai mici comparativ cu cele oferite de sălile de gimnastică privată.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 7
    3. Căutați antrenori de fitness online. O varietate de site-uri conțin directoare pentru antrenorii de fitness din zona dvs. Deschideți un motor de căutare online și introduceți cuvinte cheie specifice scopurilor de fitness și locației dvs.
  • De exemplu, ați putea căuta "Virtual Postnatal Fitness Coach" sau "Marathon Personal Training în Denver."
  • Citiți prin BIOS-urile formatorilor și recenzele clienților acestora pentru a obține un sentiment pentru expertiza și stilul de coaching.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 8
    4. Descărcați o aplicație personală de formare dacă doriți să găsiți un antrenor practic. În multe aplicații de coaching, puteți introduce obiectivele de fitness, bugetul și locația. Ca o aplicație de dating, un algoritm vă va potrivi cu o mână de formatori compatibili.
  • De multe ori, aplicațiile de fitness vă vor permite să stabiliți un program, să setați mementouri zilnice, să vizualizați videoclipuri de instruire și să urmăriți statisticile personale.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta cu un antrenor virtual, iar unii formatori în persoană își promovează și serviciile prin aceste aplicații.
  • Citiți toți termenii și condițiile de pe aplicație, astfel încât știți ce vă aflați. Dacă este posibil, este posibil să doriți să vă consultați cu antrenorul prin telefon sau cu un chat video înainte de a vă înscrie.
  • Partea 3 din 4:
    Evaluarea potențialilor antrenori
    1. Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 9
    1. Restrângeți căutarea la antrenori cu 1 sau mai multe certificări. O serie de programe de certificare se specializează în formarea și educarea antrenorilor. SKIM BIO-ul unui antrenor potențial pentru informații despre certificările pe care le-au câștigat. De asemenea, puteți naviga pe site-ul web al fiecărui program pentru a căuta antrenori certificați.
    • Căutați certificări din Asociația Aerobic și Fitness din America (AFAA), Consiliul American de Exercițiu (ACE), Academia Națională de Forță și condiționare (CSCS), Colegiul American de Medicină Sportivă (ACSM), Academia Națională de Medicină Spory ( NASM) și alții.
    • Dacă formatorul dvs. deține un grad de licență sau absolvent în știința exercițiilor fizice sau un subiect similar, acesta este un semn minunat. Acreditările educaționale servesc ca dovadă a angajamentului de lungă durată al unui antrenor și înțelegerea profundă a domeniului.
    • Un antrenor cu o certificare de formare a grupului nu a fost instruit corespunzător pentru formarea personală, iar un antrenor fără certificări ar trebui să ridice un steag roșu. Îngustați căutarea unei persoane care are experiență în coaching-ul de fitness unu.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 10
    2. Rezervați consultări gratuite cu autocare pe care le luați în considerare. Consultările ar trebui să fie gratuite și fără caractere. O întâlnire poate fi o conversație rapidă de 20 de minute sau ar putea fi o sesiune de formare gratuită. Această primă întâlnire este o mare oportunitate pentru a discuta despre obiectivele dvs. de fitness, cronologia și așteptările de coaching cu fiecare antrenor de pe lista dvs. scurtă. Și este o șansă să decideți dacă doriți să lucrați cu antrenorul.
  • Gândiți-vă la această consultare ca un interviu de angajare și nu vă fie frică să discutați faptul că luați în considerare câțiva formatori posibili.
  • Vino pregătiți cu o serie de întrebări pentru formator. Cereți-i să descrie procesul lor de instruire și stilul motivațional.
  • Au antrenorul să explice unde ar putea începe cu programul dvs. de formare. Ar trebui să puteți imagina ceea ce lucrați cu ei ar putea fi ca.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 11
    3. Căutați un antrenor care este un ascultător activ empatic. Pentru a vă oferi instrucțiuni personalizate, un formator ar trebui să vă ascultați mai întâi cu atenție, pe măsură ce vă descrieți obiectivele și așteptările dvs. Dacă vă simțiți că vă dau sfaturi generice sau recomandări care nu vă aliniază cu obiectivele dvs., treceți la căutarea dvs.
  • Antrenorul ar trebui, de asemenea, să plătească o atenție deosebită și să vă adapteze exercițiile dacă descrieți durerea, disconfortul sau rănile.
  • Îți cunoașteți corpul mai bine decât oricine altcineva și, în timp ce este de așteptat o mică ardere și durere, veți ști când ceva nu se simte bine. Un antrenor care vă îndeamnă să împingeți acest tip de durere vă pune în pericol.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 12
    4. Evitați un antrenor care prioritizează vânzarea de servire. Desigur, antrenorii sunt în afacerea de a păstra clienții plătiți. Ei sunt, de asemenea, responsabili de oferirea de noi produse și servicii care să beneficieze de clienții lor, precum și cu buzunarurile lor. Dar un antrenor care vă împinge să cumpărați pachete inutile scumpe și produse de add-on irelevante nu vă vor servi bine.
  • De exemplu, este posibil să fi spus antrenorului dvs. că nu sunteți interesat de îndrumarea nutrițională și că deja lucrați cu un dietician licențiat. Dacă antrenorul de fitness vă hrănește continuu în suplimente de cumpărare, nu vă pun în mod evident interesele cele mai bune.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 13
    5. Adunați informații despre ratele formatorului. În timpul sesiunii dvs. de consultare, formatorul generează un citat personalizat pentru tipurile de servicii pe care le-ar putea oferi. Citiți amprenta fină, astfel încât să înțelegeți cum și când veți plăti și ce taxe vă puteți confrunta dacă anulați o sesiune sau serviciile lor în ansamblu.
  • Rata medie pe oră pentru un antrenor personal este de 28 USD USD. Faceți niște cumpărături de comparație pentru a obține un sentiment al ratelor medii ale regiunii dvs. și pentru a vedea cum se aliniază cu bugetul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 14
    6. Consultați referințele de la clienții actuali sau anteriori ai antrenorului. Înainte de finalizarea contractului dvs. cu un antrenor de fitness, cereți-i să vă ofere o listă de clienți sau referințe. Ajungeți la mai multe referințe pentru feedback cu privire la abilitățile antrenorului, stilul și etica muncii. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța despre antrenor și de a decide dacă doriți să lucrați cu ei.
  • Pregătiți o listă de întrebări pentru referințe. Puteți întreba despre personalitatea antrenorului și stilul motivațional, procesul lor de instruire și modul în care au stabilit și gestionează obiectivele.
  • Întrebați cât de mulțumit a fost referința cu serviciile antrenorului, dar fiți sensibili la faptul că ei nu doresc să împărtășească detalii personale despre propriile lor obiective de fitness cu dvs.
  • Nu fi timid să vorbești cu referințele! Dacă un client a avut o experiență extraordinară cu un antrenor, ei vor fi mai mult decât fericiți să vorbească cu dvs. și să ofere o revizuire strălucitoare.
  • Partea 4 din 4:
    Lucrul cu antrenorul tău
    1. Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 15
    1. Mențineți comunicarea deschisă cu formatorul dvs. Împreună, tu și antrenorul tău vei veni cu obiective ușor de gestionat și de a lucra pentru a le atinge. Vorbiți dacă obțineți picioare reci despre o anumită abordare sau dacă nu obțineți rezultatele pe care le-ați așteptat.
    • Dacă vă confruntați cu dureri sau vătămare, lăsați-l pe antrenor să știe imediat, astfel încât să vă poată modifica în siguranță exercițiile și să împiedice orice alt disconfort sau rănire.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 16
    2. Să se angajeze în regimul dvs. de formare cu entuziasm. De asemenea, trebuie să faceți parte și să vă angajați la antrenamentul pe care l-ați convenit. Afișați-vă la timp la întâlnirile dvs. Asigurați-vă că mâncați și dormiți drept și rămâneți hidratat. Dați fiecare sesiune tuturor și aduceți o atitudine pozitivă cu dvs.
  • În timp ce este tentant să vă plângeți cât de mult arderea mușchilor dvs., încercați să împingeți fiecare activitate și să mențineți o atitudine optimistă. Formatorul dvs. vă va aprecia determinarea și veți fi atât mai mulțumiți de relație.
  • Fiți pregătiți pentru fiecare întâlnire - mâncați o masă adecvată în prealabil (dacă nu aveți un stomac gol al programului dvs.) și aduceți prosopul, sticla de apă și orice alte necesități cu dvs. Nu faceți scuze dacă nu ați făcut temele între sesiuni.
  • Dacă formatorul dvs. v-a cerut să păstrați un jurnal, asigurați-vă că ați completat înainte de sesiunea dvs. Păstrați-vă cu orice exerciții atribuite și lăsați-l pe formator să știe dacă nu ați reușit să le faceți.
  • Imagine intitulată Găsiți un antrenor de fitness Pasul 17
    3. Utilizați primele sesiuni pentru a stabili o relație bună cu noul dvs. antrenor. Deschiderea către un nou antrenor și invitându-i de-a lungul călătoriei dvs. de fitness se poate simți incomod la început. Fiți răbdători și oferiți-vă antrenorului o șansă să se dovedească și să vă permiteți timp să începeți să vedeți rezultate înainte de a vă da gândurile a doua.
  • Dacă antrenorul dvs. vă împinge la punctul de rănire sau vă face să vă simțiți teribili în timpul fiecărei sesiuni, luați în considerare în mișcare.
  • Dar dacă doar simțiți o îndoială cu privire la modul în care programul lor funcționează cu obiectivele dvs. sau nu sunteți sigur că faceți exerciții corect, lăsați antrenorul dvs. să știe astfel încât să poată clarifica orice necorespunzătoare și să-și demonstreze valoarea.
  • sfaturi

    Dieta ta este o parte imensă din bunăstarea dvs. generală. Oricare ar fi obiectivele dvs. de fitness, luați în considerare discutarea obiectivelor dvs. nutriționale cu antrenorul dvs. În timp ce un antrenor nu poate și nu ar trebui să ofere serviciile unui nutriționist, ar trebui să poată avea o conversație cu dvs. pentru a vă asigura că mâncați corect și rămâneți hidratat într-un mod care vă sprijină programul de exerciții fizice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar