Cum să vă exprimați la ipad sau iphone-ul

Producția de ipad sau iPhone-ul dvs. poate împiedica copilul să provoace daune majore dispozitivului dvs. mobil, atât pe plan intern, cât și extern. În timp ce restricțiile de software nu pot înlocui niciodată un ochi vigilent, sigur că pot face lucrurile mult mai ușor!

Pași

  1. Imagine intitulată pentru copii IPad sau iPhone Pasul 1
1. Obțineți cea mai recentă versiune a iOS pentru iPad sau iPhone pentru a vă asigura că toate restricțiile și opțiunile parentale sunt disponibile.
  • Imagine intitulată pentru copii iPad sau iPhone Pasul 2
    2. Faceți copii de rezervă a fișierelor importante. Copilul dvs. ar putea să le elimine accidental, deci este mai bine să păstrați copii de siguranță doar în cazul în care! Puteți transfera fișiere de pe dispozitivul dvs. iOS la Mac sau PC folosind iTunes.
  • Imagine intitulată la copii iPad sau iPhone Pasul 3
    3. Accesați aplicația Setări din ecranul de pornire al iPad-ului dvs. Mergi la "General" și apoi la "Restricții". Dacă nu a fost deja activată, apăsați pe "Permite restricții" buton.
  • Dacă aceasta este prima dată când permițați restricții, va trebui să alegeți un cod de trecere. Asigurați-vă că selectați ceva pe care îl veți aminti!Imagine intitulată la copii rezistentă la iPad sau iPhone pas 3bullet1
  • Imagine intitulată pentru copii iPad sau iPhone Pasul 4
    4. Restricționați capacitatea de a adăuga sau șterge aplicații. Acest lucru va împiedica copilul să elimine accidental aplicații importante de pe dispozitiv sau instalând aplicații care ar putea costa bani.
  • Asigurați-vă că, de asemenea, să vă întoarceți "Achiziții în aplicații" De asemenea, astfel încât copilul dvs. nu cheltuiți accidental bani pe îmbunătățiri pentru joc.Imagine intitulată pentru copii IPad sau iPhone Pasul 4Bullet1
  • Imagine intitulată la copii IPad sau iPhone Pasul 5
    5. Seteaza "Necesită parola" Opțiunea la "Imediat" astfel încât copilul dvs. trebuie să ceară întotdeauna permisiunea de la dvs. pentru a achiziționa sau a descărca o aplicație. Mai devreme, s-ar putea să fi limitat abilitatea de a adăuga sau șterge aplicații, dar este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău.
  • Imagine intitulată pentru copii IPad sau iPhone Pasul 6
    6. Setați toate restricțiile corespunzătoare pe filme, emisiuni TV și aplicații care pot fi accesate pe dispozitiv. Toate aplicațiile, filmele și emisiunile TV care sunt descărcate sunt evaluate corespunzător și pot fi restricționate.
  • Imagine intitulată pentru copii IPad sau iPhone Pasul 7
    7. Setați opțiunile de "Adăugarea prietenilor" și "Jocuri multiplayer" la off.Face același lucru cu "Găsește-mă prin e-mail" și "Permiteți invitaților jocului." Acest lucru va împiedica străinii să vă găsească copilul.
  • Imagine intitulată pentru copii IPad sau iPhone Pasul 8
    8. Opriți limba explicită pentru Siri.
  • Imagine intitulată la copii iPad sau iPhone Pasul 9
    9. Obțineți un caz de protecție protectoare pentru iPad sau iPhone. Copiii pot fi foarte dur pe jucăriile lor, în special pe dispozitivele lor mobile fragile! Chiar dacă o acoperire de protecție este scumpă, ar trebui să o primiți. Va plăti pentru sine foarte, foarte repede.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că un caz dur și restricțiile de software nu reprezintă o înlocuire a supravegherii corespunzătoare! Asigurați-vă că verificați dispozitivul și copilul dvs. din când în când, pentru a vă asigura că îl folosesc în mod corespunzător și adecvat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar