Cum să fii bun la ping pong

Ping Pong uneori primește un rău rău. În unele cercuri, este o modalitate de a ucide 5 minute în subsol. În altele, este un sport în care cei mai buni concurenți se plătesc în milioane. Dacă doriți să vă transformați hobby-ul într-o adevărată abilitate, luați racheta dvs. și să începeți.

Pași

Partea 1 din 3:
Început
  1. Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 1
1. Achiziționați un bun paletă. Aveți nevoie de unul cu un cap bun care are încă tot sau cea mai mare parte a mâinii pe ea. Dacă sunteți un începător, alegeți o paletă pentru începători - sunt concepuți pentru mai puțin spin și viteză pe bile greu de returnat. Dacă sunteți gata pentru ceva mai avansat, obțineți o lamă medie rapidă pentru un control optim și accent pe tehnică.
  • Dacă utilizați europeanul "a strange mana" aderență, cumpărare bâta corectă, spre deosebire de asiatic "PEN-HOLD" Grip care are o aderență mai scurtă.
  • Când selectați prima dvs. lilieci, nu cumpărați o bâtă care este publicitată ca fiind extrem de spinny și / sau puternică, tentantă, deși ar putea fi. Cunoașteți nivelul dvs. Dacă nu, va fi în detrimentul dvs. pe măsură ce începeți să jucați.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 2
    2. Începeți să jucați într-o poziție gata. Corpul tău trebuie să fie echilibrat, relaxat și gata să se miște în orice direcție. De fapt, după fiecare accident vascular cerebral, ar trebui să vizitați să reveniți la poziția pregătită. Asigurați-vă că brațul dvs. de redare este gata să lovească și mingea.
  • Dacă aveți o forehand mai bună, stați puțin mai mult la stânga și viceversa dacă aveți o backhand mai puternică.
  • Dacă sunteți drepți, stați în general la stânga cu piciorul drept ușor înainte. Dacă sunteți stângaci, stați în general în dreapta dvs. cu dvs stânga piciorul ușor înainte.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 3
    3. Fi gata să se miște rapid.Mingea poate merge aproape oriunde în funcție de modul în care este plasat și cum este curbat. Dacă rămâneți la poziția dvs. gata, veți avea mai multă viteză fizică la Get-Go. Foloseste-l! Un adversar rapid este adesea greu de bătut.
  • Rămâneți în mod rezonabil potrivit. Du-te jogging și face o întindere dinamică înainte de a juca pentru a încălzi corpul și reflexele.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 4
    4. Scopul pentru colțuri. Dacă reușiți să obțineți mingea în colț, este aproape imposibil să loviți chiar și pentru jucătorii experimentați. Marginile muncii de masă. Cu toate acestea, dacă nu sunteți suficient de calificat pentru a vă îndrepta cu exactitate mingea, nu riscați. Ai putea pierde un punct dacă mingea stinge de pe masă.
  • Aceasta poate fi o mișcare extrem de strategică atunci când este combinată cu viteza. Un minut trimiteți un fastball la marginea de mare a mesei și de următorul trimiteți un melc chiar în fața plasă pe marginea dreaptă. Colțurile sunt deosebit de dificil atunci când adversarul tău nu știe ce să se aștepte.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Ping Pong Pasul 5
    5. Păstrați-vă returnarea scăzută peste rețea. Amintiți-vă această regulă: mai puțin spațiu înseamnă mai puțin unghi. Cea mai mică vă trimiteți mingea peste net, cu atât este mai greu pentru adversarul dvs. să pună un unghi fantezist pe minge. De asemenea, va fi dificil pentru ei să lovească mingea cu putere semnificativă.
  • Există totuși o excepție de la această regulă: lobs. În acest caz, trimiteți mingea incredibil de mare peste rețea și plasați-o chiar la marginea mesei, încurajând adversarul tău să rateze.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Ping Pong Pasul 6
    6. Cunoașteți faultele. Există multe faulturi și lucruri care sunt considerate puncte pentru cealaltă echipă. De exemplu, dacă săriți mingea de două ori înainte de a trece peste ea este o pierdere de punct. De asemenea, în servire, este obligatoriu să aruncați mingea în sus 6 inci (15.2 cm) deasupra mâinii sau este un fault.
  • Nu-ți cunosc faultele? Apoi, ați putea pierde jocul oricum - un fel de nerespectare nu știți că nu puteți zgâria pe 8-Ball în piscină. Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu regulile de bază ale Ping-Pong înainte de a intra în orice joc serios competitiv.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea tehnicii tale
    1. Imaginea intitulată Fii bun la Ping Pong Pasul 7
    1
    Curba sau adăugați roti la minge. Curbele pot fi greu, dar odată stăpânite - pot salva jocul. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
    • Urmăriți unghiul rachetei adversarului. Dacă se mișcă de la scăzut la înălțime, vă puteți aștepta topspin (rotiri în sus). De la înălțime la scăzut, backspin (rotiri în jos). De la stânga la dreapta, plimbare Sidepin, și de la dreapta la stânga, stânga passpin.
    • Puteți compensa rotirea cu unghiul de rachetă. Dacă vă confruntați cu o minge cu topspin, unghi-vă racheta în jos și loviți-vă la mingea deasupra centrului său. Dacă vă confruntați cu o minge cu backspin, unghiați racheta și loviți mingea sub centrul său. Dacă rămâne în partea dreaptă, unghiați racheta spre dreapta și loviți mingea în stânga. Dacă rămâneți la stânga, unghiați racheta spre stânga și loviți mingea în dreapta.
    • Maestru și arta lui Sidepin. Acest lucru poate limita sever opțiunile adversarului dvs. atunci când vine vorba de returnarea mingii. Experimentați cu lovirea mingea pe dreapta sau la stânga și desenați-o în centru, creând o partenetspin. Adesea, mingea nu va merge acolo unde adversarul tău se așteaptă să meargă.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 8
    2. Folosește-ți întregul corp, mai ales când te-ai lovit cu forehand. Întregul tău corp este ceea ce vă oferă putere - nu doar brațul sau încheietura mâinii. Trebuie să faceți swift și agil, folosind și șoldurile și umerii.
  • Pentru a vă accelera forehand, rotiți șoldurile și umerii înapoi în timpul backswing. Apoi veniți în timp ce completați leagănul. Acest transfer de greutate corporală vă oferă o putere mai multă putere și oomph. Dacă duce, de asemenea, la un atac consistent.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 9
    3. Se amestecă lungimea și viteza. Chiar dacă nu aveți tehnica dvs. de 100%, dacă jucați ca un nebun fără consecvență, veți putea să vă psihiarați adversarul. Du-te adânc, du-te scurt, folosește Spin, loveste drepte, du-te viteza pură, plimbare cu marginea etc. Păstrați concurența pe degetele de la picioare.
  • Pentru a face acest lucru mai ușor asupra dvs., utilizați acea poziție gata. Fiți gata să vă transferați greutatea în orice punct, dar mai ales după ce servește și între lovituri. Fiți pregătiți pentru un atac la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Ping Pong Pasul 10
    4. Relaxați-vă corpul. Amintiți-vă că mingea cântărește aproape nimic. Întotdeauna se rotește. Dacă vii la ea cu o aderență strânsă și cu forță tare, rigidă, o să o omori în mijlocul aerului. Înainte de a intra într-un joc, slăbiți corpul și aderența voastră. Are nevoie doar de o atingere ușoară, indiferent dacă mingea vine la tine sau dacă trebuie să mergi la urmărire după ea.
  • Relaxați-vă și mintea. Dacă pierzi controlul asupra temperamentului tău, s-ar putea să-ți dai seama de joc. Dacă ați pierdut mai multe fotografii la rând, nu vă supărați -. Nu renunțați niciodată până când jocul sa terminat. În Ping Pong, valul se poate transforma într-o bătăi de inimă.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea mai bună și mai bună
    1. Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 11
    1. Utilizați numai racheta proprie. Fiecare rachetă este diferită. Toți au sentimentul propriu și propriile lor caracteristici unice. Dacă doriți să vă relaxați și să vă relaxați, jucați jocul dvs. de sus, utilizați propria tachetă. Știți cum să o lucrați și ce să vă așteptați, spre deosebire de oricare alta. Dacă utilizați jocul altcuiva, performanța dvs. nu va fi consecventă.
    • Deoarece această rachetă este ca brațul tău drept, ai grijă de asta. Păstrați-l într-un caz când nu îl utilizați. Spălați-l cu săpun cald și apă dacă are o suprafață netedă (cauciuc sponget inversat). Alternativ, utilizați un dispozitiv de curățare a rachetei pentru ao păstra în starea vârfului.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 12
    2. Practică singură. Dacă aveți nevoie să ajungeți într-un punct în care loviturile dvs. sunt consecvente, încercați să practicați singuri împotriva unui perete. Practicați fiecare tip de împușcătură, lucrați la rotire, lungime și viteză. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți pentru racheta dvs. și să cunoașteți exact ce nuanță are nevoie de fiecare accident vascular cerebral.
  • De asemenea, puteți utiliza podeaua pentru rotiri. Practicați-l în jos și obțineți-l să vină înapoi la dvs. Apoi treceți și pe unghiuri diferite.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 13
    3. Practică tot timpul. Practica nu face perfect, dar face obiceiul. Dacă practici tot timpul, veți afla ce să vă așteptați chiar de la dvs. Fotografiile dvs. vor fi consecvente și veți putea să vă îndreptați mingea în interiorul vieții sale. Deci, dacă practicați singur, cu un prieten sau cu un competitiv, faceți-o.
  • Cu toate acestea, la început, lipiți de practică și nu concurenți. Este ușor să fii frustrat cu ceva care pare atât de simplu, chiar dacă nu este. Există un motiv pentru care este un sport competitiv în anumite zone ale lumii.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 14
    4. Tren până când accidentele dvs. devin a doua natură. Când tocmai începeți într-un sport sau în dezvoltarea unei pricepere, toată energia mentală și concentrarea se va gândi. Pentru a vă relaxa și a vă dezvolta cu adevărat tehnica, va trebui să treceți de această etapă. Continuați să jucați până când loviturile devin automate și nu trebuie să vă gândiți la ceea ce faceți cu mingea sau unde va merge.
  • Gândiți-vă la asta ca și conducerea. La început, ai fost atât de nervos, luând toți stimulii din jurul tău. Acum puteți conduce și nu vă amintiți nici măcar să ajungeți acolo. Ping Pong este același. Doar relaxați-vă și lăsați-vă să se întâmple.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Ping Pong Pasul 15
    5. Alăturați-vă unei ligi sau unui club. Dacă singurele persoane pe care le cunoașteți cine joacă sunt unchiul dvs. și de 8 ani în jos pe bloc, jocul dvs. nu se va îmbunătăți niciodată. Alăturați-vă unei ligi sau unui club în zona dvs. pentru a găsi indivizi asemănători care vă pot pune abilitățile la încercare. Și nu contează nivelul tău, fie majoritatea cluburilor bun venit pe toți jucătorii, de la începători la practic profesional.
  • Statele Unite ale Americii Tenisul de masă are un site web excelent pe toate cluburile afiliate cu organizația lor - ia un Gander la pagină pentru a găsi unul în zona dvs. Cluburile lor vin, de asemenea, cu antrenori care vă pot ajuta să lucrați la slăbiciunile voastre și să vă dezvoltați și punctele forte.
  • sfaturi

    Experimentați cu diferite tipuri de servesc. Deplasați-vă de la masă și experimentați și cu distanța.

    Avertizări

    Nu strângeți paleta prea tare, vă veți zdrobi degetele! De asemenea, nu veți putea apărea în mod eficient.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar