Cum să fii talentat în mai multe zone

Stabilirea pentru a vă mări talentele și abilitățile în mai multe discipline este un efort îndrăzneț.De asemenea, este foarte fezabil pentru a realiza.De fapt, este mult mai ușor să devii talentați în mai multe zone decât vă puteți aștepta.Practicând abilitățile pe care doriți să le îmbunătățiți, menținând o mentalitate pozitivă și lărgiind baza de interes și cunoștințe vă poate ajuta să fiți talentați în tot felul de moduri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea mai multor talente cu practică
  1. Imaginea intitulată este talentată în mai multe zone Pasul 01
1. Practică.Indiferent de ce încerci să fii talentat, știi că trebuie să faci.Acest lucru este valabil mai ales dacă sperați să fiți talentați în mai multe zone. Din fericire, este posibil să nu aveți nevoie să practicați cât de mult credeți și poate face timp să practicem mai multe abilități în fiecare zi. Pentru a profita la maximum de momentul în care ați pus, trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce sperați să învățați.
  • Practicați două abilități diferite de 40-45 de minute fiecare, în fiecare zi timp de o lună.
  • 2. Practicați stivuirea prioritară. În timp ce puteți avea mai multe interese, utilizați stivuirea prioritară pentru a vă organiza timpul și resursele în jurul hobby-urilor pe care sunteți cel mai pasionat.
  • Verificați-vă cu dvs. o dată pe săptămână și asigurați-vă că ceea ce urmăriți este cu adevărat ceea ce doriți și bucurați-vă să faceți.
  • Nu vă faceți griji dacă vă pierdeți o zi de a practica unul dintre talentele dvs. o dată într-o vreme.Dacă practicați fiecare abilitate aproape în fiecare zi timp de o lună, veți fi pus în aproximativ 20 de ore de practică concentrată pe îmbunătățirea fiecăruia dintre talentele pe care speră să le dezvolte!
  • Imaginea intitulată este talentată în mai multe zone Pasul 02
    3. Deconstruiți talentele pe care sperați să le achiziționați. Pentru a practica în mod deliberat și eficient, trebuie să vă asigurați că sunteți absolut concentrat în timpul practicii. O modalitate de a contribui la maximizarea eficienței timpului de practică este de a deconstrui talentele pe care speră să le îmbunătățești în competențe specifice.
  • Întrebați-vă - ce, în mod specific, trebuie să fiți bun pentru a fi mai talentați la orice abilitate pe care o dezvoltați?
  • Alegeți obiective specifice pentru a obține de fiecare dată când vă așezați pentru a practica ceva.Repetați o mică sarcină sau procesați multe, de multe ori până când ați stăpânit-o. De exemplu, dacă încercați să vă îmbunătățiți capacitatea de a juca un sport, alegeți un aspect extrem de de bază de a juca acest sport și petreceți 45 de minute direct pe acest aspect specific.
  • De exemplu, dacă sperați să deveniți un jucător de fotbal mai bun, dribble o minge de fotbal înainte și înapoi pe teren cu doar un picior.
  • Dacă sperați să vă îmbunătățiți talentul ca jucător de baschet, trage doar lay-up-uri.
  • Deconstruirea efortului dvs. de îmbunătățire a unui talent vă va ajuta să îmbunătățiți și alte talente.Urmând exemplul de sport, făcând ceva fizic activ să vă aducă în formă mai bună și să vă îmbunătățiți coordonarea, ambele vor crește în general abilitățile fizice.
  • Imaginea intitulată fi talentată în mai multe zone Pasul 03
    4. Practicați până când vă puteți corecta.Practicați suficient astfel încât să fiți în măsură să observați și să corectați erorile în execuția unei abilități speciale.(Odată ce ați terminat o rutină de practică disciplinată, în timpul căreia practicați aproape zilnic timp de o lună, veți ajunge probabil la acest punct.)
  • Mergând înainte, practica dvs. va deveni mai eficientă.Acest lucru se datorează faptului că ați câștigat o bază solidă de cunoștințe din care talentul dvs. va progresa mai natural.
  • De exemplu, dacă sperați să vă îmbunătățiți capacitatea de a juca un instrument, practicați jucând aceleași note sau coarde atât de frecvent decât știți exact ce ați făcut greșit atunci când sunetul este chiar puțin.
  • Imaginea denumită este talentată în mai multe zone Pasul 04
    5. Să fie consecvente și persistente. DABBLING și practicarea sunt lucruri diferite.Jogging-ul sau pictura de două ori pe săptămână sunt lucruri distractive și sănătoase de făcut, dar pentru a dobândi talentul, trebuie să fii mai disciplinat în urmărirea dvs. de îmbunătățire. Ceva care vă poate ajuta să fiți persistenți, alegi două talente foarte diferite de a practica și de a îmbunătăți în aceeași perioadă de timp.
  • Intrați în canelura de a practica în același timp a zilei în fiecare zi.
  • Încercați să practici abilitățile legate de două talente pe care sperați să le îmbunătățiți înapoi la spate.Obțineți obiceiul de a practica un talent, apoi practicând imediat celălalt.
  • De exemplu, chiar când ajungeți acasă de la o alergare zilnică, stați jos până la vopsea.Gruparea sesiunilor de practică împreună vă va încuraja să faceți atât în ​​mod consecvent.
  • Lucrați pe două talente largi diferite pentru a crește varietatea activităților dvs. zilnice. Urmând exemplul utilizat în acest pas, făcând ceva activ ca perechile de alergare bine cu ceva creativ și contemplativ, cum ar fi pictura.
  • Imaginea denumită este talentată în mai multe zone Pasul 05
    6. Îndepărtați distragerile în timpul practicii.Nu vă bazați în întregime pe Willpower pentru a vă concentra în mod adecvat în timpul practicii.Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că timpul dvs. de practică este fără întrerupere:
  • Anulați un bloc de timp dedicat exclusiv să practice și să se angajeze să practice pentru acea perioadă completă de timp.Setați un cronometru dacă doriți.
  • Transformați telefonul pe tăcere.
  • Asigurați-vă că nu există ecrane care rulează în vecinătatea dvs. (dacă nu le utilizați pentru a vă ajuta să practici).
  • Dacă aveți muzică joacă, luați în considerare alegerea ceva fără versuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținând o mentalitate care inducătoare de talente
    1. Imaginea denumită este talentată în mai multe zone Pasul 06
    1. Sfidează gândurile negative. Pentru a menține talentul în mai multe zone, instruiți-vă pentru a preveni gândurile negative care vă pot diminua capacitatea de a lucra pentru atingerea obiectivelor multiple pe care le-ați stabilit pentru dvs. Începeți prin a acorda mai multă atenție dialogului dvs. interior. Apoi, lucrați la ruperea obiceiurilor de gândire negative.Există mai multe modalități de a vă deplasa mintea de gândire negativă:
    • Depășiți frică.Auditoare, da.Dar reflectați asupra ce vă țineți înapoi.Cele mai frecvente bariere în calea achiziționării de talente se bazează pe emoțiile dvs. Să recunoască acest lucru și să împiedice perspectivele emoționale, cum ar fi frica, să vă împiedice să urmăriți orice talent pe care doriți să îl achiziționați.
    • Filtrați negativul.Tindem să filtram pozitivul și să fim prea îngrijorați de negativ, în special în ceea ce privește perspectiva noastră asupra propriilor noastre abilități.Nu cădeți pentru această capcană mentală.Contemplați camera dvs. pentru îmbunătățire numai în măsura în care vă motivează să continuați să vă îmbunătățiți.
    • Recunoașteți terenul de mijloc.Abandonează conceptul de perfecțiune.Nu credeți că trebuie să fiți perfecți la ceva care să vă considerați talentați.
  • Imaginea numită este talentată în mai multe zone Pasul 07
    2. Întăriți poziția dvs. cu gândire pozitivă.Optimismul nu te va face bine la nimic, dar va ajuta. Recunoașteți că este în mod obiectiv în cadrul controlului dvs. pentru a decide cum să vă gândiți la ceva, în special obiectivele pe care le-ați stabilit pentru dvs. și la abilitatea dvs. de a le realiza.
  • Răspundeți la gândurile negative care apar prin re-încadrarea lor în perspective la fel de adevărate, dar mai pozitive.De exemplu:
  • În loc să se gândească: "N-am mai făcut niciodată acest lucru și pare greu:" Gândiți-vă ", iată o oportunitate de a învăța și există câteva modalități diferite de abordare a acestui lucru."
  • În loc să mă gândesc, "sunt prea leneș" sau "nu există nici o modalitate de a face asta," Spune-ți: "Nu am pus suficient timp în asta, dar mă pot încerca cel puțin și văd cum merge."
  • În cele din urmă, nu vă descurajați de gânduri despre cât de încet se îmbunătățesc talentele tale.Decideți să vă spuneți că merită încă o încercare.
  • Imaginea numită este talentată în mai multe zone Pasul 08
    3. Practicați și partea de gândire.Chiar convinge să favorizeze gândirea pozitivă o practică.Va plăti totuși.Deveniți mai puțin critici față de lumea din jurul voastră și despre voi, pur și simplu prin repetarea sentimentelor pozitive pentru tine și împingeți gândurile negative.
  • Menținerea unei mentalități pozitive nu numai că vă va îmbunătăți starea de spirit, ci vă va ajuta să vă motivați să rămâneți cu munca grea necesară pentru a obține noi talente.
  • Metoda 3 din 3:
    Extinderea capacității dvs. de a câștiga talentul în general
    1. Imaginea intitulată este talentată în mai multe zone Pasul 09
    1. Monitorizați-vă progresul. Știți că practica concentrată nu va fi întotdeauna distractivă. Realizarea dezvoltării talentelor tale, totuși, va fi. Luați notă și apreciați realizările dvs. - cum ar fi un nou timp de înregistrare personală sau o pictură deosebit de convingătoare.
    • Dacă există indicații tangibile ale progresului dvs. (poate în special picturi), plasați-le în locații pe care le veți vedea frecvent pentru a vă motiva să continuați să practicați și să vă îmbunătățiți talentele!
  • Imaginea denumită este talentată în mai multe zone Pasul 10
    2. Odihnă. Țineți mintea și corpul gata să practice cu focalizare și energie. Mai mult până la punct, odihniți strategic. Dacă talentul pe care încercați să-l îmbunătățiți necesită o activitate fizică intensă sau un accent mental, va trebui să vă păstrați mintea și corpul condiționat suficient pentru a practica eficient.
  • Acest lucru poate necesita, de fapt, să luați o zi pe săptămână.Acest lucru este important de făcut dacă vă îmbunătățește capacitatea de a practica eficient pentru restul săptămânii.
  • Imaginea denumită este talentată în mai multe zone Pasul 11
    3. Acceptați că abilitățile înnăscute este mai puțin semnificativă decât practica și perseverența.Chiar și abilitățile Unii oameni par să se nască cu venit mai mult de la antrenament decât de la talentul înns. Acest lucru este valabil pentru sportivi, muzicieni și matematicieni!
  • Știu că veți avea nevoie de niște gresie.Psihologii au ajuns să folosească termenul "grit" când se referă la un atribut deținut de oamenii de succes.Grit indică atât perseverența, cât și pasiunea în urmărirea obiectivelor pe termen lung.
  • Depășirea adversității în căutarea dezvoltării abilităților dvs. contribuie în mod pozitiv la îmbunătățirea talentelor mai general.Când se confruntă cu provocări pe care alții ar trebui să le facă față, să vă spun că prin depășirea acestora, veți avea un pas în sus pe toți ceilalți.
  • Imaginea intitulată este talentată în mai multe zone Pasul 12
    4. Îmbunătățiți-vă la talentele care vă interesează. Chiar și oamenii de știință nu sunt siguri de cum să crească talentul. Întrebarea despre modul în care devenim bun la lucruri este încă în mare parte fără răspuns.Știm că oamenii care sunt expuși la lucruri pe care le devin atrași în mod natural și care apoi devin scufundați în aceste lucruri sfârșesc să fie bune la ele.Cu formare și practică, persoanele care sunt deja în ceva devin deosebit de bune la ea.Acceptați semnificația acestor constatări și acționați în consecință:
  • Observați și jucați fără inhibiție.Inspirația și curiozitatea vă vor lovi în mod inevitabil și veți ajunge să urmăriți talentele pe care le veți interesa suficient de a rămâne.
  • Ignorați aspectele tehnice ale talentului pe care sperați să le achiziționați. Puteți aduce aspectele tehnice de perfecționare a abilităților dvs. odată ce ați comis.
  • Nu încercați să judecați de unde vin interesele voastre.
  • Evitarea acestor tendințe va permite aspirațiilor dvs. mai creative și emoționale să vă aducă la apărus.
  • Imaginea intitulată este talentată în mai multe zone Pasul 13
    5. Citit. Lectura este un loc minunat pentru a începe să înveți despre cum puteți deveni mai talentat în mai multe moduri.Unul dintre principalele beneficii vă permite să vă pierdeți curiozitatea și să vă motivați să urmăriți noi modalități de a vă extinde talentele sau de a urmări noi talente cu totul.
  • A deveni interesat de ceva ce ați citit este văzută ca o indicație că vă puteți lua mai ales la material. Dacă vă interesați de ceva nou, aruncați-vă la el.
  • Există avantaje literale pentru a citi prea: învățați despre limba și scrierea, despre orice epocă a istoriei este relevantă pentru carte și, desigur, despre conținutul conținut în cartea.Sunteți imediat mai interesați de tot felul de lucruri, doar prin glisarea ochilor înainte și înapoi pe o pagină și interpretați o grămadă de cuvinte tipărite!
  • Desigur, nimic nu se compară cu experiența hands-on. Oricare ar fi citit despre asta, practicați-vă să o faceți și să dezvoltați un nou talent!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar