Cum de a alege un nume de confirmare

Alegerea unui nume de confirmare este un pas important pe calea de a trăi o viață sfântă devotată și sfântă în Biserica Catolică. Numele dvs. de confirmare, de obicei numele unui sfânt, va servi atât ca un memento pentru angajamentul dvs. față de Dumnezeu, cât și ca inspirația voastră de a fi un steward al Bisericii. Există multe metode pentru alegerea numelui unui sfânt, cum ar fi alegerea bazată pe trăsături și abilități comune sau găsirea sfântului dvs. patron pe baza zilei de naștere. Cel mai important lucru de a ține minte, totuși, este că ar trebui să vă gândiți profund și să vă rugați despre numele dvs. de confirmare. Cu îndrumare din partea familiei, comunității bisericești și a lui Dumnezeu, veți putea alege unul care vă convine cel mai bine și vă va inspira de ani de zile.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea unui nume bazat pe trăsături comune
  1. Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 1
1. Decideți ce trăsături sunt cele mai aplicabile celor care sunteți ca persoană.Virtuți specifice pe care Sfântul dvs. ar putea expune să includă răbdare, perfecțiune, umilință, diligență, mortificare, blândețe, ascultare, rugăciune, caritate sau simplitate. Luați în considerare ce trăsătură (e) se corelează cel mai bine cu cine sunteți.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 2
    2. Alegeți un sfânt similar dacă sunteți pios. Pietatea este învățată cel mai ușor vorbind despre cum arată. Este o virtute care conține elemente de umilință și religiozitate.
  • Sfântul Francis de Assisi a fost considerat o încarnare a pietății. Prietenia lui cu Dumnezeu a fost a doua natură. El a ascultat Scriptura și Evanghelia, dar a fost mai mult un om de acțiune decât a fost contemplarea.
  • Unii sfinți, cum ar fi Sfântul Hippolytus, Sfântul Helen și Sfântul Olga, nu au devenit sfinți până mai târziu în viața lor. Au făcut greșeli, dar în cele din urmă au devenit sfinți prin pocăință și martiriu.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 3
    3. Alegeți un sfânt care se potrivește cu personalitatea dvs. de ieșire. Dacă observați nevoile altor persoane și vorbiți în sprijinul acestora, alegeți un sfânt care se potrivește cu asta. Sfinți ca Sfântul Angela Merici, Sfântul Teresa de Avila și Sfântul Maria Goretti au fost sfinți cunoscuți că au ieșit în sfîrșitul lor.
  • Sfântul Maria Goretti a fost un martir virgin, cu care se confruntă decizia păcatului sau a morții înainte de vârsta de 12 ani și spunând cu curaj că Dumnezeu nu ar vrea ca acest lucru să se întâmple.
  • Sfântul Teresa din Avila a fost cunoscută ca un reformator activ. Ea a petrecut timpul și energia reformându-se și carmeliților, conducându-i înapoi la observarea deplină a regulii primitive.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 4
    4. Alegeți un sfânt bazat pe curaj sau curaj. Având curajul este modul în care mulți sfinți și-au dobândit sfântul. Dacă sunteți un fel de persoană care se ridică la tipul mic, alegeți pe cineva curajos să vă ghideze călătoria spirituală.
  • Sfântul George este cunoscut că este sfântul curajului și curajului, în special pentru puterea sa în timpul bătăliei.
  • Sfântul Joan al Arcului este un alt sfânt cunoscut pentru curaj și curaj.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea unui nume bazat pe speranțele dvs. pentru viitor
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 5
    1. Găsiți-vă sfântul, privindu-vă ziua de sărbătoare din ziua în care v-ați născut. Puteți afla multe despre locul unde vă îndreptați, privindu-vă de unde vă aflați. Uită-te înapoi în ziua în care te-ai născut pentru a vedea dacă te simți conectat la sfântul tău de naștere.
    • În fiecare zi a anului are sărbătoarea cel puțin unui sfânt. Potriviți ziua de naștere în ziua de sărbătoare a acelui sfânt.
    • O mare sursă on-line pentru a privi numele sfântului bazat pe zilele lor de sărbătoare este: http: // catholicsains.Info / Calendar-of-Saints /
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 6
    2. Căutați un sfânt patron care împărtășește interesele dvs. Pentru fiecare cauză, există un sfânt patron care se potrivește. Baza numele de confirmare pe care îl alegeți pe interesele și cauzele sfinților patronului pe care îl aveți în minte.
  • Dacă sunteți conectat la animale, ați putea dori să vă numiți după Sfântul Francis de Assisi, care a fost cunoscut pentru că a fost un mare iubitor de animale.
  • Dacă sunteți conectat la acte de altruist, alegeți numele maximilian după Saint Maximilian Kobe.
  • Dacă simțiți o conexiune la muzică, alegeți numele Cecelia după Saint Cecelia.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 7
    3. Decideți ce sau cine vă aspirați să fiți ca persoană. Sfântul tău ar trebui să te ajute să trăiești cât mai mult stilul unui stil de viață, deci alegeți un sfânt care vă inspiră și pe cine admirați. În credința voastră, ce aspirați să faceți?Lăsați aspirațiile, rugăciunile voastre și îndrumarea dvs. devotament în alegerea.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea selecției dvs. în alegerea unui nume
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 8
    1. Restrângeți lista până la doi sfinți. Găsiți o legătură spirituală cu poveștile celor doi sfinți pe care ați ales-o. Sfântul Joan al arcului, de exemplu, este amintit pentru curajul ei mare și dragostea pentru Dumnezeu.Sfântul Agnes din Roma era doar doisprezece ani când era martirizată pentru devotamentul ei față de Dumnezeu și pentru castitatea ei.Sfântul Tarcisius a fost un martir de doisprezece, ucis pentru că nu ar renunța la Sfânta Euharistie.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 9
    2. Discutați despre selecțiile dvs. cu o familie sau cu prietenul care practică catolicismul.Nu fiți timizi să discutați despre opțiunile dvs. cu părinții dvs., sponsorul dvs. sau pastorul dvs.Discutați ce te-a atras sfinților pe care ați ales-o pe un nivel spiritual.
  • Discutați din nou cu familia și prietenii dvs. când ați făcut selecția între cele două nume. Practicați-vă că numele dvs. de confirmare din nou și din nou.
  • Practicați scrierea numelui de confirmare ca parte a numelui dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 10
    3. Rugați-vă sfântului al cărui nume ai ales. Când te rogi, cere ca sfântul să intervină pentru tine, că el sau ea vă ajută să faceți mari alegeri morale și să cereți ca ei să fie un ghid puternic pentru tine spiritual pentru tot restul vieții voastre.
  • Partea 4 din 4:
    Adăugarea unui nou nume
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 11
    1. Obțineți un formular de informații de confirmare. Când ați găsit un sfânt care vă inspiră și credința voastră, completarea unui formular este următorul pas. După finalizarea formularului de raportare a numelui de confirmare furnizat de biserica dvs., returnați-l la catehistul dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 12
    2. Completați formularul de informații de confirmare. Fiecare formă nu este aceeași, dar majoritatea dintre ele conțin cereri similare de informații. Veți fi solicitat numele dvs. complet, sexul, adresa, informațiile de contact, ocupația și data nașterii.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 13
    3. Completați formularul cu informații despre numele dvs. Acest lucru este întrebat mai des pe formulare menite să fie completate de copiii mai mici. Dacă da, ajutați-i pe oamenii mai tineri să completeze informații despre sfinți pe care au ales-o.
  • Fiți pregătiți să răspundeți la întrebările despre cine este sfântul lor și de ce doresc ca sfântul să fie numele lor de confirmare.
  • Întrebările din ziua lor de sărbătoare, nașterea lor și moartea lor vor fi, de asemenea, întrebați despre formele de confirmare a numelui.
  • De asemenea, ar putea avea nevoie să dea două exemple despre cum sfântul era martor și ucenic al lui Isus Hristos.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 14
    4. Răspundeți la întrebări cu privire la credința voastră. În plus față de celelalte informații prezentate în acest pasaj, formularul de confirmare va necesita detalii despre propria credință. Listează data botezului, denominația ați fost botezați și când intenționați să fiți confirmați.
  • Dacă doriți să faceți o afirmare publică a credinței prin faptul că a fost botezată sau confirmată într-o altă denominație creștină, indicați că, pe forma dvs., plasând un semn de verificare prin această opțiune.
  • Dacă doriți să fiți informați despre orice oportunități viitoare, biserica dvs. are pentru confirmare, indicați opțiunea cu un semn de verificare.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de confirmare Pasul 15
    5. Informați directorul de pregătire a confirmării sau pastorul dvs. Sfântul pe care l-ați ales.Este important ca toată lumea să fie pregătită înainte ca episcopul să sosească în ziua cea mare. Când vorbiți numele de confirmare și episcopul vă confirmă în acel nume, veți ști că ați făcut alegerea Duhului Sfânt.
  • Cumpărați cărți, statui și / sau imagini afiliate cu numele dvs. Memento-urile vizuale de-a lungul vieții dvs. și viața de zi cu zi vă vor ajuta în timpul reflecției.
  • Apelați-vă la sfântul dvs. patron pentru îndrumare și inspirație în conducerea unei vieți sfinte ca Dumnezeu a intenționat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unii sfinți de sex feminin bun pentru fete sunt: ​​Mary, Elisabeta, Anna, Maria Magdalena, Veronica, Joanna, Cecilia, Agnes, Agatha, Claire, Catherine, Bernadette, Maria Goretti, Faustina, Theresa si Lucy.
  • Dacă doriți, puteți avea un părinte sau un tutore legal să vă ducă la Biroul Federal potrivit și să aveți numele dvs. de confirmare a făcut o parte din numele dvs. legal. În caz contrar, nu este un nume valid sau inițial în Guvern, dar numai în Biserică.
  • Unii sfinți buni de sex masculin pentru băieți sunt: ​​Michael, Raphael, Gabriel, Iosif, John, Petru, Paul, James, Augustin, Ambrose, Justin, Francis, Anthony, Dominic și Maximilian Kolbe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar