Cum să tăiați prăjiturile înalte

Nunțile, petrecerile și întâlnirile de familie sunt făcute puțin mai strălucitoare, cu un tort înalt pe care toată lumea le poate bucura. Nu numai că aceste decorări minunate sunt, de asemenea, un tratament delicios pentru oaspeții dvs. să aștepte cu nerăbdare. Când vine vorba de a servi tortul, înălțimea pură a acestui desert poate face puțin intimidantă pentru a tăia. Puteți să vă urăști oaspeții folosind tehnici simple pentru a vă tăia tortul și servi-o repede la următoarea întâlnire.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îndepărtarea pieselor necorespunzătoare
  1. Imagine intitulată Cut Tall Tort Pasul 1
1. Dezactivați orice nivel dacă tortul dvs. le are. Dacă tăiați un tort stivuit, glisați un cuțit sub cel mai înalt nivel și utilizați cealaltă mână pentru ao stabili. Ridicați nivelul și mutați-l la o placă separată. Dezactivați restul nivelurilor în acest fel și dați fiecărui nivel propria lor placă sau suprafață plană. Acest lucru va face mult mai ușor de tăiat și vă va salva de la a trebui să ajungeți la cel mai înalt nivel.
  • Unele prăjituri au inserții de hârtie de ceară între fiecare strat pentru a evita înghețarea peste tot. Dacă dvs. nu, încercați să atingeți partea de sus a prăjiturilor cât mai puțin posibil, pe măsură ce le mutați în jur.

Bacsis: Dacă vă tăiați tortul de nuntă, lăsați-l intact pentru fotografie și apoi dezactivați-l pentru a tăia și servi oaspeților dvs.

  • 2. Scoateți orice dibluri de lemn pe care le are tortul tău. Unele prăjituri au dibluri de lemn în mijloc pentru a păstra nivelurile ținute împreună. Căutați găuri mici în partea de jos a fiecărui nivel și utilizați pensete lungi pentru a scoate diblurile de lemn.
  • Puteți, de asemenea, să întrebați brutăria că ați cumpărat tortul dvs. dacă are dibluri în el înainte de a le lua acasă.
  • 3. Desprindeți hârtia de pergament între straturi. Unele prăjituri au hârtie de ceară sau pergament între fiecare nivel pentru a salva glazura. Înainte de a începe tăierea, îndepărtați această hârtie și aruncați-o departe.
  • Nu toate prăjiturile au hârtie între nivelul.
  • 4. Îndepărtați orice decorațiuni din plastic. Florile false, baloanele sau panglicile ar putea fi toate pe tortul dvs. ca decor adăugat. Luați-le înainte de a începe tăierea, astfel încât nu trebuie să lucrați în jurul obiectelor mari.
  • Puteți adăuga decorațiunile la felii individuale mai târziu, dar asigurați-vă că oaspeții dvs. știu că nu sunt comestibili.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Folosind o placă de tăiere
    1. Face o tăietură orizontală pe întregul tort, 2 în (5.1 cm) de la margine. Glisați cuțitul ascuțit în jos până când ajunge la fundul tortului, apoi continuați acel single tăiat peste tort. Acest lucru va duce la o lungime, dreptunghiulară, 2 în (5.1 cm) felie largă de tort.
    • Dacă aceasta este prima felie mare pe care o tăiați dintr-un tort circular, felia nu va fi un cuboid exact.
    • Nu vă faceți griji că felia fiind prea mare pentru o singură persoană! Acesta va fi împărțit mai târziu.
  • Imagine cu titlu tăiat Torturi înalte Pasul 6
    2. Țineți o placă de tăiere lângă felie pe măsură ce tăiați. Utilizați o placă de tăiere din lemn sau plastic care nu se îndoaie. Asigurați-vă că placa de tăiere este paralelă cu tortul și împingeți-l chiar lângă partea laterală a tortului.
  • 3. Înclinați felia cu cuțitul pe placa de tăiere. Pe măsură ce cuțitul ajunge la fundul tortului, înclinați felia spre placa de tăiere. Prindeți felia cu placa de tăiere, în timp ce se încadrează. Grostul ar trebui să fie acum pe lateral.
  • Asigurați-vă că aveți o prindere solidă pe placa de tăiere când prindeți felie.
  • Imagine cu titlu tăiat Torturi înalte Pasul 8
    4. Transferați felul de tort pe o suprafață plană. Luați placa de tăiere cu felie pe ea la o farfurie și deplasați felia, menținând felia pe partea sa. Dacă nu aveți nevoie să tăiați mai multe bucăți de tort, îl puteți lăsa pe placa de tăiere.
  • Lăsând felia pe placa de tăiere, va păstra înghețarea intactă mai bine decât să o mutați în jur.
  • Imagine intitulată Cut Tall Tort Pasul 9
    5. Tăiați felii mari în porții dreptunghiulare. Utilizați cuțitul pentru a face Skinny 2 în (5.1 cm) benzi de prăjituri de la felia mai mare, fiecare cu glazură pe cel puțin o parte. Serviți fâșiile individuale pe o farfurie pentru fiecare dintre oaspeții dvs.
  • Felii dreptunghiulare vor sta mai bine pe o farfurie și ar putea fi mai ușor de mâncat decât felii triunghiulare tradiționale.
  • Imagine intitulată Cut Tall Torts Pasul 10
    6. Prindeți mai multe felii mari cu bordul dvs. de tăiere dacă aveți nevoie. Dacă aveți o mulțime de oaspeți sau doresc secunde sau treimi, continuă să facă noi felii spre mijlocul turului cu un cuțit mare. Faceți felii de aproximativ 2 inci (5.1 cm) lățime pentru a le menține consecvenți.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Tăierea într-un cerc
    1. Utilizați un cuțit de pâine pentru a face o tăiere profundă 2 în (5.1 cm) de la marginea tortului. Țineți cuțitul deasupra tortului de aproximativ 2 inci (5.1 cm) departe de margine. Fă o tăietură din partea de sus în jos, păstrând cuțitul cu vârful îndreptat în jos pentru o tăietură inițială în tort. Nu tăiați spre marginea tortului.

    Bacsis: Un cuțit de pâine va tăia tortul mai bine pentru că vă permite să vă simțiți înainte și înapoi.

  • 2. Continuați să tăiați tot drumul în jurul mijlocului tortului pentru a forma un cerc. Păstrați cuțitul în prima tăietură pe care ați făcut-o și văzu în jurul întregii circumferințe a tortului, menținându-vă cuțitul de 2 inci (5.1 cm) departe de margine. Păstrați tăierea până când vă întoarceți la prima tăiere ați făcut astfel încât să existe un cerc tăiat în mijlocul tortului.
  • 3. Tăiat 2 în (5.1 cm) pene în jurul circumferinței cercului. Țineți cuțitul peste marginea exterioară a tortului. Faceți felii în marginea exterioară a tortului și lăsați cercul central intact. Spațiu pe care aceste felii înțepați ca fiind mai uniform posibil, astfel încât fiecare oaspete să primească aceeași cantitate de tort.
  • Aceste felii arată bine straturile de tort și păstrează înălțimea tortului.
  • Imagine intitulată Taie torturi înalte Pasul 14
    4. Tăiați cercul interior în 4 bucăți. Utilizați cuțitul pentru a tăia cercul interior în jumătate. Apoi, tăiați cele două jumătăți în jumătate pentru felii de măcinare care se potrivesc cu piesele pe care le-ați tăiat deja.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar