Cum de a alege un pat pentru un copil mic

Un pat de copil este adesea folosit ca un pas de mijloc în tranziția de la un pat la un pat cu două dimensiuni sau mai mari. Un copil poate fi mutat într-un pat de copil încă de 18 luni și poate rămâne, de obicei, în ea până la vârsta de 5 ani. Deoarece copilul dvs. petrece 10 până la 13 ore pe zi, este important să alegeți un pat de copil care este confortabil și sigur.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unui pat sigur
  1. Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil de copil 1
1. Căutați un pat de copil care stă mai jos la sol. Acest lucru vă va ajuta copilul să intre și în afara patului și va reduce, de asemenea, șansa de rănire dacă copilul cade.
  • Dacă sunteți preocupat de căderi, puteți pune niște amortizare pe podea în jurul patului.
  • Poate doriți să plasați un scaun robust, lângă pat, dacă copilul dvs. are nevoie de un pic mai mult ajutor de a începe și de pe saltea.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil copil 2
    2. Alegeți un pat solid pentru copii. Un cadru din lemn va fi cel mai vapor pat, dar dacă alegeți un cadru metalic, verificați articulațiile pentru a vă asigura că șuruburile sunt securizate. Vrei să fii sigur că patul nu poate fi învârtit sau să se spargă în timp ce copilul tău dormește sau urcă în pat.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil copilul 5
    3. Căutați gardări care se atașează la cadrul patului. Acest lucru se va asigura că un copil predispus la aruncarea și întoarcerea nu se poate rula din pat. Este important să instalați garnituri pe ambele părți ale patului, chiar dacă patul este împotriva unui perete, pentru a împiedica copilul să devină între perete și saltea.
  • Asigurați-vă că gardeleile sunt spălate cu saltea.
  • Puteți achiziționa paturi care vin cu garnituri sau cumpărați separat șinele și atașați-le singur.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil de copil 3
    4. Selectați un cadru de pat cu un design sigur. Căutați margini rotunde atunci când rama este făcută din lemn sau metal. Nu ar trebui să existe părți pe pat sau pe cadru care iese. Acest lucru va împiedica copilul să se joace de orice margini ascuțite.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil copil 4
    5. Asigurați-vă că patul este realizat cu vopsea netoxică și finisaje. Deoarece unele vopsele pot conține substanțe chimice care provoacă reacții dăunătoare sau alergice, nu doriți ca copilul să mestecați pe cadru de pat sau altfel punerea în gură în gură.
  • Căutați o vopsea naturală sau un finisaj și compuși organici volatili mici sau COV, care sunt compuși organici care devin cu ușurință vapori sau gaze și conțin elemente cum ar fi hidrogen, oxigen, fluor, clor, brom, sulf sau azot.
  • Dacă vopsește-ți locul de pat, optați pentru culori întunecate sau pastelate, care vă vor ajuta copilul să doarmă mai bine fără a fi stimulată prea mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil de copil 6
    6. Selectați o saltea corespunzătoare. Ar trebui să alegeți o saltea care să se potrivească cadrului, de preferință o saltea de dimensiuni de crit. Saltea ar trebui să fie retardantă de foc, de asemenea. Este mai bine să alegeți o saltea fermă, astfel încât copilul nu se poate scufunda în ea și se potrivește.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil copilul 7
    7. Alegeți un pat care se va potrivi saltelei dvs. Un copil poate fi prins în cazul în care saltea este prea scurtă sau provoacă un decalaj. Copilul dvs. va fi obișnuit să doarmă într-o saltea de dimensiuni de critică, care va face tranziția la patul de copil atât mai ușor.
  • Partea 2 din 2:
    Având în vedere alți factori
    1. Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil de copil 8
    1. Verificați evaluările privind siguranța consumatorilor. Căutați certificarea Asociației Producătorilor de produse minore (JPMA), care asigură că patul de copil a adoptat reglementări stricte de siguranță. Ați putea dori, de asemenea, să verificați ghidul producătorului național sau recenzii utilizatorilor pentru a vedea ce alte consumatori au experimentat cu patul pe care l-ați ales.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil de copil 9
    2. Alegeți un pat ușor de asamblat. Instrucțiunile de montaj online vă vor informa ce să vă așteptați atunci când construiți patul și ce instrumente de care aveți nevoie. Asigurați-vă că aveți pe cineva care să vă ajute să puneți patul împreună.
  • Puteți căuta comentarii de utilizatori online pentru a vă spune despre experiențele altora, punând patul împreună și cât de bine se menține patul după o utilizare extinsă.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil copil 10
    3. Alegeți un stil prietenos pentru copii. Poate doriți să cumpărați un pat care se potrivește cu mobilierul deja în camera copilului dvs. sau ați putea redeora camera pe baza stilului patului. Veți dori un stil care să vă facă copilul încântat să doarmă în patul lor nou.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil mic 11
    4. Alegeți un pat care este prietenos cu bugetul. Încercați să găsiți un pat de copil care să se potrivească cu bugetul dvs. Cu toate acestea, este important să nu lăsați un preț mai ieftin să suprascrie importanța siguranței.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat pentru un copil mic 12
    5. Examinați garanțiile potențiale ale patului. Unii producători vor avea garanții de până la 90 de zile pe piese pentru pat, în timp ce altele vor avea o garanție completă până la un an. Acest lucru ar putea fi important dacă o parte se rupe pe pat și trebuie înlocuită sau reparată.
  • 6. Plasați un protector de saltea pe pat. Copiii pot umezi patul, mai ales dacă nu sunt încă instruiți toaletă. Pentru a preveni deteriorarea saltelei, obțineți un protector de saltea. Împingeți-l peste saltea copilului sub foile lor.
  • sfaturi

    Deoarece copiii folosesc doar un pat de copil pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a trece la un pat mai mare, este ușor de găsit paturi pentru copii folosite de vânzare. Amintiți-vă că cumpărați patul "ca și," Deci, asigurați-vă că este încă sigur ca copilul dvs. să doarmă și nu este deteriorat în nici un fel.
  • Dacă doriți să cumpărați un pat care va dura mai mult timp, puteți alege să utilizați o saltea de dimensiuni duble și să o modificați pentru ao face mai puțin prietenoasă. În acest caz, cumpărați gusturi separate pentru a se atașa la părțile laterale ale patului. Eliminați-le când copilul crește mai în vârstă.
  • Avertizări

    Majoritatea paturilor de copil au o limită de greutate de 50 de lire sterline. Pat-ul se poate rupe dacă un adult stă pe el.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar