Cum să gătiți slănina în cuptorul de prăjitor

În timp ce mulți oameni gătesc slănină pe stovetop sau în cuptorul cu microunde, slănina poate ieși crocantă într-un cuptor de toaster. Există adesea mai puțină curățare, iar baconul va fi la fel de delicios. În primul rând, trebuie să plasați slănină pe o foaie de coacere. Coaceți-l timp de 10 până la 15 minute până când atinge nivelul dorit de crispiness. Puteți să stocați baconul rămas în congelator și să-l reîncărcați mai târziu.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând procesul de gătit
  1. Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjitor de pâine 1
1. Liniați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Pentru a începe, scoateți o foaie de coacere care se va potrivi în cuptorul dvs. de toaster. Linia foaia de copt cu folie de aluminiu. Acest lucru va face Curățați mai ușor după aceea, după cum puteți scoate pur și simplu folia și aruncați-o.
  • Dacă nu aveți folie de aluminiu, puteți folosi în schimb hârtia de pergament.
  • Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjituri Pasul 2
    2. Plasați slănina pe foaia de coacere. Păstrați baconul separat. Nu ar trebui să atingă sau să se suprapună. Lotați placa de slănină pe foaia de bacon, astfel încât să gătească complet.
  • Asigurați-vă că vă spălați bine mâinile după manipularea baconului brut.
  • Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de toaster Pasul 3
    3. Plasați o tigaie sub tava de sârmă din cuptorul dvs. de toaster. Ar trebui să găsiți o placă de tablă care se potrivește în partea de jos a cuptorului dvs. de toaster. Dacă vreun bacon se scurge în timpul procesului de gătit, o tavă va prinde acest lucru. Este mai ușor să scoateți tigaia și să o curățați decât să curățați fundul unui cuptor de toaster.
  • Partea 2 din 3:
    Gătit baconul tău
    1. Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjitor de toaster Pasul 4
    1. Setați cuptorul de toaster la 400 de grade Fahrenheit (205 grade Celsius). Dacă nu sunteți sigur cum să setați temperatura pe cuptorul dvs. de toaster, consultați manualul de instrucțiuni. Permiteți cuptorului de toaster să se încălzească complet înainte de a adăuga baconul. De obicei, o lumină continuă sau se oprește pentru a indica că cuptorul este terminat.
  • Imagine intitulată Cook Bacon în cuptorul de toaster Pasul 5
    2. Gatiti baconul timp de 10-15 minute. Țineți un ochi pe slănină în timp ce gătește. De obicei durează între 10 și 15 minute, dar baconul mai subțire poate găti mai rapid. Bacon se va încurca și se va clare ușor chiar înainte de a fi făcut.
  • Pentru bacon cristos, gătiți șuncă mai mult.
  • Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjituri Pasul 6
    3. Scoateți șunca de la cuptor. După ce baconul dvs. este gătit la criza dorită, scoateți-o din cuptorul de prăjitor. Puneți niște prosoape de hârtie pe o farfurie. Scoateți baconul cu o spatulă și transferați-l în prosoape de hârtie. Acestea vor elimina orice grăsime în exces. Lăsați baconul să se răcească timp de câteva minute înainte de a mânca.
  • Partea 3 din 3:
    Reîncălzirea baconului
    1. Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de toaster Pasul 7
    1. Stocați baconul pe care nu îl utilizați pentru mai târziu. Dacă nu mâncați tot slănina, puteți să o păstrați mai târziu. Așezați baconul într-un recipient din plastic. Apoi, plasați recipientul în congelator.
  • Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjitor de pâine 8
    2. Gatiti baconul in cuptorul cu microunde timp de 20-30 secunde. Bacon dezgheț cu ușurință în cuptorul cu microunde. Odată ce sunteți gata să vă mâncați baconul rămas, puneți-l pe o placă de siguranță cu microunde. Se încălzește pentru 20 până la 30 de secunde.
  • Imagine intitulată Bacon Cook în cuptorul de prăjitor de pâine 9
    3. Se condimentează baconul cu sare și piper. Bacon poate pierde o aromă după ce a fost stocată. Dacă gustul baconului pare să fie oprit, adăugați o sare și piper la gust.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar