Cum să creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără lichid mai ușor

Gustul fluidului mai ușor vă poate distruge grătarul și conferă substanțe chimice pe carnea dvs. și pe grătar, care pot să nu fie în siguranță pentru a ingera în cantități mari. Din fericire, există o varietate de alte modalități de a vă duce grătarul și să o păstrați, ceea ce necesită puțin mai mult decât un ziar și un starter de coș dacă aveți unul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cum să utilizați un starter de fum
  1. Imaginea intitulată Creați un incendiu puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 1
1. Știți că începătorii ieftini de fum sunt cel mai simplu mod de a obține un foc puternic de fiecare dată. De obicei vândute pentru sub 30 de dolari, fumul de pornire a coșului de fum utilizează ziarul și convecția de căldură pentru a aprinde uniform brichetele de cărbune. Puteți apoi să le eliberați în siguranță în grătarul dvs. și să obțineți gătit în 15-20 de minute.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid mai ușor Pasul 2
    2. Încărcați partea inferioară a porcorului de fum cu ziar ușor de bal. Între 2 și 4 bucăți de hârtie, în funcție de dimensiunea starterului, ar trebui să facă. Nu-l minge foarte strâns, pur și simplu, puneți-l în bile libere, astfel încât aerul cald să poată umple spațiile. Acestea vă vor aprinde în cele din urmă cărbunele.
  • Dacă coșul dvs. nu are un fund solid, puneți hârtia pe grătarul de cărbune a grătarului și coborâți coșul de fum deasupra lui.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid mai ușor Pasul 3
    3. Umpleți partea superioară a pornirii cu brichete de cărbune. Luați cărbunele preferate și umpleți pornirea coșului până la partea de sus. Ar trebui să puteți accesa hârtia din partea de jos.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid brichetă Pasul 4
    4. Aprindeți hârtia în mai multe locații din partea de jos și fixați-o pe grătar. Hârtia se încălzește rapid, iar hârtia cu aer cald și arderea va aprinde cărbunele de jos. Odată ce hârtia arde, cărbunele se vor aprinde, deoarece aerul cald este tras prin partea de jos a coșului de fum și prin cărbuni.
  • Hornul se va încălzi rapid, așa că puneți-l pe o suprafață rezistentă la flacără, ca căldură cu cărbune. Grill, deja pregătit pentru tine de a vă arunca cărbunele, este un loc minunat, așa cum este un patio de cărămidă (deși va lăsa să lasă semne de arsură).
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluidul brichetă Pasul 5
    5. Aruncați cărbunele de pe grătar atunci când piesele de sus sunt acoperite gri. Acest lucru durează de obicei 10-15 minute. Odată ce ați deplasat cărbunele, veți fi gata să grăbiți. Cele mai multe coșuri sunt aruncate prin rotirea cu atenție a acestora cu capul în jos peste grătar, dar modelele de capăt superior pot avea un comutator de eliberare care depușează cărbunele din partea de jos. Dați cărbunele în care le doriți în loc să dărâmați în mijloc, apoi încercând să le mișcați - se pot rupe și pot pierde căldură dacă sunt luați în mod constant și mutați în mod constant.
  • Dacă intenționați să grăbiți mai mult de 30 de minute, adăugați 2-3 mâini de cărbune acum pentru a păstra focul care merge când aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 6
    6. Asigurați-vă că ventilațiile sunt deschise pentru un incendiu mai mare. Orificiile deschise trimite mai mult aer și oxigen la foc, ajutându-l să crească rapid. Păstrați capacul deschis pe măsură ce poziționați cărbuni și vă așezați orice doriți să grăbiți, apoi închideți-l pentru a fuma carnea sau gătiți mai încet.
  • Metoda 2 din 3:
    Cum să începeți un foc cu ziar
    1. Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 7
    1. Deschideți orificiile de fund și curățați cenușa. Aveți nevoie de un flux de aer bun, consistent pentru a vă duce focul, deoarece cărbunele are nevoie de oxigen pentru a arde. Asigurați-vă că aruncați orice cenușă, deoarece acest lucru ocupă spațiu necesar pentru fluxul de aer adecvat și pentru a lăsa ventilațiile complet deschise.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid mai ușor Pasul 8
    2. Îndepărtați 4-5 bucăți de ziare și plasați-le în grătarul central. Faceți o mică grămadă de ziar în mijlocul grătarului de cărbune. De asemenea, puteți folosi hârtia sacului de cărbune. Lămpile de hârtie rapid, iar flacăra din hârtie va ajuta la captura de cărbune.
  • Dacă vă luptați să vă aprindeți incendiile cu ziar singur, înmuiați jumătate din hârtie în măsline, canola sau ulei vegetal. Uleiul va determina ca hârtia să ardă mai lentă, ceea ce poate da cărbunelui mai mult timp pentru a prinde. Această soluție DIY, deși departe de a fi perfectă, are o mulțime de proponenți ca o alternativă naturală la fluidul mai ușor.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid de brichetă Pasul 9
    3. Plasați bastoane mici, uscate în partea de sus a ziarului dvs. Aprinderea, care este piesele mici din lemn folosite pentru a începe un incendiu, are un punct mai mare de flamare decât hârtia, care va ajuta la lumina cărbunelui. Plasați o mână de aprindere pe partea de sus și în jurul hârtiei, făcând un mic cuib de fel. Hârtia va lumina aprinderea, iar aprinderea și hârtia împreună vor lumina brichetele.
  • Dacă bastoanele se fixează ușor în mâini, făcând un sunet puternic de popping, ele sunt suficient de uscate pentru a le folosi.
  • Au o mână de rezervă de aprindere în apropiere, în cazul în care focul are nevoie de combustibil suplimentar.
  • Dacă nu aveți niciun fel de stick, utilizați hârtie suplimentară. Este posibil să trebuiască să-l hrăniți în foc până când brichetele capturează totuși, așa că au mai multe bucăți la îndemână.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluid de brichetă Pasul 10
    4. Plasați 3-4 bucăți de cărbune pe partea de sus a grămezii dvs. Acestea vor începe focul pentru restul cărbunelui. Plasați-le în apropierea centrului și le odihniți pe bastoane. Pe măsură ce hârtia se prăbușește mai jos, doriți să aveți încă niște flăcări sub brichete.
  • În timp ce brichetele (bucățile mici de cărbune) vor arde pentru mai mult timp, cărbunele din lemn de esență tare este mai ușor de prins și arde inițial inițial.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 11
    5. Aprindeți hârtia din mai multe locuri. Utilizați un meci sau un starter de foc pentru a lumina mai multe colțuri ale hârtiei, obținându-se un incendiu strălucitor frumos. Ar trebui să observați că aprinderea începe să prindă în flăcările mari, create de hârtie.
  • Dacă bastonul nu a fost prins destul de în timp ce hârtia se moare, se înclină în sus 1-2 bucăți și le plasează pe margini, lângă bastoane.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără fluidul luminos Pasul 12
    6. Obțineți fumatul cărbunelui. Dacă vedeți margini gri sau albe de cenușă pe brichete și piesele fumează, sunteți în afaceri. Acest proces este lent, dar în cele din urmă va începe un incendiu. Păstrați focul mai ușor de aprindere și ziarul până când veți avea niște cenușă în afara pieselor.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 13
    7. Încet adăugați mai multe bucăți de cărbune în focul pe care l-ați făcut. Odată ce ați primit primele câteva brichete, puteți începe să adăugați mai multe bucăți, unul după altul. Un foc puternic de cărbune nu arată ca un foc de lemn - dacă vedeți cenușă albă sau gri care se dezvoltă în afara pătratelor, ar trebui să fiți bine să mergeți. Cu toate acestea, nu veți vedea flăcări mari de lins.
  • Continuați să adăugați brichete până când aveți o grămadă mare în centrul grătarului. Brichetele interioare, deocamdată, vor fi singurele fierbinți. Ar trebui să vezi fumul care vine din centrul grămadei tale. În funcție de dimensiunea grătarului, veți avea nevoie de o cantitate diferită de brichete:
  • Grilă personală mică poate ajunge, de obicei, cu 25-30 bucăți.
  • Grilluri de dimensiuni medii, cum ar fi cele mai frecvente 22" Grill, ar trebui să aibă aproximativ 40 de brichete.
  • Grillurile mari pot avea nevoie de oriunde de la 1-2 pungi de cărbune și vor dura mult timp pentru a obține fierbinte folosind această metodă.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de cărbune de ardere fără fluidul luminos Pasul 14
    8. Așteptați să vă distribuiți cărbunelui pentru gătit până când sunt acoperite în cea mai mare parte în cenușă albă / gri. Interiorul grămezii va străluci roșu strălucitor cu căldură. Aceasta înseamnă că sunteți gata să gătiți. Adăugați mai multe brichete pe care le-ați dori să le doriți dacă acestea au devenit mici, apoi puneți cărbunele în locația dorită cu o pereche de clești de lungă durată. Acest lucru poate dura oriunde de la 30 de minute până la o oră.
  • Metoda 3 din 3:
    Cum de a construi și de a menține un foc puternic
    1. Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 15
    1. Păstrați-vă colegii apropiați împreună pentru un foc puternic arzător. Doriți să păstrați cărbunele ambalate împreună, unde vor conserva căldura și arde fierbinte. Acestea fiind spuse, de asemenea, au nevoie de un flux de aer pentru a arde cel mai bine, așa că nu le mulțimi atât de mult încât sunt strâns într-o linie. O grămadă liberă este perfectă. Există mai multe metode de grătare pentru a vă menține focul puternic:
    • Chiar gratar acoperă întregul fund al grătarului cu 2 straturi de brichete. Nu există spații și totul este adăugat în mod egal, permițând întregului grătar să atingă o temperatură consecventă. Utilizați acest lucru dacă aveți nevoie să gătiți rapid o mulțime de alimente.
    • Grill cu două zone Vă permite să păstrați jumătate din zona deschisă pentru gătit indirectă sau pentru alimentele de încălzire. Trebuie să amestecați jumătate din cărbune într-o grămadă chiar pe o jumătate din grătar, asigurându-vă că există 2-3 straturi de brichete pe "Half Hot" a grillului.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 16
    2. Adăugați mai mulți cărbuni în mod regulat pentru a vă menține grilajul. Cărbunele vor fi destul de calde, dacă sunt roșii, strălucitoare și acoperite, pentru a obține arderea cărbunelui proaspăt. Nu așteptați până când nu sunteți aproape de brichete. În schimb, adăugați restul cărbunelui atunci când aveți aproximativ jumătate din cărbunele dvs. rămase. Este posibil să trebuiască să așteptați 5-10 minute, când noii cărbuni sunt acoperiți gri / alb, pentru a începe să gătiți din nou, dar acest lucru este mai bun decât reluarea grătarului de la zero.
  • Dacă intenționați să gătiți de mult timp, ar trebui să adăugați 2-3 mâini de cărbuni la fiecare 30 de minute după ce primul set se aprinde.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 17
    3. Păstrați orificiile de sus și de jos deschise pentru căldură maximă. Cu cât mai mult aer ajungeți la foc, cel mai fierbinte va găti. Focul are nevoie de oxigen pentru a arde, deci mai multă oxigen pe care îi oferiți mai fierbinte puteți obține focul de cărbune. Dacă aveți nevoie să controlați temperatura, închideți una sau ambele orificii parțial, de obicei orificiul superior.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 18
    4. Goliți frasinul în timp ce se acumulează. Există o mică pârghie care vă permite să deschideți și să închideți orificiile de fund pe grătar și aceeași pârghie poate fi utilizată pentru a îndepărta cenușa prin orificiul de orificiu. Frasin ocupă spațiu pentru aer și va sufla cărbunele pe măsură ce se construiește.
  • Imaginea intitulată Creați un foc puternic de ardere de cărbune fără lichid mai ușor Pasul 19
    5. Luați în considerare adăugarea de lemn de esență tare pentru aromă adăugată și un foc mai fierbinte. Bucăți de hickory sau de applewood adaugă arome fantastice de grătar, iar lemnul ar trebui să se prindă rapid pe cărbunele fierbinți. În timp ce lemnul arde mai repede și mai fierbinte decât brichetele de cărbune, o combinație de cărbune și lemn sau chipsuri de lemn este adesea cea mai bună cale spre un incendiu profesionist.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu puternic de ardere a cărbunelui fără o etapă de lichid mai ușoară 20
    6. Sigilați orice brichete neutilizate. Dacă nu utilizați o pungă completă de cărbune, utilizați un clip pentru a sigila partea de sus a sacului. Aditivii din cărbune se pot evapora, făcându-i mai greu să lumineze data viitoare, mai ales fără lichid mai ușor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poti Faceți-vă propriul coș de fum Folosind un tip de pumn, de deschidere poate face găuri de-a lungul marginii de jos a laterală o cafea metalică mare.

    Avertizări

    Cea mai obișnuită greșeală este să comprimați prea mult ziarul.
  • Începeți cu o cantitate gestionabilă de cărbune, apoi adăugați mai mult o dată când este pornită.
  • Lăsându-vă starterul de fum nesupravegheat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Starter de fum - foarte ieftin și nu veți avea nevoie niciodată de lichid mai ușor
    • Cărbune
    • Meciuri sau o lumânare / șemineu mai ușoară
    • Ziar
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar