Cum să vă spargeți maxilarul

Care se ocupă de durerea maxilarului poate fi dur.De multe ori, durerea maxilarului sau făcând clic este cauzată de TMJ sau de sindromul articular temporomandibular.Unii oameni găsesc ameliorarea durerii maxilarului prin crăparea maxilarului, în timp ce alții găsesc întinderea și masarea acestuia pentru a oferi mai multă ușurare.În plus, schimbarea comportamentelor zilnice și conștientizarea lucrurilor pe care le faceți acest lucru ar putea să vă agraveze starea vă poate ajuta să vă ocupați de disconfortul maxilarului.Durerea falsă poate fi de obicei tratată fără tratament profesional.Cu toate acestea, dacă aveți durere consistentă, severă sau maxilarul dvs. a fost blocat într-o singură poziție, este posibil să aveți nevoie de asistență medicală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ameliorarea durerii prin crăparea maxilarului
  1. Imagine intitulată crack-ți maxilarul Pasul 1
1. Relaxați-vă maxilarul.Unii oameni găsesc că încercarea de a-și sparge maxilarul ajută la ușurarea durerii de la TMJ sau alte probleme ale maxilarului.Pentru a face acest lucru, relaxați-vă maxilarul și lăsați-l să scadă astfel încât gura dvs. să fie deschisă ușor.
  • Imagine intitulată fisură Pasul 2
    2. Puneți palmele plat pe partea laterală a maxilarului.Poziționați palmele plate împotriva fiecărei părți a feței.Degetul mare și degetul arătător ar trebui să facă o formă "U" în jurul urechii când faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată fisură Pasul 3
    3. Apăsați pe maxilar, alternând între laturi.Apăsați palma pe maxilar, mutați-o într-o parte și apoi cealaltă.Scopul este de a-ți răsturna maxilarul înainte și înapoi până când poți să-l dai să spargă sau să se întoarcă în poziție.
  • Imagine intitulată crăpați maxilarul dvs. Pasul 4
    4. Mutați maxilarul în direcții diferite.În plus față de mutarea maxilarului lateral-to-lateral, puteți încerca, de asemenea, mutați-l înainte, înapoi, sus și în jos.Toată lumea este diferită, astfel încât să trebuiască să experimentați cu ceea ce funcționează pentru a vă putea sparge maxilarul.
  • Metoda 2 din 3:
    Întinzându-ți maxilarul
    1. Imagine intitulată crack Jaw Pasul 5
    1. Uită-te la alinierea maxilarului tău într-o oglindă.Întinderea maxilarului poate ajuta, de asemenea, ameliorarea durerii.Începeți cu maxilarul într-o poziție relaxată și centrată, dar nu permiteți dinților să atingă.Utilizați oglinda pentru a vedea dacă maxilarul dvs. este centrat.
    • Este posibil să aveți tensiune în maxilar fără să-l realizați.Dacă este cazul, maxilarul dvs. poate fi mutat într-o parte sau altul.
    • Când gura este închisă și într-o poziție neutră, buzele trebuie închise, dar dinții nu trebuie să fie în contact.
  • Imagine intitulată crack Jaw Pasul 6
    2. Deschideți gura la fel de largă pe cât puteți confortabil.Pe măsură ce vă deschideți gura, imaginați-vă că maxilarul dvs. scade la pământ și că vă trageți gura deschisă.Ar trebui să simțiți că mușchii maxilarului sunt întinși, dar nu ar trebui să fie în nici o durere.
  • Aveți grijă să nu vă suprasolicitați, articulațiile din gât și maxilarul sunt mici și pot fi ușor iritate.Nu este nevoie să vă deschideți gura peste punctul de disconfort.
  • Țineți această poziție timp de cinci secunde. În timp ce faceți acest lucru, căutați în sus spre tavan.Dacă există o tensiune în obraji, veți începe să simțiți mușchii relaxați pe măsură ce vă întindeți și țineți această poziție.
  • Imagine intitulată crăpați maxilarul dvs. Pasul 7
    3. Închideți încet gura.Pe măsură ce începeți să vă închideți gura, aduceți privirea înapoi în centru.Asigurați-vă că fălcile dvs. revine la o poziție centrată și neutră. Utilizați oglinda pentru a verifica alinierea maxilarului.
  • Imagine intitulată fisură Pasul 8
    4. Întindeți maxilarul spre stânga.Glisați maxilarul cât mai departe în stânga, pe măsură ce puteți confortabil, în timp ce aveți grijă să nu lăsați dinții să vină sau să se mănânce.Pe măsură ce vă întindeți maxilarul spre stânga, uitați-vă spre dreapta.S-ar putea să vă simțiți tensiune în templul dvs. atunci când faceți asta.
  • Țineți aceste poziții timp de cinci secunde.Amintiți-vă să vă păstrați ochii spre dreapta pe măsură ce țineți această întindere.S-ar putea simți tensiune în colțurile opuse ale maxilarului tău.
  • Imagine intitulată fisură Pasul 9
    5. Reveniți la o poziție centrată și neutră.După ce ați permis mușchii să vă relaxeze, încetați încet gura și aduceți-vă buzele împreună.Adu-ți privirea înapoi la centru.
  • Imagine intitulată crack Fail Pasul 10
    6. Împingeți maxilarul spre dreapta.Repetați întinderea, dar de data aceasta, la partea opusă.Amintiți-vă să arătați calea opusă a întinderii și să fiți atenți că dinții nu mănâncă.
  • Țineți cinci secunde.Permiteți mușchilor să se relaxeze înainte de a vă întoarce maxilarul într-o poziție neutră.
  • Imagine intitulată crack-ul tău Pasul 11
    7. Repetați întregul proces.Ori de câte ori simți că maxilarul dvs. începe să se strânse, să efectuați această rutină de întindere de trei ori de cinci ori.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea comportamentului și căutarea tratamentului
    1. Imagine intitulată fisură Pasul 12
    1. Purtați o aripă de mușcătură pe timp de noapte.Durerea din maxilar este adesea cauzată de șlefuirea dinților, cunoscută și ca bruxismul sau punerea tensiunii asupra mușchilor din jurul maxilarului în timp ce dormiți.O aripă de mușcătură, pe care o puteți obține de la medicul dentist, este un dispozitiv de protecție detașabil care acoperă suprafața dinților și gingiilor în timp ce dormiți.Purtând o aripă de mușcătură pe timp de noapte, poate ajuta la scăderea acestei tensiuni și, prin urmare, ameliora durerea din maxilar.
    • Simptomele bruxismului pot include dinți aplatizați, ploi, liberi sau ciopuși, smalț de dinți uzate, sensibilitate la dinte, dureri de cap originare din temple, durere care se simte ca o ureche, și indentări pe limba ta.
  • Imagine intitulată fisură pasul maxilarului 13
    2. Verificați maxilarul pentru etanșeitate pe tot parcursul zilei.Nu va fi ușor, dar instruiți-vă creierul să nu mai facă comportamente care agravează problemele maxilarului dvs. pot ajuta la ușurarea durerii pe care o simțiți.De exemplu, acordați atenție atunci când vă strângeți maxilarul.Vă puteți ajuta să vă antrenați creierul pentru a recunoaște când vă curățați maxilarul, verificându-l pentru etanșeitate atunci când efectuați anumite activități.
  • De exemplu, verificați maxilarul pentru etanșeitate de fiecare dată când treceți printr-o ușă, închideți o fereastră de browser sau mergeți la baie.Alegeți acțiunile pe care le cunoașteți că efectuați mai multe ori pe o bază zilnică.
  • Imagine intitulată crăpați maxilarul dvs. Pasul 14
    3. Evitați deschiderea gurii prea largi.Deschiderea gurii prea largi poate provoca, de asemenea, maxilarul dvs. să iasă din loc.Pentru a preveni acest lucru, păstrați-vă gura cât mai mult posibil atunci când faceți lucruri cum ar fi căscarii, vorbiți sau mâncați.
  • Imagine intitulată crăpați maxilarul dvs. Pasul 15
    4. Evitați alimentele și bomboanele care necesită mestecare excesivă.De asemenea, ar trebui să faceți un efort de a rămâne departe de alimente care necesită mascare excesivă.Având în vedere mai mult decât normal, poate provoca durere în maxilar. În general, veți dori să stați departe de lucruri cum ar fi guma, semințele de floarea-soarelui, bomboane de chewy și chipsuri de gheață.
  • Imagine intitulată crack-ul tău Pasul 16
    5. Implementați o rutină de masaj. Întinderea și masarea maxilarului dvs. poate ajuta la ameliorarea durerii și relaxați-vă mușchii.Începeți prin masarea maxilarului o dată pe zi înainte de culcare.Dacă întâmpinați mai multă durere decât de obicei, adăugați oa doua sesiune dimineața până când durerea sa diminuat și reveniți la masarea o dată pe zi.
  • Pentru a masca maxilarul, plasați vârful degetelor pe maxilarul inferior și mutați-le, împingând pielea în timp ce faceți acest lucru.Odată ce degetele vă ating scalpul, le scoateți și porniți mișcarea din nou din maxilarul inferior.Faceți acest lucru timp de aproximativ 2 minute.
  • Imagine intitulată fisură pasul maxilarului 17
    6. Du-te la medic sau dentist pentru durere severă și consistentă.Majoritatea durerii maxilarului vor dispărea pe cont propriu sau prin auto-masaj și întindere.Dacă aveți, totuși, dureri conexe, severe, ar trebui să căutați ajutor profesional.De asemenea, trebuie să vizitați un profesionist dacă aveți probleme cu înghițirea mâncării dvs. sau dacă doare să vă deschidă și să închidă maxilarul.Dentistul sau medicul dvs. pot diagnostica TMJ și vă pot îndruma cu privire la ceea ce este cel mai bun tratament pentru situația dvs.
  • Imagine intitulată crack-ul tău Pasul 18
    7. Du-te la un spital sau o cameră de urgență dacă maxilarul este blocat în poziție.Dacă maxilarul dvs. este blocat fie într-o poziție deschisă, fie închisă, ar trebui să mergeți la spital sau în camera de urgență pentru a obține ajutor. Pentru a trata o maxilară încuiată, medicul vă va seda la un nivel confortabil și apoi manipulați maxilarul până se întoarce la poziția corectă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar