Cum să fii bun la sport

Dacă sporturile sunt ceva care vă interesează, este vorba de un motiv pentru care doriți să fiți buni la ei. Realizarea la un sport are pricepere, iar abilitățile ia răbdarea și determinarea. Cu toate acestea, există și alte lucruri pe care trebuie să le gândiți dacă doriți să fiți un jucător sportiv bun. Singurul abilitate vă poate duce departe, dar nu veți merge niciodată tot drumul dacă nu aveți atitudinea corectă și spiritul de echipă să-l susții.

Pași

Partea 1 din 4:
Instruirea abilităților tale
  1. Imaginea intitulată Fiți bun la pasul sportiv 7
1
Alăturați-vă unei echipe sportive. Dacă doriți să deveniți un superstar sportiv, aderarea la o echipă este o modalitate bună de a începe. Chiar dacă abilitățile tale sunt în prezent scăzute, aderarea la o ligă amator vă va ascuți abilitățile. Echipele sportive sunt peste tot, iar majoritatea sunt liberi să se alăture. Dacă mergeți la școală, ar trebui să mergeți la încercări de echipă când se întâmplă. Centrele de recreere sunt adesea gazdă și echipelor sportive.
  • Dacă nu sunteți în școală, puteți găsi sau începe un club sportiv online.
  • Imaginea intitulată Fii bun la stațiunea sportivă 8
    2. Obține un antrenor mare. Marele antrenori vin în toate formele și dimensiunile. Anumite personalități de coaching vă vor potrivi mai bine decât altele. Cel mai bun scenariu are un antrenor care vrea cu adevărat să vadă că reușești. În stadiile incipiente, entuziasmul este adesea mai util decât know-how-ul științific.
  • De-a lungul consiliului, abilitățile de comunicare sunt cea mai importantă trăsătură pe care un antrenor îl poate avea.
  • Există diferite niveluri de antrenor sportiv. Majoritatea antrenorilor post-școlari sunt voluntari cu o cunoaștere de lucru a sportului și a entuziasmului pentru joc. Puteți închiria un antrenor sportiv cu formare completă și educație, deși vă va pune înapoi o mulțime de bani.
  • Imaginea intitulată Fii bun la SPORTUL PASUL 9
    3. Setați obiectivele dvs. largi. Dacă doriți să fiți cu adevărat minunați la sport, nu este suficient să vă concentrați doar pe o pereche de sporturi. Este important să vă stabiliți obiectivele largi cu exercițiile dvs. Nu vă specializați în competențe decât dacă sunteți deja un atlet mare. Găsiți modalități de a instrui fiecare parte a corpului vostru. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să jucați mai multe sporturi sau să faceți o rutină de exerciții cu totul cuprinzătoare, instruirea întregului corp va crește performanța sportivă.
  • Există o mulțime de dovezi care sugerează că sportivii sunt mai buni dacă joacă mai mult decât un sport.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 10
    4. Tind să se bazeze mai întâi. Este o greșeală comună pentru tinerii sportivi să vrea să sară repede în chestiile avansate. Aceasta nu este o modalitate eficientă de a cheltui timpul de antrenament. Aveți nevoie de o bază solidă de bază înainte de a vă deplasa la lucruri mai mari. Dacă sunteți nou la un sport, luați cât timp trebuie să obțineți mișcările de bază în mod corespunzător. Va face abilități avansate mult mai ușor de înțeles pe termen lung.
  • Unii susțin că fundamental "abilități de mișcare" (cum ar fi săriturile și lovirea) ar trebui să fie stăpânită în mod corespunzător înainte de a trece la abilitățile sportive aplicate.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 11
    5. Permiteți camerei pentru flexibilitate. Într-o competiție reală, lucrurile nu vor juca, de obicei, exact de cărți. În timp ce practici, veți juca, de obicei, în circumstanțe optime. Pentru a vă asigura că veți fi pentru provocările neprevăzute, trebuie să preziceți condițiile concursului. Întrebați-vă dacă învățați o abilitate sau dacă învățați să utilizați de fapt această abilitate în competiții, veți fi în.
  • Amintiți-vă acest motto: "Antrenează modul în care doriți să jucați."
  • Nu există nici o modalitate de a replica perfect o competiție în practică, dar jocul cu alți oameni vă poate fi obișnuit cu scenariile de care veți avea nevoie să vă bucurați de.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 12
    6. Adăugați noi niveluri de provocare pe măsură ce construiți o abilitate. Este comun ca organismele să se adapteze la un nivel de tulpină. Progresul va încetini dacă nu continuați să ridicați mizele în timp ce mergeți. Culturistii și sportivii orientați spre rezistență fac acest lucru prin creșterea numărului de replici sau a greutăților cu care lucrează. Ca un sportiv de competiție, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a continua progresul merge este să practicați abilitățile în timpul oboselii.
  • Studiile au arătat că execuția de calificare iese din fereastră când vă obosiți, deci este o idee bună să construiți rezistență în sportul dvs.
  • Construirea vitezei dvs. este importantă și. Viteza vine de obicei cu practica, dar nu ar trebui să încercați să vă grăbiți în viteză până când aveți elementele de bază în jos.
  • Imaginea intitulată Fii bun la pasul sportiv 13
    7. Practicați-vă că abilitățile dvs. devin a doua natură. Dacă vă întrebați în ce punct, o abilitate devine stăpânită, atunci când veți putea să o faceți automat și fără să vă gândiți. Aceasta se numește faza autonomă și este locul în care doriți să vă aflați dacă doriți să jucați competitivitatea sportivă. Având suficient timp și repetiție, o abilitate va cădea în cele din urmă în această categorie. Când sunteți în fraza unui joc, nu veți avea timp să vă gândiți la tot, așa că practicați până când este automat, așa că veți ști că sunteți gata.
  • Când jucați un sport ca fotbal într-o competiție, veți avea nevoie de o minge de a arunca o minge în timp ce treceți de mai mulți concurenți. Nu puteți replica acest stres în practica privată, deci trebuie să vă asigurați că aruncarea dvs. este perfecționată în prealabil.
  • Continua sa te antrenezi. Practica nu este niciodată ceva care ar trebui să se oprească. Chiar dacă deveniți minunat la sport, puteți deveni întotdeauna mai bine. Dacă opriți practicarea, șansele sunt că cineva mai hotărât vă va bate.
  • Partea 2 din 4:
    Hârnind corpul tău
    1. Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 14
    1. Aplicați pentru un membru al sala de sport. Cei mai buni sportivi știu că antrenamentul nu se oprește la abilitățile sportive. Vrei ca corpul tău să fie la fel de ascuțit cum poate fi pentru orice sport pe care îl joci. Pe timpul de nefuncționare departe de sport, păstrați-vă corpul în formă generală, mergând la sala de gimnastică. Deși poate părea descurajantă sau scumpă, merită absolut investiția dacă doriți să fiți buni la sport. Există o mulțime de beneficii pentru a merge la o sală de gimnastică. Așa cum veți ști de la joc în echipe sportive, exercitarea cu alții este foarte motivantă.
    • Faceți unele cercetări într-o sală de gimnastică prospectivă înainte de a plăti pentru un membru. Du-te la un tur și cereți detalii. Asigurați-vă că sala de gimnastică se potrivește cu circumstanțele vieții dvs. înainte de a vă efectua prima plată.
  • Imaginea intitulată Fii bun la pasul sportiv 15
    2. Dormi suficient. Acest lucru ar trebui să vină la fel de evident, dar s-ar putea să fi surprins cât de des este glazurat somnul potrivit. Acest lucru este valabil mai ales în timpul perioadelor de practică sau de formare intensă, unde lucrurile devin atât de ocupate încât devine greu să înghită totul într-o zi obișnuită. Cu toate acestea, organismul dvs. are nevoie de odihnă completă.
  • Dacă sunteți un adolescent, ar trebui să dormiți 8-10 ore în fiecare noapte. Dacă sunteți adult, obțineți 7-9 ore de somn în fiecare noapte.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 16
    3. Mănâncă o dietă sănătoasă, bine echilibrată. Toată lumea ar trebui să facă un punct de a mânca o dietă care să-și beneficieze corpul. Acest lucru este valabil mai ales dacă vrei să fii minunat la sport. Consumul de mâncare junk va lucra împotriva oricăror eforturi pe care le faceți în sala de gimnastică. Baza dieta pe legume, verdeata cu frunze, leguminoase, proteine ​​slabe si boabele integrale. Taie din nou pe "Goliți calorii" (cum ar fi sifon) și le înlocuiți cu lucruri care vă îmbunătățesc sănătatea.
  • Dacă sunteți intolerant la lactoză, încercați să mergeți fără lapte. Poate suna din greu, dar veți vedea beneficii în termen de o lună.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 17
    4. Bea multa apa. Apa nu poate fi subestimată ca parte a unei alimentații sănătoase. Starea hidratată vă va ajuta să vă simțiți din punct de vedere mental și fizic cel mai bun. Apa reglează totul, și ar trebui să vă așteptați să pierdeți o parte din hidratarea dvs. naturală prin sudoare în timp ce vă exercitați.
  • Comun "8 pahare pe zi" Orientarea nu este obligatorie, dar ar trebui să încercați să păstrați apă lângă dvs. ori de câte ori puteți. Este deosebit de important să stocați pe apă în timp ce vă exercitați.
  • Păstrați o sticlă reîncărcabilă de apă în jurul dvs. cu dvs. Reumpleți-l când merge goală. Veți găsi consumul de apă crește foarte mult dacă pur și simplu îl păstrați în apropierea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii bun la stațiunea sportivă 18
    5. Stați clar de intoxicanți. Drogurile și alcoolul nu sunt recomandate dacă doriți să fiți minunați la sport. Alcoolul este un diuretic, ceea ce înseamnă că vă scurge corpul de hidratare. Corpul dvs. va cheltui resurse încercând să scape de alcool și poate avea un impact negativ asupra performanței dvs. sportive pentru zile după acest fapt.
  • Pe termen lung, cantitatea de calorii pe care le digerați de la alcool ca cidru și bere poate avea un impact negativ asupra intestinului dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Dezvoltarea mentalității corecte
    1. Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 1
    1. Setați obiective ambițioase, dar realiste pentru dvs. Acest lucru face acest lucru nu înseamnă să fii nerealist sau să spui că vei merge profesionist într-un an. În schimb, ar trebui să aruncați o privire la ceea ce sunteți și să vă dați seama unde credeți că doriți să fiți. Dați-vă un timp adecvat pentru a atinge acest obiectiv și pentru ao sparge în părți mai mici dacă scopul este deosebit de mare.
    • De exemplu, dacă tu do Doriți să mergeți profesioniști, să aruncați o privire la ceea ce sunt cerințele și să lucrați până la fiecare. Este posibil să trebuiască să mergeți mai întâi semi-pro.
    • Mai degrabă decât concentrarea pe imaginea de ansamblu, concentrați-vă pe cea mai mică. De exemplu, vă puteți concentra asupra tehnicii dvs.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 2
    2
    Fi un sport bun. Fiind bun la sport înseamnă mai mult decât puterea fizică și viteza. Pentru a fi cu adevărat grozav, trebuie să aplicați acea atitudine pozitivă față de modul în care tratați alți jucători, chiar dacă sunt în cealaltă echipă. Dacă pierdeți un meci, acceptați pierderea și arătați respectul celuilalt jucător pentru victoria lor.
  • Dacă ați stabilit un exemplu de sportivitate bună, veți primi același respect la rândul său atunci când câștigi.
  • Tratați pierderea ca o experiență de învățare. Figurați ce ați făcut greșit, apoi încercați să o îmbunătățiți pentru următorul joc.
  • Imaginea intitulată Fii bun la pasul sportiv 3
    3
    Fii răbdător. Indiferent ce faceți, abilitățile sunt adesea lente pentru a construi. Dacă nu sunteți răbdători, veți încerca să vă bucurați de tehnici mai avansate înainte de a vă pregăti. Motivația dvs. va pleca când nu vedeți imediat îmbunătățirea. Păstrați obiectivul pe termen lung în minte și atârnați strâns între timp în timp ce faceți o realitate.
  • Amintiți-vă: întotdeauna va fi cineva care poate face mai bine decât tine, cel puțin la început. Sportivii nerăbdători tind să facă pe cei săraci.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul 4
    4. Acceptă critici. Când jucați sport, veți primi în mod inevitabil critici și trebuie să fiți dispuși să ascultați când este constructiv. Sunt supărați pentru că ați pierdut o trecere sau ați dori sincer să vă ajute să vă îmbunătățiți? Aflați cum să distingeți critici constructive din observațiile dureroase. Într-o mulțime de cazuri, puteți folosi critici ca motivație pentru a obține mai bine în orice zonă pe care o aduc.
  • Nu vă lăsați să obțineți defensivă. Gândirea dvs. devine mai limitată dacă vă permiteți să deveniți emoțional împotriva criticii.
  • Păstrați ego-ul sub control. Chiar dacă credeți că sunteți cei mai buni, fiți deschisi criticii constructive.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Pasul de sport 5
    5. Hrăniți prieteniile cu alți jucători. Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii se alătură echipelor sportive în primul rând este de a face prieteni cu oameni noi. Dacă vă alăturați unei echipe, sunteți obligat să faceți o mulțime de oameni. Șansele sunt că veți dezvolta prietenii cu cel puțin unii dintre ei. Făcând aceste prietenii o prioritate este o mișcare bună dacă doriți să deveniți minuni la sport. Puteți practica împreună în timpul dvs. Moralul Boost de a juca cu prietenii ajută la asemenea.
  • Sporturile de echipă ca fotbalul poate avea unele abilități practicate în singurătate, dar pentru alții (cum ar fi portarul și trecerea) o altă persoană este necesară. Este util să aveți această altă persoană ca prieten. Va face ca procesul de practică să plăcească mai plăcut pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Fii bun la stațiunea sportivă
    6. Lăsați-vă să vă distrați. Este posibil să fii atât de obsedat de a fi bun la ceva pe care îl pierzi de ce vrei să fii bun în primul rând. Nu luați timp să vă bucurați de sportul pe care îl jucați rezultate într-o arsură rapidă. Indiferent dacă practici sau jucați o competiție, încercați să vă amintiți celelalte motive pentru care jucați sport.
  • De exemplu, acest lucru poate include satisfacția naturală pe care o obțineți de la exercițiu sau pur și simplu timpul de calitate petrecut cu prietenii.
  • Partea 4 din 4:
    Reușind în competiție
    1. Imaginea intitulată Fii bun la sport Pasul 19
    1. Obțineți o mulțime de odihnă noaptea înainte de Ziua jocului. În timp ce este recomandat, încercați să rămâneți la un program regulat de dormit, este deosebit de important să faceți acest lucru cu o noapte înainte de un joc mare. Concursul va fi suficient de rigid, așa că nu merită să-ți pierzi marginea doar pentru că nu erai dispuși să dormi cel puțin 8 ore.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Pasul Sport 20
    2. Încărcați carbohidrați înainte de un joc. În timp ce nu ar fi recomandat în mod regulat într-o dietă, sportivii ar trebui să se încarce în aportul lor de carbohidrați. Carbii dau în mod esențial energia corpului și veți avea nevoie de o mulțime de energie dacă jucați o competiție sportivă.
  • Stați departe de zahăr pentru câteva ore înainte de o competiție mare. Zahăr și amidonuri dehidrați corpul. Care este ceva ce vrei să eviți în mijlocul concurenței.
  • Ține-te la ritm cu gustări. Meciurile mai lungi vor fi un test de rezistență și ceva la fel de simplu ca un bara de energie sau banana poate face o mare diferență.
  • Imaginea intitulată Fii bun la stațiunea sportivă
    3. Încălzire. Up-urile calde sunt importante pentru orice activitate fizică intensă. Ele pot fi destul de luminoase, dar o încălzire adecvată va ajuta la prevenirea epuizării și a rănirii timpurii. Scopul de a încălzi aproximativ o jumătate de oră înainte de începerea jocului. Întinde-ți brațele și picioarele. Alerga în loc. Lucra un pic de sudoare. Acest lucru va obține corpul în modul corect pentru competiție.
  • UPS-urile calde ajută, de asemenea, să lupte împotriva anxietății. Anxietatea pre-joc poate fi o problemă pentru unii jucători, deci ar trebui să păstrați acest lucru în minte dacă este ceva de care suferiți.
  • Imaginea intitulată Fii bun la pasul sportiv 22
    4. Cunoașteți-vă competiția. Având o idee bună ce să așteptați cu partea opusă este importantă, indiferent dacă mergeți unul pe unul sau jucând ca o echipă. Dacă doriți să știți ce tehnici ar trebui să utilizați în mijlocul anumitor concurenți, este o idee bună să studiați metodele lor în zilele și săptămâni înainte de un joc mare. Dacă există imagini ale acelor jucători în timpul unui joc, dați-i o lovitură.
  • Știința analiticii transformă abilitățile de coechipieri și concurenții dvs. într-o formulă ascuțită. Potrivirea fiecărui jucător la cele mai bune puncte forte este integrată la succesul unei echipe. Analiștii sportivi profesioniști o fac afacerea lor specifică pentru a analiza comportamentul sportiv al sportivilor.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Pasul Sport 23
    5. Rămâi concentrat pe joc. Nu veți ajunge nicăieri dacă sunteți îngrijorat de altceva care se întâmplă în viața voastră. Viața este întotdeauna complicată și pot exista lucruri în viața voastră personală care vă deranjează. Cu toate acestea, cel puțin pentru cursul jocului, nu puteți lăsa nimic din aceste lucruri să ajungă la dvs. Poate fi mai ușor de spus decât făcut, dar dacă câștigarea jocului înseamnă suficient pentru dvs., ar trebui să fie o problemă simplă pentru a vă menține ochii pe premiu.
  • Imaginea intitulată Fii bun la stațiunea sportivă 24
    6. Împingeți-vă mai departe decât alții sunt dispuși să meargă. Mulți dintre cei mai buni sportivi ar fi putut avea o aptitudine naturală pentru ea, dar motivul în cele din urmă reușesc se datorează faptului că vor victoria mai mult decât oricare dintre competiții. Acesta este un lucru complicat care să se dezvolte în interiorul tău, dar dacă dorința este destul de intensă, vei face doar orice pentru a-ți face visele o realitate. Acest lucru se aplică în general mentalului de formare, dar este incredibil de important în timpul unei competiții.
  • Cât de mult doriți să câștigați va avea un efect asupra cât de departe vă terminați să vă împingeți. Uneori, distanța dintre câștigarea și pierderea este foarte mică. O lume de diferență este făcută din acel bit de efort adăugat.
  • Amintiți-vă, pasiunea este cheia celor mai multe tipuri de succes și același lucru se aplică sportului.
  • sfaturi

    Fii student în joc și în afara. Dacă căutați o margine, urmăriți câțiva dintre cei mai mari sportivi ai sportivilor la locul de muncă în videoclipuri. Dacă ceva, oferă o mare inspirație pentru a vă îmbunătăți forma.
  • Totul vine cu timpul. Nu veți deveni grozav la sport peste noapte, dar dacă ați pus puțin timp în timpul abilităților dvs. în fiecare zi, veți vedea un rezultat imens în timp.
  • Avertizări

    Nu obțineți gelos de performanța altora. S-ar putea să vă gândiți slab din cauza modului în care veți vedea alți jucători concurează, dar asta nu va face nimic pentru a vă ajuta pe termen lung. Păstrați-vă bărbia și păstrați-vă spiritele mari.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar