Cum să fii drăguț

Simți că nimeni nu vă apreciază talentele? Te-ai săturat de alți oameni care merg peste tine? Este timpul să obțineți cocoșul! Urmați pașii din acest ghid pentru a vă reconveni ca fiind încrezător, individual. Veți învăța să vă apreciați, gândiți-vă și să acționați cu încredere, și, cel mai important, struți pe stradă ca tine dețineți locul.

Pași

Partea 1 din 3:
Gândește-te cu cocoșul
  1. Imaginea intitulată Fii cocoșul 1
1. Credeți că sunteți cel mai bun. Cocoșul vine de la o încredere (mulți ar spune "aroganţă") că sunteți cea mai competentă, cea mai interesantă, cea mai bună persoană din cameră (chiar dacă nu sunteți!) De asemenea, trebuie să credeți că invers - că majoritatea oamenilor pe care îi întâlniți sunt toate plictisitoare, plictisitoare și / sau incompetente. Dacă sincer credeți că sunteți numărul unu și că aproape ceilalți nu vă pot atinge, următorii pași vor fi mult mai ușor. Ei pot chiar să înceapă să cadă pe cont propriu.
  • Încercați să ridicați și să vă dezvoltați mintal lucrurile pe care le aveți în același timp, acordând o mică importanță pentru lucrurile pe care le-ați rătăcit.Ești un student mare, dar un atlet rău? Atunci gândiți-vă ca aceasta: "Sunt cea mai deșteaptă persoană pe care o cunosc. Voi ateriza o slujbă dulce într-o zi. Care îi pasă de aceste jocuri de carne de carne pe care oamenii le place atât de mult? Sporturile nu sunt importante - acești tipi vor spăla mașina în doar câțiva ani."
  • Imaginea intitulată Fii cu pasul 2
    2. Ia-o de acord că toată lumea te iubește. O persoană cocoșă este viața partidului - orice petrecere. El este motivul pentru care oamenii se distrează. Păstrați această mentalitate la adunările sociale - Deoarece toată lumea vă place deja, puteți sări peste mici discuții mici și veți avea dreptate la subiectele interesante, ca tine însuți! Să presupunem un anumit nivel de familiaritate cu toată lumea - dacă toată lumea este prietenul tău, poți să sari direct în conversațiile lor și chiar să le tachinezi ușor (ca un prieten.)
  • De exemplu, să spunem că o persoană cocoșă tocmai a ajuns la o petrecere. Ea vede o cunoaștere semi-strânsă având o conversație cu cineva din colț. Persoana cocoșă ar putea, fără ezitare, se strecoară fără cuvinte pe cunoștința ei, rămânând doar din linia lui de vedere, apoi la chime în conversație în mod neașteptat ca o glumă șocantă și amuzantă. Presupunerea familiarității este crucială - o persoană mai puțin cocoșită ar fi putut pur și simplu la cunoștința ei, a făcut o introducere ciudată, stizită, apoi sa scuzat de la conversație.
  • Sinceritatea este cheia aici. Oamenii se uită în mod natural la alții pentru indicii sociale, deci mai mult tu sincer credeți că sunteți centrul atenției, cu cât vor și mai mulți oameni.
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul 3
    3. Lăsați opiniile dvs. să fie cunoscute. Singura dată când o persoană cocoșă este indecisă este atunci când este decide ce supermodel să ceară mai întâi. Oamenii cocoși au o opinie puternică despre aproape totul și aproape că nu sunt niciodată frică să o împărtășească. Ei nu vă îngrijorăm să ofenseze alții pentru că ei știi că au dreptate - dacă altcineva nu vrea să o recunoască, asta nu este problema persoanei cu cocoș. O persoană cocoșă nu se teme de o dezbatere bună - la urma urmei, el este sigur că va câștiga pentru că el Cunoaște el are dreptate.
  • Pe de altă parte, o persoană cocoșă nu se va îmbraci vreodată prin a fi investit prea emoțional într-un argument. El nu este nevoie să piardă energia să strige sau să recurgă la insultele personale. La urma urmei, are dreptate, deci de ce ar trebui să aibă nevoie?
  • O persoană cocoșă nu se va abține să corecteze pe cineva din politețe.Să spunem că profesorul său de istorie spune în mod eronat că Germania de Est și de Vest sa reunit în 1989, nu 1990. El își va ridica atârna și politicos (dar ferm) explica greșeala profesorului: "Scuzați-mă, cred că Germania a fost reunită oficial în 1990. Bunica mea a fost acolo."
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul 4
    4. Presupune că toată lumea crede că ești fierbinte. Știind că cineva dorește că ești un mare încredere Booster - Imaginați-vă cum încrederea dvs. se va ridica dacă pur și simplu presupuneți asta toata lumea crede că ești fierbinte! Luați mândrie mare în aspectul dvs. și farmecul vostru. Purtați un nou costum pentru prima dată? Țineți-vă capul înalt - fiți încrezător că toată lumea vă admiră. Dați un zâmbet atrăgător tipului care vă interesează. Dacă credeți că toată lumea este deja îndrăgostită de dvs., nu aveți nici un motiv să vă faceți griji.
  • Oamenii cu adevărat cocoși exdude un aer de încredere ușoară, deci chiar dacă ați depus mult efort în apariția sau comportamentul dvs., acționați ca și cum ar fi fără efort. Dacă este complimentat pe o alegere de stil îndrăzneț, spuneți "Oh asta? Doar ceva ce am găsit în dulap" Decat "Mi-a luat patru ore pentru a pune împreună, așa că sper că arată bine!"
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul 5
    5. Nu lăsați hărțuitorii să vă scape. Rock defectele. Este trist, dar adevărat: indiferent cât de excelent sunteți, veți intra în cele din urmă în oameni care refuză să vă dea respectul pe care îl meritați. S-ar putea chiar să fugi în persoana ocazională care nu-ți place. Nu vă deranjează cu astfel de oameni mici. Dacă nu te iubesc, e ceva în neregulă cu ei, nu tu.
  • Haters adesea urmăresc să obțină o reacție din partea dvs. Nu dați haters ceea ce doresc, lăsându-i să vă aducă supărat sau înfricoșat. Respingeți ocazional cu o linie ca, "Ești doar gelos pentru că îți împărți gustul meu impecabil în tot."
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul 6
    6
    Fiți încrezători. Cocoșul este o formă exagerată de încredere personală. Pentru a fi cu adevărat cocoșă, trebuie să aveți o bază bună, încrezătoare în sine pentru a lucra cu. Cocoșul fără încredere reală se întâlnește ca o postură patetică, care este opusul ceea ce vrei. Mai degrabă decât să păcăli că nu ești îngrijorat de ceea ce cred oamenii, vei fi îngrijorat de ceea ce gândește toată lumea.
  • Dacă nu sunteți încrezător, nu există nici o modalitate magică de a deveni atât de peste noapte, însă, pentru a începe calea spre încredere, începeți prin a lucra spre realizări care vă fac mândri. Bun sentimentul pe care îl obțineți de la realizările acestor realizări va face realizări mai mari și, în cele din urmă, devin mai calificați, experimentați și încrezători.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând cocoșul
    1. Imaginea intitulată Fii cocoșul 7
    1. Lăsați toată lumea să știe cât de minunat sunteți. Nu vă fie frică să vă împărtășiți măreția. Dacă ați atârnat să vă gândiți la tine ca câine de sus, este timpul să începeți să răspândiți cuvântul. Aici este nevoie de o mică finețe - dacă pur și simplu umblați în jurul valorii de a spune tuturor că vă întâlniți că sunteți minunat și că sunt gunoi, oamenii vor crede că sunteți un bully sau psihopat. În schimb, folosiți doar oportunitățile pe care le obțineți în conversații normale pentru a aluneca în mențiuni cocoșate ale dvs.
    • De exemplu, dacă prietenii dvs. discută despre jocul de fotbal de la ultimul weekend, ați putea spune, "Da, scopul lui Beckham a fost în regulă, dar jocul său de trecere a fost destul de neglijent. Cand I a jucat Club Soccer, n-aș fi lăsat mingea să se îndepărteze de mine atât de des."
    • Când vă aflați într-o competiție împotriva cuiva, este foarte drăguț să vă angajați într-o mică discuție de gunoi. Dacă concurează împotriva unui interes romantic, poate fi chiar flirtat. Doar asigurați-vă că vă păstrați departe de loviturile mici - dacă sunteți cu adevărat cruzi, puteți fi penalizați sau eliminați.
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul pas 8
    2. Ia complimente ca un campion. Dacă obțineți un compliment (și veți), luați-o în timp ce recunoașteți subtil că știți deja că sunteți cei mai buni. În loc să spui, "Într-adevăr? Gee, mulțumesc!" Când primiți un compliment, spuneți în schimb "Mulțumesc, e minunat să aud." Vrei să dai altor oameni impresia că nu ești surprins că toată lumea e gelos de tine. Arătați lumii pe care vă așteptați să fiți adorați.
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul 9
    3. Afișați-vă realizările. Oamenii cu adevărat cocoșați au lucruri de făcut. Fii mândru de ceea ce ai realizat în viață.Aduceți aceste lucruri ori de câte ori obțineți șansa. Ori de câte ori faceți o nouă realizare, bucurați-vă victoria. Sărbătoriți cu prietenii dvs. Acționează în special în mod special și auto-asigurat după cuvinte. S-ar putea să vă gândiți chiar și la schimbarea aspectului dvs. după ce ați obținut ceva (în rațiune.) După o mare victorie sportivă, ați putea, de exemplu, să purtați jersey sau jacheta de scrisori la școală a doua zi.
  • Fi avertizat - frecarea nasului unui adversar în eșecul său nu este bun comportament cocoș. Este jenant pentru toți cei implicați, în special pentru tine. Fiind un câștigător rănit de oameni de încredere scăzută - oameni cocoși știu că vor câștiga înainte de timp, așa că nu sunt greu la adversarii lor când predicția lor se revede.
  • Imaginea intitulată Fii cu pasul 10
    4
    Obțineți niște prieteni serioși. O persoană cocoșă nu trebuie să aibă milioane de prieteni falsi și umerase-on. De fapt, o persoană care se îngrijorează prea mult despre cât de mulți prieteni se pare că este nesigură - opusul lui Cocky. Ar trebui, totuși, o posse de oameni pe care îi poți numi cu încredere Homie, câine, Bud sau PAL. Cunoașterea că aveți oameni pe care îi puteți întoarce când viața devine greu vă va face mai încrezători și dispuși să-și asume riscuri. De asemenea, prietenii buni sunt tovarăși mari sau aripi pentru urmăririle voastre cocky!
  • Imaginea intitulată Fiți cocoși Pasul 11
    5. Fii generos cu afecțiunea ta. Aplicate în mod corespunzător, simțul atingerii poate fi folosit pentru a crea o impresie de durată că sunteți încrezător în corpul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă sunteți prea generos cu când și unde atingeți oamenii, veți fi etichetat un creep. Această distincție poate fi o linie subțire, astfel încât să începeți cu spectacole mici și simple de afecțiune. Când salută cineva, dă-i o îmbrățișare în loc de o strângere de mână. Dacă cineva spune ceva amuzant, atingeți ușor umărul pe care îl râdeți. Stați aproape de cineva care vă place, spălându-se împotriva lui sau a ei "accidental." Efectuarea acestor gesturi mici afective poate merge mult spre a arăta că sunteți încrezători și nu vă îngrijorați de reacțiile popoarelor la afecțiunea dvs. - într-un cuvânt, cocoșic.
  • Atingerea cocoșă este minunată pentru Flirt Atâta timp cât este folosit în rațiune. Ajustați limbajul corpului pentru a se potrivi partenerilor dvs. - dacă este în orice moment / pare incomod sau târât, ușurați-vă pe emisiunile de afecțiune.
  • Imaginea intitulată Fii cu pasul 12
    6
    Flirtează ca un jucător. Oamenii cocoși știu că sunt universal dorite, așa că nu au probleme cu flirtul cu oamenii că sunt "în." Se apropie de interesele romantice fără ezitare. Sunt cool și sunt încrezători atunci când vorbesc cu oamenii că ei "săpa." Nu se teme niciodată de a fi respinși. La urma urmei, ei știu că oamenii ar trebui să fie flatate de oportunitatea de a fi loviți de un stud absolut!
  • Persoanele cu cocoși au rămas fără flirt. Fi scandalos! Lăsați o persoană interesată să știi exact cum vă simțiți, în timp ce vă opriți doar lucrurile pe care credeți că o va face afară.
  • Imaginea intitulată Fii cu pasul 13
    7. Mergi mai departe din dificultățile inevitabile ale vieții.Viața nimănui nu este perfectă. Chiar și cei mai încrezători, cei care au fost asigurați de auto-asigurați din lume trebuie să se ocupe de obstacole și probleme periodice. Luați-le așa cum vin - nu există nici o modalitate de a evita fiecare dificultate în viață. Nu simți nevoia de a ține o fațadă cocoșă atunci când vă răniți. Dacă, de exemplu, pierdeți o rudă iubită, cocoșul dvs. normal va părea foarte nefiresc și forțat. Toata lumea Are vrăji ocazionale - dacă pretindeți că nu, veți face doar dacă este mai greu să continuați. Dați-vă problemele Atenția pe care le merită și în cele din urmă vă veți întoarce la vechiul tău sine cocoș.
  • Cocoșul este parțial auto-înșelăciune.Oamenii cocoși creează viziuni ideale de sine în mintea lor și acționează ca și cum ar fi acestea "perfect" Viziunile sunt realitatea, când, de fapt, nu sunt. Dificultățile temporare sunt mari oportunități de auto-reflecție. Întrebați-vă întrebări "În ce mod am avut o imagine nerealistă a mea?" și "Am fost de asemenea obraznic?" Dificultățile vieții pot acționa ca verificări ale Egos Out-of Control și ne împiedică să devenim narcisisti insuficienți.
  • Partea 3 din 3:
    Privind cocoș
    1. Imaginea intitulată Fiți scobit cu pasul 14
    1. Păstrați o poziție puternică și sigură. O modalitate excelentă de telegrafie a tuturor în camera pe care sunteți cocoșați este să afișați această trăsătură cu Limbajul corpului încrezător. Veți dori să aveți o poziție largă și ridicată ca modalitate de a vă menține. Păstrați-vă umerii înapoi și capul în timp ce țineți pieptul în sus. Sună nebun, dar funcționează - schimbarea de la o postură implicită înclinată sau slăbită la o mai demnă poate face o diferență marcată cu privire la modul în care oamenii gândesc la tine (și cum te gândești la tine însuți.)
  • Imaginea intitulată Fiți cocoși pasul 15
    2. Arătați-vă cocoșul pe față. Oamenii cocoși știu că sunt cea mai tare persoană de a merge pe fața pământului - fețele lor ar trebui să reflecte acest lucru. O persoană cocoșă este amuzată de el însuși. Păstrați un mândru zâmbet pe fața ta ori de câte ori poți. Când interacționați cu cineva, mai ales dacă este cineva care vă interesează romantic, ați putea dori să adăugați o mică răceală la expresia dvs., ca și cum considerați că conversația este un joc amuzant.
  • Aceste modificări relativ mici ale expresiei dvs. pot provoca schimbări semnificative în comportamentul dvs. Pretinzând că se simt un anumit mod, vă poate face de fapt să vă simțiți așa, ceea ce vă va face ca cocoșul să pară mai natural.
  • Imaginea intitulată Fiți scobit cu pasul 16
    3. Afișați-vă cocoșul în modul în care vă mișcați. Oamenii cocoșii știu întotdeauna ce fac și unde merg. Mișcările dvs. ar trebui să reflecte acest lucru. Mergeți cu încredere - Ține-ți capul în sus și umerii înapoi în timp ce luați pași destul de rapizi spre locul în care doriți să mergeți. Ori de câte ori este posibil, mergeți într-o linie dreaptă la locația dorită. Nu încetini sau nu încetinești dacă nu vei veni peste ceva sau cineva care te interesează.
  • În mod ideal, doriți să creați impresia că tot ceea ce faceți este important, deci mergeți ca și cum ar trebui să faceți o întâlnire importantă. Majoritatea oamenilor vor presupune în mod natural că tu sunteți important.
  • Imaginea intitulată Fii cu pasul 17
    4. Arătați cele mai bune caracteristici. Oamenii cocoșați știu că sunt fierbinți! Rochie pentru a arăta cele mai fierbinți aspecte ale corpului tău. Dacă aveți mari brațe, purtați mâneci scurte pentru a avea doamnele. Ai picioare lungi, sexy? Arătați-le cu niște blugi strânși! Nu fi timid - tu ești cea mai bună persoană pe care o știi, așa că ar fi un dezavantaj nu pentru a arunca ceea ce ai.
  • Imaginea intitulată Fii cocoșul pas 18
    5. Apar caractere aldine, nu defensive. Oamenii cocoșii au încredere în opiniile lor - modul în care își fac gest și poziționează corpul ar trebui să reflecte acest lucru. Se confruntă întotdeauna și face contact vizual cu oricine cu care vorbești. În general, ar trebui să vă poziționați astfel încât partea frontală a corpului dvs. să se confrunte cu oricine ați angajat - o regulă bună este să vă păstrați butonul de burtă îndreptat către oricine este cel mai interesant pentru dvs. la un moment dat. În acest fel, chiar dacă trebuie să vă evitați momentan privirea, greutatea completă a limbajului corpului dvs. este încă adusă la care vorbești cu cine vorbești.
  • Nu apar defensiv în timpul confruntărilor. De exemplu, dacă sunteți angajat într-un argument sau dezbatere, nu vă traversați brațele și să vă uitați departe. În schimb, îndreptați-vă corpul direct la adversarul tău și uită-l în ochi.
  • Face gesturi cu încredere. Dacă cineva vă întreabă ce fel este spre nord, în loc să îndreptați slab cu un deget ținut aproape de corpul dvs., extindeți-vă întregul braț.
  • sfaturi

    Nu vă îndoiți niciodată de ceea ce spuneți să fiți încrezători și să fiți cocoșați.
  • Aveți întotdeauna o poziție bună. Dacă ați fi prins vreodată că aveți ceva în neregulă cu dvs., va fi ținut împotriva dvs.
  • Niciodată, nu fi niciodată plictisitor. Aveți întotdeauna ceva interesant în minte să vorbiți sau să faceți.
  • Nu uitați să purtați ochelari de soare în interiorul școlii, nu vă considerați un dnece.
  • Avertizări

    Nu acționați ca un wannabe. Wannabes încearcă să acționeze pe toți cocoșii, dar nu cunosc toate detaliile despre asta. Ei vor încerca doar să vă copieze.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar