Cum să mănânci nuca de cocos

Cocosul este delicios să mănânce brut, prăjit și ca parte a altor mese și produse de coacere. Utilizați unelte grele și forța pentru a sparge nucleele deschise și pentru a îndepărta carnea din interior. Dacă nu aveți o nucă de cocos plină, puteți folosi și nucă de cocos, lapte de nucă de cocos și ulei de nucă de cocos pentru a adăuga aromă bogată în supe, sosuri, prăjiți cartofi prăjiți și produse de coacere.

Pași

Metoda 1 din 4:
Consumul de nucă de cocos brut
  1. Imaginea intitulată mănâncă Coconut Pasul 1
1. Poke în nucă de cocos cu un cuțit ascuțit. Plasați nuca de cocos pe o placă de tăiere cu găurile sau indentările cu care se confruntă în sus. Susține partea de jos a nucleuului ferm cu o singură mână, sau o împământează prin plasarea pe partea superioară a unei cârpe de mâncare laminate. Cu cealaltă mână, încercați să strângeți un cuțit ascuțit în fiecare dintre cele trei găuri ale lui Coconut până când merge ușor.
  • Împingeți cuțitul în nucă de cocos doar suficient pentru a crea o deschidere, apoi scoateți-o cu atenție.
  • O șurubelniță poate fi utilizată în locul unui cuțit pentru a intra în nucă de cocos.
  • 2. Scurgeți apa de nucă de cocos într-un castron sau sticlă. Ridicați nuca de cocos și transformați-o cu susul în jos pe un recipient. Lăsați-o să o scurgă complet. Salvați apa de nucă de cocos pentru a bea sau adăugați la un smoothie mai târziu.
  • 3. Plasați nuca de cocos pe o suprafață tare și spargeți-o cu un ciocan. Coaja exterioară a nucleuului este atât de greu încât un cuțit obișnuit nu va putea să-l taie. Pentru ao sparge, puneți cocosul într-o pungă de plastic curată sau o pungă de ziploc mare și puneți-o pe o suprafață tare, ca o cale de acces din beton. Utilizați un ciocan pentru a sparge nuca de nucă de cocos până când se rupe în bucăți.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 4
    4. Utilizați un cuțit de unt pentru a separa carnea de nucă de cocos din cochilie. Scoateți bucățile rupte de nucă de cocos din sacul de plastic și plasați-le înapoi pe placa de tăiere. Întoarceți fiecare piesă cu fața în jos și fixați cochilia cu o singură mână. Abordați partea de nucă de cocos cu un cuțit de unt și îndepărtați cu grijă carnea din cochilie.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 5
    5. Desprindeți pielea de la carnea de nucă de cocos cu o peler de legume. Odată ce toată carnea de nucă de cocos este eliberată de cochilie, folosiți o peiser de legume pentru a-și îndepărta pielea. Trageți de pe acoperirea fibrei maro, așa cum ați fi un cartof. Clătiți carnea de nucă de cocos pentru a îndepărta orice reziduu de pe piele.
  • 6. Depozitați nuca de cocos proaspăt în frigider timp de 4-5 zile. Așezați bucățile de nucă de cocos într-un recipient plastic etanș sau o pungă de blocare cu zip sigilate. Păstrați-le la frigider timp de 4-5 zile.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând cocos mărunțită
    1. Grate de cocos în bucăți mici sau mari. Grate proaspete de cocos cu un brânză de metal. Utilizați partea cu găuri mai mici pentru nucă de cocos mărunțită și partea cu găuri mai mari pentru fulgi de nucă de cocos mai mare. Pentru a face bucăți mai mari, asemănătoare cipului, utilizați o pescăru de legume.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 8
    2. Păstrați nuca de cocos în frigider timp de 1-2 zile. Dacă vă grăbiți de cocos, depozitați în frigider într-un recipient din plastic etanș.Încercați să o utilizați în decurs de 2 zile, când va începe să meargă rău. Asigurați-vă că aruncați orice nucă de cocos rămași după data aceasta.
  • 3. Toast Flakes de nucă de cocos în cuptor timp de 5-10 minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade Fahrenheit (aproximativ 167 grade Celsius). Răspândirea cocosului tocat pe o foaie de coacere non-stick. Toast-l pentru 5-10 minute până când este rumenit.
  • Utilizați cocosul de cocos proaspăt pe care l-ați ratat sau cumpărați cocos Shredded de la magazinul local de bacanie.
  • Dacă cumpărați nucă de cocos îndulcită, ei vor avea nevoie de mai puțin timp de gătit pentru a maro.
  • Cocoșul de cocos toas poate fi adăugat la iaurt, salate, cereale, înghețată și alte gustări.
  • Imagine intitulată Manca Coconut Pasul 10
    4. Păstrați fulgi de cocos prăjit într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 luni. Puneți nucă de cocos prăjită, mărunțită într-un recipient din plastic etanș. Depozitați recipientul într-un loc care nu se va încălzi sau umed, ca un dulap de bucătărie. Cocoșul va păstra până la două luni dacă este sigilat în mod corespunzător.
  • Coconutul mărunțit va păstra în congelator timp de până la un an.
  • Metoda 3 din 4:
    Gătit cu nucă de cocos
    1. Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 11
    1. Gatiti cu ulei de cocos. Uleiul de nucă de cocos poate fi o schimbare excelentă pentru uleiul de măsline în rețetele dvs. regulate, în special dacă gătiți o masă agitată. În timp ce conține doar la fel de mult grăsime ca și alte uleiuri, ulei de nucă de cocos conține, de asemenea, acizi grași cu catenă medie, care sunt metabolizați mai repede în organism. Utilizați aceeași cantitate de ulei de cocos în rețetele dvs. ca și alte grăsimi.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 12
    2. Adăugați lapte de nucă de cocos la supe și sosuri. Laptele de cocos este o modalitate vegană, fără lactate, de a adăuga un pic de cremă pentru supe și sosuri, fără a le face prea grele. De exemplu, încercați să faceți un sos de nucă de cocos de ananas pentru mese aromatice. Laptele de cocos poate face, de asemenea, o marinadă mare pentru pui sau creveți.
  • Imaginea intitulată mănâncă Coconut Pasul 13
    3. Gatiti mesele centrate pe cocos. Coconutul este un ingredient cheie în multe feluri de mâncare populare din întreaga lume. Experimentați cu diferite rețete pentru a vă simți cum să gătiți cu nucă de cocos. Unele feluri de mâncare pentru a încerca să includă:
  • Coconut Chutney, un vas indian de sud
  • Thai Curry
  • Tom Kha Gai Supă
  • Creveți de cocos
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând deserturi de nucă de cocos
    1. Imaginea intitulată mănâncă Coconut Pasul 14
    1. Coaceți un tort de nucă de cocos. Preîncălziți cuptorul la 325 ° F (163 ° C). Într-un castron mare, amestecați 1 cutie de lapte condensat, 3 ouă, 0.5 cani (120 ml) lapte de nucă de cocos, 0.5 cupe (120 ml) lapte și 2 cani (470 ml) nucă de cocos rasă. Se toarnă amestecul într-o tigaie de prăjitură de dimensiuni medii și coaceți timp de 25 de minute.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 15
    2. Face ca tortul de nucă de cocos POPS. Face ca tortul de cremă de nucă de cocos să se prăbușească tortul de nucă de cocos într-un castron și amestecând în îngheț de vanilie. Se adaugă glazură și se amestecă până când amestecul are o consistență asemănătoare aluatului. Rulați aluatul în bile de dimensiuni de dimensiuni ping și le îmbracă în frigider timp de 2 ore, apoi introduceți bastoanele de lollipop.
  • Pentru o atingere adăugată, împingeți tortul apare în ciocolata topita și să le răcească încă 2 ore.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 16
    3. Face bomboane de cocos. Face bomboane de nucă de cocos acoperite cu ciocolată prin amestecarea 1.75 ceasca de cocos tocat, 1.75 cesti de zahăr de cofetărie, 1 cană de migdale tocate și 0.5 cani (120 ml) lapte condensat într-un castron de dimensiuni medii.Rulați amestecul în bile care sunt de aproximativ 1 inch (2.5 cm) în dimensiune și le îmbracă în frigider timp de 20 de minute. Îndepărtați bilele în ciocolată topită și lăsați-i să se răcească încă 20 de minute.
  • Imagine intitulată mănâncă Coconut Pasul 17
    4. Înlocuiți făina pe bază de cereale cu făină de nucă de cocos pentru coacere. Făina de nucă de cocos este o alternativă bogată în proteine, fără gluten la făină regulată. În timp ce acesta poate fi folosit în locul făinii obișnuite, ar trebui să îl schimbați la o treime din făină pe care reteta dvs. îl solicită, deoarece este mult mai absorbant. Asigurați-vă că vă amestecați foarte bine ingredientele pentru a preveni făina de nucă de cocos de la agitație.
  • sfaturi

    Cookie-uri de cocos, Bare de nucă de cocos, și plăcintă cu crema de nucă de cocos sunt câteva alte obiecte de desert pe care le puteți face cu nucă de cocos.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar