Cum să taie un tort de tablă

Puteți tăia un tort de tablă aproape în orice fel doriți. Obținerea felii de prăjituri de dimensiuni perfecte este o poveste diferită, totuși. Pentru a tăia un tort de tablă în piese NEAT, chiar și piese, este nevoie de un pic de pregătire. Va trebui să cunoașteți dimensiunea tortului și numărul de persoane pe care doriți să le serviți. Puteți crea chiar și un ghid pe partea de sus a tortului pentru a vă ajuta să obțineți chiar tăieturi. Apoi, luați-vă cuțitul, felie și serviți. Pentru a obține chiar și tăieturi mai curate, puteți chiar să utilizați atașarea dentară.

Pași

Metoda 1 din 3:
Configurarea tortului
  1. Imagine intitulată Tăiați o foaie de tort 1
1. Determinați dimensiunea tortului. Un tort adevărat este de 16 × 24 × 2 în (40.6 × 61.0 × 5.1 cm), dar prăjiturile de foi și tigăi de tort pot veni, de asemenea, în dimensiuni de jumătate și trimestru. Uită-te pe ambalajul tortului de coajă sau tigaie de coajă pentru a determina dimensiunea tortului. Acest lucru vă va informa cât de multe porții puteți obține.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 2
    2. Selectați dimensiunea de servire pe baza cantității de persoane în prezență. Foi prăjitează ușor în câteva dimensiuni diferite. În mod tipic, o foaie de tort foaie este fie 1 în × 2 în (2.5 cm × 5.1 cm), 2 în × 2 în (5.1 cm × 5.1 cm), sau 2 în × 3 în (5.1 cm × 7.6 cm). Luați în considerare numărul de oaspeți pe care doriți să-l serviți cu tortul dvs. și tăiați-l în consecință. Țineți minte că cele mai mari felii, cele mai puține porții pe care le veți obține.
  • Un tort de trimestru va da 54, 24 sau 18 porții.
  • Un tort de jumătate de foaie va da 108, 54 sau 36 de porții.
  • Un tort de coli complete va genera 192, 96 sau 64 porții.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă 3
    3. Mutați tortul la o suprafață fără alunecare. Mutați tortul pe o suprafață cu o bună tracțiune, astfel încât să nu se alunece când o tăiați. Evitați să vă puneți tortul direct pe masa netedă sau pe vârfurile contra. În schimb, așezați o placă de tăiere sau un prosop lung pentru a vă menține tortul stabil.
  • Dacă tortul dvs. a venit sau a fost decorat pe o placă de tort, nu scoateți placa. În schimb, mutați tortul și bordul împreună.
  • Dacă tortul dvs. nu a venit cu o bord de tort, mutați-l la o placă de tăiere mai mare sau un suport de tort înainte de a servi. Nu setați tortul direct pe covor sau prosop.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 4
    4. Scoateți tortul pentru a crea ghiduri înainte de tăiere. Înainte de a vă tăia tortul, utilizați o spatulă plată sau un cuțit de unt pentru a înscrie tortul de-a lungul vârfului. Așezați un conducător de-a lungul părții lungi a tortului tău și apăsați ușor partea plictisitoare a cuțitului sau a spatulei în partea de sus a tortului la fiecare 2 în (5.1 cm). Apoi, mutați conducătorul la partea laterală a tortului dvs. și faceți semne în 1 în (2.5 cm), 2 în (5.1 cm), sau 3 în (7.6 cm) intervale, în funcție de mărimea de servire pe care ați ales-o.
  • Scorul nu este necesar. Este doar un instrument util pentru a vă asigura că primiți chiar felii înainte de a tăia. Dacă alegeți să nu înscrieți, veți avea măsurători de ochi și măsurători aproximative și este posibil să nu obțineți o tăietură uniformă.
  • Nu apăsați prea tare. Vrei doar să faci o ușoară liniuță în partea de sus a tortului tău sau de glazură pentru a vă oferi un ghid când tăiați.
  • Scorul se poate face în avans de evenimentul dvs., astfel încât să nu petreceți timp în bucătărie pregătiți prăjitorul.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un cuțit pentru a tăia
    1. Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 5
    1. Alegeți un cuțit lung, subțire. Forma unui tort de foi înseamnă că veți avea nevoie de un cuțit mai lung pentru a obține tot drumul. Alegeți un cuțit cu o lamă lungă, subțire. Evitați cuțitele cu marginile serrate, deoarece acestea ar putea provoca înghețarea să devină dezordonată.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 6
    2. Ștergeți cuțitul în jos între fiecare tăietură. Între fiecare tăietură, ștergeți cuțitul în jos cu un prosop de mâncare sau un prosop de hârtie. Acest lucru vă păstrează tăieturile clare și este deosebit de utilă dacă tortul tău are îngheț.
  • Imagine intitulată Tăiați o foaie Tort Pasul 7
    3. Slice vertical de-a lungul liniei de scor. Line la lama dvs. de-a lungul uneia dintre cele două linii de notare ultraperiferice. Apăsați cuțitul în jos până când acesta lovește placa de tort sau placa de tăiere. Apoi, trageți încet cuțitul în jos pe întreaga lungime a tortului. Nu aduceți cuțitul înapoi până când nu l-ați târât pe calea de ieșire din tort. Repetați acest proces de-a lungul restului scorurilor dvs. verticale.
  • Dacă cuțitul dvs. este suficient de lung pentru a ajunge peste tot tortul, puneți întreaga lamă în jos de-a lungul lungimii tortului și apăsați întreaga lamă în jos în tort înainte de a scoate acest lucru.
  • Dacă cuțitul dvs. nu este atâta timp cât tortul dvs., pornind de la marginea superioară a tortului, apăsați lama în jos la un unghi de 45 de grade până când vârful lovește placa. Apoi, trageți ușor cuțitul în jos lungimea tortului.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 8
    4. Tăiați felii individuale din scorurile orizontale. După ce ați făcut prima tăiere verticală, utilizați scorurile orizontale pentru a tăia felii de tort individual. Lucrând de la marginea exterioară a tortului, apăsați cuțitul în jos la un unghi de 45 de grade până când vârful lovește placa. Apoi, trageți cuțitul spre tine până când iese din tort.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 9
    5. Serviți tortul. Glisați apartamentul lamei sub fundul tortului tărie și trageți felia departe de restul tortului. Apoi, pur și simplu glisați felia pe o farfurie și serviți-o. Utilizați o furculiță pentru a ajuta la mutarea tortului pe placă dacă felia dvs. este deosebit de încăpățânată.
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea unui tort cu ață dentară
    1. Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 10
    1. Utilizați ață dentară fără aromă. Floss aromatizează ar putea conferi un gust de gust pe felii de tort. Căutați o varietate necorespunzătoare de ață dentară. Dacă nu aveți atașat, firul de pescuit funcționează minunat.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 11
    2. Tăiați o lungime de ață de aproximativ 4 în (10 cm) mai mult decât tortul tău. Vrei ca Floss să fie un pic mai mult decât tortul tău, astfel încât să ai suficient să-l înfășurați în jurul degetelor. Tăiați o lungime de ață de aproximativ 4 în (10 cm) mai mult decât tortul tău. Acest lucru va lăsa aproximativ 2 în (5.1 cm) pe ambele părți pentru a înfășura atașamentul din jurul degetelor.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 12
    3. Înfășurați atașamentul în jurul degetelor de index. Înfășurați capetele atei în jurul degetelor de index. Răsuciți atașamentul peste fiecare deget de două sau trei ori și trageți-l drept.
  • Imagine intitulată Tăiați o foaie Tort Pasul 13
    4. Apăsați pe fundul în jos peste lungimea tortului. Liniați-vă atașamentul cu prima linie verticală de punctaj și apăsați pe atașarea în mod egal până când ajunge la bord. Apoi, despachetați atașamentul de la un deget. Trageți degetul încă înfășurat înapoi de la tort până când atașamentul este complet gratuit.
  • Repetați acest proces pentru fiecare dintre liniile dvs. de punctaj.
  • Imagine intitulată Tăiați un tort de tablă Pasul 14
    5. Schimbați atașatul între fiecare tăietură. Tăiați o nouă lungime a aței pentru fiecare linie de scor și schimbați-o între fiecare tăietură. Acest lucru vă păstrează tortul tăiat frumos și curat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar