Cum să fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională

Biblia spune, "Soțiile, fiți supuși soților voștri, astfel încât, chiar dacă unii soți sunt neascultători față de Cuvânt, ei pot fi câștigați fără un cuvânt prin comportamentul soțiilor lor, pe măsură ce își respectă comportamentul CHATE și respectul. Pornirea voastră nu trebuie să fie doar a părului și purtând bijuterii de aur sau punerea pe rochii - dar lăsați-o să fie persoana ascunsă a inimii, cu calitatea imperizabilă a unui spirit blând și liniștit, care este prețios în vedere a lui Dumnezeu."(1 Petru 3: 1-4)

Te gândești uneori la ceea ce este nevoie pentru a avea o minunată căsătorită relaţie ca o femeie, Bună soție creștină într-o căsătorie tradițională constând dintr-un bărbat cu o femeie? De fapt, depinde de tine și soțul tău ca creștini tradiționali să lucreze prin tine Relația în Hristos și cum puteți face fiecare parte pentru a îndeplini dorințele și nevoile reciproc.

Puteți fi o mare soție și glorifica pe Dumnezeu În familia voastră pe care ați format-o împreună și aici sunt câteva sugestii.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 1
1. Fi sigur în tine prin menținerea spiritului lui Hristos în căsnicia voastră. Planificați să aveți închinare de familie, să cânte cântece spirituale și să aveți Timp liniștit cu Hristos împreună, închinarea lui Dumnezeu și dezvoltându-vă plimbarea în Hristos. Asigurați-vă că Studiați Biblia și să-L laude pe Dumnezeu pentru oportunitățile voastre și de a vă oferi viața voastră. Au o relație personală cu Isus. Orice lucru care merge prost să se roage și să nu se sprijine pe propria înțelegere. Proverbe 3: 5
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 2
    2. Alegeți bucuria în viața voastră căsătorită: J.O.Y. se bazează pe iubire "Iisus", "Alții" și apoi în cele din urmă, "Tu"-"dar nu ultimul," Pe măsură ce Biblia spune că ești "pentru a iubi pe alții "pe măsură ce vă iubești"." Deci, iubiți-vă cât de mult îi iubiți pe alții și apoi aveți Conceptul câștigător direct de la Hristos! Acest lucru, de exemplu, înseamnă, de asemenea, nu încercați să controlați direct soțul sau alte persoane (încercați o persuasiune blândă). J.O.Y. înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să judecați în mod greșit sau aspru, dar o veți face ierta tu și alții.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 3
    3. Invata sa Rugați-vă fervent și eficient. Biblia spune: "Rămâneți într-un obicei de a participa în mod regulat la biserică" cu soțul sau singur (sau cu prietene), dacă este necesar. "Rugați unul pentru celălalt." Rugați-vă împreună și "Rugați-vă fără încetare" și "onoarea Hristos în tot ceea ce faceți și spuneți"... Viețile noastre fizice sunt în Hristos și spiritual "Viața lui pe acest pământ este în noi și suntem în El." El este "la dreapta tatălui din cer, unde el continuă să ne permită." (Romani 8:34)
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 4
    4
    Puteți avea o relație lungă și fericită Fiind vesel, pozitiv și încrezător cu soțul, dacă este "grijuliu". Criticarea și punerea în jos la soțul dvs. sau în fața lui în public este o modalitate de a-și insulta gustul la femei. Realizați că, dacă el este cu tine, este pentru că te-a ales și vrea să fie cu tine. El vă găsește destul de sexy, chiar dacă nu vă simțiți ca și cum ați fi, așa că sunteți acolo pentru el. Amintiți-vă că atitudinea și dorința sunt părți importante ale sentimentul și a fi sexy. Stima de sine săracă lasă o gaură în viața ta, care este teribilă pentru căsnicia ta. Asigurați-vă că continuați să aveți distracție ocazională și să vă ajutați reciproc să aveți o viață interesantă împreună, nu doar încercând să se controleze reciproc sau doar să te tachineze despre distracție. Tease frumos, și înseamnă asta. Avea un sentiment de umor.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 5
    5. Imagina: "Dacă soțul tău a plecat mâine?" Vrei să mai ai prietene pe care le vezi cel puțin o dată pe săptămână, grupul tău special de biserică pe care te duci, zile pline și seara aglomerată? Dacă nu ați fost întregi, soțul dvs. ar trebui întotdeauna să încerce să umple o gaură în viața voastră. Ei bine, este unul pe care nu-l va umple vreodată și s-ar putea să vă simțiți în mod inadecvat și nefericit, dacă nu vă puteți păstra cu prietenii și familia, precum și cu aglomerarea veselă slujită pe Hristos.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 6
    6
    Exprimați-vă nevoile în mod clar, dar nu vă acuzați reciproc. Cu excepția cazului în care soțul dvs. citește mințile, nu vă așteptați ca soțul dvs. să știe doar ce doriți. Dacă doriți sau aveți nevoie de ceva, întrebați și discutați împreună. Nu renunta doar la sugestii si o figura pe care o va face si "veniți" fără comunicarea calm, clar și direct. Dacă ceva este greșit pentru tine, spune așa. Prieteniile creștine și relațiile funcționează cel mai bine atunci când fiecare partener își exprimă calm emoția actuală - fără a-și îndeplini ce a făcut cealaltă. Frecvent, A "ma simt confuz", sau "ma simt trist" este tot ce-i ia pentru el să se întoarcă și să întrebe, "De ce?" Apoi spuneți pur și simplu, "Când ai lovit ușa, m-am simțit ignorat (sau insultat)." Lăsa "simt..." Fii cuvântul tău cheie. Evitați să spuneți "tu"--ca în "m-ai întristat." Spune ""Asta ma făcut să mă simt trist." Luați responsabilitatea pentru propriile dvs. nevoi și sentimente.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 7
    7. Nu vă așteptați să vă dea visele voastre. El trebuie să încerce să încerce să facă bine și trebuie să continuați să încercați și, dar nici unul dintre voi nu va fi vreodată perfect. Așteptările nesatisfăcute sunt frutrate pe toată lumea. Cu toate acestea, dacă amândoi continuați să lucrați la căsătoria dvs., veți fi întotdeauna implicați în viața celorlalți, chiar și atunci când unul dintre voi vine puțin scurt. Dacă așteptările dvs. sunt cu adevărat prea mari, foarte idealiste sau nerealiste, ar trebui să stabiliți standarde care pot fi obținute. De exemplu, este nedrept să vă așteptați să fim turite cu posesiuni. Au dragostea vieții tale la domiciliu, să stai acasă, să încerci să gătești acasă la mai multe mese pe săptămână față de a ieși să mănânce mâncăruri junk în schimb.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 8
    8. Împărtășește gătitul și house treburile cât mai mult posibil, mai ales dacă ambele lucrează în afara casei. De asemenea, dacă doriți mai mult timp, fiți pregătiți să aveți această dorință îndeplinită cu un efort, spălarea hainelor și curățarea casei împreună și relaxându-vă împreună.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 9
    9. Alegeți bătăliile. Nagging și nitropking pot distruge o relație. Atâta timp cât vasele devin curățate și sunt neîntrerupte, de exemplu: Nu vă aflați în legătură cu modul în care doriți mașina de spălat vase încărcată - "calea cea buna". Lăsați-l să facă așa ceva în felul său. Nu transpiră lucrurile mici. Concentrați-vă asupra a ceea ce este mai important și nu fiți un reclamant. Poate explica teoria pe măsură ce îi arătați cum credeți că trebuie să fie făcut o dată și apoi lăsați-o singură.

    "Soții, puneți-vă sub autoritatea soților dvs., așa cum ați plasat-o sub autoritatea Domnului."(Efeseni 5:22) Dar numai în măsura în care nu face crime, nu este crudă sau de fapt abuziv (nu jocul vina...) pentru tine, copii sau alte persoane.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 10
    10. Încurajați-vă soțul în Domnul: că el trebuie să facă așa cum spune Biblia: "Soți, iubiți-vă soțiile pe măsură ce Hristos a iubit biserica și ia dat viața pentru el." (Efeseni 5:25) Dacă soțul dvs. nu arată dragostea, do nu cereți Atenţie sau afecțiune. Doar întrebați cu bucurie pentru un anumit ajutor și alegeți un timp pentru a da o îmbrățișare și sărut sexy: el poate răspunde bine, dacă nu este supărat - sau dacă nu este locul potrivit și timpul potrivit.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 11
    11. Ajutați-l să se simtă confortabil în a arăta afecțiunea simplă verbală și agitabilă fără a duce întotdeauna la sex: Începeți această îndrumare utilă în public cu laudă publică pentru amabilitate și bunătate, arătând că sunteți încântați de faptul că zâmbetul de atenție, ușor giggle și spune ceva "lingușire vă va duce peste tot," și încearcă "de-a prinsea" uneori sau jucând "stai departe-" Având distracție - și a fi atrăgătoare și un pic de coe când există Nu șansa de a merge prea departe, adică: în fața legilor sale, la magazin, și astfel. Această afecțiune și distracție vor duce la momentul în care aveți șansa și timpul în privat.
  • Imaginea intitulată face sex în timpul perioadei Pasul 10
    12. Păstrați viața sexuală interesantă, Dar dacă ceva se simte demulț, nu reușesc să explic cum te-a făcut să te simți. Fiți dispuși să încercați niște lucruri nevinovate, noi (sau chiar să vă abordați / abordați-o cu afecțiune fără a cere) și discutați-le - nu doar să vă distrați jocul distractiv și inofensiv atunci când sugerează ceva ce nu simțiți imediat este să faceți apel imediat. Acest lucru îl poate face să se simtă respins sau că nu vă distrați. Cel puțin să fie dispus să o discute frumos și poate încercați, dar niciodată nu faceți nimic de neconfortabil cu după discutarea cu el. De asemenea, nu vă fie frică să discutați despre ceva ce ați putea fi interesat. Intimitate fizică este la fel de importantă pentru o căsătorie ca și "Intimitatea emoțională". Hrăniți-le pe amândouă.

    "Nu se lipsesc reciproc de relații sexuale, cu excepția cazului în care amândoi sunteți de acord să vă abțineți de la intimitatea sexuală pentru o perioadă limitată de timp, astfel încât să vă puteți da mai complet rugăciunii. După aceea, ar trebui să vă întâlniți din nou, astfel încât Satana să nu vă poată ispiti din cauza lipsei de auto-control." (1 Corinteni 7: 5)
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 13
    13. Acceptați-l și mai ales puținul lui maniere și obiceiuri. Acceptați-l așa cum este el, astfel încât să aveți respect atât de profund și recunoștință pentru el că nu ați vrea niciodată să vă schimbe. Are atât de mult să vă ofere, dacă îi dați spațiul pentru a fi el însuși. El este un individ în creștere, la fel ca tine. Ajutați-l să crească în direcția pe care o alege și să-i dea șansa de a vă ajuta în mod similar.
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 14
    14. Fiți modest în public: Ca atare o femeie este o doamnă. "Și că femeile pot fi îmbrăcate în haine simple, cu un aer liniștit și serios, nu cu vanitate cu privire la părul ei și de aur sau bijuterii sau îmbrăcăminte scumpă-" (1 Timotei 2: 9) Încurajați-vă soțul să vă așteptați să fiți modest în public și erotic în privat cu el. Există multă ispită care rezultă din sentimentul femeilor ca și cum ar trebui să se întoarcă Alți bărbați și pentru a arăta partea lor senzuală în public. Un lucru poate duce la altul. Evitați imodată.
  • 15. Întotdeauna să fii rapid să ierți, să se pocăiești rapid și să crezi:
  • Rapid pentru a ierta. Soțul / soția dvs. nu este perfectă și, uneori, vă va supăra, sau chiar vă rănește sentimentele. Când se întâmplă acest lucru, aveți de ales să vă faceți - să vă faceți o infracțiune și să vă aduceți întărirea inimii sau vă puteți aminti cât de răbdător și iertător este cu voi și iertați-vă soțul dvs. așa cum ați fost iertat de Domnul.Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 15
  • Rapid să se pocăiească. Așa cum soțul tău nu este perfect nici tu ești tu. Biblia spune asta "Dumnezeu rezistă la mândru, dar dă harului umiliului" (James 4: 6) Este atât de important în relația voastră cu soțul dvs. și cu Dumnezeu că sunteți dispus să vă umiliți și să cereți iertare când vă înșelați sau ați acționat într-un mod neclintit.Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 16
  • Rapid de crezut. 1 Corinteni 13: 7 spune, "(dragoste) întotdeauna protejează, întotdeauna încrederea, speră întotdeauna, întotdeauna perseverează."Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 17
  • Imaginea intitulată Fii o soție creștină bună în căsătoria tradițională Pasul 18
    16. Vedeți cele mai bune din soțul dvs. și în viață. Nu vă concentrați pur și simplu asupra răului despre soțul dvs., ci veți vedea felul în care îl vede Dumnezeu - concentrați-vă asupra atributelor pe care le iubiți despre el și întotdeauna credeți și complimentați-L, cum ar fi: "Dragă, Dumnezeu lucrează în inima voastră, așa că deveniți mai mult ca Hristos în fiecare zi." Trucul este de a crede acest lucru chiar și atunci când nu arată ca el! Aceasta este adevărata credință în acțiune, crezând că Dumnezeu o poate aduce realității chiar și atunci când nu o vedeți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Să fie de susținere, încurajare și să-l complimente cât de mult puteți. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să vă exprimați preocupările, dar există o diferență între exprimarea nevoilor dvs. față de criticarea capacității sale de a le întâlni. Arată o loialitate consistentă și o privință iubitoare în absența sa și în prezența sa (fie că sunteți în fața oamenilor sau sunteți singuri împreună). Afirmați (laudă) de agresiune reciprocă și răbdare unul pentru celălalt, așteptând frumos, iar respectul față de soțul dvs.
  • Dezvoltarea A Marea căsătorie este de până la tine și soțul tău, pe măsură ce crești în viața ta bucuroasă în Hristos, dar amândoi puteți învăța să fiți parteneri minunați unul pentru celălalt prin aplicarea a ceea ce știi. Fii viguros și plin de viață în căutarea dvs. ca un creștin iubitor, afectuos.

    "15 Căci așa este voia lui Dumnezeu că, făcând dreptate, puteți tăcea ignoranța oamenilor nebuni. 16 acționează ca liber și nu folosiți libertatea dvs. ca o acoperire pentru rău, ci o folosiți ca legăturile lui Dumnezeu. 17 onoarea tuturor oamenilor, iubesc fraternitatea, te teme de Dumnezeu, onorează guvernul." (1 Petru 2: 15-17)
  • Avertizări

    Violența nu este tolerată - dacă o face vreodată, chiar dacă se întoarce să se potrivească ca fiind iubitoare ca niciodată și cere scuze din nou și din nou și din nou - dar violența se repetă și chiar escaladează de fiecare dată. Citit Cum să recunoaștem o relație manipulativă sau de control.
  • Nu fi a obsedat de control sau o soție furioasă și agresivă. Fii corect și cinstit cu privire la ceea ce se întâmplă, dar nu este complicat, controlat sau auto-centrat...
  • Dacă se întoarce violent, Chiar și o dată, asigurați-vă că sunteți în siguranță. În funcție de situația care ar putea însemna să se miște sau să cheme la poliție sau să spună cuiva, care să vă ajute, ce se întâmplă - indiferent de ce faceți: nu continuați să suferiți un comportament oribil în tăcere și nu acceptați abuz (fizic , spiritual sau emoțional) în relația voastră.
  • Daca esti forţat să facă lucrurile, sau efortul dvs. bun este neapreciat - dacă vă lovește deloc, dacă încearcă să vă controleze familia sau prietena pe care o vedeți, sau vă va degrada, este cu siguranță o relație bună. Un om adevărat primește ceea ce vrea fără forțare. Vorbește lucrurile sau vezi un consilier.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar