Cum să hrăniți rațele sălbatice pentru copii

Există multe lucruri care intră la îngrijirea rațelor sălbatice, cum ar fi satisfacerea apetitului lor uriaș. Dacă ați salvat recent niște rațe pentru copii, este important să le obțineți într-o dietă regulată, nutritivă, astfel încât să crească în păsări de dimensiuni mari de dimensiuni mari. Dacă doriți doar să hrăniți rațele pentru copii în parc, ar trebui să le dați în continuare alimente sănătoase. Alegerea alimentelor potrivite pentru rață și asigurați-vă că le hrăniți în mod corespunzător, puteți asigura că bebelușul pe care îl hrăniți sunt fericiți și sănătoși.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea alimentelor bune pentru rațele pentru copii
  1. Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 1
1. Dați rață de rață nemedicat sau hrană. Multe fluxuri sunt medicamente, deci asigurați-vă că verificați eticheta de pe ambalaj. Duck-urile pentru copii pot supradoza pe hrana medicamentelor și pot muri. Furajele nemedicate ar trebui să fie componenta principală a dietei Duckling.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 2
    2. Să-și completeze dietele cu fructe și legume proaspete. Utilizați un cuțit pentru a tăia fin fructele și legumele înainte de a le da pe rață. Nu dați rață mari bucăți de mâncare sau ar putea sufoca.
  • Încercați să le hrăniți salată verde, morcovi, struguri, broccoli, mere, pere și țelină.
  • Dacă intenționați să vă hrăniți rațele pentru copii la parc, tăiați niște fructe și legume în sus și le puneți într-un recipient din plastic înainte de a merge. Atunci când ajungeți în parc, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ruperea mâncării în bucăți mici.
  • Imagine intitulată Feed Wild Baby Ducks Pasul 3
    3. Tratați rachetele la viermii uscați. Presărați câteva vierme cu alte alimente pe care le hrăniți rațelor pentru copii pentru a le oferi o proteină suplimentară. Puteți găsi viermii de masă la magazinul dvs. local de animale sau să le ordonați online.
  • Pentru rațele pentru copii în parc, puteți stropi unele dintre viermii de pe pământ sau în iarbă pentru a găsi rațe.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 4
    4. Adăugați drojdie de bere la mâncăruri pentru a da rață extra niacin. Deficitul de niacină este comun în rațele pentru copii și le poate determina să se dezvolte picioarele înclinate. Stropirea unor drojdii de bere în mâncarea de rață este o modalitate ușoară de a le obține niacina de care au nevoie.
  • Dacă hrăniți rațele pentru copii în parc, adăugați drojdia de bere la mâncarea în prealabil.
  • Imagine intitulată Feed Wild Baby Ducks Pasul 5
    5. Ducklings furajează pâine zdrobită, dar nu prea mult. Nu oferi mai mult de o felie pe zi pe zece racklings. Asigurați-vă că pâinea este înfundată, astfel încât rațele pentru copii sunt capabile să înghită piesele.
  • Pâinea lipsește nutrienții trebuie să aibă nevoie de rațe pentru copii. Dacă le dați prea multă pâine și se umple de ea, ei nu vor mânca alte alimente care sunt importante pentru sănătatea lor.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 6
    6. Aduceți de-a lungul apă proaspătă dacă hrăniți rațe pentru copii în parc. Rațele pentru copii au nevoie de acces la apă când mănâncă să-i ajute să-și coboare mâncarea. Dacă nu hrăniți rațele în apropierea unui iaz sau altă sursă de apă, puneți un recipient din plastic și turnați o apă proaspătă în ea. Asigurați-vă că rațele pot intra cu ușurință din recipient.
  • Metoda 2 din 2:
    Hrănirea rațelor pentru copii salvați
    1. Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 7
    1. Asigurați-vă că rațele pentru copii au întotdeauna acces la alimente. Rațele de bebeluș sunt auto-alimentatoare. După primele câteva hrăniri ale Ducklings, puteți începe să vă puneți alimentele de alimentare sau pelele într-un distribuitor alimentar. Umpleți distribuitorul ori de câte ori mâncarea lor devine scăzută. Să-și completeze dieta cu fructe, legume și alte tratamente zilnic.
  • Imagine intitulată Feed Wild Baby Ducks Pasul 8
    2. Dați rață de mâncare pe o farfurie pentru primele lor hrăniri. Ducks Baby va fi mai probabil să încerce alimente noi atunci când este ușor accesibil. După câteva alimente care utilizează aceleași tipuri de alimente, puteți începe să puneți alimentele de rață într-un vas alimentar sau un dozator. Dacă nu aveți o placă, utilizați o altă suprafață plană ca capacul unui recipient din plastic.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 9
    3. Furnizați apă în timpul fiecărei hrăbări. Este important ca rațele să aibă întotdeauna apă disponibile atunci când mănâncă. Apa ajută rațele pentru copii să-și înghiți mâncarea mai ușoară fără a sufoca. Reumpleți recipientul de apă cu apă proaspătă înainte de fiecare sesiune de hrănire.
  • Utilizați un recipient de apă care este ușor pentru rață de a intra și de a ieși din. Dacă recipientul pe care îl utilizați are o margine înaltă, plasați o stâncă în interiorul și în afara recipientului, astfel încât rațele pot urca pe ea pentru a intra și ieși.
  • Nu umpleți niciodată recipientul de apă al rațelor cu mai multă apă decât pot sta. Rațele de bebeluși salvate sunt foarte sensibile la înec.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 10
    4. Eliminați alimentele vechi, neobișnuite din zona de living a Ducklings în fiecare zi. Vrei ca rațele pentru copii să mănânce alimente proaspete. Evitați să puneți alimente noi în partea de sus a alimentelor vechi - poate descuraja rațele de mâncare.
  • Imagine intitulată Feed Baby Baby Ducks Pasul 11
    5. Spălați-vă mâinile după ce hrăniți rațele. Păsările sălbatice sunt predispuse la purtarea de boli cum ar fi Salmonella. Chiar dacă nu atingeți de fapt rațele pentru copii când le hrăniți, este încă important să vă spălați mâinile. Germenii de la rațe pot transfera la mâncărurile lor de alimente și apă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar