Cum să se comporte în biserică (pentru copii)

Copiii se pot plictisi și neliniștiți în timpul unui serviciu bisericesc, dar nu este de obicei binevenit pentru ei să se rătăcească sau să fie neliniștiți, în timp ce alții încearcă să acorde atenție și să participe. Din punct de vedere tehnic, acest lucru nu se aplică doar copiilor puțini, dar surprinzător, se aplică studenților de liceu, precum și unii adulți, mai ales dacă aveți ADHD (tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție).

Pași

  1. Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 1
1. Veniți la biserică pregătită pentru serviciu. Acest lucru înseamnă, cel puțin pentru copii suficient de vechi pentru a înțelege, de a folosi toaleta, au o băutură de apă și, dacă este cazul, să mănânce o masă înainte de a intra în sanctuar sau să nu mestece guma în timpul serviciului. Copiii foame sau însetați pot avea un timp greu de durată de serviciu sau mai lung și să meargă la baie poate fi o întrerupere a mai multor oameni pe măsură ce vă faceți calea între pisici sau scaune și în jos.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 2
    2. Păstrați în mod rezonabil și liniștit.Pentru majoritatea bisericilor, serviciul este un eveniment solemn, iar zgomotul sau mișcările nedorite pot distrage oamenii.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 3
    3. Rochie confortabil.Dacă este rece în aer liber, purtați o jachetă care poate fi îndepărtată înainte de a vă așeza astfel încât nu sunteți cald și transpirat în timp ce ascultați liturghia sau mesajul.Pentru vreme caldă, în special fără aer condiționat, evitați să purtați îmbrăcăminte formală ca un sacou de costum și cravată dacă nu este cerută de credința sau credințele dvs. religioase.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 4
    4. Stați într-o locație inconspicuoasă.Așezat spre spate sau cel puțin în apropiere de un culoar va reduce distragerea pentru alții dacă comportamentul dvs. devine o problemă.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 5
    5. Ascultați liniștit și acordați atenție serviciului.Dacă sunteți interesat de evenimentele care se întâmplă, veți fi mai puțin zgomotos.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 6
    6. Ține-ți mâinile acasă.Nu trageți la oamenii care stau lângă tine sau nu-și deranjează lucrurile dacă sunt la îndemână.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 7
    7. Găsiți sau aduceți o bucată de hârtie la Doodle sau Scribble pentru a vă menține ocupat dacă nu puteți tolera comportamentul dorit.Este posibil să aveți nevoie să aduceți un stilou sau un creion, dacă nu există niciunul disponibil.Nu trageți sau scrieți în publicațiile Bisericii dacă se găsesc în locurile.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 8
    8. Participați ca parte a grupului atunci când liderul serviciului solicită congregației să crească pentru rugăciune, cântând sau alte activități.Cântați cu adulții, dacă este potrivit, dar nu cântați prea tare de voce dacă nu sunteți familiarizați cu cântecul sau pur și simplu nu puteți purta o melodie.
  • Imaginea intitulată se comportă în biserică (pentru copii) Pasul 9
    9. Căutați alternative dacă nu puteți reuși să vă comportați pentru serviciu. Unele biserici au clase sau grupuri pentru copii pentru a menține copiii ocupați în timp ce adulții se închină.
  • sfaturi

    Părinții care doresc ca copiii lor să se bucure de practicarea credinței lor religioase ar trebui să încerce să facă experiența plăcută și semnificativă în timp ce copilul este mic.
  • Părinții ar trebui să folosească bunul simț și să-și disciplineze copiii dacă sunt prea perturbatoare în timpul bisericii sau în orice moment nepotrivit.Predarea copiilor în timp ce sunt foarte tineri să se comporte, face procesul mai ușor pentru copii și părinții lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar