Cum să fii creștin

Ai simțit remorchea Spiritul și dragostea în viața ta? Dacă credeți în Isus Hristos, ca Domnul și Mântuitorul vostru, începeți să trăiți în Hristos "Grace prin credință, salvat la fapte bune".Dacă ați ales să deveniți creștini, dar nu știți dacă există mai mult pentru dvs. sau nu, acest articol va arunca o lumină asupra primului dvs. viață și a trăi în dragostea lui Dumnezeu.
A deveni creștin este ușor și nu necesită rituri sau ritualuri, deși unele biserici au cursuri și confirmări de către un pastor sau preot. Noul dvs. început în noua dvs. naștere, totuși, conduce în dezvoltarea personală a servirii altora și a trăi în Hristos, așa cum sa discutat mai jos.

Pași

Partea 1 din 3:
Convertiți la creștinism
  1. Imaginea intitulată Fii un pas creștin 1
1. Permiteți credinței să vă conducă la noua dvs. cale spre ascultare. Când creștinii se confruntă cu probleme, ei au și puterea prin Isus. Veți avea, de asemenea, o iertare uimitoare, har, vindecare și minuni inclusiv miracolul mântuirii și viața veșnică. Credinţă este o parte esențială a vieții personale ca creștin. Cand ai credinţă, Nu vă lăsați păcăliți de frică.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 2
    2. Fii credincios în martorul tău lui Isus. Fiecare creștin este de a predica Evanghelia în cuvânt și faptă, dar face acest lucru cu blândețe și respect. Hristos nu a predicat ceea ce voiau oamenii să audă. Dacă ar fi avut-o, Domnul nostru nu ar fi fost răstignit. Oamenii se vor jigni, dar asigurați-vă că, dacă se jignesc, nu mai agiți mai multe emoții pentru a agrava problema în schimb să le calmezi sau să slăbești conversația.
  • Imaginea denumită este un pas creștin 3
    3. Găsiți comunitate și asamblare cu alți creștini. Chiar dacă puteți merge singur cu Yehoshua sau Isus, va ajuta mai mult dacă găsiți un grup de credincioși creștini de susținere care vă pot ajuta reciproc și vă pot încuraja în noua dvs. credință. Puteți găsi util să discutați cu un creștin. Alegeți pe cineva pe care îl respectați pentru integritatea și cunoștințele sale ca creștin. Aflați diferența dintre bisericile Evangheliei. Alegeți o întâlnire creștină pentru a participa și a fi părtășia. Luați în considerare și decideți cu privire la baptiști, catolici, luterani, metodici, nedenominaționali, ortodocși, penticostali, Mormon etc. denominațiuni pentru a decide care este Biserica pe care Hristos a început, "Pilonul și fundația adevărului".
  • Imaginea intitulată este un pas creștin 4
    4
    Să fie botezați. Botezul este despre venirea în comunitatea lui Hristos. Acesta este al doilea pas al mântuirii, după pocăință. Poate fi considerat ca a auto portret din aderarea la Hristos în moartea și învierea în inima voastră (nucleul ființei dvs.) și în ochii observatorului. "Petru le-a zis:" Pocăiți-vă și botezați, fiecare dintre voi, în numele lui Isus Hristos pentru iertarea păcatelor și veți primi darul Duhului Sfânt "(Fapte 2:38). Botezul a fost descris de apostolul Pavel ca: "Prin urmare, suntem plantați împreună (United) cu el prin botez în moarte: că, așa cum Hristos a fost ridicat din morți de slava Tatălui, chiar și noi, de asemenea, ar trebui să mergem în noutatea vieții" (Roman 6: 4).
  • Amintiți-vă când vă botezați este un act de ascultare, dar nu vă poate oferi mântuirea de la sine. Trebuie să vă pocăiți, să credeți și să vă puneți credința în Isus Hristos.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 5
    5. Se pocăiește ce înseamnă, "Întoarceți-vă la Dumnezeu" pentru mântuire. Pocăi Pentru păcatele tale. Când tu în mintea sau fapta ta sunt condamnați pentru păcat, faceți penitență, astfel încât să puteți fi iertați și puteți continua să trăiți ca un copil al lui Dumnezeu. Verbărește-ți credința în iertarea lui Isus și regretul tău pentru toate căile pe care le-ai căzut în ascultare. Acesta este un moment bun pentru a recunoaște eșecul dvs. personal și neascultarea față de Dumnezeu. Credeți că Isus Hristos vă iartă. Pocăinţă Întotdeauna se exprimă într-o viață schimbată - vă întoarceți de la păcat și la Isus Hristos - atunci, Acceptați darul dvs. gratuit de mântuire Prin credința în moartea răscumpărătoare a lui Isus prin harul lui Dumnezeu. Ca Fiul omului, a spus Isus, "Tată, dacă este voința voastră, lăsați-o cu ceașcă amară de la mine - totuși, nu voința mea, ci să fie făcută", dându-se în mod liber părinților săi ceresc, pentru că îi iubește pe tatăl său.
  • Imaginea intitulată este un pas creștin 6
    6. Iubesc pe Isus și iubesc pe alții cu dragostea pe care o oferă Isus. Creștinismul este o relație personală cu Isus, un mediator între Dumnezeu și om, cu Duhul lui Dumnezeu ca prieten și mângâietor. Aceste lucruri reflectă inima ta schimbată și iubesc unul dintre cele mai importante aspecte ale unei vieți creștine. Ar trebui să urăști păcatul și să nu ai nimic în inima ta împotriva nimănui nici măcar un păcătos. Dumnezeu vă va da o inimă nouă cu o nouă putere când căutați și găsiți Duhul Sfânt.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 7
    7. Înțelegeți darul lui Dumnezeu când înțelegeți ce Efeseni 2: 8-10 spune: "Pentru că este "prin Grație" Ai fost mântuit, prin credință și asta "nu de la tine", Este darul lui Dumnezeu - nu prin fapte, astfel încât nimeni nu se poate lăuda. Căci noi suntem lucrarea lui Dumnezeu creată în Hristos Isus să facă fapte bune, pe care Dumnezeu a pregătit-o în avans pentru noi."(Efeseni 2: 8-10)
  • Partea 2 din 3:
    Creșterea cu ascultarea
    1. Imaginea intitulată este un pas creștin 8
    1. Nu fi prea nemulțumit să renunțați și să iubiți. Când deveniți creștini, veți avea o nouă atitudine față de Dumnezeu. Când citiți Biblia, nu citiți doar paginile de cuvinte, doar pentru a arăta bine și credeți că faceți un lucru bun. Studiați porțiunile mici la un moment dat sau cât de mult puteți. Absorbi mental fără a fi copleșită. Veți găsi că este util să continuați să studiați cine este Isus și ceea ce a făcut. Biblia afirmă că "Toți au păcătuit și au căzut în afara gloriei lui Dumnezeu" (Romani 3:23). Cu alte cuvinte, fiecare persoană a făcut greșit. Romani 6:23 continuă, "Păcatul salariilor plătește este moartea, dar darul dă Dumnezeu este viața veșnică a lui Hristos Isus Domnul nostru."Dragostea lui este perfectă, cu puterea de a depăși prin toate harurile sale suficiente, abundente, că Duhul Său Sfânt ar trebui să locuiască în voi și pe sângele Lui, pe măsură ce tatăl tău curge în vene ca pe un copil al împăratului tău. Astfel, tu, atunci "nu mergem cu asta, dar în el" Prin primirea măsurii sale de credință, un cadou gratuit - pe care îl puteți sluji (iubind pe alții, arătându-l mai departe).
  • Imaginea denumită este un pas creștin 9
    2. Citiți Sfânta Biblie pentru a învăța legea. Amintiți-vă că nu este doar rugăciuni. După pocăința dvs., puteți primi Duhul Sfânt și puterea de a trăi o viață asemănătoare cu Hristos. Veți începe să înțelegeți ce trebuie să faceți cu plimbarea dvs. cu Domnul. Pentru a deveni creștin, trebuie să crești în Hristos. Aflați despre Isus. Cred că a murit, a crescut de la morți ca Mântuitorul tău și apoi rugați-vă pentru pocăință la cel adevărat Dumnezeu. Ai putea spune: "Tatăl, Doamne, mă întorc din păcatul meu, toate greșelile mele greșite - vreau să mă schimb și cu adevărat vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și că sunt acum iertat liber și salvat de la pedeapsa pentru păcatele mele - ca liber dar și puneți o viață nouă în mine. Vă mulțumim pentru darul dvs. pentru a primi Sfantul Duh În numele lui Isus.
  • Imaginea numită este un pas creștin 10
    3. Ascultați mai mult decât sacrificiul. Dumnezeu iubește ascultarea mai mult decât sacrificiul pentru dragul său. Când asculți ceea ce a spus el, evitați păcatul și ura. Cu sacrificiu, renunți la ceva. Să înțeleagă postul sau orice alt act de a da departe ceva ar trebui făcut cu cunoștințele. Pentru că Isus a spus, "Dacă nu vă iubiți unul pe altul, nu sunteți nimic." Și așa, Isus a explicat darul uimitor al lui Dumnezeu pentru noi când i sa cerut să nu-ți iubească unul pe celălalt: "Doamne, când te-am văzut foame sau însetate sau străin sau gol, bolnav sau în închisoare și nu ai grija de tine?` El a răspuns, "Cu adevărat vă spun că, în măsura în care nu ați făcut-o la unul dintre cei mai puțini dintre copiii mei, nu ați făcut-o. Acestea vor dispărea în pedeapsa veșnică, dar cei neprihăniți în viața veșnică."(Matei 25: 44-46)
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 11
    4. În tăcere, conectați-vă cu Isus. Citirea pe religie vă va ajuta, dar este doar un început. Puteți găsi pe Dumnezeu urmând în calea lui și păstrați tăcut în rugăciuni de ceva timp în fiecare zi. Isus a spus să-mi urmezi și "Eu și tatăl meu va veni la tine și trăiesc cu tine." Fiți atenți și permiteți ființa completă să vă liniștiți în timp ce stați să vă rugați. În grabă sau cu o mulțime de cuvinte, puteți face o muncă ideală, dar pentru a vă îndeplini scopul ca creștin pentru care ați fost chemați să fiți creștini să vă plimbați încet, deoarece nu vă faceți griji, nu vă faceți griji și nu vă faceți griji tu cu Isus.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind un adevărat creștin
    1. Imaginea intitulată Fii un pas creștin 12
    1. Știți că Dumnezeu este dragoste. Dacă simțiți nevoia de schimbare a vieții voastre și doriți să fiți liberi de opresiunea păcatelor dvs., atunci vedeți dragostea lui Dumnezeu pentru voi. Dacă doriți să învățați să trăiți o viață mai bună fără poverile trecutului dvs., atunci vizitați o biserică creștină și aruncați o privire la versetul Bibliei John 3:16, "Căci Dumnezeu a iubit atât de mult lumea că El ia dat pe singurul Său "Isus], că oricine crede în El nu va muri, ci va avea viața veșnică." Aceasta înseamnă că Dumnezeu ia trimis pe Fiul Său să ne elibereze prin încrederea și credința noastră în El. După Isus Hristos să includă întâlnirile creștine cu oamenii de credință asemănătoare, fiind botezată, în numele Tatălui, Fiul și Duhului Sfânt, ca un semn de acceptare a vieții voastre noi.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 13
    2. Continuați plimbarea. După ce l-ați acceptat pe Hristos primind Duhul Sfânt, Urmați-l în viața de zi cu zi, rugându-vă, citiți Biblia și după exemplul lui Hristos. Umblați în dragoste, spunându-i pe alții, "Căci există un singur Dumnezeu și un mediator între Dumnezeu și oameni, omul Hristos Isus" (1 Timotei 2: 5) Fiul lui Dumnezeu, care este Domnul și Mântuitorul pentru toți cei care crede, se pocăiește și îl urmează. Asa de, plimbare în spirit, și trăiesc să facă bine celorlalți, conform legii iubirii lui Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată este un pas creștin 14
    3. Practicați dragostea și acceptați unul pe altul. Reflectă dragostea lui Dumnezeu prin bunătate, iertați pe alții, făcând pace, având o relație credincioasă și iubitoare cu credincioșii. Când întâlniți priveliști conflictuale, nu mergeți prin sentimente - judecăți pe nimeni cu asprime, nici măcar pe voi în Duhul lui Hristos. "Indiferent de ce faci la cel mai mic dintre copiii mei, îmi faci" a spus Isus. Când îți îndeplinești scopul, ai fost creat, simți o profundă împlinire, pace și bucurie chiar și prin vremurile mai dure în viață.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 15
    4. Să înțeleagă pe alții ca și cum te înțelegi. Amintiți-vă că toate ființele umane sunt incomplete și păcătoase, inclusiv pe tine. Sunt mulți non-credincioși, dar asta nu înseamnă că nu poți fi prieteni cu ei. Fii un exemplu cu atitudinea ta care ar trebui să fie ca cea a lui Hristos. Deși Hristos sa așezat și a mâncat cu păcătoși, el a învățat și-i conduce să devină sfinți. Gândiți-vă la Saul, care odată a persecutat creștinii făcuți Pavel care a devenit un urmaș iconic al lui Isus. Cu toții ne împiedicăm în multe feluri. Amintiți-vă înălțimea de la care ați căzut! Iartă ca Hristos Dumnezeu să vă ierte.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 16
    5. Fii spiritual. Duhul lui Dumnezeu, atârnă de credință, speranță și caritate. Deci, trăiți în Duhul, urmând adevărul și bunătatea și nimeni nu vă poate lăsa din mâinile lui Isus. Simțiți-vă în siguranță că credeți că Dumnezeu este refugiul tău. Dragostea lui Dumnezeu este perfectă și aruncă frică. Dumnezeu te-a creat să fii plin de bucurie în viață. Nu înșelați creștinismul să fie un set de coduri morale pentru a trăi prin faptul că îndepărtează fericirea din viață. Nu vă fie rușine, să trăiți liber, să vă apropiați de Dumnezeu în orice moment, să intrați într-o relație personală cu El și să fiți transformați ca al lui. Acceptați pe Dumnezeu ca sursa dvs. de fericire, cu o bucurie și el vă va conduce să găsiți adevărata fericire în el. Dumnezeu este cel mai glorificat când îl mulțumești după ce ai găsit că ești cel mai mulțumit în el.
  • Imaginea intitulată Fii un pas creștin 17
    6. Apărați pe Dumnezeu tact. Nu blestem în mod inutil. Dacă cineva spune ceva care te doare, nu-i lași să intre în piele. La urma urmei, când Domnul însuși a fost acuzat de vinovăție (chiar dacă nu a făcut nimic rău, deoarece el este sfânt), el nu sa răzbunat sau chiar se înfurie. Acționează înțelept când cineva vă acuză credința sau vorbește despre Dumnezeu. Isus a condus pe cei care au făcut templul tatălui său ca o piață. Urmați exemplul său. Dumnezeu nu face greseli. Nu credeți că a făcut ceva greșit sau rău. El știe exact ce face și toate planurile sale pentru tine sunt bune și realizabile. Dacă te plimbi în calea dreaptă și îngustă, el pune înaintea ta, el devine refugiul tău.
  • sfaturi

    Citiți și sunteți încurajați de inspirarea exemplelor de Dumnezeu care lucrează în viețile oamenilor care au devenit creștini și au primit miracole și vindecări - care vă pot ajuta să credeți ce poate face Dumnezeu pentru voi, fiind creștin.
  • De câte ori primiți Sfânta Comuniune -- Ca un dar de la Hristos, faceți acest lucru în amintirea lui Isus Hristos, dând sângelui și trupului vieții sale, așa cum se explică el însuși, cu privire la pâinea și vinul la "Cina Domnului." "Sfânta Comuniune" este Isus pentru noi toți să trăim în noi.
  • Sfântul Biblie acționează lucrările răscumpărătoare ale lui Dumnezeu în această lume. Biblia creștină este împărțită în două categorii de Vechiul Testament și Noul Testament. Biblia protestantă conține 66 și Biblia catolică conține 73 de cărți, iar diferitele Biblii ortodoxe estice au un număr diferit de cărți. Această diferență este în numărul de cărți ale scriitorilor evrei incluși în Vechiul Testament. Numărul de cărți din volumul Noului Testament nu variază, ci este același printre acele denominațiuni.
  • Primele patru cărți ale Noului Testament sunt numite Evanghelii ( "Vești bune") Pentru că prezintă Evanghelia în schimbare de viață care vă aduce noua viață în Isus Hristos. Cartea lui Ioan este, în general, recunoscută ca un loc bun pentru a începe să înțeleagă învățăturile lui Isus Hristos.
  • Cartea Apocalipsa este ultima carte din Biblie și este o carte foarte interesantă de citit, dar sărind chiar în ea poate distrage atenția și înfricoșătoare, oferindu-i cititorului o singură bucată mare de mesaj biblic care pare să dea emoții mistice, nu credință de credință de care aveți nevoie. Asigurați-vă că înțelegeți locul său în contextul Evangheliei înainte de a citi această carte complicată a Bibliei.
  • Nu aveți nevoie de nimic de a deveni creștin, ci să vă pocăiți după ce ați auzit Evanghelia, astfel încât atunci să urmați pe Isus Hristos. Ni sa spus să fim botezați și să arătăm iubirea cu cel puțin al copiilor lui Dumnezeu, ca și Domnului, dar nu câștigăm mântuirea făcând această lucrare.
  • Majoritatea bisericilor protestante vă încurajează să fiți botezați ca un simbol al convertirii dvs. personale, pocăindu-vă / întoarceți-vă la Dumnezeu și fiind recunoscător pentru moartea și învierea lui Isus Hristos pentru plata păcatului vostru și pentru a fi mântuiți.
  • Bisericile catolice și ortodoxe Sacramente care vă întâmpină în biserică sunt structurate și acolo trebuie să căutați îndrumări spirituale formale (cum ar fi confirmarea de la un preot) în aceste biserici.
  • Nu trebuie să fiți botezați să mergeți la cer sau să fiți creștini, este pur și simplu o prezentare publică a credinței noastre.
  • Pentru a cunoaște pe Dumnezeu, trebuie să aveți și să păstrați o relație strânsă cu el. Citiți Biblia cât mai des posibilă, rugați-vă și acceptați-l ca salvator. Participați la biserică, dacă este posibil.
  • Amintiți-vă că Dumnezeu te iubește și că va fi întotdeauna acolo pentru tine.
  • Indiferent de statutul minorităților (exemplu: dacă sunteți dezactivat, biracial etc.,) Încă mai fi creștin. Dumnezeu ți-a creat modul în care ești și nu te-a creat să te urăști. Sunteți iubiți, iar diferențele voastre nu vă vor împiedica să fiți capabili să deveniți creștini.
  • Deși ați fost convinși că atunci când deveniți creștini: lucrurile vor fi întotdeauna mai bune - căsnicia voastră va vindeca - nu veți fi bolnavi - toate problemele din viață vor fi rezolvate etc. Dar, "Nu!" care este pur și simplu neadevărat. Isus a spus că, pentru că l-au urât, oamenii vă vor urî (Matei 24: 9). S-ar putea să fiți batjocoriți, râdeți și persecutați. Nu lăsa asta să te ia jos. Această viață nu durează foarte mult, iar răsplata ta este mare în ceruri.
  • Există denominațiuni (sucursale) ale creștinismului care au abordări diferite ale doctrinelor. Căutați o biserică creștină care învață din Biblie și că sunteți mulțumit. de la propriile interpretări personale. Unele credințe / învățături / tradiții variază de la denominație, la fel ca credințele personale ale congregației. Găsiți o biserică cu care vă mulțumiți și dacă ceva pare off, sau merge împotriva convingerilor dvs. personale, întrebați pe cineva și vorbiți despre asta.
  • Ați putea păstra un jurnal și scrieți despre experiențele dvs. cu Dumnezeu în viața de zi cu zi. De exemplu, faceți o Jurnalul de rugăciune cum ar fi păstrarea unei înregistrări a rugăciunii și a rezultatelor dvs. Dacă vă îndoiți sau renunțați, nu vă așteptați la nimic uimitor dincolo de mântuirea lui Dumnezeu.
  • Ați putea citi cărți bazate pe Scripturi biblice pentru doctrine care vă interesează. Sau, studiați scrierile lui Biserica timpurie (ca în Biblie), precum și istoria creștinismului. Încercați să nu vă simțiți negativ influențați sau vinovați pentru orice lucruri rele au raportat că alți creștini au făcut-o. În timp ce împărtășiți credința, erau încă oameni care au păcătuit. Nu trebuie să pierzi inima datorită păcatului altora.
  • Nu toți cei care "apel" ei înșiși creștini cred în lucrurile prevăzute în Biblie. Unii nu cred într-un Isus divin, iad sau păcatul original. Dar ei ar putea să se numească creștin ca o formă de evlavie, în ciuda refuzului adevărului său. Cel mai important lucru despre a trăi ca a creştin este crezând în punctul de viață ca Isus învățat și urmând regula de aur. Bineînțeles, Isus a învățat credința în Dumnezeu ca fiind reală, atât de puternică și de judecător, și să trăiască ca Isus învățat ca creștin, cineva va crede în Dumnezeu și cred în Isus, de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar