Cum de a construi sportivitate în adolescentul tău

Sportsmanshipul este atât de important în ceea ce privește sportul pe care adolescentul îl implică. Dar ce comportament modelul dvs. veți avea cea mai mare influență asupra adolescenței dvs. și a face cel mai mare impact. Aflați cum să construiți sportivitatea în adolescentul dvs. într-un mod pozitiv.

Pași

Partea 1 din 3:
Predarea jocului corectSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Evitați cotul de tenis Pasul 4
1. Fie ca copilul să aleagă un sport bazat pe interes, nu pe ceea ce ați jucat odată. Încurajați-vă copilul să aleagă un sport el sau se bucură de distracția jocului în loc de ceea ce credeți că va aduce recunoașterea comunității sau propriul sentiment de mândrie.
  • La investigarea programelor sportive locale, comparați ligile și echipele comunitare. Adesea ligile au încercat care pot fi stresante pentru copii, în timp ce echipele comunitare prin parcurile locale și recomandă echipe mai incluzive.
  • Cele mai multe comunități au și echipe sportive pentru copii cu dizabilități, astfel încât să explorați toate opțiunile pentru a găsi un program care oferă cea mai bună experiență posibilă pentru copilul dumneavoastră.
  • Fii deschis adolescentului tău încercând un nou sport și să nu fie forțat să joace același sport în fiecare an, dacă nu mai este distractiv pentru el sau ea.
  • Imaginea intitulată deveni un fan sportiv hardcore Pasul 6
    2. Ajutați-vă adolescentul să găsească un model de rol sportiv. Concentrați-vă pe modele de roluri puternice care sunt, de asemenea, umile și active în comunitate. Este ușor să vă concentrați pe sportivii care se află în titluri, dar există și numeroase favorite ale fanilor locale în ligi mai mici, care sunt mai accesibile. Găsiți sportivi care se concentrează pe sportivi profesioniști și echitabili în loc să se prezinte.
  • Oferiți o teen mai în vârstă ocazia de a fi, de asemenea, un model de rol pentru jucătorii mai tineri. O echipă de baseball de liceu ar câștiga o mare perspectivă asupra jocului prin voluntariat cu nevoile speciale de vârstă școlară locală. Veți găsi că jucătorii mici idolizați jucătorii mai în vârstă și câștigul mai în vârstă câștigă din timpul voluntarului.
  • Imaginea intitulată se comportă într-o arenă sportică Pasul 1
    3. Să mențină o perspectivă bună atât asupra câștigului, cât și asupra pierderii. Împingerea fiului sau fiicei tale prea tare poate să-l conducă să renunțe și să renunțe. Modelați întotdeauna o atitudine pozitivă cu privire la rezultatul jocului, indiferent dacă este o victorie sau o pierdere. Găsiți piese pozitive pentru a vorbi despre joc și jocul ca întregul joc bun și rău - și discutați lecțiile de învățat.
  • Echipa nu ar trebui să fie pedepsită sau de-a lungul unei pierderi. În timp ce puteți evidenția părți ale jocului care trebuie să practice pentru a îmbunătăți, pedepsele fizice sau verbale nu sunt în regulă.
  • Imagine intitulată antrenor O echipă sportivă Pasul 25
    4. Afișați respectul pentru antrenori și arbitri. Nu vă puteți aștepta fiul sau fiica dvs. să respecte antrenorii dacă nu le tratați ca și cum merită respectul. La sfârșitul fiecărui joc, faceți-o un punct pentru a se agita mâinile cu autocarele și de a le mulțumi pentru eforturile lor. Așa cum jucătorii se agită mâinile cu cealaltă echipă după meci, și tu, ar trebui să modeli sporturi bune.
  • Imaginea intitulată deveni un fan sportiv hardcore Pasul 5
    5. Învață să te ierți după ce ai făcut o greșeală. Nu sulk sau deveniți agresivi pasivi. Chiar dacă nu sunteți conștienți de asta, copiii dvs. urmăresc cum reacționați la greșelile voastre, precum și greșelile altor persoane.
  • Poate că nu pare a fi atât de mare de o afacere să se supărească cu adevărat de o rundă slabă de golf, dar acest lucru arată doar copiii dvs. jocul este vorba despre câștig.
  • Imagine intitulată căpitanul o echipă de cricket pas 3
    6. Să încurajeze colegii de coechipieri. Unele dintre cele mai mari concurențe pentru tinerii dvs. jucători pot veni de la propria sa echipă, dacă accentul se pune pe a fi cel mai bun jucător individual. Jucătorul dvs. trebuie să înțeleagă ce înseamnă să fii pe o echipă și să încurajeze pe alții în echipă. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și ceilalți pe alții sau luând timp suplimentar pentru a ajuta o altă practică de coechipier.
  • Încurajați-vă adolescentul să-i ajute pe alți jucători cu abilități pe care le-a stăpânit. De asemenea, utilizați aceeași abordare pentru zonele pe care le-a avut nevoie de practică, să încurajeze membrii echipei să vă ajute reciproc.
  • Concentrați-vă asupra procesului asupra rezultatelor. Recunoașteți creșterea și progresul în loc să câștige doar.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind un model de rolSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată antrenor tânăr jucători de fotbal pentru a lua un penalty pas 1
    1. Aplaudă jocuri bune din ambele echipe. Deși este posibil să nu fie întotdeauna posibil să se înveselească pentru ambele echipe, vor fi piese care sunt destul de uimitoare pentru cealaltă echipă pe care o puteți bucura. Să facă un punct special de a face comentarii pozitive în momentul membrilor celeilalte echipe să modeleze sportivitatea bună.
    • Participa la un joc pentru o echipă locală de copii mai tineri cu adolescentul tău doar să-i înveselească. Acest lucru vă va ajuta să vă reamintiți atât despre părțile distractive ale jocului și cât de mare se simte parte dintr-o echipă. Faceți-o un punct de a preda strategia și de a vă concentra pe binele pe care îl puteți învăța din alte echipe.
  • Imagine intitulată se împrietenit cu legi Pasul 5
    2. Fii cordial și prietenos cu alți părinți și adolescenți. Amintește-ți adolescentului că cealaltă echipă și familii sunt la fel ca tine - sunt acolo pentru a vă bucura de joc. În cazul în care alergi într-un părinte care este agresiv sau furios despre ceva legate de joc, nu te trage într-o confruntare. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ignorați comportamentul negativ și să nu-i dați o audiență.
  • Imaginea intitulată Fi un mare fan de fotbal Pasul 6
    3. A se distra. Încurajați rețelele cu alte familii și construiți o comunitate pozitivă. Implicați întreaga familie în vechime a echipei, sărbătoriți fiecare joc și începeți tradiții semnificative. Un exemplu ar fi ieșit pentru pizza pentru a sărbători fiecare joc, nu doar fiecare victorie.
  • Aplauze pe adolescentul dvs. poate fi distractiv dacă vă concentrați asupra facerii acestuia despre bucuria jocului și nu întotdeauna despre câștigarea. Încurajați-vă familia și adolescentul dvs. să facă lucruri frumoase pentru echipă și să înveselească pe coechipieri.
  • Imagine intitulată Data când tu
    4. Reflectați asupra comportamentului dvs. și îmbunătățiți după cum este necesar. Este posibil să existe momente pe care nu le modeli cel mai bun comportament. Dar recunoaște că fiecare dintre acele vremuri este o șansă de a învăța și de a crește atât pentru tine, cât și pentru adolescentul tău. Nu vă fie frică să vă folosiți greșelile ca o oportunitate de învățare pentru fiul sau fiica voastră, cerându-vă scuze pentru MissTep și vorbind prin modul în care puteți face mai bine.
  • Încurajați-vă adolescentul să vorbească și prin greșelile sale. Aflați împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele părinteSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Deal cu părintele dvs
    1. Amintiți-vă că sunteți părinte, nu antrenorul. Slujba dvs. ca părinte este foarte diferită de un loc de muncă ca antrenor. Ca părinte, sunteți acolo pentru a ghida toate experiențele copilului dvs. și nu vă concentrați asupra performanței exigente. Dacă vedeți un antrenor care cere prea mult, vorbiți. Sunteți, de asemenea, un avocat pentru fiul sau fiica dvs., dacă este necesar.
    • Dacă sunteți antrenorul, nu fi mai greu pe copilul tău decât alții. Un antrenor ar trebui să fie corect și acest lucru înseamnă pentru toți jucătorii chiar și pentru dvs.
    • Chiar dacă sunteți antrenorul, sunteți și întotdeauna părintele. Copilul dvs. nu ar trebui să fie tratat mai dur și nici nu ar trebui să obțină o "trecere liberă" asupra comportamentului negativ.
  • Imagine intitulată Evitați cotul de tenis Pasul 1
    2. Evitați blestemarea sau afișarea furiei. Nu vă puteți aștepta ca adolescentul să dezvolte sporturi bune dacă sunteți supărat când lucrurile nu se joacă așa cum doriți să le faceți. Indiferent de cât de important apare orice joc, acesta este încă doar un joc. Punerea stresului și a presiunii asupra jucătorului dvs. pentru a fi perfectă sau a luptei mai greu poate pune capăt distracției pentru el sau ea.
  • Imaginea intitulată Du-te la un joc de hochei Pasul 5
    3. Nu puneți în jos cealaltă echipă. Un bun sport nu are nevoie să-i rănească pe alții să se construiască. Felicitați cealaltă echipă pe o victorie. Găsiți strategii semnificative folosite de cealaltă echipă și le învățați la atletul dvs.
  • Nu tolerați sportivitatea săracă de la adolescentul dvs. sau de tine. Amintiți-vă, puteți învăța ceva de la fiecare alt jucător.
  • sfaturi

    După fiecare competiție și joc joacă teen, spuneți întotdeauna adolescentului dvs. că sunteți mândru de ei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar