Cum să devii un antrenor de relații

Ca antrenor de relații, puteți ajuta oamenii să se conecteze unul cu celălalt și să treacă prin vremuri grele. Veți lucra pentru a rezolva conflictele, ajutând cuplurile și grupurile să construiască abilități interpersonale mai puternice și obligațiuni emoționale. Pentru a vă ajuta să începeți pe această cale de carieră de recompensare, am compilat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre a deveni un antrenor de relații.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce calificări aveți nevoie pentru a deveni un antrenor de relații?
  1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de relații pas 1
1. Obțineți certificat printr-un program aprobat sau acreditat al ICF. În timp ce nu aveți nevoie de toate abilitățile, grade sau experiențe anterioare pentru a deveni un antrenor de relații, un program ICF vă poate îmbunătăți expertiza și vă poate spori credibilitatea atunci când începeți să vedeți clienți. În plus, dacă doriți să vă alăturați organizațiilor de coaching profesionale, rețelei cu alți antrenori sau obțineți numele dvs. listat în anumite baze de date, este posibil să aveți nevoie de certificare care să fie inclusă.
  • ICF evaluează și aprobă programele bazate pe etică și competența demonstrată.
  • Pentru un nivel de certificare și mai ridicat, care vă poate organiza, urmăriți un specialist de relații certificate (CRS) prin intermediul Asociației Americane de Psihoterapie. Pentru a deveni un CRS, veți avea nevoie de o diplomă de master într-un domeniu legat de consiliere.
Întrebarea 2 din 8:
Cum ar trebui să alegeți un program de instruire?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de relații Pasul 2
1. Înscrieți-vă într-un program de instruire a autocarului "acreditat" ICF pentru educația intensivă. Aceste programe necesită un minim de 125 de ore. Vă veți construi cunoștințele de coaching prin învățarea competențelor de bază ale ICF (inclusiv Comunicarea Curch-Client, crearea de acorduri de coaching) și etică. Veți obține, de asemenea, o experiență practică prin sesiuni de coaching reale unde veți fi observate și obțineți feedback. Pentru a încheia programul, vă veți demonstra cunoștințele cu un examen final cuprinzător.
  • Păstrați-vă planurile viitoare în minte atunci când selectați un program de certificare. Unde va fi acceptată certificarea? Programul vă va oferi abilități suplimentare sau aliniați cu specialitatea dvs?
  • Puteți alege cursuri de formare care costă oriunde de la 100 de dolari la cursuri care au costat mii de dolari.
  • Multe programe oferă planuri de plată. Dacă sunteți interesat de un program de formare mai scump, puteți apela Institutul pentru a discuta opțiunile de plată.
  • 2. Alegeți un program "aprobat" ICF dacă doriți mai multă flexibilitate în alegerea claselor. Cu această opțiune, nu va trebui să vă angajați cât de mult timp, deoarece programele aprobate de ICF necesită aproximativ 30 de ore de formare, împreună cu observațiile de coaching. Deoarece programele sunt mai puțin intense, veți putea să luați o abordare mai ridicată și alegeți cursuri și instructori.
  • 3. Înscrieți-vă pentru continuarea educației antrenorului (CCE) dacă aveți deja acreditări ICF. Pentru a vă îmbunătăți abilitățile, puteți să vă înscrieți pentru CCE să treceți prin instruirea avansată a autocarului și să învățați abilități de dezvoltare profesională, cum ar fi tehnicile de construcție a afacerilor și evaluările de coaching. Veți petrece aproximativ 10 ore întregi în CCE Cursuri.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Ce tip de antrenor ar trebui să devin?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de relații Pasul 5
    1. Pentru a lucra cu persoane fizice sau cupluri, deveniți un antrenor de întâlnire, divorț sau căsătorie. În fiecare dintre aceste categorii, puteți alege chiar și o relație mai îngustă, bazată pe toate abilitățile sau experiențele pe care le puteți aduce la masă. De exemplu, dacă vă decideți să deveniți un antrenor de relații de dating, vă puteți specializa în relațiile LGBT sau ajutați singuri bărbați.
  • 2. Deveniți un antrenor de relații la o afacere de coaching existentă pentru a lucra cu o echipă. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la găsirea de clienți sau să vă comercializați dacă lucrați pentru o afacere de coaching. Cu toate acestea, pentru a lucra pentru o organizație de antrenori, va trebui să treceți prin aceeași pregătire ca și dvs. de a lucra pe cont propriu.
  • Odată ce ați fost certificată, căutați afacerile de coaching local, centre de tratament și case de îngrijire în zona dvs. Contactați-i pentru a întreba dacă sunt interesați să angajeze sau să contracteze un antrenor suplimentar. Ei pot angaja antreprenori ca "antrenori de wellness", spre deosebire de "antrenorii de relații."
  • 3. Practica ca antrenor afiliat religios pentru a vă baza coaching-ul de pe Scriptură. Ca antrenor afiliat religios, puteți ajuta clienții să funcționeze în relațiile lor în funcție de credințele lor religioase și spirituale. Încă veți putea să lucrați într-o mare varietate de zone de relații, cum ar fi căsătoria, întâlnirile și problemele familiale, dar vă veți teme de munca dvs. în învățăturile religioase.
  • Găsiți un program de formare afiliat religios pentru a obține mai multă experiență în această specialitate.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cum începeți o afacere ca antrenor de relații?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de relații Pasul 8
    1. Alegeți un preț pentru fiecare sesiune. Puteți seta suma pe care doriți să o percepeți ca prețurile de coaching de relație diferă de la 50- $ 300 pe oră. Ca un nou antrenor construi lista de clienți, păstrarea prețurilor la capătul inferior vă va face mai competitivi pe piața autocarului.
    • Dacă oferiți coaching oamenilor singuri, puteți alege să percepeți mai puțin decât cuplurile sau familii.
    • Puteți decide să începeți mici cu câțiva clienți pe lună sau în fiecare săptămână. Puteți construi încet baza dvs. de clienți și, eventual, lucrați cu normă întreagă.
  • 2. Piața afacerii dvs. persoanelor din comunitatea dvs. Când începeți să construiți o bază de clienți, puteți ajunge la prieteni, familiei și cunoștințelor pentru a le spune că acceptați noi clienți. Construiți un site web care vă afișează educația, calificările, certificările și experiența relevantă, astfel încât oamenii să vă poată găsi online. Accentuați oricare dintre specializările dvs. și domeniile de focalizare.
  • Încurajați-i pe oamenii să știți să vă împărtășiți pagina dvs. și să răspândiți cuvântul despre serviciile pe care le oferiți.
  • 3. Rețea cu alte antrenori de relații. Întâlnirea altor persoane din domeniu vă poate ajuta să faceți conexiuni profesionale și să vă dezvoltați afacerea. De asemenea, puteți afla despre oportunitățile de dezvoltare profesională, evenimentele de coaching de relații și alte oportunități prin intermediul acestor site-uri.
  • Utilizați site-uri profesionale sociale, cum ar fi LinkedIn pentru a ajuta la îndeplinirea altor antrenori de relații. Social Media este o modalitate excelentă de a vă construi brandul și afacerea dvs.
  • De asemenea, ar trebui să încercați să obțineți numele dvs. listat pe site-urile de coaching de relații. Căutați directoare naționale unde puteți plasa numele dvs. astfel încât potențialii clienți din zona dvs. vă pot căuta.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Cum obțineți clienții ca antrenor de relații?
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de relații Pasul 11
    1. Găsiți o nișă unică pentru a vă separa. Indiferent dacă vă decideți să lucrați cu femei milenare sau cetățeni în vârstă, construirea unui brand pe o piață țintă vă poate ajuta să vă diferențieți de alți antrenori. Dacă puteți aborda nevoile specifice ale unei piețe țintă (de exemplu, ajutând oamenii anxioși din punct de vedere social să înceapă cu Dating Online), veți avea un timp mai ușor de găsit clienți.
  • 2. Răspândiți cuvântul online și la persoanele pe care le cunoașteți. Creați conținut online (videoclipuri sau posturi de social media) pentru a aborda nevoile și preocupările specifice ale pieței dvs. țintă. De exemplu, creați un post care oferă câteva sfaturi privind gestionarea stresului dacă vizați studenții universitari. Nu vă fie frică să ajungeți la prieteni și la familie să le cereți să vă împărtășească conținutul. Ar putea dura câteva săptămâni sau luni pentru a vă face afacerea de pe teren, dar nu vă descurajați!
  • În plus față de crearea de rețele cu persoane pe care le cunoașteți, păstrați-vă numele în directoarele de coaching.
  • 3. Oferiți tarife reduse și sesiuni introductive gratuite. Când oferiți o sesiune gratuită, dați cuiva opțiunea de întâlnire și discutarea cu dvs. pentru a decide dacă sunteți o potrivire bună. Sesiunea introductivă vă va oferi o șansă de a vă conecta cu persoane care ezită să cheltuiască bani pentru a găsi un antrenor de relații sau nervos pentru că sunteți mai nou la practică.
  • Dacă vă luptați să câștigați clienți noi la început, oferiți tarife reduse familiei și prietenilor dvs.
  • Pentru a vă promova noua afacere, ați putea oferi rate reduse primilor zece clienți care se înscriu pentru sesiunile de coaching.
  • Odată ce începeți să construiți o listă de clienți, decideți câte clienți doriți să luați imediat. Poate doriți să vă concentrați asupra câtorva oameni la început sau încercați să obțineți o încărcătură cu normă întreagă.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Ce fac antrenorii de relații?
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de relații Pasul 14
    1. Veți ajuta clienții să identifice problemele din relațiile lor. De exemplu, clienții se vor aștepta să îi ajute să construiască o căsătorie mai puternică, să înceapă să se întâlnească sau să identifice "blocurile rutiere" care se află în calea capacității lor de a avea relații minunate.
    • Pe măsură ce ajutați clienții să rezolve problemele, veți acționa ca o sursă de sprijin și încurajare.
    Sfat de experți
    Eddy Baller

    Eddy Baller

    Dating Baller CoCachedy este un antrenor de dating cu sediul în Vancouver, British Columbia, Canada. Coaching din 2011, Eddy este specializată în construirea încrederii, abilități sociale avansate și relații. El conduce propriul său serviciu de consultanță și servicii de coaching numit cucerirea și câștigul, singura afacere de coaching acreditat de acreditat în Vancouver. Cucerirea și câștigul îi ajută pe oameni din întreaga lume să aibă viața dragostei pe care o merită. Munca lui a fost prezentată în arta de pe omitate, Lifehack și Pof, printre altele.
    Eddy Baller
    Eddy Baller
    Dating antrenor

    Luați în considerare această cale dacă sunteți pasionați de a ajuta pe alții. A deveni un antrenor de dating sau de relații este o alegere excelentă în carieră dacă vă place să vorbiți cu oamenii și mai ales dacă vă bucurați de ajutorul altora să-și construiască încrederea și să dezvolte abilități sociale.

  • 2. Veți muta clienții pentru a lua măsuri în viața lor prin stabilirea obiectivelor. Ca antrenor de relații, veți fi acea figură constantă să se întâlnească cu clienții în mod regulat și să verificați cum fac să-și atingă obiectivele.
  • 3. Puteți oferi clienților abilități emoționale. Indiferent dacă este vorba de mediere cupluri sau o singură consiliere, oferind oamenilor tehnici de management de stres și abilități de coping, le puteți ajuta să treacă prin pete și conflicte dure.
  • Jocul de rol va fi instrumentul dvs. numărul unu pentru a ajuta la predarea abilităților de rezolvare a conflictelor, dar va trebui, de asemenea, să țineți pasul cu cele mai recente metodologii de coaching (cum ar fi teste, evaluări și exerciții de prioritizare).
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cât de mult fac antrenorii relației?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de relație Pasul 17
    1. Salariile antrenorului de relație variază foarte mult. Deoarece coaching-ul de relații este o carieră atât de flexibilă, unii antrenori lucrează cu jumătate de normă, în timp ce alții aleg să lucreze cu normă întreagă. De asemenea, unii antrenori de viață sunt independenți, dar puteți alege, de asemenea, să lucrați pentru o organizație ca un centru de tratament sau îngrijire acasă. Salariul mediu național pentru antrenorii de viață este de 61.900 dolari pe an.
    • Tipul clientului pe care îl lucrați va afecta, de asemenea, salariul dvs. Antrenorii de afaceri și corporativi câștigă de obicei mai mult decât antrenorii familiei.
    • Certificarea ajută la îmbunătățirea abilităților dvs. și vă poate ajuta să obțineți clienți inițiali, dar nu vă va construi automat afacerea dvs. Nu aveți nevoie de certificare pentru a câștiga un salariu ridicat.
    Întrebarea 8 din 8:
    Care este diferența dintre un antrenor de relații și un consilier?
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de relații pas 18
    1. Consilierii au nevoie de o diplomă de masterat și o certificare mai riguroasă. Ca antrenor de relații, mai degrabă decât prin utilizarea tehnicilor terapeutice, veți ajuta clienții să se concentreze pe abilități active de rezolvare a problemelor, să stabilească obiective și să dezvolte instrumente cum ar fi comunicarea și gestionarea stresului. Cu toate acestea, dacă doriți să deveniți un consilier profesionist sau terapeut, veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de masterat în asistență socială (MSW) sau un doctorat în psihologie.
    • Antrenorii de relații nu prescriu nici un fel de medicamente sau să ofere ajutor medical pentru bolile mintale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar